Superleague 2024-25
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Re: Superleague 2024-25
Ισχύει κάθε λέξη, κάθε γράμμα.GoBack έγραψε: ↑14 Απρ 2025, 22:21Eδω πριν 2 σελιδες εκανες ποστ που ειναι για την ενοτητα της ψυχιατρικης,αν δεν το θυμασαι ακομα χειροτεραΠτολεμαίος έγραψε: ↑14 Απρ 2025, 22:10Ο μόνος παραληρηματικος είσαι εσύ μαν μου.GoBack έγραψε: ↑14 Απρ 2025, 21:44
Εχω γραψει και εδω μεσα οτι εκεινη τη χρονια ειχαμε την καλυτερη διαιτησια των τελευταιων 40 χρονων,να ειναι καλα ο αγιος Μακης.Μου εκανε εντυπωση που στο ποστ σου ξεχασες το ακυρωμενο γκολ του Ντεμη.Γενικα φαινεται οτι βρισκεσαι σε παραλληρηματικη κατασταση,βαλε φραγη στο ιντερνετ γιατι εχεις κανει κανονικο world building στο μυαλο σου επειδη αναμεσα στα πορτα πορτα παρτι με τις παγωμενες πιτσες και τα κομμενα κεφαλια διαβαζεις και κανα καρκινοποσταρισμα αεκτζηδων στο φεισμπουκ και τα εχεις βαλει ολα σε ενα τσουβαλι.Στο επομενο σταδιο θα γινεις και συντονιστης.
Γράφεις για πίτσες, κομμένα κεφάλια, γκολ Ντέμη το οποίο είναι το μόνο που σου έχει μείνει στο μυαλό.
Ούτε τα 2 πέναλτι που πήρες, ούτε εκείνο που δεν πήρε ο Ολυμπιακός, ούτε το γεγονός ότι σου έφταναν 2 αποτελέσματα και παρότι προηγήθηκες πήρες εν τέλει αυτό που σου άξιζε.
Με τιμά πάντως να ξέρεις, το γεγονός ότι εσύ (αλλά και άλλος ένας παλαιότερα που δεν θυμάμαι ποιος ήταν) θυμάσαι το τι έχω ποσταρει μήνες ή και πάνω από χρόνο πριν όταν δεν θυμάμαι ούτε εγώ τι ποσταρα χτες.
Καρδούλες μόνο
και την καλησπέρα μου.
Πτολεμαίος @ Superleague 2024-25
Η αλήθειες πονάνε, τι να κάνουμε.
Και ήταν και οι μισές διότι δεν αναφέρθηκα καν σε όλον αυτό τον αντιφα εμετό που ταχα μου σας χαρακτηρίζει.
Είσαστε οι μόνοι οπαδοί που θα έπρεπε να ακούτε για τουρκια και να γινοσαστε τουρκοι και αντ'αυτου ανοίγετε λαρύγγι μπας και σταξει κάνας πεοζωμος.
Όσον αφορά το ποιόν σας δεν έχεις παρά να κάνεις ένα γκάλοπ σε σεκιούριτι που δουλεύουν γήπεδα για να μάθεις ποιας ομάδας οπαδοί είναι τα μεγαλύτερα νοπανα/καφροι/κομπλεξικοι.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
exhibit 2
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Από πότε έχουν να κατέβουν μαρινακης-καραππαπα Τούμπα? Ήδη ο Μάριος το έκανε 2 φορές.
Φιλε μου εχεις δικιο, επιτελους ενας ανθρωπος λεει τα πραγματα με τ 'ονομα τους.Πτολεμαίος έγραψε: ↑14 Απρ 2025, 20:52Το κοπιουμ που καταναλώνετε για να αντέξετε τον πόνο είναι τεράστιο.
Όλα στημενα να ουμ
Απλά παραδεχτείτε ότι στην μπάλα ο θρυλικός Θρύλος των γηπέδων ήταν, είναι και θα είναι η καλύτερη ομάδα και πηγαιντε παρακάτω.
Αυτό πχ έχω αποδεχτεί εγώ στο μπάσκετ, ότι είστε διαχρονικά καλύτερη ομάδα και προχωράμε.
Τώρα να λες ότι "48 κλεμμένα" και να μην είσαι κάτω των 15 έχεις σοβαρό πρόβλημα.
Your problem βέβαια και στ' αρχιδια μου.
Σ' ευχαριστουμε.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Toυ χρονου θα μπει αντικλεπτικο συστημα στο πρωταθλημα, προσοχη μεγαλη στους φιλους ολυμπιακους:
https://x.com/Fun_Viral_Vids/status/1912208047620993115
https://x.com/Fun_Viral_Vids/status/1912208047620993115
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Εγώ μπορεί να τα λέω.Thor έγραψε: ↑16 Απρ 2025, 16:11Φιλε μου εχεις δικιο, επιτελους ενας ανθρωπος λεει τα πραγματα με τ 'ονομα τους.Πτολεμαίος έγραψε: ↑14 Απρ 2025, 20:52Το κοπιουμ που καταναλώνετε για να αντέξετε τον πόνο είναι τεράστιο.
Όλα στημενα να ουμ
Απλά παραδεχτείτε ότι στην μπάλα ο θρυλικός Θρύλος των γηπέδων ήταν, είναι και θα είναι η καλύτερη ομάδα και πηγαιντε παρακάτω.
Αυτό πχ έχω αποδεχτεί εγώ στο μπάσκετ, ότι είστε διαχρονικά καλύτερη ομάδα και προχωράμε.
Τώρα να λες ότι "48 κλεμμένα" και να μην είσαι κάτω των 15 έχεις σοβαρό πρόβλημα.
Σ' ευχαριστουμε.
Εσείς δεν τα λέτε.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Οπως και να' χει σ' ευχαριστουμε.Πτολεμαίος έγραψε: ↑16 Απρ 2025, 20:52Εγώ μπορεί να τα λέω.Thor έγραψε: ↑16 Απρ 2025, 16:11Φιλε μου εχεις δικιο, επιτελους ενας ανθρωπος λεει τα πραγματα με τ 'ονομα τους.Πτολεμαίος έγραψε: ↑14 Απρ 2025, 20:52
Το κοπιουμ που καταναλώνετε για να αντέξετε τον πόνο είναι τεράστιο.
Όλα στημενα να ουμ
Σ' ευχαριστουμε.
Εσείς δεν τα λέτε.
Να πάρει κλεφτοκοτα ο Μάριος,ρελανς.
στο τρίτο λεπτό,με κουλιεράκη βγήκε πρωταθλητης,χωρίς χανει από πάντου
μεγάλος αμυντικος
μεγάλος αμυντικος
Πράσινη τζαμπου,αλλά μην υποτιμάτε την κωλοφαρδια του ρουμανογυφτα να το γυρίσει.
μου φαινεται το κοντρολαρισμενο ποδοσφαιρο του Λουτσεσκου καπου εχει τελειωσει.Ολοι στην ταχυδυναμη πια στηριζονται
Οχι τυχαιο θα ειναι που εχει προτασεις μονο απο ιρακ παλαιστινη αραβια και ρουμανια
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1137 Απαντήσεις
- 26179 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Κόκκορας
22 Μάιος 2024, 14:45
-