Νομίζω ότι ως "εισοδηματίας" είσαι ο πιο ακατάλληλος για να αξιολογήσεις τη φύση των πραγμάτων.Vardos έγραψε: ↑31 Μαρ 2025, 10:53H υιοθεσια παιδιων απο Λουκιες ειναι πιο σοβαρο ως προτεραιοτητα απο την εκπαιδευση.Και μιλαμε για την δικαιολογια οτι θα υπαρχουν αντιδρασεις στο θεμα τις αξιολογησης.Δεν θα υπαρχουν αλλα δεν θελουν να την εφαρμοσουν γιατι ειναι στην φυση τους και τους βολευει να υπαρχει η ασυδοσια στο δημοσιο.
Ο λόγος που οι εκπαιδευτικoi πρεπει να πληρωνονται με την ωρα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ο λόγος που οι εκπαιδευτικoi πρεπει να πληρωνονται με την ωρα
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εχω παιδι στο Λυκειο αρα ειμαι καταλληλος για να αξιολογησω απο αλλους εργαζομενους που ειναι ατεκνοι.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑31 Μαρ 2025, 10:55Νομίζω ότι ως "εισοδηματίας" είσαι ο πιο ακατάλληλος για να αξιολογήσεις τη φύση των πραγμάτων.Vardos έγραψε: ↑31 Μαρ 2025, 10:53H υιοθεσια παιδιων απο Λουκιες ειναι πιο σοβαρο ως προτεραιοτητα απο την εκπαιδευση.Και μιλαμε για την δικαιολογια οτι θα υπαρχουν αντιδρασεις στο θεμα τις αξιολογησης.Δεν θα υπαρχουν αλλα δεν θελουν να την εφαρμοσουν γιατι ειναι στην φυση τους και τους βολευει να υπαρχει η ασυδοσια στο δημοσιο.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Δεν σκότωσαν τα ΜΑΤ τον Τεμπονέρα, ο Καλαμπόκας τον σκότωσε οπότε πάει το επιχείρημα για νεκρούς βάσει του παρελθόντος.πατησιωτης έγραψε: ↑31 Μαρ 2025, 10:31Green Dragon έγραψε: ↑31 Μαρ 2025, 10:12Αφού δεν μπορούν, είναι ανίκανοι, σωστά; Είσαι υπέρ της αξιολόγησης, σωστά; Και εγώ είμαι και ξέρεις τι λέω; Τους αξιολογούμε γι' αυτό που είναι - ανίκανοι - και τους πετάμε στα σκουπίδια. Τι, όχι; Τους ξαναψηφίζεις άρα είσαι υποκριτής όταν λες ότι θες αξιολόγηση, δεν το εννοείς.
Για να ξέρουμε για ποιόν λόγο δεν προχωρά η αξιολόγηση 'ενώ την θέλουν τόσοι πολλοί'
Επειδή τελικά ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ
Όποιος τη θέλει πρέπει να είναι έτοιμος να διακινδυνεύσει θανάτους ανθρώπων.Εσύ είσαι;
Ή μιλάς γενικά και όταν κατέβουν για μάχη οι "αγωνιστές" και τα ΜΑΤ θα αρχίσεις τα όχι ρε παιδιά,μην κάνουμε πάλι εμφύλιο;
H ιστορία είναι γνωστή.Όπως είπα τη δεκαετία του 80 καταργήθηκαν οι επιθεωρητές και κάθε αξιολόγηση.Προσπάθησε να την επαναφέρει ο Κοντογιαννόπουλος επί Μητσοτάκη Α' και έγινε χαμός.Όταν σκοτώθηκε ο Τεμπονέρας παραιτήθηκε και σταμάτησε.Μήπως έπρεπε να συνεχίσει και να σκοτωθούν και άλλοι;εσύ τι θα έλεγες τότε;μάλλον ότι η αξιολόγηση είναι "νεοφιλελεύθερη" και θέλει να κάνει απολύσεις καθηγητών και άρα κακώς το κάνει.
Επί Σημίτη κάτι προσπάθησε να κάνει ο Αρσένης αλλά τον σταμάτησαν πάλι με καταλήψεις με το σύνθημα "κάτσε καλά Γεράσιμε".Το θυμάσαι;oύτε και αυτό θα σου άρεσε ότι διότι ο "εκσυγχρονισμός" είναι κακό πράγμα.
