Αν έκαναν κάτι τέτοιο στο παιδί μου θ απαντούσα με gunshot
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αν έκαναν κάτι τέτοιο στο παιδί μου θ απαντούσα με gunshot
Βασικά, θα με εκνεύριζε περισσότερο η εφαρμογή του μπάρμπι στάιλ μοντέλου στα πιτσιρίκια, ανεξαρτήτως του αν είναι αγοράκια ή κοριτσάκια.
Γιατί είναι οι ίδιοι που τσιρίζουν για τη σεξιστική αντιμετώπιση των γυναικών.
Αλλά από χαζούς ανθρώπους, τί καλύτερο να περιμένεις;
Γιατί είναι οι ίδιοι που τσιρίζουν για τη σεξιστική αντιμετώπιση των γυναικών.
Αλλά από χαζούς ανθρώπους, τί καλύτερο να περιμένεις;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Με λενε Ριζο και οπως θελω τα γυριζω!Στύξ έγραψε: ↑13 Απρ 2025, 09:10Πήγα ωρέ με το σχολείο προχτές .stergiosbik έγραψε: ↑13 Απρ 2025, 09:05Εσυ ως Θεολογος τετοια ωρα επρεπε να εκκλησιαζεσαι τετοια μερα που ειναι!
Χρονια πολλα!!!
Από Μ.Τετάρτη θα ξαναπάω.
Είμαι φιλόλογος πρωτίστως.
ό,τι με συμφέρει
Σας περικαλώ κύριε ,διορίστηκα ως φελόλογος, ουχί ως θεολόγος. Μη μου χαλάτε την επικούρεια αταραξία μου.stergiosbik έγραψε: ↑13 Απρ 2025, 09:37Με λενε Ριζο και οπως θελω τα γυριζω!Στύξ έγραψε: ↑13 Απρ 2025, 09:10Πήγα ωρέ με το σχολείο προχτές .stergiosbik έγραψε: ↑13 Απρ 2025, 09:05
Εσυ ως Θεολογος τετοια ωρα επρεπε να εκκλησιαζεσαι τετοια μερα που ειναι!
Χρονια πολλα!!!
Από Μ.Τετάρτη θα ξαναπάω.
Είμαι φιλόλογος πρωτίστως.
ό,τι με συμφέρει
Re: Αν έκαναν κάτι τέτοιο στο παιδί μου θ απαντούσα με πίου πίου
απαιτώ να διορθωθεί το γκάνσοτ στον τίτλο με το ελληνικό πίου πίου
Re: Αν έκαναν κάτι τέτοιο στο παιδί μου θ απαντούσα με πίου πίου
Ε ναι... όλοι οι μοβόροι που το βάφουν το νύχι, εδώ μαζεύτηκαν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
nyxtovios έγραψε: ↑13 Απρ 2025, 07:53Δεν είπα να γίνουμε Πακιστάν.
Είπα ότι μεταξύ της παρακάτω ανωμαλίας, του συστήματος
που σεξουαλικοποιει 5χρονα, ναι καλύτερα Πακιστάν
https://www.google.com/amp/s/abc7ny.com ... c/3616267/
Δεν είναι σεξουαλικοποιείς ένα μικρό παιδί αν το αφήσεις να βάψει τα νύχια του είτε είναι αγόρι είτε κορίτσι.
Λίγο περίεργα μας τα λέτε οι δεξιοί...λγο διεστραμμένα, απορώ πως γίνεται να κάνετε τέτοιες σκέψεις για βαμμένα νύχια και μικρά παιδιά

Τα βαμμένα νύχια είναι για καλλωπιστικούς λόγους , τίποτα παραπάνω.
Απορώ πως γίνεται να σκέφτεσαι όλα αυτά όταν βλέπεις βαμμένα νύχια.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: ↑13 Απρ 2025, 02:53
.
Τι ακραίο συνάδελφή.....μεταφορά του χρώματος απο τα Νύχια στο κατακούτελο εκανα.....
Μη μ απο τον παίρνεις και βάλω τα κλάματα.....
.
Μαζεύτηκε όλη η αριστερή παιδέρα και σε αυτό το νήμα.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
οταν λεγαν οι παππουδες μας οτι προκειται για ψυχικη ασθενεια εμεις δεν τους πιστευαμε
και περιμεναμε την επιστημη να το πιστοποιησει
και περιμεναμε την επιστημη να το πιστοποιησει
.
Βλέπω τα επόμενα βήματα.....
Ηδη σε αλλες χώρες εχουν κάνει τα παιδιά καρναβάλια κανονικά.....
Το παιδί δεν είναι παιχνίδι και μπιμπελό για πειράματα Ψυχανώμαλων.....
