Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
foscilis
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από foscilis » 04 Απρ 2025, 09:54
Polaris3 έγραψε: ↑03 Απρ 2025, 22:43
Με το να ξεκινήσουν μαζικές δολοφονίες ρομα, ναι έχω πρόβλημα.
Ωστόσο είσαι ο μόνος που τις πρότεινε.
Εγώ είπα απλά να πηγαίνουν έστω ένα μήνα φυλακή μετά τη δέκατη κλοπή.
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 04 Απρ 2025, 10:08
Polaris3 έγραψε: ↑03 Απρ 2025, 22:27
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑03 Απρ 2025, 20:57
Polaris3 έγραψε: ↑03 Απρ 2025, 20:22
Γενικά όταν είσαι νεκρός, είναι δύσκολο να κάνεις το οτιδήποτε.
Ας πούμε, οι δύο χρυσαυγίτες που δολοφονήθηκαν το 2013. Αυτοί οι δύο, πλέον δεν μπορούν να είναι ναζιστάκια.
Και πόσες κλοπές ή ληστείες είχαν κάνει τα ναζιστάκια;
Αντιλαμβάνεστε πόσο ανόητοι γίνεστε, προσπαθώντας να υπερασπίζετε μονίμως παρασιτικά και θρασύτατα εγκληματικά στοιχεία;
Καλά παιδιά, λίγο ακραίοι και μπορεί να μαχαίρωναν κανέναν Πακιστανό αλλά τουλάχιστον δεν έκλεβαν βενζινάδικα, Γαλή 2025

Εντωμεταξύ, οι μισοί χρυσαυγίτες είχαν τον μισό ποινικό κώδικα στην πλάτη τους, από ναρκωτικά μέχρι δεν ξέρω και εγώ τι.
(εγκληματικό παπούτσι από τον τόπο σου και ας είναι και ναζι)
Είσαι πολύ περπατημένο παιδί, φαίνεται.
Προσπαθώ να φανταστώ φάση που στην πέφτουν ευάλωτοι και φωνάζεις "μη βαρούτε, δικός σας είμαι".
Και καπάκι να πληρώνουν οι γονείς σου εντατικές συνεδρίες για να μη βρέχεις το κρεβάτι σου τη νύχτα".
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 04 Απρ 2025, 10:09
Ας πούμε, οι δύο χρυσαυγίτες που δολοφονήθηκαν το 2013. Αυτοί οι δύο, πλέον δεν μπορούν να είναι ναζιστάκια.
Αντιλαμβάνεστε πόσο ανόητοι γίνεστε, προσπαθώντας να υπερασπίζετε μονίμως παρασιτικά και θρασύτατα εγκληματικά στοιχεία;
Καλά παιδιά, λίγο ακραίοι και μπορεί να μαχαίρωναν κανέναν Πακιστανό αλλά τουλάχιστον δεν έκλεβαν βενζινάδικα, Γαλή 2025

Εντωμεταξύ, οι μισοί χρυσαυγίτες είχαν τον μισό ποινικό κώδικα στην πλάτη τους, από ναρκωτικά μέχρι δεν ξέρω και εγώ τι.
Είσαι πολύ περπατημένο παιδί, φαίνεται.
Προσπαθώ να φανταστώ φάση που στην πέφτουν ευάλωτοι και φωνάζεις "μη βαρούτε, δικός σας είμαι".
Και καπάκι να πληρώνουν οι γονείς σου εντατικές συνεδρίες για να μη βρέχεις το κρεβάτι σου τη νύχτα".
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Ασέβαστος
από Ασέβαστος » 04 Απρ 2025, 10:20

δεν καταλαβαινω τι δουλεια εχουν οι ναζι στη συζητηση, εκτος αν εξεταζουμε την πιθανοτητα να τους στειλουμε στο ιδιο ξερονησι, η σε διαφορετικο

μπα, στο ιδιο. εξισου ρατσιστες με τους γυφτους ειναι, μη σου πω και κατα τι λιγοτερο.
-
Ασέβαστος
από Ασέβαστος » 04 Απρ 2025, 10:31
Polaris3 έγραψε: ↑03 Απρ 2025, 22:37
Αν δεν σας αρέσει η ταμπέλα, μπορείτε να σταματήσετε να είσαι μισάνθρωποι, έστω για μια μέρα

