ΕΧΕΙΣ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΟ; ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ! O απιθανος νεος καπιταληστικος νομος!!!!

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Re: ΕΧΕΙΣ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΟ; ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ! O απιθανος νεος καπιταληστικος νομος!!!!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 02 Μάιος 2025, 13:15

Αλιόσα έγραψε:
02 Μάιος 2025, 12:45
foscilis έγραψε:
02 Μάιος 2025, 12:42
Αλιόσα έγραψε:
02 Μάιος 2025, 12:37

ποια είναι αυτα τα μέρη; τα "κάμπιγκ" του EOT;
Γενικά τα κάμπινγκ, εφόσον δέχονται τροχόσπιτα (π.χ. της Σάμης στην Κεφαλονιά δέχεται).
Γιατι δε μπορώ να σταματήσω στη μέση του πουθενά, όταν είμαι στην ύπαιθρο και στη φύση, και να περάσω εκει τη νύχτα; Σε ένα βουνό ή σε ένα λιβάδι για παράδειγμα. Σε οικισμούς το να μην μπορεις να σταματάς με το τροχόσπιτο όπου σου καπνίσει παρά σε συγκεκριμένους χώρους έχει λογική.
Δεν απαγορευεται να σταματησεις στη μεση του πουθενα, απαγορευεται (αντιγραφω απο το νομο) να σταθμευσεις σε σε αρχαιολογικούς χώρους, αιγιαλούς, παραλίες, παρυφές δημόσιων δασών και εν γένει κοινόχρηστους χώρους. Και δε ΘΕΣ να σταματησεις στη μεση του πουθενα. Θες στην παραλια ή το δασος. Μη δουλευομαστε.

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 02 Μάιος 2025, 13:18

Frappezitis έγραψε:
02 Μάιος 2025, 11:00
Προφανώς είναι απαράδεκτο πρεπει αντίθετα να νομιμοποιηθει το ελεύθερο κάμπινγκ παντου και παντα. Ευτυχώς συνήθως το επιβάλουμε de facto, γλιτώνουμε τα πρόστιμα, κάνουμε φτηνά διακοπάρες και σερβίρουμε ξιδάκι σε ρουφιάνους της Δεξιας....
Ρε συ, είσαι συνεχώς εκτός κομμαστικής γραμμής σε σχέση με το κόμμα που υποτίθεται ότι υποστηρίζεις.
Το ΚΚΕ ισχυρίζεται ότι όλοι οο επισκέπτες κσι τουρίστες θα πρέπει να πληρώνουν τέλος παρεπιδημούντων. Και εσύ μας λες για τζάμπα παντού...

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μαλακίες από καπιταλΗστρικό νεοκομμούνι.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 02 Μάιος 2025, 13:19

.
Πώπω λύσσα το νεοκομμούνι! :003:
Καπιτάλας με τροχόσπιτο είναι και μας το παίζει προλετάριος.

Το ελεύθερο πάρκινγκ για τροχόσπιτα, αυτοκινούμενα ΠΑΝΤΑ απαγορευόταν.

απαγορεύει τη στάθμευση ρυμουλκούμενων, ημιρυμουλκούμενων και αυτοκινούμενων τροχόσπιτων σε αρχαιολογικούς χώρους, αιγιαλούς, παραλίες, παρυφές δημόσιων δασών και εν γένει κοινόχρηστους χώρους, καθώς και η δωρεάν φιλοξενία πέραν του ενός τροχόσπιτου από ιδιώτες, με την επιφύλαξη του άρθρου 34 του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Μια χαρά είναι ο νόμος.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 02 Μάιος 2025, 13:21

