Συνταγές, φαγητά, γλυκίσματα, ποτά και cocktails (μόνο για χορτάτους).
-
stella
- Συντονίστρια
- Phorum.gr user: stella
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από stella » Χθες, 17:32
Chilloutbuddy έγραψε: ↑Χθες, 17:12
vantono έγραψε: ↑Χθες, 17:01
Και σπανάκι αξίζει πιο πολύ απ' όλα, αν μπορείς να το εντάξεις στην διατροφή σου.
To σπανάκι παλεύεται όντως αλλά δε μπορώ να σκεφτώ κάτι καλό χωρίς ρύζια και τέτοια
είναι και λίγο ευαίσθητο αν σου ξεφύγει και το παραβράσεις
Δοκίμασε κάτι
τέτοιο
ή αν σου αρέσουν και τα αυγά, μια
συνταγή από Ισραήλ σε παραλλαγή.
Οκ τίποτε δεν φτάνει την σπανακοτυρόπιτα, αλλά σπάσε και λίγη φέτα από πάνω να ξεγελαστείς.
-
Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
από Chilloutbuddy » Χθες, 17:42
Θενξ Στέλα
για κάποιο λόγο μου φαίνεται ότι αυτό το πρώτο θα πηγαίνει καλά με chorizo
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba.

-
vantono
- Phorum.gr user: vantono
από vantono » Χθες, 18:36
stella έγραψε: ↑Χθες, 17:32
Και σπανάκι αξίζει πιο πολύ απ' όλα, αν μπορείς να το εντάξεις στην διατροφή σου.
To σπανάκι παλεύεται όντως αλλά δε μπορώ να σκεφτώ κάτι καλό χωρίς ρύζια και τέτοια
Δοκίμασε κάτι
τέτοιο
ή αν σου αρέσουν και τα αυγά,
μια συνταγή από Ισραήλ σε παραλλαγή.
Οκ τίποτε δεν φτάνει την σπανακοτυρόπιτα, αλλά σπάσε και λίγη φέτα από πάνω να ξεγελαστείς.

-
Space_Passenger
από Space_Passenger » Χθες, 18:38
Chilloutbuddy έγραψε: ↑Χθες, 17:42
Θενξ Στέλα
για κάποιο λόγο μου φαίνεται ότι αυτό το πρώτο θα πηγαίνει καλά με chorizo
Ξερεις μια Dr Barbara O'neil στην Αυστραλια???? Διατροφολογο η κατι τετοιο? Την ακολουθουν κατι συγγενεις Ellada kai aystralia στο face.
-
GoBack
από GoBack » Χθες, 18:40
Chilloutbuddy έγραψε: ↑Χθες, 15:39
vantono έγραψε: ↑Χθες, 14:59
Με το να καταντήσεις να γίνεις σαν εκείνο τον γυαλάκια το γκρηκ κάρνιβορ πωςλεγεται στο τικ τοκ που βάζει μπέικον με βούτυρο στην κατάψυξη και το τρώει σαν σνακ, είναι πολυ θλιβερο.
Όχι ρε, εγώ τρώω λαχανικά σε κάθε γεύμα, και σε μεγάλες ποσότητες
καλά βέβαια τρώω τα πάντα σε μεγάλες ποσότητες γιατί είμαι και κοντά 2 μέτρα
μόνο με τα πράσινα λαχανικά δεν είμαι πολύ φίλος, άντε καμμιά πιπεριά ή χόρτα αν τα βρω
Και σπανάκι αξίζει πιο πολύ απ' όλα, αν μπορείς να το εντάξεις στην διατροφή σου. Εγώ αν θέλω κάτι σε πρασινο σαλατικό, αντί για μαρούλι ρίχνω σπανάκι μέσα.
Μαρούλια και κάτι αιςμπεργκ δεν παλεύονται γευστικά.
Mπροκολο/κουνουπιδι απο πρασιναδα.Δεν κρατανε και πολλα φυτοφαρμακα.Γενικα απο λαχανικα,σκορδα και κρεμμυδια ωμα ειναι τοπ,κυκλοφορει το αιμα ποταμι αλλα δεν ενδυκνυνται για μετροσεξουαλς.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
vantono
από vantono » Χθες, 18:41
sharp έγραψε: ↑Χθες, 17:25
vantono έγραψε: ↑Χθες, 16:57
Philip Mortimer έγραψε: ↑Χθες, 15:14
Ο βηγκανισμος σε καμία περίπτωση δεν εγκυμονεί τόσο σοβαρους κινδυνους για την υγεία, σε πολλές περιπτώσεις έχει και θετικά. Μια λιγότερο εξτρημ επιλογή όπως
οι μειωμένες μερίδεςή η χορτοφαγία μπορεί να έχουν θετικά αποτελέσματα στη μακροβιότητα για έναν ενήλικα. Αλλά η πλέον δοκιμασμένη συνταγή που δεν απαιτεί και σημαντικές θυσίες είναι η μεσογειακή διατροφή.
Έλεος με τους μπουμερισμους πύτε μου