Οι φυσιολογικοί άνθρωποι προτείνουμε να τους βοηθήσουμε με κάθε τρόπο. Οι ρατσιστές, αυτοί οι ανώμαλοι (στη σκέψη) προτείνουν ξερονήσια, κρέμασμα και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο.
Να είστε φυσιολογικοί

αλλο μισανθρωποι, αλλο μισογυφτοι

οι φυσιολογικοι ανθρωποι προτεινουμε να τους βοηθησουμε, και ταυτοχρονα να βοηθησουμε και τους φυσιολογικους ανθρωπους να γλυτωσουν απο τους γυφτους.
-
Ασέβαστος
από Ασέβαστος » 04 Απρ 2025, 10:53
Polaris3 έγραψε: ↑03 Απρ 2025, 22:59
Πασιφάη έγραψε: ↑03 Απρ 2025, 22:56
True story. Μια Τετάρτη, που στην περιοχή μου, γίνεται λαϊκή, έχουν αράξει με το αυτοκίνητό τους και με τα κιλίμια τους, γύφτοι.
Περνάω για να πάω Σκλαβενίτη και βλέπω ένα γυφτάκι κουκλί. Θα ήτανε 2 ετών; Τριών; Πολύ λέω. Του χαμογελάω και μου λέει..''τί θες μωρή καργιόλα και με κοιτάς; Θα σε καθαρίσει ο πατέρας μου..''
Μένω μαλάκας εν τω μεταξύ. Απλά την έκανα. ΔΕΝ ΜΠΛΕΚΕΙΣ.
Το ίδιο μου έχει συμβεί και εμένα αλλά έξω από ΕΠΑΛ από παρέα αγοριών.
Όλα Ελληνάκια...
3χρονα σε επαλ;
μπραβο στα παιδια, τους σελντον κουπερ της χωρας, που πηδανε ταξεις.

-
Ασέβαστος
από Ασέβαστος » 04 Απρ 2025, 10:56
Polaris3 έγραψε: ↑03 Απρ 2025, 23:22
Να σταματήσουν, δεν διαφωνούμε. Αν το κράτος δεν παρέχει τα απαραίτητα, δεν θα σταματήσει ο ρομα να κλέβει.
οσα και αν του παρεχει, θα συνεχισει να κλεβει.
αρκετοι ειναι αρκετα κονομημενοι για να κανουν βροχη απο 50ευρα σε γαμους. παλι κλεβουν

-
Ασέβαστος
από Ασέβαστος » 04 Απρ 2025, 10:57
Polaris3 έγραψε: ↑03 Απρ 2025, 23:25
micmic έγραψε: ↑03 Απρ 2025, 23:16
Άμα ο άνθρωπος είναι στόκος μπορεί να σε αποκαλέσει ρατσιστή ακόμα και επειδή λες παιδόφιλους όσους είναι φυλακισμένοι σε πτέρυγα παιδόφιλων. Η durostick στον εγκέφαλο δεν φεύγει ούτε με κρουστικό δράπανο.
Δεν φταίω εγώ αν δεν ξέρεις τον ορισμό του ρατσισμού.
Έχεις πάει σχολείο ή είσαι σαν τους ρομα που κράζεις ότι δεν στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο ?
Αυτοί έχουν μια δικαιολογία, δεν ξέρουν ανάγνωση, εσύ δεν έχεις