micmic έγραψε:
02 Μάιος 2025, 12:57

Γιατί δεν είμαστε στο 1950 που πολύς κόσμος δεν ήξερε καν ότι υπάρχουν σκηνές. Εδώ πας σε κάτι ερημικές παραλίες σήμερα που απαγορεύεται κιόλας, και βλέπεις 100 σκηνές και νομίζεις ότι μπήκες σε οργανωμένο κάμπινγκ. Είχα πάει στον Λιμνιώνα στην Εύβοια, ήσυχη διαδρομή, σχεδόν δεν είδα άλλο αμάξι όσο κατέβαινα το βουνό, λέω ωραία θα έχει ησυχία, και με το που φτάνουμε στην παραλία βλέπω καμμιά 40αριά σκηνές από γύφτους, παρκαρισμένα δίπλα τα αγροτικά με μουσικές στη διαπασών, σκουπίδια κάτω και γενικά μια άθλια κατάσταση.

Αν επιτρεπόταν, οπουδήποτε υπάρχει μέρος που να αξίζει θα είχε τιγκάρει στις σκηνές και στα αυτοκινούμενα. Θα πήγαινες πχ στη Δρακόλιμνη και θα έβλεπες γύρω-γύρω σκηνές σε διπλότριπλες σειρές.
:smt023:smt023:smt023

Κάτι τέτοιες γυφτιές (με σκηνές) κάναμε στα '70ς και στα '80ς για χρονια εμείς οι παλιοί στου Σχοινιά

Και είχαμε και πριόνι και πετσοκόβαμε και τα πεύκα για να ανάβουμε φωτιές ζώντας το χίπικο όνειρό μας :roll:

Όσο και αν δεν μ αρέσει αυτό που χει καταντήσει ο Σχοινιάς σήμερα

ομολογώ πως ντρέπομαι για τον τοτε εαυτό μου.....και δεν ήμουν και τελείως πιτσιρικάς :oops:
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me » 02 Μάιος 2025, 13:23

Imperium έγραψε:
02 Μάιος 2025, 13:08
Νon4me έγραψε:
02 Μάιος 2025, 12:43
παρτακης επειδη θα παω σπιτι μου ? πρεζωμενος εισαι ρε βλακα ?
Πάντως δεν λέω, είσαστε κάτι ξουράφια εδώ μέσα...

Εννοείται οτι αποκλείεται να ειρωνεύομαι, επειδή ο Γερμανός με το αυτοκινούμενο κάνει ακριβώς ο,τι κάνεις και εσύ, εκμεταλλεύεται τους πόρους πόρους που έχει στην διάθεσή του για να απολαύσει την ζωή του όσο μπορεί καλύτερα.

Και καλά κάνει, όπως κάνεις και εσύ.

Οι υπόλοιποι είναι... «να ψοφίσει η κατσίκα του γείτονα».
Σάλτα παραπέρα ρε Σκοπιανό

Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα » 02 Μάιος 2025, 13:53

foscilis έγραψε:
02 Μάιος 2025, 13:15
Δεν απαγορευεται να σταματησεις στη μεση του πουθενα, απαγορευεται (αντιγραφω απο το νομο) να σταθμευσεις σε σε αρχαιολογικούς χώρους, αιγιαλούς, παραλίες, παρυφές δημόσιων δασών και εν γένει κοινόχρηστους χώρους.
Εν τω μεταξύ για χρόνια βλέπω τροχόσπιτα δίπλα στην παραλία, όχι σε ειδικό χώρο για αυτά, και κανεις δεν έρχεται, καμιά αστυνομία να τους πει να τα μαζέψουνε και να φύγουνε. Δύο τρία σημεία τα κάνανε άτυπα στέκια τροχόσπιτων.

Zundapp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zundapp » 02 Μάιος 2025, 14:07

Νon4me έγραψε:
02 Μάιος 2025, 13:23
Imperium έγραψε:
Νon4me έγραψε:
02 Μάιος 2025, 12:43
παρτακης επειδη θα παω σπιτι μου ? πρεζωμενος εισαι ρε βλακα ?

Εννοείται οτι αποκλείεται να ειρωνεύομαι, επειδή ο Γερμανός με το αυτοκινούμενο κάνει ακριβώς ο,τι κάνεις και εσύ, εκμεταλλεύεται τους πόρους πόρους που έχει στην διάθεσή του για να απολαύσει την ζωή του όσο μπορεί καλύτερα.

