Σαφώς και θα φταίει. Αν όχι απλά σου πουν, αλλά εσύ το ζητήσεις να πιλοτάρεις αεροπλάνο ή και να μην το ζητήσεις, αλλά να το δεχτείς οικειοθελώς και πας ενω δεν ξέρεις την τύφλα σου, δεν θα 'χεις ευθύνη; Μιλάμε για ενήλικες, όχι για παιδάκια.Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑13 Απρ 2025, 16:47Μα εμάς δεν μας ενδιαφέρει ας πούμε το όνομα του σταθμάρχηπατησιωτης έγραψε: ↑13 Απρ 2025, 16:36Γιατί θα πρέπει να απαντήσουμε εμείς όταν έχει ασκηθεί δίωξη σε ΣΑΡΑΝΤΑ ΤΡΕΙΣ κατηγορούμενους που θα εμφανισθούν στη δίκη και μέσα σε αυτούς είναι αυτός που του έκανε τη μετάταξη,αυτός που τον έβαλε σε αυτή τη θέση,αυτός που τον έβαλε σε αυτή τη βάρδια,αυτοί που ήσαν μαζί στη βάρδια και την κοπάνησαν,ο γιατρός που έδωσε άδεια για να την κοπανήσουν και διάφορα παρόμοια πρόσωπα.Scouser έγραψε: ↑13 Απρ 2025, 15:32
Ποιος τον είχε τοποθετήσει σε αυτή τη θέση και με ποια κριτήρια; Αυτή είναι η ερώτηση που αποφεύγετε σαν τον διάολο να απαντήσετε, και προφανώς εκεί θα έπρεπε να εστιαστεί και η κριτική στην κυβέρνηση (αντί να τα ποντάρουν όλα στα ξυλόλια).
Υ.Γ. Ωραίο το παράδειγμα του Τσέρνομπιλ που έφερες. Ξέρεις ποιο ήταν το βασικό επιχείρημα της σοβιετικής κυβέρνησης τότε; Ότι ο αποκλειστικός υπεύθυνος για το ατύχημα και τα όσα ακολούθησαν, ήταν ο μηχανικός που είχε βάρδια εκείνο το βράδυ στο εργοστάσιο και τα θαλάσσωσε σε προγραμματισμένη δοκιμή. Μήπως σου θυμίζει κάτι;
Αλλά τα ονόματα όλων αυτών είναι άγνωστα διότι δεν ασχολειται κανείς με αυτά.Ασχολούνται με ξυλόλια.Δεν είναι δουλειά της κυβερνήσεως να καταρτίζει τα δελτία ειδήσεων των καναλιών ούτε τα άρθρα των εφημερίδων που δεν θέλουν να ασχοληθούν με αυτά.Όλους αυτούς θα τους μάθουμε στη δίκη όπου θα δικασθούν τελείως διαφορετικά πρόσωπα από αυτά που είναι τώρα στην επικαιρότητα,εκτός βέβαια εάν δεν τους μάθουμε ούτε εκεί επειδή τα δήθεν "πετσωμένα" ΜΜΕ θα αγνοούν τη δίκη και θα συνεχίσουν να παίζουν ξυλόλια.
Μας ενδιαφέρει ποιο κόμμα τον έβαλε σε αυτήν την θέση και ποιος υπουργός
Δηλαδή αν αύριο κάνουν εσένα ελεγκτή εναέριας κυκλοφορίας και γίνει μια στραβή, εσύ θα φταίς;
Η γαμημένη ευρωπαική ένωση (ERA) πιστοποιούσε για την ασφάλεια της hellenic train
- Golden Age
Re: Η γαμημένη ευρωπαική ένωση (ERA) πιστοποιούσε για την ασφάλεια της hellenic train
Re: Η γαμημένη ευρωπαική ένωση (ERA) πιστοποιούσε για την ασφάλεια της hellenic train
Παραδειγματικές ποινές ΤΩΡΑ: Σταθμάρχης, σουβλατζήδες-βοηθοί και γιατρός που μοίραζε χαρτιά «αρρώστιας» πρέπει να πάνε ΟΛΟΙ μέσα — χωρίς πολλά-πολλά.
