Οχι ρε μλκπατησιωτης έγραψε: ↑Χθες, 15:21Κάπου το έγραψα.Εσένα φοβούνται που θα πας μαζί τους όπως πήγες στο δημοψήφισμα και στα Τέμπη.Green Dragon έγραψε: ↑Χθες, 15:06Άστα αυτά και πες μας πότε θα σταματήσει να συντηρεί η ελληνική κυβέρνηση (η όποια) το άρρωστο αναρχικό παρακράτος. Ακόμα τον Παπαδόπουλο φοβούνται τα λαμόγια; Τόσο ξεφτιλισμένοι είναι πια;
Εάν χτυπήσει το παρακράτος θα συγκρουσθεί με όλη την αριστερά.Εάν συγκρουσθεί με αυτή θα υπάρξουν εκτεταμένα επεισόδια,μπορεί και νεκρός.Και τότε όλη η λαικοδεξιά θα φωνάζει για τον φασίστα Μητσοτάκη που σκότωσε τα παιδιά μας.Αυτή τέλος πάντων νομίζω ότι είναι η πολιτική εκτίμηση της κυβερνήσεως.
Ειχα μια κουβεντα με τον νεμο παραπισω για το ποσο ηλιθιους θεωρειτε το ταργκετ γκρουπ σας.πατησιωτης έγραψε: ↑Χθες, 15:45Στον Green Dragon απάντησα,τον nemo ρωτάς.Γιατί δεν ρωτάς τον Green Dragon εάν συμφωνεί με το μέρος της απάντησής μου που τόνισες με μεγάλα γράμματα;
To επίπεδο γελοιότητας είναι ότι οι αναρχοαριστεριστές δεν είναι παρακράτος της δεξιάς;πήζον bot έγραψε: ↑Χθες, 15:48Ειχα μια κουβεντα με τον νεμο παραπισω για το ποσο ηλιθιους θεωρειτε το ταργκετ γκρουπ σας.πατησιωτης έγραψε: ↑Χθες, 15:45Στον Green Dragon απάντησα,τον nemo ρωτάς.Γιατί δεν ρωτάς τον Green Dragon εάν συμφωνεί με το μέρος της απάντησής μου που τόνισες με μεγάλα γράμματα;
Τους πεισατε γαι την ιδεολογικη ηγεμονια και τωρα το περασατε σε αλλο επιπεδο γελοιοτητας
Θελω να δω αν καταλαβαινει οτι τον θεωρεις αμορφωτο μαλακα
Και όμως, έχει δίκιο σ´ αυτό που γράφει.πήζον bot έγραψε: ↑Χθες, 15:42Οχι ρε μλκπατησιωτης έγραψε: ↑Χθες, 15:21Κάπου το έγραψα.Εσένα φοβούνται που θα πας μαζί τους όπως πήγες στο δημοψήφισμα και στα Τέμπη.Green Dragon έγραψε: ↑Χθες, 15:06
Άστα αυτά και πες μας πότε θα σταματήσει να συντηρεί η ελληνική κυβέρνηση (η όποια) το άρρωστο αναρχικό παρακράτος. Ακόμα τον Παπαδόπουλο φοβούνται τα λαμόγια; Τόσο ξεφτιλισμένοι είναι πια;
Εάν χτυπήσει το παρακράτος θα συγκρουσθεί με όλη την αριστερά.Εάν συγκρουσθεί με αυτή θα υπάρξουν εκτεταμένα επεισόδια,μπορεί και νεκρός.Και τότε όλη η λαικοδεξιά θα φωνάζει για τον φασίστα Μητσοτάκη που σκότωσε τα παιδιά μας.Αυτή τέλος πάντων νομίζω ότι είναι η πολιτική εκτίμηση της κυβερνήσεως.
Δεν ειναι δυνατον
nemo συμφωνεις ρε?
δεν παρακολουθω το νημα ή μαλλον δεν του δινω σημασια ..και οχι δεν πιστευω αυτην την ιστοριαπήζον bot έγραψε: ↑Χθες, 01:19nemo
Θα ηθελα μια απαντηση πλιζ.
Δεν θα σε ξαναενοχλησω αληθεια.
Ποιο νημα ρε? Συγκεκριμενη ερωτηση ειναι.nemo έγραψε: ↑Χθες, 16:05δεν παρακολουθω το νημα ή μαλλον δεν του δινω σημασια ..και οχι δεν πιστευω αυτην την ιστορια
εχω πει και εχω γραψει για την αποψη μου.για την αριστερα και την δεξια δεν μπορειτε να παραγετε καινουργιες ιδεες και για αυτο επαναλαμβανομαστε στα ιδια και στα ιδια
ιδεολογικα σαπιζετε και οι δυο -και κατσε εσυ να υποστηριζεις θεσεις που ξεπεραστηκαν απο την πραγματικοτητα και κατι αλλο ασχετο με το θεμα μαθε απο που και πως προερχεται η πιστη
τοτε θα μαθεις και γιατι απετυχε ο συριζα
οχι δεν συμφωνω με το πατ ειναι κοροιδια αυτο που λεει για αυτο μιλησα και προηγουμενωςΓΑΛΗ έγραψε: ↑Χθες, 15:54Και όμως, έχει δίκιο σ´ αυτό που γράφει.πήζον bot έγραψε: ↑Χθες, 15:42Οχι ρε μλκπατησιωτης έγραψε: ↑Χθες, 15:21
Κάπου το έγραψα.Εσένα φοβούνται που θα πας μαζί τους όπως πήγες στο δημοψήφισμα και στα Τέμπη.
Δεν ειναι δυνατον
nemo συμφωνεις ρε?
Από ένα σημείο και μετά, ο Γρηγορόπουλος, ο μουσλίμ που του ´σκισαν τη φωτοτυπία του κορανιού, ο Κουφοντίνας, ο Σαμπάνης, τα θύματα των Τεμπών και λοιποί, γίνονται μια μάζα όπου οι διαφοροποιήσεις ισοπεδώνονται και μετράνε απλώς ως βεγγαλικά προσχήματα, χάριν του... υπέρ πάντων Αγώνα.
δεν ειμαι πανω στο πισι ημεδαπε κανω δυο εργασιες ακομα -δουλευω !!!αν καταλαβα καλα ειπες για τον πολακη και ειπα οτι δεν πιστευωπήζον bot έγραψε: ↑Χθες, 16:08Ποιο νημα ρε? Συγκεκριμενη ερωτηση ειναι.nemo έγραψε: ↑Χθες, 16:05δεν παρακολουθω το νημα ή μαλλον δεν του δινω σημασια ..και οχι δεν πιστευω αυτην την ιστορια
εχω πει και εχω γραψει για την αποψη μου.για την αριστερα και την δεξια δεν μπορειτε να παραγετε καινουργιες ιδεες και για αυτο επαναλαμβανομαστε στα ιδια και στα ιδια
ιδεολογικα σαπιζετε και οι δυο -και κατσε εσυ να υποστηριζεις θεσεις που ξεπεραστηκαν απο την πραγματικοτητα και κατι αλλο ασχετο με το θεμα μαθε απο που και πως προερχεται η πιστη
τοτε θα μαθεις και γιατι απετυχε ο συριζα