Νon4me έγραψε:
16 Απρ 2025, 04:44
Εικόνα
:smt005::smt005::smt005::smt005:
ΓΑΛΗ έγραψε:
27 Ιουν 2024, 00:37

Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 02 Μάιος 2025, 14:14

Θυμάμαι όταν πήγαινα στο χωριό της γιαγιάς μου στο Μενίδι Αιτωλοακαρνανίας ερλι 90ς για δύο εβδομάδες το καλοκαίρι , ερχόντουσαν πάντα ένα ζευγάρι Γερμανών με το τροχόσπιτο τους, και μας έδιναν κάτι τεράστιες σοκολάτες. Αυτό που μου έχει μείνει στη μνήμη είναι πως ο άνδρας μου φαινόταν τεράστιος, τραχύς, και πως στο ένα χέρι τα τρία δάκτυλα του ήταν κομμένα. Αν και ευγενικός πάντα και με την γλύκα στο στόμα, μου έβγαζε κάτι το τρομακτικό, από εκείνα τα σκοτεινά γερμανικά εργοστάσια που του έφαγαν τα δάχτυλα, βρωμικα και φρικαλέα. Μπορεί με τον νέο νόμο τέτοιοι άνθρωποι να μην μπορούν να έρχονται, αλλά τουλάχιστον για εμένα που προλαβα, τέτοια μαθήματα μου έμεινα πολύτιμα, και αποφεύγω την εργασία με όποιον τρόπο μπορώ.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 02 Μάιος 2025, 14:16

Αλιόσα έγραψε:
02 Μάιος 2025, 13:53
foscilis έγραψε:
Δεν απαγορευεται να σταματησεις στη μεση του πουθενα, απαγορευεται (αντιγραφω απο το νομο) να σταθμευσεις σε σε αρχαιολογικούς χώρους, αιγιαλούς, παραλίες, παρυφές δημόσιων δασών και εν γένει κοινόχρηστους χώρους.
Εν τω μεταξύ για χρόνια βλέπω τροχόσπιτα δίπλα στην παραλία, όχι σε ειδικό χώρο για αυτά, και κανεις δεν έρχεται, καμιά αστυνομία να τους πει να τα μαζέψουνε και να φύγουνε. Δύο τρία σημεία τα κάνανε άτυπα στέκια τροχόσπιτων.
Αντί να φτιάξουν τίποτα ξενοδοχεία και μπιτσομπαρα... Αλήτες... :011:

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 02 Μάιος 2025, 14:19

georgebi έγραψε:
02 Μάιος 2025, 13:21
micmic έγραψε:

Γιατί δεν είμαστε στο 1950 που πολύς κόσμος δεν ήξερε καν ότι υπάρχουν σκηνές. Εδώ πας σε κάτι ερημικές παραλίες σήμερα που απαγορεύεται κιόλας, και βλέπεις 100 σκηνές και νομίζεις ότι μπήκες σε οργανωμένο κάμπινγκ. Είχα πάει στον Λιμνιώνα στην Εύβοια, ήσυχη διαδρομή, σχεδόν δεν είδα άλλο αμάξι όσο κατέβαινα το βουνό, λέω ωραία θα έχει ησυχία, και με το που φτάνουμε στην παραλία βλέπω καμμιά 40αριά σκηνές από γύφτους, παρκαρισμένα δίπλα τα αγροτικά με μουσικές στη διαπασών, σκουπίδια κάτω και γενικά μια άθλια κατάσταση.

Αν επιτρεπόταν, οπουδήποτε υπάρχει μέρος που να αξίζει θα είχε τιγκάρει στις σκηνές και στα αυτοκινούμενα. Θα πήγαινες πχ στη Δρακόλιμνη και θα έβλεπες γύρω-γύρω σκηνές σε διπλότριπλες σειρές.