Ποιός λοιπόν τη θέλει την αξιολόγηση;οι απατεώνες της δήθεν λαικής δεξιάς τύπου Βελόπουλου που είναι συνεργάτες της αριστεράς;
Θα σου πω ποιός μπορεί να την θέλει.Ο Τζήμερος.Τον ψήφισες;όχι γιατί είναι νεοφιλελεύθερος.Ούτε και εγώ γιατί δεν πίστευα ότι θα πάρει σοβαρό ποσοστό και δεν πήρε και σταμάτησε.
Δεν πρόκειται λοιπόν να γίνει και δεν θα ασχολούμουν εάν δεν έβλεπα σελίδες επί σελίδων να γράφονται χωρίς κανείς να λέει στα ίσια αν είναι έτοιμος για ταραχές και συγκρούσεις.
Πάντα ήμουν υπέρ της αξιολόγησης - σε προκαλώ να βρεις ένα γραπτό μου που να λέω το αντίθετο - και κατά του νεοφιλελευθερισμού. Η αξιολόγηση δεν έχει σχέση με το νεοφιλελευθερισμό, υπάρχει όσα χρόνια υπάρχουν και οι ανθρώπινες κοινωνίες, οπότε κακώς πας να τα συσχετίσεις. Η θέση μου για τον Κοντογιαννόπουλο είναι ότι οι μεταρρυθμίσεις του ήταν σωστές.
Αν είμαι έτοιμος για ταραχές; Σου έχω δώσει ποτέ την αντίθετη εντύπωση;

Για να ξέρεις, ότι λέω ΤΟ ΕΝΝΟΩ, δεν είμαι νανογιλέκος. Όταν γράφω για χούντα και ολοκληρωτικές πρακτικές δεν το λέω έτσι στα πεταχτά αλλά επειδή έχω καταλάβει 100% ότι χωρίς βίτσα η χώρα δεν στρώνει.
Σιγά το δύσκολο ρε μεγάλε.Vardos έγραψε: ↑31 Μαρ 2025, 10:56Εχω παιδι στο Λυκειο αρα ειμαι καταλληλος για να αξιολογησω απο αλλους εργαζομενους που ειναι ατεκνοι.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑31 Μαρ 2025, 10:55Νομίζω ότι ως "εισοδηματίας" είσαι ο πιο ακατάλληλος για να αξιολογήσεις τη φύση των πραγμάτων.Vardos έγραψε: ↑31 Μαρ 2025, 10:53
H υιοθεσια παιδιων απο Λουκιες ειναι πιο σοβαρο ως προτεραιοτητα απο την εκπαιδευση.Και μιλαμε για την δικαιολογια οτι θα υπαρχουν αντιδρασεις στο θεμα τις αξιολογησης.Δεν θα υπαρχουν αλλα δεν θελουν να την εφαρμοσουν γιατι ειναι στην φυση τους και τους βολευει να υπαρχει η ασυδοσια στο δημοσιο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Εισοδηματίας ο αλλος με ακινητα και μαγαζιά και καθεται και γραφει πχορουμ και μαλιστα πρωινιάτικα. Α ρε θεέ, τη ζωή τη δινεις σε αυτους που δεν ξερουν να τη ζησουν.
- Green Dragon
Δεν ξέρω αν είναι πολλά, η τάξη σε γενικές γραμμές λειτουργούσε τότε αλλά νομίζω ότι 30 είναι και το μάξιμουμ λειτουργικό. Σήμερα βέβαια με λαθρομετανάστες θα είναι πιο δύσκολα για τους εκπαιδευτικούς. Συμπλήρωσα το ποστ, αν θες δες το ολοκληρωμένο γιατί έχει την απάντηση στο σχόλιό σου, ότι δηλαδή δεν είναι κάτι παράξενο η συνομωσιολογικό ή ρουσφετολογικό αλλά τεχνικό το θέμα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑31 Μαρ 2025, 10:53Οπότε, ακόμη και τα πολλά παιδιά σε κάθε τάξη είναι επιλογή όλων των κομμάτων.Green Dragon έγραψε: ↑31 Μαρ 2025, 10:47Ναι αλλά που είναι παρκαρισμένοι όλοι αυτοί οι έξτρα δάσκαλοι; Σου έγραψα τους αριθμούς από το σχολείο μου, ίδια νούμερα έχουν και οι γνωστοί μου από άλλες περιοχές. Πόσα παιδιά έπρεπε να έχει η τάξη δηλαδή, 40; Δεν φτάνουν 30; Ήδη είναι δύσκολα σε τόσο μικρή ηλικία (δημοτικό) για κουμάντο). Η απάντηση είναι ότι είτε δεν υπάρχουν είτε είναι αποσπασμένοι των κομμάτων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Green Dragon την 31 Μαρ 2025, 11:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Καραμελίτσα
Το νο 1 που χρειάζεται η αξιολόγηση, και μάλιστα υψηλής ποιότητας και αυστηρή, είναι για να σταματήσουν να πιστεύουν οι γονείς ότι μπορεί να είναι αυτοί αξιολογητές.