Αφού δεν μου έγραψες κι ότι το βραδινό δεν πρέπει να τρώγεται μετά τις 7 το απόγευμα, πάλι καλά.
Μαλακιουλες τσιμπολογήματα ενδιάμεσα των γευμάτων αν δεν τρως, μια χαρά είσαι. Αν κάνεις 2 γεύματα τη μέρα, ας είναι και μεριδάρες.
Μόνο μπουμερισμοί δεν είναι αυτά, το αντίθετο ακριβώς.
O ορισμός των μπουμερισμών

Μόνο να πίνεις πολυ νερό και να βγαίνεις για ενα 10λεπτο περίπατο δεν ειπε. Θα ειχε συμπληρωθεί το καρέ.
-
vantono
από vantono » Χθες, 18:44
Στο παραβράσιμο ναι, εγώ μιλάω για ωμό σε σαλατα πράσινη αντι για μαρούλι. Δεν ειμαστε πολλοι που το τρωμε ετσι, το καταλαβαίνω, αλλα συμφερει γιατι σε χορταινει μακραν περισσοτερο απο το μαρουλι. Ειναι και το μονο φυλλώδες λαχανικό με (εστω και λιγη) πρωτείνη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
vantono την 30 Απρ 2025, 18:47, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
vantono
από vantono » Χθες, 18:46
GoBack έγραψε: ↑Χθες, 18:40
Chilloutbuddy έγραψε: ↑Χθες, 15:39
Όχι ρε, εγώ τρώω λαχανικά σε κάθε γεύμα, και σε μεγάλες ποσότητες
καλά βέβαια τρώω τα πάντα σε μεγάλες ποσότητες γιατί είμαι και κοντά 2 μέτρα
μόνο με τα πράσινα λαχανικά δεν είμαι πολύ φίλος, άντε καμμιά πιπεριά ή χόρτα αν τα βρω
Και σπανάκι αξίζει πιο πολύ απ' όλα, αν μπορείς να το εντάξεις στην διατροφή σου. Εγώ αν θέλω κάτι σε πρασινο σαλατικό, αντί για μαρούλι ρίχνω σπανάκι μέσα.
Mπροκολο/κουνουπιδι απο πρασιναδα.Δεν κρατανε και πολλα φυτοφαρμακα.Γενικα απο λαχανικα,σκορδα και κρεμμυδια ωμα ειναι τοπ,κυκλοφορει το αιμα ποταμι αλλα δεν ενδυκνυνται για μετροσεξουαλς.
Ε δεν τα λες και εντελώς πρασινάδα αυτα, σταυρανθή λεγονται αν θυμαμαι καλα.
Παντζάρια νο1 για κυκλοφορία αίματος πύτε μου

Αλλα και αυτα που ειπες πολυ καλα ειναι.
-
GoBack
από GoBack » Χθες, 18:51
vantono έγραψε: ↑Χθες, 18:46
GoBack έγραψε: ↑Χθες, 18:40
Ε δεν τα λες και εντελώς πρασινάδα αυτα, σταυρανθή λεγονται αν θυμαμαι καλα.
Παντζάρια νο1 για κυκλοφορία αίματος πύτε μου