Κάτι τέτοιες γυφτιές (με σκηνές) κάναμε στα '70ς και στα '80ς για χρονια εμείς οι παλιοί στου Σχοινιά

Και είχαμε και πριόνι και πετσοκόβαμε και τα πεύκα για να ανάβουμε φωτιές ζώντας το χίπικο όνειρό μας :roll:

ομολογώ πως ντρέπομαι για τον τοτε εαυτό μου.....και δεν ήμουν και τελείως πιτσιρικάς :oops:
Γιατί για τους γύφτους ισχύει κάποιος νόμος εδώ και 50 χρόνια ο οποίος θα είναι πιο αυστηρός άρα θα υπάρξει κάποια διαφορά. :rofl:

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 02 Μάιος 2025, 14:21

Αλιόσα έγραψε:
02 Μάιος 2025, 13:53
foscilis έγραψε:
Τηλέφωνο πήρες; Η αστυνομία πια δουλεύει κατά βάση με καταγγελίες.

Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me » 02 Μάιος 2025, 14:28

Zundapp έγραψε:
02 Μάιος 2025, 14:07
Νon4me έγραψε:
Imperium έγραψε:

Νon4me έγραψε:
Εικόνα
Τι ρε χαχα ? Που μου φέρνεις τη φωτό μου και χασκογελας σαν ΑΜΕΑ ?

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 02 Μάιος 2025, 14:31

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε:
02 Μάιος 2025, 14:19
georgebi έγραψε:
02 Μάιος 2025, 13:21
micmic έγραψε:

Γιατί για τους γύφτους ισχύει κάποιος νόμος εδώ και 50 χρόνια ο οποίος θα είναι πιο αυστηρός άρα θα υπάρξει κάποια διαφορά. :rofl:
Εν μέρει έχεις δίκιο :102:

Παραβλέπεις όμως πως με εξαίρεση τους γυφτ.....ρομα και τους αναρχικούς που όλοι (και ο Κουλης :oops: ) τους χαϊδεύουν

τους ήδη υπάρχοντες νόμους..... με εξαίρεση τις δυο παραπάνω κατηγορίες......μια χαρά τους εφαρμόζει ο Κουλης :102:

***ελπίζω να κάνει και μια εξαίρεση εφαρμογής του νόμου η Μενδωνη για αυτούς που κατεβάζουν παράνομα ταινίες (οχι εγώ :smt018 )
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 02 Μάιος 2025, 14:34

Νon4me έγραψε:
02 Μάιος 2025, 14:28
Zundapp έγραψε:
02 Μάιος 2025, 14:07
Νon4me έγραψε:

Νon4me έγραψε:
Εικόνα
Τι ρε χαχα ? Που μου φέρνεις τη φωτό μου και χασκογελας σαν ΑΜΕΑ ?
Βασικά, ειναι η ντροπή των ΑΜΕΑ.

Είναι θέμα χαρακτήρα και όχι σωματικής ικανότητας.

Ξέρω ΑΜΕΑ που θεωρώ δασκαλους μου γι ´αυτό το γράφω.

Τούτος είναι σακκί κατινιαρικων συμπλεγμάτων, που είναι διακριτά και σε υγιείς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 02 Μάιος 2025, 14:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 02 Μάιος 2025, 14:35

foscilis έγραψε:
02 Μάιος 2025, 11:35
Λίνο Βεντούρα έγραψε:
02 Μάιος 2025, 11:30
Καλά, αυτό δεν ίσχυε έτσι κι αλλιώς;
Ενταξει μιλας με τους το Facecook απο Τριτη γινεται δημοσιο συμφωνα με τη Συνθηκη της Ρωμης αρθρο 654ι απαγορευω στο Facebook να χρησιμοποιησει το προφιλ χωρις την αδεια μου κανε κι εσυ επικολληση στον τοιχο σου προσοχη με κοινοποιηση δε μετραει.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών