O Tαγιπ ειχε απειλησει με εισβολη;SeaHawk έγραψε: ↑21 Μαρ 2025, 22:06Ειπαμε οτι δεν ξερεις ολη την ιστορια
Θα σου πω ενα σημειο μονο και θα σταματησω εδω
Ταυτοχρονα με την απειλη προσφυγης στην ΔΗΕ δυο συντονιστες μου ειχαν δωσει τελεσιγραφο με απειλη περμα για το συγκεκριμενο νημα
Οσο και να με προκαλεσεις δεν θα πω κατι αλλο μην προσπαθεις τζαμπα
Δεύτερη φορά.
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Δεύτερη φορά.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Η επιλογη για εμενα ηταν απλη
Υποχωρησα τον αφησα χαλαρο κανα διμηνακι στο ενδιαμεσο τον ταυτοποιησα και μετα αρχισα και παλι να παραθετω δημοσιευσεις του αλλα και υποννοουμενα με τα οποια ηταν ξεκαθαρο οτι τον εχω ταυτοποιησει
Απο τοτε οι απειλες για την ΔΗΕ και τα συντονιστικα τελεσιγραφα γι αυτον σταματησαν
Υπαρχουν και αλλα πραγματα που δεν γνωριζεις για το θεμα αλλα δεν θα τα μαθεις και ποτε
Υποχωρησα τον αφησα χαλαρο κανα διμηνακι στο ενδιαμεσο τον ταυτοποιησα και μετα αρχισα και παλι να παραθετω δημοσιευσεις του αλλα και υποννοουμενα με τα οποια ηταν ξεκαθαρο οτι τον εχω ταυτοποιησει
Απο τοτε οι απειλες για την ΔΗΕ και τα συντονιστικα τελεσιγραφα γι αυτον σταματησαν
Υπαρχουν και αλλα πραγματα που δεν γνωριζεις για το θεμα αλλα δεν θα τα μαθεις και ποτε
χαλασμένος γγ vs goback σε θέματα μνήμης, νομίζω ειναι μονόδρομος.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Θα μπορούσα να ρίξω ένα μπουρλότο τώρα στο νήμα και το Ιδρυμα, αλλά δε θέλω να προκαλέσω εγκεφαλικό σε ευαίσθητες ομάδες 
Θα ήταν εντυπωσιακή έξοδος από το Ίδρυμα πάντως.

Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Δεν θυμωμουν οτι κερδισες στο τελος.ΜπραβοSeaHawk έγραψε: ↑21 Μαρ 2025, 22:11Η επιλογη για εμενα ηταν απλη
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Αν το υπογράψεις, ρίχτο. Ως τζιτζιμιχότζοιρας, το πολύ να ρίξεις ακόμη μια πορδή.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑21 Μαρ 2025, 22:15Θα μπορούσα να ρίξω ένα μπουρλότο τώρα στο νήμα και το Ιδρυμα, αλλά δε θέλω να προκαλέσω εγκεφαλικό σε ευαίσθητες ομάδες
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άμα σου πω οτι θέλω να κάνω το ίδιο, θα με πιστέψεις;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑21 Μαρ 2025, 22:15Θα μπορούσα να ρίξω ένα μπουρλότο τώρα στο νήμα και το Ιδρυμα, αλλά δε θέλω να προκαλέσω εγκεφαλικό σε ευαίσθητες ομάδες
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Εγώ θα σας πιστέψω. Ούτως ή άλλως, η νοοτροπία σας είναι πολύ συνηθισμένη. Ό,τι δεν μπορούμε να συντονίσουμε, το καταστρέφουμε... 

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Να βάλω τραγουδάκι?
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Μα έτσι κάνεις.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑21 Μαρ 2025, 22:09Ναι, άλλο καημό δεν είχα από το να κυνηγάω πορδοφόρους, τρυφερόκωλους, λοιπούς του προχωκαγκούρικου είδους.nyxtovios έγραψε: ↑21 Μαρ 2025, 22:06Πραγματικά είναι μια σπατάλη πόρων.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑21 Μαρ 2025, 22:02
Το αν γνωρίζεστε προσωπικά δε με αφορά και είναι πραγματικά άνευ σημασίας. Το ουσιαστικό κομμάτι της απάντησης μου ήταν το υπόλοιπο. Για το οποίο παρέθεσα και τις αναρτήσεις από το παρόν νήμα.
Υπάρχει ένα προβληματικό άτομο.
Είναι σαν να μπαίνει μια τρελή στο λεωφορείο να αρχίζει να παραληρει, να βρίζει και να δαγκώνει τους μισούς επιβάτες.
Άσχετους ανθρώπους μεταξύ τους, που δεν έχουν να χωρίσουν κάτι με την τρελή.
Και άντε σε μια διαδρομή δεν έγινε και κάτι. Σε κάθε διαδρομή του λεωφορείου, κάθε μέρα, τα ίδια και τα ίδια.
Και παρεμβαίνουν και κάτι άκυροι - γνωστοί της και μη-" ε μην της κανετε μπουλινγκ της καημενης."
Αυτά και τέλος. Βαρέθηκα.
Ατελειωτα ποστ μπουρδολογιας.
Ο δον Κιχώτης του φόρουμ που κυνηγάει προχωκαγκουρες, τρυφεροκωλους, πορδοφορους και λοιπούς του είδους.
...Να τους κάνω τί;
Πετάγεσαι σε όλα σχεδόν τα νηματα για να την πεις σε κάποιον που θεωρείς προχωκαγκουρα, άνευ λόγου και αιτίας. Σε εμένα το έχεις κάνει αρκετές φορές.
Θεωρείς πως περνάς παραγωγικά το χρόνο σου;
γιατι έπιασε άγχος το γατακι; Εχω περιέργια τώρα, κοινωνικό ενδιαφέρον εννοω. Πες γιατρέ.

- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Όταν υπογράφω έχω όλη την ευθύνη και η υπογραφή μου εκεί έξω έχει βάρος που έχει συνέπειες για κόσμο , οπότε προσέχω που τη βάζω.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑21 Μαρ 2025, 22:17Αν το υπογράψεις, ρίχτο. Ως τζιτζιμιχότζοιρας, το πολύ να ρίξεις ακόμη μια πορδή.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑21 Μαρ 2025, 22:15Θα μπορούσα να ρίξω ένα μπουρλότο τώρα στο νήμα και το Ιδρυμα, αλλά δε θέλω να προκαλέσω εγκεφαλικό σε ευαίσθητες ομάδες
Εδώ είμαι ως Τζιτζιμιτζιχότζιρας ή Μπρεηνστορμ και κανέναν δε θέλω να εκθέσω με την πραγματική μου υπογραφή.
Αυτά.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Αν μη τι άλλο, είναι όντως παραγωγικό ως κοινωνιολογικό συμπέρασμα ότι το "προχωκάγκουρες" αξιολογείται ως η απόλυτη Ύβρις για τα ευαισθητοποιημένα αλάνια.nyxtovios έγραψε: ↑21 Μαρ 2025, 22:22Μα έτσι κάνεις.
Πετάγεσαι σε όλα σχεδόν τα νηματα για να την πεις σε κάποιον που θεωρείς προχωκαγκουρα, άνευ λόγου και αιτίας. Σε εμένα το έχεις κάνει αρκετές φορές.
Θεωρείς πως περνάς παραγωγικά το χρόνο σου;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Χαλάρωσε βρε μλκ ,εδώ έχουμε ζήσει τα μύρια όσα.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑21 Μαρ 2025, 22:15Θα μπορούσα να ρίξω ένα μπουρλότο τώρα στο νήμα και το Ιδρυμα, αλλά δε θέλω να προκαλέσω εγκεφαλικό σε ευαίσθητες ομάδες
Κι εσύ κι εγώ ιδρυματικοί είμαστε κι όλοι οι άλλοι

Δεν έχει πια οδό για σε, δεν έχει καημό.
Άρα ως τί, θα ρίξεις τη... βόμβα; Ως τζίτζι ή μπρέινστορμ;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑21 Μαρ 2025, 22:24Όταν υπογράφω έχω όλη την ευθύνη και η υπογραφή μου εκεί έξω έχει βάρος που έχει συνέπειες για κόσμο , οπότε προσέχω που τη βάζω.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑21 Μαρ 2025, 22:17Αν το υπογράψεις, ρίχτο. Ως τζιτζιμιχότζοιρας, το πολύ να ρίξεις ακόμη μια πορδή.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑21 Μαρ 2025, 22:15Θα μπορούσα να ρίξω ένα μπουρλότο τώρα στο νήμα και το Ιδρυμα, αλλά δε θέλω να προκαλέσω εγκεφαλικό σε ευαίσθητες ομάδες
Εδώ είμαι ως Τζιτζιμιτζιχότζιρας ή Μπρεηνστορμ και κανέναν δε θέλω να εκθέσω με την πραγματική μου υπογραφή.
Αυτά.
Ενιγουέι, με τέτοιο "σκεπτικό" το μπρέινστορμ, σου ταιριάζει καλύτερα ως νικ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 734 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
24 Ιουν 2023, 20:42
-
-
Νέα δημοσίευση Τι περιμενετε απο μια δευτερη τετραετια Τραμπ?
από Στρακαστρουκας » 30 Μάιος 2024, 16:57 » σε Διεθνής πολιτική - 13 Απαντήσεις
- 675 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
20 Ιαν 2025, 19:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πρώτη η Βουλγαρία με 1.81 και δεύτερη η Γαλλία με 1.68...
από Libre arbitre » 25 Δεκ 2024, 07:46 » σε Διεθνής πολιτική - 77 Απαντήσεις
- 1750 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
18 Μαρ 2025, 19:24
-