Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
-
πήζον bot
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από πήζον bot » 01 Μάιος 2025, 15:42
πατησιωτης έγραψε: ↑01 Μάιος 2025, 15:21
Green Dragon έγραψε: ↑01 Μάιος 2025, 15:06
πατησιωτης έγραψε: ↑30 Απρ 2025, 22:38
Αντιεθνικιστές ρωσάνθρωποι εναντίον εθνικιστών ρωσανθρώπων;

Άστα αυτά και πες μας πότε θα σταματήσει να συντηρεί η ελληνική κυβέρνηση (η όποια) το άρρωστο αναρχικό παρακράτος. Ακόμα τον Παπαδόπουλο φοβούνται τα λαμόγια; Τόσο ξεφτιλισμένοι είναι πια;
Κάπου το έγραψα.Εσένα φοβούνται που θα πας μαζί τους όπως πήγες στο δημοψήφισμα και στα Τέμπη.
Εάν χτυπήσει το παρακράτος θα συγκρουσθεί με όλη την αριστερά.Εάν συγκρουσθεί με αυτή θα υπάρξουν εκτεταμένα επεισόδια,μπορεί και νεκρός.Και τότε όλη η λαικοδεξιά θα φωνάζει για τον φασίστα Μητσοτάκη που σκότωσε τα παιδιά μας.Αυτή τέλος πάντων νομίζω ότι είναι η πολιτική εκτίμηση της κυβερνήσεως.
Οχι ρε μλκ

Δεν ειναι δυνατον

nemo συμφωνεις ρε?

-
πατησιωτης
από πατησιωτης » 01 Μάιος 2025, 15:45
Στον Green Dragon απάντησα,τον nemo ρωτάς.

Γιατί δεν ρωτάς τον Green Dragon εάν συμφωνεί με το μέρος της απάντησής μου που τόνισες με μεγάλα γράμματα;
-
πήζον bot
από πήζον bot » 01 Μάιος 2025, 15:48
πατησιωτης έγραψε: ↑01 Μάιος 2025, 15:45

Γιατί δεν ρωτάς τον Green Dragon εάν συμφωνεί με το μέρος της απάντησής μου που τόνισες με μεγάλα γράμματα;
Ειχα μια κουβεντα με τον νεμο παραπισω για το ποσο ηλιθιους θεωρειτε το ταργκετ γκρουπ σας.
Τους πεισατε γαι την ιδεολογικη ηγεμονια και τωρα το περασατε σε αλλο επιπεδο γελοιοτητας

Θελω να δω αν καταλαβαινει οτι τον θεωρεις αμορφωτο μαλακα
-
πατησιωτης
από πατησιωτης » 01 Μάιος 2025, 15:50
πήζον bot έγραψε: ↑01 Μάιος 2025, 15:48
πατησιωτης έγραψε: ↑01 Μάιος 2025, 15:45

Ειχα μια κουβεντα με τον νεμο παραπισω για το ποσο ηλιθιους θεωρειτε το ταργκετ γκρουπ σας.
Τους πεισατε γαι την ιδεολογικη ηγεμονια και τωρα το περασατε σε αλλο επιπεδο γελοιοτητας

Θελω να δω αν καταλαβαινει οτι τον θεωρεις αμορφωτο μαλακα
To επίπεδο γελοιότητας είναι ότι οι αναρχοαριστεριστές δεν είναι παρακράτος της δεξιάς;
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 01 Μάιος 2025, 15:54
πήζον bot έγραψε: ↑01 Μάιος 2025, 15:42
Green Dragon έγραψε: ↑01 Μάιος 2025, 15:06
Άστα αυτά και πες μας πότε θα σταματήσει να συντηρεί η ελληνική κυβέρνηση (η όποια) το άρρωστο αναρχικό παρακράτος. Ακόμα τον Παπαδόπουλο φοβούνται τα λαμόγια; Τόσο ξεφτιλισμένοι είναι πια;
Κάπου το έγραψα.Εσένα φοβούνται που θα πας μαζί τους όπως πήγες στο δημοψήφισμα και στα Τέμπη.
Εάν χτυπήσει το παρακράτος θα συγκρουσθεί με όλη την αριστερά.Εάν συγκρουσθεί με αυτή θα υπάρξουν εκτεταμένα επεισόδια,μπορεί και νεκρός.Και τότε όλη η λαικοδεξιά θα φωνάζει για τον φασίστα Μητσοτάκη που σκότωσε τα παιδιά μας.Αυτή τέλος πάντων νομίζω ότι είναι η πολιτική εκτίμηση της κυβερνήσεως.
Οχι ρε μλκ