Μπουζού και πολλαπλά εκατομμύρια ευρώ αποζημίωση στις 57 οικογένειες που θρηνούν.
Και μετά; Πανελλαδική διαπόμπευση. Να μάθει όλη η χώρα πώς πληρώνονται με αίμα οι λαμογιές, τα ρουσφέτια και τα "δόντια" στο δημόσιο.
Επίσης, άμεσες μηνύσεις σε όσους οργάνωσαν πορείες με στόχο να κατηγορηθεί η Η.Τ., για παρεμπόδιση της Δικαιοσύνης.
Μπουζού και πολλαπλά εκατομμύρια ευρώ αποζημίωση στις 57 οικογένειες που θρηνούν.
Και μετά; Πανελλαδική διαπόμπευση. Να μάθει όλη η χώρα πώς πληρώνονται με αίμα οι λαμογιές, τα ρουσφέτια και τα "δόντια" στο δημόσιο.
Επίσης, άμεσες μηνύσεις σε όσους οργάνωσαν πορείες με στόχο να κατηγορηθεί η Η.Τ., για παρεμπόδιση της Δικαιοσύνης.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Δίκιο έχεις. Ξέχασα αυτήν την παράμετρο.Golden Age έγραψε: ↑14 Απρ 2025, 01:20Αν ο κουτσός δεχτεί, πολύ περισσότερο αν το ζητήσει ο ίδιος έχει κι αυτός ευθύνη. Ενήλικας είναι, δεν είναι παιδάκι κι έχει σώας τας φρένας. Κι ο πρώην αχθοφόρος που έγινε σταθμάρχης ήξερε τί αναλάμβανε και τί επεδίωκε να αναλάβει. Σαφώς και φταίνε αυτοί που τον έβαλαν στην θέση, αλλά αυτό δεν τον απαλλάσει απο τις δικές του ευθύνες.Green Dragon έγραψε: ↑13 Απρ 2025, 14:45Ο σταθμάρχης (που δεν έπρεπε να είναι σταθμάρχης) είχε τοποθετηθεί εκεί βυσματικά. Επίσης δεν υπήρχε τηλεδιοίκηση οπότε άσε τα πονηρά. Αν βάλω εγώ έναν κουτσό να οδηγεί φορτηγό και σκοτώσει 5 δεν φταίει καθόλου ο κουτσός, φταίω εγώ 100%. Ο άχρηστος σταθμάρχης δεν είναι βέβαια στο 0% γιατί δεν ήταν ανάπηρος αλλά δεν έπαυε να είναι ένας άνθρωπος ακατάλληλος για την θέση. Άρα αν θέλουμε να πάρουμε ένα κεφάλι θα πρέπει να είναι εκείνου που τον έβαλε εκεί, έχει πολύ μεγαλύτερη ευθύνη αυτός. Και μην ξεχνάμε και την τηλεδιοίκηση.
- Λίνο Βεντούρα
Καταλαβαίνει αλλά φοβάται να το πει. Και ο ίδιος αργόμισθος του δημοσίου είναι, που παράλληλα έχει κάνει την μποτοφάρμα την κυρία ασχολία του.
-
Τι γράφεις ρε φίλε;Golden Age έγραψε: ↑14 Απρ 2025, 01:24Σαφώς και θα φταίει. Αν όχι απλά σου πουν, αλλά εσύ το ζητήσεις να πιλοτάρεις αεροπλάνο ή και να μην το ζητήσεις, αλλά να το δεχτείς οικειοθελώς και πας ενω δεν ξέρεις την τύφλα σου, δεν θα 'χεις ευθύνη; Μιλάμε για ενήλικες, όχι για παιδάκια.Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑13 Απρ 2025, 16:47Μα εμάς δεν μας ενδιαφέρει ας πούμε το όνομα του σταθμάρχηπατησιωτης έγραψε: ↑13 Απρ 2025, 16:36
Γιατί θα πρέπει να απαντήσουμε εμείς όταν έχει ασκηθεί δίωξη σε ΣΑΡΑΝΤΑ ΤΡΕΙΣ κατηγορούμενους που θα εμφανισθούν στη δίκη και μέσα σε αυτούς είναι αυτός που του έκανε τη μετάταξη,αυτός που τον έβαλε σε αυτή τη θέση,αυτός που τον έβαλε σε αυτή τη βάρδια,αυτοί που ήσαν μαζί στη βάρδια και την κοπάνησαν,ο γιατρός που έδωσε άδεια για να την κοπανήσουν και διάφορα παρόμοια πρόσωπα.