Αλλα και αυτα που ειπες πολυ καλα ειναι.
Παντζαρια με σκορδο λαδι/ξυδι ειναι δυνατο σαλατικο κομπο για preworkout
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
sharp
από sharp » Χθες, 19:15
vantono έγραψε: ↑Χθες, 18:41
sharp έγραψε: ↑Χθες, 17:25

Αφού δεν μου έγραψες κι ότι το βραδινό δεν πρέπει να τρώγεται μετά τις 7 το απόγευμα, πάλι καλά.
Μαλακιουλες τσιμπολογήματα ενδιάμεσα των γευμάτων αν δεν τρως, μια χαρά είσαι. Αν κάνεις 2 γεύματα τη μέρα, ας είναι και μεριδάρες.
Μόνο μπουμερισμοί δεν είναι αυτά, το αντίθετο ακριβώς.
O ορισμός των μπουμερισμών

Μόνο να πίνεις πολυ νερό και να βγαίνεις για ενα 10λεπτο περίπατο δεν ειπε. Θα ειχε συμπληρωθεί το καρέ.
Μπουμερισμός ήταν και είναι, τρώω ένα βόδι στη καθισιά μου, πίνω ένα βαρέλι μπύρα και πάω κατ' ευθείαν από το τραπέζι στο κρεββάτι, απ' όπου δεν με σηκώνει γερανός. Κι εσύ γράφεις για 10λεπτο περπάτημα κι άλλα νεοταξίτικα

-
Philip Mortimer
από Philip Mortimer » Χθες, 19:41
Chilloutbuddy έγραψε: ↑Χθες, 15:50
Philip Mortimer έγραψε: ↑Χθες, 15:08
Chilloutbuddy έγραψε: ↑Χθες, 14:15
Δεν πεθαίνανε ρε συ στα 40, είχαν χαμηλό μ.ο. ζωής λόγω παιδικής θνησιμότητας αλλά αν ξεπέρναγαν αυτό το σκόπελο ζουσαν μέχρι τα 60 ή και παραπάνω (παρόλο που πάλευαν κυριολεκτικά με τα άγρια θηρία)
Μέχρι τα 40 ζούσαν αν παραβλεφθεί η βρεφική/παιδική θνησιμοτητα. Και 60 να ήταν πάντως, εγώ είμαι 60, υγιέστατος και δεν έχω πρόθεση να πεθάνω σήμερα, δεν ξέρω για εσένα.
Ναι αλλά αν κοιμόσουνα σε σπηλιές με υγρασία και το πρωί πάλευες με τίγρεις ποιός θα φάει ένα πτώμα μάλλον θα μας είχες χαιρετήσει
Ναι προφανώς και γι αυτό δεν αποτελεί κριτήριο τι έκαναν διατροφικά αυτοί και ποσο κρέας έτρωγαν αφού έτσι κι αλλιώς δεν ζούσαν πολλά χρόνια (και είχαν και τελείως διαφορετική φυσική δραστηριότητα, το κρέας δεν το έπαιρναν από το σούπερ μάρκετ).
Και 3 πακέτα τσιγάρα να κάπνιζαν λογικά θα πέθαιναν από κάτι άσχετο με αυτό.
-
Philip Mortimer
από Philip Mortimer » Χθες, 19:48
aLiCat έγραψε: ↑Χθες, 15:56
Βρε φάτε ό,τι θέλετε, αλλά ΜΕ ΜΕΤΡΟ. Η μακροχρόνια μονοφαγία (με την έννοια της κατανάλωσης μόνο ενός είδους φαγητού), ποτέ δεν έκανε καλό.
Από κει κι έπειτα, ναι μεν η διατροφή παίζει σημαντικό ρόλο για τη μακροζωία, αλλά δεν παύει να μην είναι ο μόνος παράγοντας.
Υπάρχουν και άλλοι, εξίσου σημαντικοί, όπως λ.χ. περιβαλλοντολογικοί και γονίδια.
Εκ των οποίων ο πλέον καθοριστικός (πάντα κατά την ταπεινή μου άποψη), είναι τα γονίδια.
20-40% είναι τα γονίδια το υπόλοιπο είναι τρόπος ζωής. Αν και τα γονίδια παίζουν μάλλον μεγαλύτερο ρόλο στις περιπτώσεις εξαιρετικά ασυνήθιστης μακροζωίας.
-
Philip Mortimer
από Philip Mortimer » Χθες, 19:53
vantono έγραψε: ↑Χθες, 14:59
Δεν κάνει ρε κακό το κρέας (συζητήσιμο όσον αφορά το είδος του κρέατος φυσικά, κρέας από κρέας διαφέρει). Άλλο το "δεν κάνει κακό το κρέας", άλλο το "τρώμε μόνο κρέας και τίποτα άλλο".
Με το να καταντήσεις να γίνεις σαν εκείνο τον γυαλάκια το γκρηκ κάρνιβορ πωςλεγεται στο τικ τοκ που βάζει μπέικον με βούτυρο στην κατάψυξη και το τρώει σαν σνακ, είναι πολυ θλιβερο.
Αυτό το τρεντ στηλιτεύουμε κάποιοι, όπως κάποτε στηλιτεύαμε και την παράνοια των βιγκαν, που ευτυχώς όλο και ξεφουσκώνει παρατηρώ.
Ο βηγκανισμος σε καμία περίπτωση δεν εγκυμονεί τόσο σοβαρους κινδυνους για την υγεία, σε πολλές περιπτώσεις έχει και θετικά. Μια λιγότερο εξτρημ επιλογή όπως
οι μειωμένες μερίδεςή η χορτοφαγία μπορεί να έχουν θετικά αποτελέσματα στη μακροβιότητα για έναν ενήλικα. Αλλά η πλέον δοκιμασμένη συνταγή που δεν απαιτεί και σημαντικές θυσίες είναι η μεσογειακή διατροφή.

Όντως και το βραδινό δεν είναι καλό να τρώγεται αργά ειδικά αν δεν είναι ελαφρύ. Από που κι ως που "μπουμερισμος"; Ο αντιμπουμερισμος επιβάλλει τη μεταμεσονύκτια κατανάλωση γουρνοπουλας;
-
stella
- Συντονίστρια
- Phorum.gr user: stella
από stella » Χθες, 20:00
vantono έγραψε: ↑Χθες, 18:36
stella έγραψε: ↑Χθες, 17:32
Δοκίμασε κάτι
τέτοιο
ή αν σου αρέσουν και τα αυγά,
μια συνταγή από Ισραήλ σε παραλλαγή.

Don't get me wrong, έχουν πολλές φόλες τα Εβραιόπουλα - Ο συνεργάτης μου με τάισε φακές με κύμινο στο slow cooker και ρεβύθια με φύτρες από το μπαλκόνι του στις 09:30 για brunch για να έχουμε ενέργεια λολ. Αλλά τα αυγά σακσούκα (ή κάπως έτσι) σε όλες τις παραλλαγές τους (με ντομάτα, με σπανάκι κτλ) ΤΑ ΣΠΑΝΕ!!!
-
vantono
από vantono » Χθες, 20:43
Philip Mortimer έγραψε: ↑Χθες, 19:53

Όντως και το βραδινό δεν είναι καλό να τρώγεται αργά ειδικά αν δεν είναι ελαφρύ. Από που κι ως που "μπουμερισμος"; Ο αντιμπουμερισμος επιβάλλει τη μεταμεσονύκτια κατανάλωση γουρνοπουλας;
Ο αντιμπουμερισμος λέει πως είτε τη φας τη γουρνοπούλα για πρωινό, είτε για βραδινό είτε για μεσημεριανό, τις ίδιες θερμίδες θα πάρεις.
Δεν πολλαπλασιάζονται ως δια μαγείας οι θερμίδες της γουρνοπουλας αν τη φας μετά τις 8 το βράδυ.
Το αν το παρακάνεις με την ποσότητα και αμέσως μετά πέσεις και για ύπνο οκ, αυτό είναι δικό σου λάθος, όχι της γουρνοπουλας.
-
-
- 24 Απαντήσεις
- 2095 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chilloutbuddy
05 Μαρ 2024, 02:33
-
-
- 277 Απαντήσεις
- 6246 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
16 Οκτ 2023, 11:28
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 89 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
25 Απρ 2025, 11:30
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.