Αν σε προτείνω να πας σε μερικά γυραδικα εδώ στην Θεσσαλονίκη,θα πάθεις πλάκα από το μέγεθος και την ποσότητα.Communio Sancta έγραψε: ↑30 Μαρ 2025, 12:58Νο, no, no. Εγώ σε κάποιον που θεωρώ απολίτιστο ΔΕΝ Θα φάω. Όταν πηγαίνω σε μία πόλη και μου στραβώσει κάποιος για καράβλαχος δεν θα ξαναπάω. Και δεν μιλάω για Βλάχο που έχει σούβλες και αρνιά, αλλά για βλάχο, απολίτιστο, δήθεν, ή άσχετο. Στη Θεσσαλονίκη θα φάω εκεί που είναι για μένα καλό το φαγητό, όχι εκεί που θα μου βάλει ο Καυκάσιος τριμμένο τυρί στις τηγανητές πατάτες χωρίς να με έχει ρωτήσει, ή να το γράφει στον κατάλογο. Το αυτό και στην Αθήνα, δεν θα πάρω πιτόγυρο στον Γκέγκη που θα μου γεμίσει μια πίτα με ένα container υλικά ώστε να μην μπορώ να το κρατήσω το σνακ. Απλά, δεν μου αρέσουν τα γύφτικα.
Γιατί το λένε σάντουιτς;
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Re: Γιατί το λένε σάντουιτς;
Ε, μην πας ρε συ. Αντιλαμβάνομαι ότι είναι γευστική δοκιμασία για τον οποιονδήποτε που ζει στη Γερμανία, να υφίσταται τη βάσανο της ελληνικής κουζίνας.Communio Sancta έγραψε: ↑30 Μαρ 2025, 12:58Νο, no, no. Εγώ σε κάποιον που θεωρώ απολίτιστο ΔΕΝ Θα φάω. Όταν πηγαίνω σε μία πόλη και μου στραβώσει κάποιος για καράβλαχος δεν θα ξαναπάω. Και δεν μιλάω για Βλάχο που έχει σούβλες και αρνιά, αλλά για βλάχο, απολίτιστο, δήθεν, ή άσχετο. Στη Θεσσαλονίκη θα φάω εκεί που είναι για μένα καλό το φαγητό, όχι εκεί που θα μου βάλει ο Καυκάσιος τριμμένο τυρί στις τηγανητές πατάτες χωρίς να με έχει ρωτήσει, ή να το γράφει στον κατάλογο. Το αυτό και στην Αθήνα, δεν θα πάρω πιτόγυρο στον Γκέγκη που θα μου γεμίσει μια πίτα με ένα container υλικά ώστε να μην μπορώ να το κρατήσω το σνακ. Απλά, δεν μου αρέσουν τα γύφτικα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Είπαμε, καλό το τρολάρισμα αλλά κάπου υπάρχει και το μέτρο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Communio Sancta
Την κουζίνα την ανέχομαι, την κατινιά όχι.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑30 Μαρ 2025, 13:07Ε, μην πας ρε συ. Αντιλαμβάνομαι ότι είναι γευστική δοκιμασία για τον οποιονδήποτε που ζει στη Γερμανία, να υφίσταται τη βάσανο της ελληνικής κουζίνας.Communio Sancta έγραψε: ↑30 Μαρ 2025, 12:58Νο, no, no. Εγώ σε κάποιον που θεωρώ απολίτιστο ΔΕΝ Θα φάω. Όταν πηγαίνω σε μία πόλη και μου στραβώσει κάποιος για καράβλαχος δεν θα ξαναπάω. Και δεν μιλάω για Βλάχο που έχει σούβλες και αρνιά, αλλά για βλάχο, απολίτιστο, δήθεν, ή άσχετο. Στη Θεσσαλονίκη θα φάω εκεί που είναι για μένα καλό το φαγητό, όχι εκεί που θα μου βάλει ο Καυκάσιος τριμμένο τυρί στις τηγανητές πατάτες χωρίς να με έχει ρωτήσει, ή να το γράφει στον κατάλογο. Το αυτό και στην Αθήνα, δεν θα πάρω πιτόγυρο στον Γκέγκη που θα μου γεμίσει μια πίτα με ένα container υλικά ώστε να μην μπορώ να το κρατήσω το σνακ. Απλά, δεν μου αρέσουν τα γύφτικα.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ.
- Communio Sancta
Τι να κάνω το μέγαθος και την ποσότητα; Τι εννοείς θα πάθω πλάκα, δείξε φωτογραφία, γιατί έχω δει κάτι τέρατα.Λευκός Λύκος έγραψε: ↑30 Μαρ 2025, 13:02Αν σε προτείνω να πας σε μερικά γυραδικα εδώ στην Θεσσαλονίκη,θα πάθεις πλάκα από το μέγεθος και την ποσότητα.Communio Sancta έγραψε: ↑30 Μαρ 2025, 12:58Νο, no, no. Εγώ σε κάποιον που θεωρώ απολίτιστο ΔΕΝ Θα φάω. Όταν πηγαίνω σε μία πόλη και μου στραβώσει κάποιος για καράβλαχος δεν θα ξαναπάω. Και δεν μιλάω για Βλάχο που έχει σούβλες και αρνιά, αλλά για βλάχο, απολίτιστο, δήθεν, ή άσχετο. Στη Θεσσαλονίκη θα φάω εκεί που είναι για μένα καλό το φαγητό, όχι εκεί που θα μου βάλει ο Καυκάσιος τριμμένο τυρί στις τηγανητές πατάτες χωρίς να με έχει ρωτήσει, ή να το γράφει στον κατάλογο. Το αυτό και στην Αθήνα, δεν θα πάρω πιτόγυρο στον Γκέγκη που θα μου γεμίσει μια πίτα με ένα container υλικά ώστε να μην μπορώ να το κρατήσω το σνακ. Απλά, δεν μου αρέσουν τα γύφτικα.
- Λευκός Λύκος
Είναι χορταστικά. Καμία σχέση με αυτά της Αθήνας.Communio Sancta έγραψε: ↑30 Μαρ 2025, 13:13Τι να κάνω το μέγαθος και την ποσότητα; Τι εννοείς θα πάθω πλάκα, δείξε φωτογραφία, γιατί έχω δει κάτι τέρατα.Λευκός Λύκος έγραψε: ↑30 Μαρ 2025, 13:02Αν σε προτείνω να πας σε μερικά γυραδικα εδώ στην Θεσσαλονίκη,θα πάθεις πλάκα από το μέγεθος και την ποσότητα.Communio Sancta έγραψε: ↑30 Μαρ 2025, 12:58Νο, no, no. Εγώ σε κάποιον που θεωρώ απολίτιστο ΔΕΝ Θα φάω. Όταν πηγαίνω σε μία πόλη και μου στραβώσει κάποιος για καράβλαχος δεν θα ξαναπάω. Και δεν μιλάω για Βλάχο που έχει σούβλες και αρνιά, αλλά για βλάχο, απολίτιστο, δήθεν, ή άσχετο. Στη Θεσσαλονίκη θα φάω εκεί που είναι για μένα καλό το φαγητό, όχι εκεί που θα μου βάλει ο Καυκάσιος τριμμένο τυρί στις τηγανητές πατάτες χωρίς να με έχει ρωτήσει, ή να το γράφει στον κατάλογο. Το αυτό και στην Αθήνα, δεν θα πάρω πιτόγυρο στον Γκέγκη που θα μου γεμίσει μια πίτα με ένα container υλικά ώστε να μην μπορώ να το κρατήσω το σνακ. Απλά, δεν μου αρέσουν τα γύφτικα.
Φωτογραφία τώρα δεν έχω πρόχειρη.