Αλλά τα ονόματα όλων αυτών είναι άγνωστα διότι δεν ασχολειται κανείς με αυτά.Ασχολούνται με ξυλόλια.Δεν είναι δουλειά της κυβερνήσεως να καταρτίζει τα δελτία ειδήσεων των καναλιών ούτε τα άρθρα των εφημερίδων που δεν θέλουν να ασχοληθούν με αυτά.Όλους αυτούς θα τους μάθουμε στη δίκη όπου θα δικασθούν τελείως διαφορετικά πρόσωπα από αυτά που είναι τώρα στην επικαιρότητα,εκτός βέβαια εάν δεν τους μάθουμε ούτε εκεί επειδή τα δήθεν "πετσωμένα" ΜΜΕ θα αγνοούν τη δίκη και θα συνεχίσουν να παίζουν ξυλόλια.
Δηλαδή αν αύριο κάνουν εσένα ελεγκτή εναέριας κυκλοφορίας και γίνει μια στραβή, εσύ θα φταίς;
Σοβαρά τώρα;
Δηλαδή αν ζητήσω εγώ να παίξω στον ΠΑΟΚ επειδή έπαιζα μπάλα μικρός στην γειτονιά μου,με συμβόλαιο και με πάρουν , ποιός θα φταίει;
Εγώ, ή αυτός που με πήρε;
δηλαδη αμα βγει απο το κτεο ενα οχημα, με πιστοποιηση οτι ειναι ασφαλες, και την αλλη μερα στουκαρει μετωπικη και γινει ηχος και φως, θα φταιει το κτεο;Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑13 Απρ 2025, 12:45Με αυτά τα πιστοποιητικά η ευρωπαική ένωση εξασφαλίζει στις διαφορες εταιρείες, που λυμαίνονται τα σιδηροδρομικά δίκτυα, την απρόσκοπτη κερδοφορία τους. Κερδοφορία που αυξάνει όσο μειώνεται η ασφάλεια, κερδοφορία που μετράνε στους ισολογισμούς ενω οι πολίτες μετράνε νεκρούς στα μνημόσυνα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
ουτε οι γυφτοι που εκαναν τις 2 γραμμες, μιαUnique έγραψε: ↑13 Απρ 2025, 13:13Και όχι ο Σταθμάρχης και οι άλλοι 2 που πήγαν για σουβλάκια?Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑13 Απρ 2025, 13:11Η πολιτική της γαμημένης ευρωπαικής ένωσης και αυτοί που την εφαρμόζουν εδώ. Πολιτική που βάζει σε προτεραιότητα την κερδοφορία του κεφαλαίου που βλέπει τις μεταφορές ως πεδίο κερδοφορίας και επειδή η ασφάλεια αυξάνει το κόστος υποτιμάται η ασφάλεια για να μειωθεί το κόστος και να αυξηθεί η κερδοφορία.

To be old and wise, you must first be young and stupid.
- Ληστοσυμμορίτης
αυτά πέστα στον πρωθυπουργό που μιλούσε για σαπάκιαΑσέβαστος έγραψε: ↑14 Απρ 2025, 10:28δηλαδη αμα βγει απο το κτεο ενα οχημα, με πιστοποιηση οτι ειναι ασφαλες, και την αλλη μερα στουκαρει μετωπικη και γινει ηχος και φως, θα φταιει το κτεο;Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑13 Απρ 2025, 12:45Με αυτά τα πιστοποιητικά η ευρωπαική ένωση εξασφαλίζει στις διαφορες εταιρείες, που λυμαίνονται τα σιδηροδρομικά δίκτυα, την απρόσκοπτη κερδοφορία τους. Κερδοφορία που αυξάνει όσο μειώνεται η ασφάλεια, κερδοφορία που μετράνε στους ισολογισμούς ενω οι πολίτες μετράνε νεκρούς στα μνημόσυνα.