ο ορισμος του ρατσισμου, ειναι να θεωρεις τη ρατσα σου ανωτερη απο ολες τις αλλες. ενα καλο δειγμα, ειναι να εχεις ειδικη υβριστικη λεξη για οσους δεν ανηκουν στη φυλη σου, και να τους αποκαλεις παντα με αυτην.
καταλαβες, μπαλαμε;
-
Σέλευκας
- Phorum.gr user: Seleykos
από Σέλευκας » 04 Απρ 2025, 13:50
Νon4me έγραψε: ↑04 Απρ 2025, 08:33
Σέλευκας έγραψε: ↑04 Απρ 2025, 00:45
Νομικά μπορούσε να τους στείλει όλους στη φυλακή ως εγκληματική ομάδα. Πρακτικά μας κάνουν ότι θέλουν, μας κλέβουν μας σκοτώνουν και καθόμαστε και βλέπουμε. Αιώνες τώρα.
Μου ετυχε κατι παρομοιο προσφατα . ηταν ενας μπροστα στο ξεφωτο της πιλοτης και μολις ειχε φορτωσει εναν λέβητα που ειχε αφησει εξω ενας γειτονας .
Νon4me έγραψε: ↑28 Ιαν 2025, 14:01
Εσωσα εναν παλιο λέβητα πριν κανα μισαωρο . ειμαι εδω στο pc με παιρνει τηλ ενας γειτονας ( ο διπλα ακριβως ) μου λεει non4me εχετε πει σε κανεναν να παρει τον παλιο λεβητα ? ( παλιος λεβητας = του αλλου γειτονα απο διπλα απ την αλλη πλευρα ) δεν ξερω του λεω παιρνω τηλ τον ιδιοκτητη .
Βγαινω στην πιλωτη βλεπω εναν γυφτακο γυρω στα 25 με ενα ασημι καρο τον εχει φορτωσει παει να φυγει .
Φιλε του λεεω περιμενε λιγο !!! σου ειπε κανενας να παρεις τον λεβητα ? ναι μου λεει ( ψεματα) ενας παππους ( ο ιδιοκτητης ειναι 50 ) .
Περιμενε λιγο του λεω παιρνω τον ιδιοκτητη τον βαζω ανοικτη ακροαση του λεω ετσι και ετσι ? οχι μου λεει δεν ειπα σε κανεναν . κλεισε του λεω .
Τον ξεφορτωνεις του λεω του ρομα εκει που ηταν ακριβως οπως ηταν . και τον αφησε και εφυγε ( ο ιδιοκτητης τον ειχε ταγμενο για χαρισμα σε εναν νοικιαρη του της πολυκατοικιας . )
έχουμε προσαρμώσει τις ζωές μας για αυτούς λες και είναι υποχρεωτικό ότι πρέπει να υπάρχουν. Ε όχι ρε ραγιά κάπου τέλος. Αφύπνιση τώρα. Πορείες γιαυτό το πράγμα γιατί δεν γίνονται;
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
-
Σέλευκας
- Phorum.gr user: Seleykos
από Σέλευκας » 04 Απρ 2025, 13:55
Ασέβαστος έγραψε: ↑04 Απρ 2025, 10:57
Polaris3 έγραψε: ↑03 Απρ 2025, 23:25
micmic έγραψε: ↑03 Απρ 2025, 23:16
Άμα ο άνθρωπος είναι στόκος μπορεί να σε αποκαλέσει ρατσιστή ακόμα και επειδή λες παιδόφιλους όσους είναι φυλακισμένοι σε πτέρυγα παιδόφιλων. Η durostick στον εγκέφαλο δεν φεύγει ούτε με κρουστικό δράπανο.
Δεν φταίω εγώ αν δεν ξέρεις τον ορισμό του ρατσισμού.
Έχεις πάει σχολείο ή είσαι σαν τους ρομα που κράζεις ότι δεν στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο ?
Αυτοί έχουν μια δικαιολογία, δεν ξέρουν ανάγνωση, εσύ δεν έχεις

