Αν έκαναν κάτι τέτοιο στο παιδί μου θ απαντούσα με gunshot
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αν έκαναν κάτι τέτοιο στο παιδί μου θ απαντούσα με gunshot
παπαργια μαντολες . φιδια λεει . γιατι να ντυθει το αγορακι do must do πριγκίπισσα . αρρενων ειναι ο παιδικος ?
-
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Δημοκράτης την 13 Απρ 2025, 10:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Πάλι καλά ζούμε στην Ελλάδα, άγιο έχουμε. 

Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Δεν πιστευω τιποτα ακομη και για τα δεδομενα του εξω . μαλλον η ετσι ηθελε να το παιξει αγανακτιστα στα σοσιαλ και να μας ενημερώσει πως μενει νορβηγια και ειναι σκληρο καριολι .
-
Μη λες μαλακιες, το 90% των βιντεο της ειναι για το ποσο ζωαρα κανει στην Νορβηγία και το πως ζείτε οι πλαιμπαιοι στην Ελλαδα
Polaris3 έγραψε: ↑12 Απρ 2025, 22:05Ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα ? Υπάρχει νόμος που απαγορεύει μικρά αγόρια και άντρες να φοράνε γυναικεία ρούχα και να βάφουν νύχι ?Πτολεμαίος έγραψε: ↑12 Απρ 2025, 21:35Εσύ βάφεις κάνα νυχακι παιδιού ή είσαι κάνας παλαιολιθικος δάσκαλος των '60s
.
Συντηρητικό σε βρίσκω.....

Γιατί να μη ζωγραφίσει με μαρκαδόρο στο κούτελο του παιδιού μια ΠΟΥΤΣΑ και μια ανοιχτή χυμένη ΣΟΥΦΡΑ ;;;
Αν είναι να κάνουμε το παιδί Καρναβάλι της Συγγρού να το κάνουμε σωστά.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δεν θα μπορούσες να το λύσεις χωρίς σιδερικό, καλέ μου Βάρδε; Θα σου κάνανε το παιδί ''πούστη'', για ένα βαμμένο νυχάκι;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Τα κάνουν και στα μουσουλμανακια αυτα; Δηλαδή επιστρέφει ο μικρός Μωχάμεντ με βαμμενα νυχια σπίτι και ο μεγάλος Μωχάμεντ δεν θα πάρει δύο κεφάλια δασκάλων την επόμενη μέρα;Τί λετε;
το βιντεο και η φώτο ειναι απο το ιδιο περιστατικό;Vardos έγραψε: ↑12 Απρ 2025, 22:40Παραπανω το εβαλα.Δημοκράτης έγραψε: ↑12 Απρ 2025, 22:38Μια που μένει Νορβηγία και συνήθως λεει για το ποσο ζωαρα κανει ε θες ανέβασε βιντεο οτι της παραπονέθηκε η δασκάλα στο νηπιαγωγείο πτι ο γιος της δεν θελει να ντύνεται πριγκίπισσα οταν κανουν παιχνίδια ρόλων
βλέπω και αυτό, σίγουρα δεν ειναι ο παιδικός της ομάδας αλήθειας;
Να δεις γιατρό, άμεσα.
δεν υπάρχει επιλογή να βαζουν αλλο κείμενο τα μποτάκια στις εικόνες που ανεβάζουν;
Καθόμαστε και σχολιάζουμε το νήμα ενός μαλάκα που ξεκάθαρα υποκινεί σε βία; Α ρε πχορουμάρα.
Δεν κοιταξα καν το ιστορικο της . με το που ειδα το ξινο υφακι της ετρεξα μακρια .Δημοκράτης έγραψε: ↑12 Απρ 2025, 23:11Μη λες μαλακιες, το 90% των βιντεο της ειναι για το ποσο ζωαρα κανει στην Νορβηγία και το πως ζείτε οι πλαιμπαιοι στην Ελλαδα
vantono, περιμένουμε τοποθέτηση.Καραμελίτσα έγραψε: ↑12 Απρ 2025, 20:53Σε λευκούς άντρες δεν πάει γενικά το χρώμα στα νύχια, ένα διάφανο είναι οκ, παραπάνω και γίνεται σουπερκάγκουρας. Σε μαύρους όμως είναι ωραία και τα έντονα χρώματα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Δεν χανεται τετοιο κελεπουρι για ενοικιαση
από Μαδουραίος » 15 Ιουν 2024, 22:55 » σε Κοινωνικά θέματα - 101 Απαντήσεις
- 3329 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
18 Ιουν 2024, 22:07
-
-
-
Νέα δημοσίευση τέτοιο γαμησι θελαν τα μουνια στο 90
από jackie Daniels » 22 Ιαν 2025, 22:33 » σε Κοινωνικά θέματα - 317 Απαντήσεις
- 5871 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Scouser
17 Απρ 2025, 10:56
-
-
-
Νέα δημοσίευση Εσεις θα κανατε προσπεραση σε τετοιο δρομο?
από Μαδουραίος » 16 Ιουν 2024, 11:57 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 26 Απαντήσεις
- 806 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στύξ
17 Ιουν 2024, 08:50
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έχετε βγάλει συναγρίδα σε τέτοιο μέγεθος ;
από Μαδουραίος » 14 Αύγ 2024, 13:21 » σε Κοινωνικά θέματα - 21 Απαντήσεις
- 931 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jackie Daniels