και σε ευρωπαικό επίπεδο στον τζιτζικώστα.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
- Golden Age
Αν χάσει ο ΠΑΟΚ εξαιτίας σου δεν θα φταις; Αφού χωρίς να σκαμπάζεις από ποδόσφαιρο επεδίωξες να παίξεις σε μια επαγγελματική ομάδα.Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑14 Απρ 2025, 10:18Τι γράφεις ρε φίλε;Golden Age έγραψε: ↑14 Απρ 2025, 01:24Σαφώς και θα φταίει. Αν όχι απλά σου πουν, αλλά εσύ το ζητήσεις να πιλοτάρεις αεροπλάνο ή και να μην το ζητήσεις, αλλά να το δεχτείς οικειοθελώς και πας ενω δεν ξέρεις την τύφλα σου, δεν θα 'χεις ευθύνη; Μιλάμε για ενήλικες, όχι για παιδάκια.Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑13 Απρ 2025, 16:47
Μα εμάς δεν μας ενδιαφέρει ας πούμε το όνομα του σταθμάρχη
Σοβαρά τώρα;
Δηλαδή αν ζητήσω εγώ να παίξω στον ΠΑΟΚ επειδή έπαιζα μπάλα μικρός στην γειτονιά μου,με συμβόλαιο και με πάρουν , ποιός θα φταίει;
Να στο θέσω αλλιώς. Έρχεται κάποιος σε 'μένα τον άσχετο από ιατρική και μου λέει "πάρε αυτά τα λεφτά και πήγαινε να χειρουργήσεις έναν ασθενή". Εγώ το δέχομαι και πάω να το κάνω. Η εγχείρηση αποτυγχάνει και ο ασθενής πεθαίνει. Είμαι ή δεν είμαι εγκληματίας; Δεν είμαι κάποιος που δεν έχει κατανόηση καταστάσεων. Γνωρίζω τί πάω να κάνω και παρόλα αυτά το κάνω.
Έχει ευθύνη αυτός που μου το ανέθεσε; Έχει. Είμαι εγώ που το δέχτηκα με την θέλησή μου άνευ ευθυνών επειδή με έβαλε κάποιος άλλος; Όχι. Απλά είναι τα πράγματα.
Άστο, τζάμπα φέρνεις παραδείγματα. Αν δεν έχουν καθρέφτη να κοιταχτούν, πάντα θα ψάχνουν για λάθος τοίχο να ρίξουν το φταίξιμο.Golden Age έγραψε: ↑14 Απρ 2025, 11:44Αν χάσει ο ΠΑΟΚ εξαιτίας σου δεν θα φταις; Αφού χωρίς να σκαμπάζεις από ποδόσφαιρο επεδίωξες να παίξεις σε μια επαγγελματική ομάδα.Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑14 Απρ 2025, 10:18Τι γράφεις ρε φίλε;Golden Age έγραψε: ↑14 Απρ 2025, 01:24
Σαφώς και θα φταίει. Αν όχι απλά σου πουν, αλλά εσύ το ζητήσεις να πιλοτάρεις αεροπλάνο ή και να μην το ζητήσεις, αλλά να το δεχτείς οικειοθελώς και πας ενω δεν ξέρεις την τύφλα σου, δεν θα 'χεις ευθύνη; Μιλάμε για ενήλικες, όχι για παιδάκια.
Σοβαρά τώρα;
Να στο θέσω αλλιώς. Έρχεται κάποιος σε 'μένα τον άσχετο από ιατρική και μου λέει "πάρε αυτά τα λεφτά και πήγαινε να χειρουργήσεις έναν ασθενή". Εγώ το δέχομαι και πάω να το κάνω. Η εγχείρηση αποτυγχάνει και ο ασθενής πεθαίνει. Είμαι ή δεν είμαι εγκληματίας; Δεν είμαι κάποιος που δεν έχει κατανόηση καταστάσεων. Γνωρίζω τί πάω να κάνω και παρόλα αυτά το κάνω.