ο ορισμος του ρατσισμου, ειναι να θεωρεις τη ρατσα σου ανωτερη απο ολες τις αλλες. ενα καλο δειγμα, ειναι να εχεις ειδικη υβριστικη λεξη για οσους δεν ανηκουν στη φυλη σου, και να τους αποκαλεις παντα με αυτην.
καταλαβες, μπαλαμε;
βασικά ρατσισμός είναι που αφήνουμε τους γύφτους (στο επάγγελμα) να κάνουν ότι θέλουν επειδή τάχα είναι άλλη φυλή. Στα παπάρια μου αν είναι άλλη φυλή κια ούτε που με νοιάζει, ολο το γυφτιλίκι οτι φυλή και να έιναι είτε από Ελλάδα από Ρουμανια απο Αλβανία Τουρκία Ινδία οτι και να μιλάει να τελειώνουμε. Κανένα φυλετικό κριτήριο πχια ούτε φυλετικά χαϊδέματα. Αν θέλουν να είναι άλλο κράτος νακ άνουν επανάσταση για ανεξαρτησία και όταν κάνουν δικό τους κράτος τότε ας κλέβονται μεταξύ τους. να κάνουν νόμους οτι οποιος δεν κλέβει να μπαίνει φυλακή.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
-
Polaris3
- Phorum.gr user: Polaris3
από Polaris3 » 04 Απρ 2025, 16:33
Δημοκράτης έγραψε: ↑04 Απρ 2025, 00:05
Polaris3 έγραψε: ↑04 Απρ 2025, 00:02
Bandit59 έγραψε: ↑03 Απρ 2025, 23:57
Ποιά είναι τα ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ρε; Ο πατέρας μου γαμήθηκε σε 3 δουλειές για να μας μεγαλώσει και να μας μορφώσει! Και θα μου πεις εμένα για γύφτους, την πιο άχρηστη ράτσα! Πηγα ταχυδρομείο στις 31 να στειλω δέμα και ήταν γεμάτο από την κωλοράτσα βρωμιάρηδες και ελεεινοί περιμένοντας να εισπράξουν επιδόματα για να ΚΑΘΟΝΤΑΙ και να τα ξύνουν. Αει στο διάολο λοιπόν! Αναγκάστηκα να πάω για δουλειά στη Γερμανία στα 56 για επιζήσω και θα μου πεις ότι ο Γύφτος κλέβει επειδή δεν έχει δουλειά! Αντε γ@μησου λοιπόν μαζι με τους βρωμύλους!
Φαντάσου να σε έχει γαμήσει τόσο πολύ το σύστημα που αναγκάστηκες στα 56 να φύγεις και εσύ να τα βάζεις με τους ρομα που βρίσκονται ακόμα πιο κάτω από εσένα

Τι να πω, ο ένας ξεσπάει στους ρομά, ο άλλος στο φαγητό

Πήγαινε μια βόλτα σε περιοχές της Γερμανίας όπου συχνάζουν ακροδεξιοί και φώναξε δυνατά ότι είσαι Έλληνας...θέλω να δω κάτι

Που είσαι ρε (νεο)δημοκράτη, χάθηκες
-
Polaris3
από Polaris3 » 04 Απρ 2025, 16:39
Πτολεμαίος έγραψε: ↑04 Απρ 2025, 00:36
Polaris3 έγραψε: ↑03 Απρ 2025, 22:38
Πτολεμαίος έγραψε: ↑03 Απρ 2025, 21:26
Ποια "κανονική εργασία" ρε μάστορα, νομίζεις θέλουν να δουλέψουν όταν μπορούν να κλέψουν και να έχουν άτομα σαν και σένα να τους υπερασπίζονται;
Ποιο "σχολείο" ρε κατεστραμμένε, νομίζεις θέλουν να πάνε σχολείο;
Γνωρίζεις τον ορισμό του
παρασιτου;
Παράσιτο χαρακτηρίζεται ο οργανισμός (ζωικός ή φυτικός), ο οποίος ζει και αναπτύσσεται εις βάρος ενός άλλου οργανισμού, που αποκαλείται ξενιστής.Προκαλώ τον οποιονδήποτε εδώ μέσα να μου φέρει επιχειρήματα που να αναιρούν την εφαρμογή του όρου πάνω σε αυτή τη ράτσα.
Μάντεψε ποιος είναι ο ξενιστής.
Η αριστερά έχει κάνει και θα κάνει την μεγαλύτερη καταστροφή στην Ελλάδα, ακόμα μεγαλύτερη και από τους Τούρκους και τους ναζί.
Εσύ τα συνδύασες όλα, έβαλες ξενιστές, παράσιτα, βιολογία πρωινάδικου