Z
- Green Dragon
Πολύ σωστό αυτό.Καραμελίτσα έγραψε: ↑31 Μαρ 2025, 11:06Το νο 1 που χρειάζεται η αξιολόγηση, και μάλιστα υψηλής ποιότητας και αυστηρή, είναι για να σταματήσουν να πιστεύουν οι γονείς ότι μπορεί να είναι αυτοί αξιολογητές.

Ναι ναι, μετά τα 27 να δεις τι θα λέει.Green Dragon έγραψε: ↑31 Μαρ 2025, 11:07Πολύ σωστό αυτό.Καραμελίτσα έγραψε: ↑31 Μαρ 2025, 11:06Το νο 1 που χρειάζεται η αξιολόγηση, και μάλιστα υψηλής ποιότητας και αυστηρή, είναι για να σταματήσουν να πιστεύουν οι γονείς ότι μπορεί να είναι αυτοί αξιολογητές.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Green Dragon
Και αυτό σωστό.sys3x έγραψε: ↑31 Μαρ 2025, 11:09Ναι ναι, μετά τα 27 να δεις τι θα λέει.Green Dragon έγραψε: ↑31 Μαρ 2025, 11:07Πολύ σωστό αυτό.Καραμελίτσα έγραψε: ↑31 Μαρ 2025, 11:06Το νο 1 που χρειάζεται η αξιολόγηση, και μάλιστα υψηλής ποιότητας και αυστηρή, είναι για να σταματήσουν να πιστεύουν οι γονείς ότι μπορεί να είναι αυτοί αξιολογητές.

Μακάρι να μας διαψεύσει.
Φιλε, σε παρακαλώ σταμάτα. Το κάνεις χειρότερο και το κακό είναι ότι δεν το καταλαβαίνεις. Πριν μας έλεγες για λουκιες που υιοθετούν παιδιά και τώρα μας πετάς ένα "διατροφή". Άστο, πάμε στο άλλο να νήμα με τους Τούρκους.
GoBzi έγραψε: ↑31 Μαρ 2025, 11:14Φιλε, σε παρακαλώ σταμάτα. Το κάνεις χειρότερο και το κακό είναι ότι δεν το καταλαβαίνεις. Πριν μας έλεγες για λουκιες που υιοθετούν παιδιά και τώρα μας πετάς ένα "διατροφή". Άστο, πάμε στο άλλο να νήμα με τους Τούρκους.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Καραμελίτσα
Τα έκλεισα και δεν άλλαξε τίποτα.sys3x έγραψε: ↑31 Μαρ 2025, 11:09Ναι ναι, μετά τα 27 να δεις τι θα λέει.Green Dragon έγραψε: ↑31 Μαρ 2025, 11:07Πολύ σωστό αυτό.Καραμελίτσα έγραψε: ↑31 Μαρ 2025, 11:06Το νο 1 που χρειάζεται η αξιολόγηση, και μάλιστα υψηλής ποιότητας και αυστηρή, είναι για να σταματήσουν να πιστεύουν οι γονείς ότι μπορεί να είναι αυτοί αξιολογητές.
Z
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ο λογος που πρεπει να διαχωριζονται τα φυλα στον αθλητισμό
από jackie Daniels » 26 Ιαν 2025, 21:39 » σε Αθλητικά - 0 Απαντήσεις
- 132 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jackie Daniels
26 Ιαν 2025, 21:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση Όλα εδώ πληρώνονται Ψαριαρέ!
από Μαδουραίος » 28 Ιαν 2025, 20:30 » σε Εσωτερική Πολιτική - 22 Απαντήσεις
- 630 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας
05 Φεβ 2025, 08:56
-
-
-
Νέα δημοσίευση 2023 και ακόμα τα πρόστιμα πληρώνονται στο ταχυδρομείο
από Awesomatic » 24 Μάιος 2023, 08:33 » σε Κοινωνικά θέματα - 40 Απαντήσεις
- 1523 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από gassim
22 Ιαν 2024, 15:00
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πληρώνονται οι δεξιοι για να παριστάνουν τους ηλίθιους η οντως ειναι ηλιθιοι ;;;.
από Frappezitis » 14 Απρ 2025, 22:18 » σε Εσωτερική Πολιτική - 9 Απαντήσεις
- 268 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
25 Απρ 2025, 06:01
-