Ηδη τα 20 Ταττουάζ και 20 Πίρσινγκ σε 25άρηδες δείχνουν μια Κιτσίζουσα Ψυχανωμαλία και άλλες Ψυχασθένειες.....
Εχουμε τρελλάνει τα ιδια μας τα παιδιά.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
-
Επειδή οι γυναίκες βάφουν νύχι δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να το κάνει ένας άντρας ή ένα μικρό αγόρι. Το πρόβλημα είναι στο μυαλό όσων δεν αισθάνονται άνετα με αγόρια και άντρες που δεν θέλουν να είναι ένα με την μάζα, που θέλουν να ξεφύγουν από τους έμφυλους κανόνες των ενδυμασίας.Rakomelofronas έγραψε: ↑13 Απρ 2025, 09:03Και κοριτσάκι να είναι, το γεγονός ότι το έβαλαν στο τριπακι να βάφει νύχια πριν τα 15 είναι αρκετός λόγος διαμαρτυρίας. Ωραίο φεμινιστικό μήνυμα: ούτε ως παιδί είσαι αρκετή, ξεκινά τα ρεκτιφιε από τώρα για να κρύψεις τα πολλά πολλά!
Σε μια κοινωνία που κατά βάση γυναίκες βάφουν νύχια, εννοείται ότι θα το έπαιρνα ως βίαιη παρέμβαση στην ψυχοσωματική ανάπτυξη του παιδιού μου αν είχα αγοράκι. Επειδή όμως ζούμε σε ένα σύστημα αυξημένης ανοχής στο διαφορετικό, που δεν βλέπει τίποτα κακό στο να μυεί παιδιά του ενός φύλου (συγχωρέστε την μπαναλ ορολογία μου) σε συνήθειες του άλλου φύλου με αστείες δικαιολογίες επιπέδου "ΝΕ ΑΛΑ ΣΤΙΝ ΑΡΧΕΑ ΕΓΙΠΤΟ Η ΑΡΙΣΤΩΚΡΑΤΕς ΕΒΑΦΑΝ ΝΙΧΙ", το πιθανότερο είναι να έκανα άκαρπη διαμαρτυρία στη δασκάλα, άκαρπη διαμαρτυρία στη διευθύντρια, άκαρπη διαμαρτυρία στην πρωτοβάθμια, άκαρπη διαμαρτυρία στο "Παιδείας" και ταυτόχρονα να έτρεχα τη διαδικασία να του αλλάξω σχολείο.
Ωραία περίπτωση αλληλεγγύης ήταν η στήριξη που έδειξαν συμμαθητές ενός αγοριού που πήγε στο σχολείο με φούστα και τον κακοποίησε λεκτικά ένας καθηγητής, την επόμενη μέρα οι συμμαθητές του εμφανίστηκαν με φούστες. Στην Ελλάδα συνέβη.
Δεν παρεμβαίνεις στην ψυχοσύνθεση ενός αγοριού αν του βάψεις το νύχι. Παρεμβαίνεις αν το κακοποιείς, αν υποστεί bullying στο σχολείο.
80% να γινει γκεη με αυτα που λες ...το αγορι ειδικα θελει εναν δυναμικο πατεραPolaris3 έγραψε: ↑13 Απρ 2025, 17:06Επειδή οι γυναίκες βάφουν νύχι δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να το κάνει ένας άντρας ή ένα μικρό αγόρι. Το πρόβλημα είναι στο μυαλό όσων δεν αισθάνονται άνετα με αγόρια και άντρες που δεν θέλουν να είναι ένα με την μάζα, που θέλουν να ξεφύγουν από τους έμφυλους κανόνες των ενδυμασίας.Rakomelofronas έγραψε: ↑13 Απρ 2025, 09:03Και κοριτσάκι να είναι, το γεγονός ότι το έβαλαν στο τριπακι να βάφει νύχια πριν τα 15 είναι αρκετός λόγος διαμαρτυρίας. Ωραίο φεμινιστικό μήνυμα: ούτε ως παιδί είσαι αρκετή, ξεκινά τα ρεκτιφιε από τώρα για να κρύψεις τα πολλά πολλά!
Σε μια κοινωνία που κατά βάση γυναίκες βάφουν νύχια, εννοείται ότι θα το έπαιρνα ως βίαιη παρέμβαση στην ψυχοσωματική ανάπτυξη του παιδιού μου αν είχα αγοράκι. Επειδή όμως ζούμε σε ένα σύστημα αυξημένης ανοχής στο διαφορετικό, που δεν βλέπει τίποτα κακό στο να μυεί παιδιά του ενός φύλου (συγχωρέστε την μπαναλ ορολογία μου) σε συνήθειες του άλλου φύλου με αστείες δικαιολογίες επιπέδου "ΝΕ ΑΛΑ ΣΤΙΝ ΑΡΧΕΑ ΕΓΙΠΤΟ Η ΑΡΙΣΤΩΚΡΑΤΕς ΕΒΑΦΑΝ ΝΙΧΙ", το πιθανότερο είναι να έκανα άκαρπη διαμαρτυρία στη δασκάλα, άκαρπη διαμαρτυρία στη διευθύντρια, άκαρπη διαμαρτυρία στην πρωτοβάθμια, άκαρπη διαμαρτυρία στο "Παιδείας" και ταυτόχρονα να έτρεχα τη διαδικασία να του αλλάξω σχολείο.
Ωραία περίπτωση αλληλεγγύης ήταν η στήριξη που έδειξαν συμμαθητές ενός αγοριού που πήγε στο σχολείο με φούστα και τον κακοποίησε λεκτικά ένας καθηγητής, την επόμενη μέρα οι συμμαθητές του εμφανίστηκαν με φούστες. Στην Ελλάδα συνέβη.
Δεν παρεμβαίνεις στην ψυχοσύνθεση ενός αγοριού αν του βάψεις το νύχι. Παρεμβαίνεις αν το κακοποιείς, αν υποστεί bullying στο σχολείο.
εναν γονιο που οταν χρειαστει και θα σηκωσει την φωνη και θα του ριξει και ενα χαστουκι
αυτο ειναι προτυπο για ενα αγορι και οχι εναν γονιο που θα συμφωνει με οτι παπαρια λεει το παιδι
- Eθνικοκοινωνιστης

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Άλλο πράγμα τα βαμμένα νύχια και άλλο τα τατου και τα πιρσινγκ. Τα νύχια ξεθάβονται, δεν είναι κάτι, το τατου είναι μόνιμο.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: ↑13 Απρ 2025, 17:03
.
Βλέπω τα επόμενα βήματα.....
Ηδη σε αλλες χώρες εχουν κάνει τα παιδιά καρναβάλια κανονικά.....
Το παιδί δεν είναι παιχνίδι και μπιμπελό για πειράματα Ψυχανώμαλων.....
Ηδη τα 20 Ταττουάζ και 20 Πίρσινγκ σε 25άρηδες δείχνουν μια Κιτσίζουσα Ψυχανωμαλία και άλλες Ψυχασθένειες.....
Εχουμε τρελλάνει τα ιδια μας τα παιδιά.....
.
Κάνεις ακραίους χαρακτηρισμούς . Ποιοι είναι οι ψυχασθενείς ? Η δασκάλα στη Νορβηγία που έβαψε τα νύχια παιδιών ?
Σε αυτές τις χώρες (Σκανδιναβία και γενικά βόρεια Ευρώπη) οι κάτοικοι είναι πολύ πιο ευαισθητοποιημένοι σε σχέση με τους Έλληνες οι οποίοι έχουν αντιλήψεις Ιραν και Πακιστάν.
Ρωτώ : Οι συντηρητικοί που θέλετε να μοιάσουμε ? Στην βόρεια Ευρώπη που κάνει προσπάθειες να δεχτεί κάθε άτομο ή με το Ιραν που η ομοφυλοφιλία καταδικάζεται με θάνατο ?
Από τα σχόλια και από τις αντιλήψεις που συναντάς στην Ελλάδα, βλέπω ότι ένα μεσογειακό Πακιστάν είναι οι Έλληνες παρόλο που θέλουν να πιστεύουν ότι είναι βόρεια Ευρώπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Δεν χανεται τετοιο κελεπουρι για ενοικιαση
από Μαδουραίος » 15 Ιουν 2024, 22:55 » σε Κοινωνικά θέματα - 101 Απαντήσεις
- 3329 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
18 Ιουν 2024, 22:07
-
-
-
Νέα δημοσίευση τέτοιο γαμησι θελαν τα μουνια στο 90
από jackie Daniels » 22 Ιαν 2025, 22:33 » σε Κοινωνικά θέματα - 317 Απαντήσεις
- 5871 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Scouser
17 Απρ 2025, 10:56
-
-
-
Νέα δημοσίευση Εσεις θα κανατε προσπεραση σε τετοιο δρομο?
από Μαδουραίος » 16 Ιουν 2024, 11:57 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 26 Απαντήσεις
- 806 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στύξ
17 Ιουν 2024, 08:50
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έχετε βγάλει συναγρίδα σε τέτοιο μέγεθος ;
από Μαδουραίος » 14 Αύγ 2024, 13:21 » σε Κοινωνικά θέματα - 21 Απαντήσεις
- 931 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jackie Daniels