Έχει ευθύνη αυτός που μου το ανέθεσε; Έχει. Είμαι εγώ που το δέχτηκα με την θέλησή μου άνευ ευθυνών επειδή με έβαλε κάποιος άλλος; Όχι. Απλά είναι τα πράγματα.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
-
Όχι φίλε δεν τα λές καλά
Δηλαδή στην διαφήμιση που ο άλλος πήρε κάποιον που καθάριζε τζάμια και τον έκανε ποδοσφαιριστή ποιός έχει την ευθύνη;
Πάμε τώρα για το άλλο παράδειγμα που έδωσες με την εγχείρηση
Ως τώρα ισχύει ότι για να μπορεί κάποιος να εγχειριζει ,θα πρέπει να σπουδάσει κάποια χρόνια να πάρει πτυχίο να να να και μετά
Έτσι λέει ο νόμος
Φαντάσου τώρα επειδή εσύ είσαι κομμάτοσκυλο για να σε κάνουν χειρουργό να αλλάξουν τον νόμο
Ποιός θα φταίει;
Και στο φινάλε τι θα πει ότι ζήτησε αυτός;
Αυτός μπορεί να ζητήσει να γίνει και στρατηγός επειδή υπηρέτησε 9 μήνες στο στρατό,θα τον κάνουμε;
Δηλαδή στην διαφήμιση που ο άλλος πήρε κάποιον που καθάριζε τζάμια και τον έκανε ποδοσφαιριστή ποιός έχει την ευθύνη;
Ως τώρα ισχύει ότι για να μπορεί κάποιος να εγχειριζει ,θα πρέπει να σπουδάσει κάποια χρόνια να πάρει πτυχίο να να να και μετά
Έτσι λέει ο νόμος
Φαντάσου τώρα επειδή εσύ είσαι κομμάτοσκυλο για να σε κάνουν χειρουργό να αλλάξουν τον νόμο
Ποιός θα φταίει;
Αυτός μπορεί να ζητήσει να γίνει και στρατηγός επειδή υπηρέτησε 9 μήνες στο στρατό,θα τον κάνουμε;
- Ληστοσυμμορίτης
Η ευρωπαϊκή ένωση έδωσε σε μια εγκληματική εταιρία την πιστοποίηση που χρειαζόταν παρόλο που κάτι τέτοιο αύξησε τις πιθανότητες για συμβάντα τύπου Τεμπών.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
- Golden Age
Και οι δύο! Και αυτός που του 'δωσε την θέση, αλλά και αυτός που την δέχτηκε. Είμαι άχρηστος και παίρνω ένα υπεύθυνο πόστο για λόγους αμοιβής και προκαλώ θανάτους και δεν έχω ευθύνη; Μιλάμε σοβαρά; Το ότι έχουν ευθύνη αυτοί που με έβαλαν στο πόστο, δεν αναιρεί την δική μου ευθύνη. Δεν είμαι παιδάκι. Ήξερα τί έκανα. Απλή κοινή λογική.Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑14 Απρ 2025, 11:54Όχι φίλε δεν τα λές καλά
Έτσι λέει ο νόμος
Ποιός θα φταίει;
Σαφώς και έχουν ευθύνη αυτοί που τον έβαλαν σε αυτή την θέση, αλλά ευθύνη έχει και ο ίδιος που επεδίωξε να πάρει αυτή την θέση και κυρίως που την ανέλαβε και προκάλεσε ότι προκάλεσε. Για σόφρων ενήλικα μιλάμε, όχι για παιδάκι, ούτε για άτομο με νοητική στέρηση.
-
Ρε φίλε υπάρχουν νόμοι που απαγορεύουν στον οποιοδήποτε άσχετο να κάνει εγχείρησηGolden Age έγραψε: ↑14 Απρ 2025, 14:15Και οι δύο! Και αυτός που του 'δωσε την θέση, αλλά και αυτός που την δέχτηκε. Είμαι άχρηστος και παίρνω ένα υπεύθυνο πόστο για λόγους αμοιβής και προκαλώ θανάτους και δεν έχω ευθύνη; Μιλάμε σοβαρά; Το ότι έχουν ευθύνη αυτοί που με έβαλαν στο πόστο, δεν αναιρεί την δική μου ευθύνη. Δεν είμαι παιδάκι. Ήξερα τί έκανα. Απλή κοινή λογική.Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑14 Απρ 2025, 11:54Όχι φίλε δεν τα λές καλά
Έτσι λέει ο νόμος
Ποιός θα φταίει;
Σαφώς και έχουν ευθύνη αυτοί που τον έβαλαν σε αυτή την θέση, αλλά ευθύνη έχει και ο ίδιος που επεδίωξε να πάρει αυτή την θέση και κυρίως που την ανέλαβε και προκάλεσε ότι προκάλεσε. Για σόφρων ενήλικα μιλάμε, όχι για παιδάκι, ούτε για άτομο με νοητική στέρηση.