Δεν ειναι δυνατον

nemo συμφωνεις ρε?

Και όμως, έχει δίκιο σ´ αυτό που γράφει.
Από ένα σημείο και μετά, ο Γρηγορόπουλος, ο μουσλίμ που του ´σκισαν τη φωτοτυπία του κορανιού, ο Κουφοντίνας, ο Σαμπάνης, τα θύματα των Τεμπών και λοιποί, γίνονται μια μάζα όπου οι διαφοροποιήσεις ισοπεδώνονται και μετράνε απλώς ως βεγγαλικά προσχήματα, χάριν του... υπέρ πάντων Αγώνα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Piter de Vries
- Phorum.gr user: PdV
από Piter de Vries » 01 Μάιος 2025, 16:02
Κάθε φορά, ΜΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, που γίνεται κάποιο μπάχαλο, έχουμε:
-Άτομα που εμπλέκονται/βρίσκονται πέριξ των "δραστών" να τονίζουν την αντικαθεστωτική τους δράση και την αριστερή/αναρχική τους προέλευση, καθώς και ότι οι δράσεις αυτές αποτελούν κομμάτι της εξεγερσιακής πρακτικής.
-Μπουμεροαστούς και καθωσπρέπειδες, να μιλάνε για "παρακράτος της δεξιάς" που εξυπηρετεί συμφέροντα.

Απομεινάρι ενός βάρβαρου μέλλοντος
-
nemo
από nemo » 01 Μάιος 2025, 16:05
πήζον bot έγραψε: ↑01 Μάιος 2025, 01:19
πήζον bot έγραψε: ↑01 Μάιος 2025, 00:57
nemo έγραψε: ↑01 Μάιος 2025, 00:48
καλα κανς το μερωκαματο να πεφτη και ωλα καλα στο τσιοκο σου
Φιλε απο πανω εχει μια ιστοριουλα που λεει (για τυπους σαν κι εσενα μαλλον) οτι ο πολακης ειχε ηγηθει αριστερης παρακρατικης συμμοριας

που ηθελε τα συνορα της αλβανιας να φτασουν μεχρι την λαμια.
Θα ηθελα να σε ρωτησω αν το πιστευεις.
Ευχαριστω
nemo
Θα ηθελα μια απαντηση πλιζ.
Δεν θα σε ξαναενοχλησω αληθεια.
δεν παρακολουθω το νημα ή μαλλον δεν του δινω σημασια ..και οχι δεν πιστευω αυτην την ιστορια
εχω πει και εχω γραψει για την αποψη μου.για την αριστερα και την δεξια δεν μπορειτε να παραγετε καινουργιες ιδεες και για αυτο επαναλαμβανομαστε στα ιδια και στα ιδια
ιδεολογικα σαπιζετε και οι δυο -και κατσε εσυ να υποστηριζεις θεσεις που ξεπεραστηκαν απο την πραγματικοτητα και κατι αλλο ασχετο με το θεμα μαθε απο που και πως προερχεται η πιστη
τοτε θα μαθεις και γιατι απετυχε ο συριζα
-
πήζον bot
από πήζον bot » 01 Μάιος 2025, 16:08
nemo έγραψε: ↑01 Μάιος 2025, 16:05
πήζον bot έγραψε: ↑01 Μάιος 2025, 00:57
Φιλε απο πανω εχει μια ιστοριουλα που λεει (για τυπους σαν κι εσενα μαλλον) οτι ο πολακης ειχε ηγηθει αριστερης παρακρατικης συμμοριας

που ηθελε τα συνορα της αλβανιας να φτασουν μεχρι την λαμια.
Θα ηθελα να σε ρωτησω αν το πιστευεις.
Ευχαριστω
nemo
δεν παρακολουθω το νημα ή μαλλον δεν του δινω σημασια ..και οχι δεν πιστευω αυτην την ιστορια
εχω πει και εχω γραψει για την αποψη μου.για την αριστερα και την δεξια δεν μπορειτε να παραγετε καινουργιες ιδεες και για αυτο επαναλαμβανομαστε στα ιδια και στα ιδια
ιδεολογικα σαπιζετε και οι δυο -και κατσε εσυ να υποστηριζεις θεσεις που ξεπεραστηκαν απο την πραγματικοτητα και κατι αλλο ασχετο με το θεμα μαθε απο που και πως προερχεται η πιστη
Ποιο νημα ρε? Συγκεκριμενη ερωτηση ειναι.
-
nemo
από nemo » 01 Μάιος 2025, 16:09
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑01 Μάιος 2025, 15:54
πήζον bot έγραψε: ↑01 Μάιος 2025, 15:42
Οχι ρε μλκ

Δεν ειναι δυνατον

nemo συμφωνεις ρε?

Και όμως, έχει δίκιο σ´ αυτό που γράφει.
Από ένα σημείο και μετά, ο Γρηγορόπουλος, ο μουσλίμ που του ´σκισαν τη φωτοτυπία του κορανιού, ο Κουφοντίνας, ο Σαμπάνης, τα θύματα των Τεμπών και λοιποί, γίνονται μια μάζα όπου οι διαφοροποιήσεις ισοπεδώνονται και μετράνε απλώς ως βεγγαλικά προσχήματα, χάριν του... υπέρ πάντων Αγώνα.
οχι δεν συμφωνω με το πατ ειναι κοροιδια αυτο που λεει για αυτο μιλησα και προηγουμενως
για συνεργασια ...ολα αυτα τα τελειωνει μια κυβερνηση οταν θελει σε μια μερα
-
Piter de Vries
- Phorum.gr user: PdV
από Piter de Vries » 01 Μάιος 2025, 16:10
O Πατησιώτης έχει απόλυτο δίκιο.
Η κυβέρνηση ούτε διάθεση έχει, ούτε θα αποκομίσει κάτι πολιτικά εξαφανίζοντας την βία από την άκρα αριστερά.
Πολιτικά είχε λόγους και διέλυσε ό,τι τους έκλεβε ψήφους από τα δεξιά.
Απομεινάρι ενός βάρβαρου μέλλοντος
-
nemo
από nemo » 01 Μάιος 2025, 16:12
πήζον bot έγραψε: ↑01 Μάιος 2025, 16:08
nemo έγραψε: ↑01 Μάιος 2025, 16:05
nemo
Ποιο νημα ρε? Συγκεκριμενη ερωτηση ειναι.
δεν ειμαι πανω στο πισι ημεδαπε κανω δυο εργασιες ακομα -δουλευω !!!αν καταλαβα καλα ειπες για τον πολακη και ειπα οτι δεν πιστευω
-
-
- 128 Απαντήσεις
- 3446 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lord Brum
28 Οκτ 2024, 11:08
-
-
- 11 Απαντήσεις
- 453 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από alto_sem
20 Απρ 2024, 13:24
-
-
- 4 Απαντήσεις
- 222 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από JiGeZa
30 Ιαν 2024, 18:42
-
-
- 36 Απαντήσεις
- 603 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
22 Φεβ 2025, 14:11
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.