- Communio Sancta
Μα, αυτό σου λέω, δεν θέλω να χορτάσω με ένα πιτόγυρο. Θέλω να το χαρώ. Εμένα προσωπικά, δεν μου αρέσουν τα παραφουσκωμένα πιτόγυρα, τα θέλω μικρά, σφιχτοδεμένα και φυσικά, χωρίς πατάτες.Λευκός Λύκος έγραψε: ↑30 Μαρ 2025, 13:14Είναι χορταστικά. Καμία σχέση με αυτά της Αθήνας.Communio Sancta έγραψε: ↑30 Μαρ 2025, 13:13Τι να κάνω το μέγαθος και την ποσότητα; Τι εννοείς θα πάθω πλάκα, δείξε φωτογραφία, γιατί έχω δει κάτι τέρατα.Λευκός Λύκος έγραψε: ↑30 Μαρ 2025, 13:02
Αν σε προτείνω να πας σε μερικά γυραδικα εδώ στην Θεσσαλονίκη,θα πάθεις πλάκα από το μέγεθος και την ποσότητα.
- Λευκός Λύκος
Δεν είσαι για Θεσσαλονίκη πάντως.Communio Sancta έγραψε: ↑30 Μαρ 2025, 13:17Μα, αυτό σου λέω, δεν θέλω να χορτάσω με ένα πιτόγυρο. Θέλω να το χαρώ. Εμένα προσωπικά, δεν μου αρέσουν τα παραφουσκωμένα πιτόγυρα, τα θέλω μικρά, σφιχτοδεμένα και φυσικά, χωρίς πατάτες.Λευκός Λύκος έγραψε: ↑30 Μαρ 2025, 13:14Είναι χορταστικά. Καμία σχέση με αυτά της Αθήνας.Communio Sancta έγραψε: ↑30 Μαρ 2025, 13:13Τι να κάνω το μέγαθος και την ποσότητα; Τι εννοείς θα πάθω πλάκα, δείξε φωτογραφία, γιατί έχω δει κάτι τέρατα.

- Communio Sancta
Δεν ξέρω γιατί είμαι, αλλά μια χαρά έχω βρει υπέροχο φαγητό στη Θεσσαλονίκη. Απλά έχω τα προσωπικά μου γούστα.
οτι ναναιCommunio Sancta έγραψε: ↑30 Μαρ 2025, 12:40Δηλαδή ένα μικρό εργοστάσιο που στέλνει κατεψυγμένο γύρο σε όλη την Ευρώπη. Εδώ εμείς μιλάμε για home made φρέσκο κάθε μέρα. Σιγά μη φάω γύρο στον Καβαλιώτη. Άσε που δεν γουστάρω τους Καβαλιώτες, μόνο δύο Καβαλιώτες ξέρω σωστούς, και αυτοί είναι από το φόρουμ, ο ένας μακαρίτης.Zundapp έγραψε: ↑30 Μαρ 2025, 08:34α ρε χαιβανια....
https://kavala.citypedia.gr/giros-sta-k ... -i-kavala/
αι παρε κι αυτο
https://www.eirinika.gr/article/108935/ ... kai-kompso
και ειναι ποσα αλλα, αλλα τι να κανουμε, δεν εχουν σαιτ

- Communio Sancta
Αυτό θα το δοκιμάσω σχετικά σύντομα.Zundapp έγραψε: ↑30 Μαρ 2025, 17:09οτι ναναιCommunio Sancta έγραψε: ↑30 Μαρ 2025, 12:40Δηλαδή ένα μικρό εργοστάσιο που στέλνει κατεψυγμένο γύρο σε όλη την Ευρώπη. Εδώ εμείς μιλάμε για home made φρέσκο κάθε μέρα. Σιγά μη φάω γύρο στον Καβαλιώτη. Άσε που δεν γουστάρω τους Καβαλιώτες, μόνο δύο Καβαλιώτες ξέρω σωστούς, και αυτοί είναι από το φόρουμ, ο ένας μακαρίτης.Zundapp έγραψε: ↑30 Μαρ 2025, 08:34
α ρε χαιβανια....
https://kavala.citypedia.gr/giros-sta-k ... -i-kavala/
αι παρε κι αυτο
https://www.eirinika.gr/article/108935/ ... kai-kompso
και ειναι ποσα αλλα, αλλα τι να κανουμε, δεν εχουν σαιτ

- Communio Sancta
Zundapp, δοκίμασα στη Σαλαμίνα έναν γύρο στα κάρβουνα, αλλά δεν μου άρεσε τόσο, τον έψηναν οριζόντια. Δεν ξέρω αν φταίει αυτό, αλλά δεν τρελάθηκα.
αλλο ο οριζοντιος
επισης περι κατεψυγμενων και σπιτικων, εσυ τι νομιζεις ειναι ο γυρος που θα φας σε ενα χωριο πιχι?
μπορει να δωσει ενα τουμπανο καποιος στο Βαλτερο Σερρων?
κανα πεντακιλο θα κανει, κι αν
επισης περι κατεψυγμενων και σπιτικων, εσυ τι νομιζεις ειναι ο γυρος που θα φας σε ενα χωριο πιχι?
μπορει να δωσει ενα τουμπανο καποιος στο Βαλτερο Σερρων?
κανα πεντακιλο θα κανει, κι αν
Μην επαναλαμβανόμεθα. Το σουβλάκι είναι κύλινδρος μέγιστης διαμέτρου πέντε εκατοστών με κρέας, τομάτα, αλάτι μαϊδανόΛευκός Λύκος έγραψε: ↑30 Μαρ 2025, 13:18Δεν είσαι για Θεσσαλονίκη πάντως.Communio Sancta έγραψε: ↑30 Μαρ 2025, 13:17Μα, αυτό σου λέω, δεν θέλω να χορτάσω με ένα πιτόγυρο. Θέλω να το χαρώ. Εμένα προσωπικά, δεν μου αρέσουν τα παραφουσκωμένα πιτόγυρα, τα θέλω μικρά, σφιχτοδεμένα και φυσικά, χωρίς πατάτες.Λευκός Λύκος έγραψε: ↑30 Μαρ 2025, 13:14
Είναι χορταστικά. Καμία σχέση με αυτά της Αθήνας.
Αυτοί οι κώνοι των δέκα εκατοστών είναι αλβανικής αισθητικής μακριά από την κομψή τελειότητα του εδεσματος
Άσε δε που βαζουν μέσα πατάτες! Βάλτε και μπριαμ ρε άθλιοι
- Communio Sancta
Δεν είναι θέμα χωριού, είναι θέμα πολιτικής καταστήματος. Home made μη αγορασμένος έτοιμος γύρος υπάρχει σε όλον τον Κόσμο. Υπάρχουν γυράδες που κάθε πρωί κάθονται και κάνουν τον γύρο τους. Μόνο που δεν πουλάνε δύο φορτηγά γύρο την ημέρα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 16 Απαντήσεις
- 573 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Allah
31 Μαρ 2025, 20:28
-
- 9 Απαντήσεις
- 1266 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Allah
29 Αύγ 2024, 16:05
-
-
Νέα δημοσίευση Το κλείνω γιατί νιώθω ντροπή απέναντι στον πελάτη να του ζητάω 5 ευρώ για ένα σάντουιτς
από Frappezitis » 27 Μάιος 2023, 21:07 » σε Κοινωνικά θέματα - 19 Απαντήσεις
- 1300 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γαληνός
27 Μάιος 2023, 21:58
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αυτά που λένε, και αυτά που δε λένε....
από Maspoli » 12 Μαρ 2024, 17:03 » σε Εσωτερική Πολιτική - 16 Απαντήσεις
- 654 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Maspoli
14 Μαρ 2024, 13:11
-