Όταν κάποιος αλλάξει τον νόμο,αυτός και μόνο αυτός θα είναι υπεύθυνος
Αν είναι να ζητήσω και εγώ να γίνω στρατηγός επειδή υπηρέτησα την θητεία μου
Μπορείς να βγάλεις έναν νόμο να καλύπτει την φιλοδοξία μου;
- Golden Age
Τί θα πει νόμοι; Το νόμιμο είναι και ηθικό;Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑14 Απρ 2025, 15:05Ρε φίλε υπάρχουν νόμοι που απαγορεύουν στον οποιοδήποτε άσχετο να κάνει εγχείρησηGolden Age έγραψε: ↑14 Απρ 2025, 14:15Και οι δύο! Και αυτός που του 'δωσε την θέση, αλλά και αυτός που την δέχτηκε. Είμαι άχρηστος και παίρνω ένα υπεύθυνο πόστο για λόγους αμοιβής και προκαλώ θανάτους και δεν έχω ευθύνη; Μιλάμε σοβαρά; Το ότι έχουν ευθύνη αυτοί που με έβαλαν στο πόστο, δεν αναιρεί την δική μου ευθύνη. Δεν είμαι παιδάκι. Ήξερα τί έκανα. Απλή κοινή λογική.Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑14 Απρ 2025, 11:54Όχι φίλε δεν τα λές καλά
Έτσι λέει ο νόμος
Ποιός θα φταίει;
Όταν κάποιος αλλάξει τον νόμο,αυτός και μόνο αυτός θα είναι υπεύθυνος
Αν είναι να ζητήσω και εγώ να γίνω στρατηγός επειδή υπηρέτησα την θητεία μου
Μπορείς να βγάλεις έναν νόμο να καλύπτει την φιλοδοξία μου;
Εγώ σου λέω ότι βγαίνει νόμος που σου επιτρέπει να γίνεις στρατηγός χωρίς να έχεις βγάλει ευελπίδων. Με κάποιο τρόπο κάποια βύσματα σε κάνουν στρατηγό. Γίνεται πόλεμος και το σώμα σου αποτυγχάνει εξαιτίας σου. Έχεις ή δεν έχεις ευθύνη;
Έχουν ευθύνη αυτοί που σε έκαναν στρατηγό; Έχουν. Αυτό όμως δεν αναιρεί την δική σου ευθύνη. Ήξερες τί έγινες και τί ευθύνες αναλάμβανες. Εαν μάλιστα λειτούργησες ανεύθυνα στην μάχη, τότε έχεις εγκληματική ευθύνη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 14 Απρ 2025, 15:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Hellenic train και ασφάλεια των σιδηροδρομικών μεταφορών
από Ληστοσυμμορίτης » 08 Οκτ 2024, 19:49 » σε Εσωτερική Πολιτική - 12 Απαντήσεις
- 397 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
19 Φεβ 2025, 21:16
-
-
-
Νέα δημοσίευση 100 μύρια αποζημίωση στη Hellenic train?
από Kauldron » 01 Μαρ 2024, 17:39 » σε Εσωτερική Πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 623 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από esu
02 Μαρ 2024, 01:59
-
-
- 174 Απαντήσεις
- 3428 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
15 Απρ 2025, 13:20
-
-
Νέα δημοσίευση Πρόταση hellenic train για αφαίρεση 2ου μηχανοδηγού
από Ληστοσυμμορίτης » 17 Απρ 2025, 08:28 » σε Εσωτερική Πολιτική - 35 Απαντήσεις
- 678 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
26 Απρ 2025, 12:36
-