Περιμένω να ακυρώσεις αυτό που είπα. Να εξηγήσεις δηλαδή που δεν κολλάει ο όρος παράσιτα στους γύφτους.
Δεν είσαι λάθος, σωστά είναι αυτά που γράφεις.
Είναι ο,τι θα έγραφε ένας σωστός, γνήσιος σκατορατσιστας σαν του λόγου σου

-
Polaris3
από Polaris3 » 04 Απρ 2025, 16:45
Πτολεμαίος έγραψε: ↑04 Απρ 2025, 00:39
Polaris3 έγραψε: ↑03 Απρ 2025, 22:43
foscilis έγραψε: ↑03 Απρ 2025, 22:09
Ωραια, μη μου πεις οτι εχεις και με αυτο προβλημα;
Με το να ξεκινήσουν μαζικές δολοφονίες ρομα, ναι έχω πρόβλημα.
Προσπαθώ να είμαι...άνθρωπος.
Όσο και να προσπαθείς να είσαι
ανθρωπος, με το να υποστηρίζεις αυτούς που γαμανε περιουσίες ανθρώπων γίνεσαι απλά βλάκας.
Δεν στηρίζω ρε γκασμά όσους κλέβουν, είτε είναι Ρομά είτε Έλληνες. Απλώς δεν είμαι σκατοφασίστας σαν εσάς που ζητάνε ξερονήσια για τους Ρομα.
Οι Ρομά είναι μια παρατημένη ομάδα από κράτος και κεφάλαιο, ζήσε εσύ σε τσαντίρια χωρίς τρεχούμενο νερό και ρεύμα και μετά έλα να μου πεις ξανά τις μαλακίες σου.
-
Polaris3
από Polaris3 » 04 Απρ 2025, 16:46
Πτολεμαίος έγραψε: ↑04 Απρ 2025, 01:32
Polaris3 έγραψε: ↑03 Απρ 2025, 22:37
Οι φυσιολογικοί άνθρωποι προτείνουμε να τους βοηθήσουμε με κάθε τρόπο.
Είσαι άρρωστος ρε μαλάκα να λες ότι
πρέπει να τους βοηθήσουμε με κάθε υροπο όταν το μόνο που συμβαίνει είναι να
τους βοηθαμε μη εθελοντικά με τις περιουσίες μας.
Άντε στο διάολο κιόλας καρκίνε, αρκετή υπομονή εδειξα
Γτχ και του ανθρωπισμού και της αριστεράς.
Α είσαι εντελώς καμένος εσύ, άξιος συνεχιστής των ναζί του μεσοπολέμου που έλεγαν ακριβώς ό,τι γράφεις εσύ για τους Ρομα.
-
Polaris3
από Polaris3 » 04 Απρ 2025, 16:48
Ασέβαστος έγραψε: ↑04 Απρ 2025, 08:47
Polaris3 έγραψε: ↑03 Απρ 2025, 18:33
Πάντως, έχει πλάκα που οι νεοδημοκράτες μας έλεγαν ότι η ανομία και η εγκληματικότητα θα τελειώσει με την κυβέρνηση Μητσοτάκη

Ακροδεξιοί, υπάρχουν και άλλες λύσεις από το να τους στείλετε σε ξερονήσια. Ας πούμε, να τους δώσει το κράτος την δυνατότητα να μένουν σε κανονικά σπίτια, να έχουν κανονική εργασία, να πάνε σχολείο ?
την εχουν αυτη τη δυνατοτητα, οπως και καθε ελληνας πολιτης.
δε θελουν.

Ναι ρε, ας πούμε εγώ σήμερα αποφάσισα να ζήσω για μία εβδομάδα σε αντίσκηνο χωρίς τρεχούμενο νερό και ρεύμα

Ε η μαλακία έχει και τα όρια της

-
-
- 37 Απαντήσεις
- 1641 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
06 Δεκ 2023, 19:37
-
-
- 84 Απαντήσεις
- 1885 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
04 Μάιος 2025, 14:50
-
-
- 41 Απαντήσεις
- 1682 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur
07 Ιουν 2023, 14:34
-
-
- 47 Απαντήσεις
- 3452 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
25 Ιαν 2025, 14:59
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.