ΕΧΕΙΣ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΟ; ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ! O απιθανος νεος καπιταληστικος νομος!!!!

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Re: ΕΧΕΙΣ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΟ; ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ! O απιθανος νεος καπιταληστικος νομος!!!!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα » 07 Μάιος 2025, 09:12

Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis » 07 Μάιος 2025, 17:58

Οι καπιταληστες βγαζουν συνεχώς νέους νόμους που απαγορεύουν πράγματα για να «προστατεύσουν» την «ελευθερία» σου.
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 07 Μάιος 2025, 19:11

AlienWay έγραψε:
06 Μάιος 2025, 13:49
Ο επόμενος νόμος που θα αφορά τα τροχόσπιτα, θα είναι να πληρώνει ο ιδιοκτήτης εκτός από τέλη κυκλοφορίας ΚΑΙ ΕΝΦΙΑ.

Mark my words.

Η χώρα της διαφθοράς και των προστίμων...

Εικόνα
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος » Σήμερα, 07:16

Δεν έχω τροχόσπιτο και ούτε σκοπεύω ν' αποκτήσω, αλλά, τι μαλακία είναι αυτή; Δεν είμαστε ελεύθεροι άνθρωποι; Γενικά αυτή η καταπίεση του κράτους έναντι της ατομικής ελευθερίας πολύ με ενοχλεί. Όταν ήμουν μικρό παιδάκι θυμάμαι ότι με τους γονείς μου και κάτι θείους/ες μου είχαμε κοιμηθεί για ένα βράδυ σε μια παραλία της Σαλαμίνας σαν τους γύφτους. Ήταν πολύ ωραία αίσθηση. Βέβαια όλο αυτό μπορεί να μην έγινε ποτέ και να το είχα δει στον ύπνο μου.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.

Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia » Σήμερα, 08:12

Green Dragon έγραψε:
02 Μάιος 2025, 10:50
Ναύτης έγραψε:
02 Μάιος 2025, 10:48
Σωστό το μέτρο.
Όχι. Κλασική παπαριά ελληνικού κράτους όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω.
:+1:
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."

Άβαταρ μέλους
Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia » Σήμερα, 08:28

micmic έγραψε:
02 Μάιος 2025, 11:57
Και επειδή είμαι και τακτικός αναγνώστης του Go! Drive & Camp που ασχολείται με τροχόσπιτα και αυτοκινούμενα στη Νότια Αφρική, μια χώρα με ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, αυτό με το Wild Camping δεν υφίσταται εκεί. Άμα πας και παρκάρεις το αυτοκινούμενό σου σε μια παραλία, θα σε πηδήξουν κανονικά. Αν δε κάνεις κάτι τέτοιο στο Kruger ή στο Addo ή σε άλλο εθνικό πάρκο, θα πηδήξουν εσένα, τους συγγενείς σου και τους απογόνους σου για καμμιά δεκαριά γενιές.

Και αυτό για μια χώρα που το Motorhoming είναι τρόπος ζωής.
Ρε μαλακα σοβαρα τωρα, συγκρινεις την Ελληνικη επαρχια με παρκο ελεφαντων;
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."

Άβαταρ μέλους
Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia » Σήμερα, 08:37

enterprise-psi έγραψε:
02 Μάιος 2025, 12:18
Νon4me έγραψε:
02 Μάιος 2025, 12:02
ΓΑΛΗ έγραψε:
02 Μάιος 2025, 11:58

Αυτό ίσχυε πάντα ρε παιδιά. Οι ανατολικοί που γέμιζαν με θαμμένες κονσέρβες την άμμο, ήταν κάτι πολύ συνηθισμένο από τα ναϊντις και μετά. Αλά δεν θυμάμαι αυτοκινούμενα και τροχόσπιτα. :lol:
Ειναι νεα μοδα κατι στρατιωτικου τυπου σαν τροχοσπιτα με 2 ποδηλατα πισω η μηχανακια και τιγκαρισμενα προμηθειες λες και παιζουν στο λαστ οφ ας .

Εικόνα

Δε θελουμε κανεναν τζαμπατζη στην πιο ομορφη χωρα του μιλκυ γουει . τελεια και παυλα .
Ρε μεγάλε, αυτό θα γυρίσει την μισή Ελλάδα, πάνω στα βουνά, και θα αφήσει περισσότερο χρήμα από ότι ένας που θα πάει 5 μέρες all inclusive, νιώστε λίγο ρε :lol:
Ενα τετοιο οχημα που ειχα κοιταξει κοστιζει πανω απο 1.000.000 € αλλα ο τυπος που το εχει κατα την Ελληνικη ηλιθιοτητα ειναι γυφτος επειδη δεν πληρωνει την χωριατικη σαλατα στον μαλακα φοροφυγα του χωριου....

Απλα δεν γουσταρουν οτι μπορει να σου δινει ελευθερια, πρεπει να πληρωνεις σωνει και ντε το υπερτιμημενο δωματιο της Βιλλα Μαριγω, τα υπολοιπα ειναι για εσωτερικη καταναλωση

Άβαταρ μέλους
Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia » Σήμερα, 09:27

sys3x έγραψε:
02 Μάιος 2025, 14:35
foscilis έγραψε:
02 Μάιος 2025, 11:35
Λίνο Βεντούρα έγραψε:
02 Μάιος 2025, 11:30
Καλά, αυτό δεν ίσχυε έτσι κι αλλιώς;
Ενταξει μιλας με τους το Facecook απο Τριτη γινεται δημοσιο συμφωνα με τη Συνθηκη της Ρωμης αρθρο 654ι απαγορευω στο Facebook να χρησιμοποιησει το προφιλ χωρις την αδεια μου κανε κι εσυ επικολληση στον τοιχο σου προσοχη με κοινοποιηση δε μετραει.
Mε απλα λογια, επειδη στην Ελλαδα η βλακεια χτυπαει κοκκινο, τα αυτοκινουμενα μπορουσαν να παρακαρουν οπουδηποτε παρκαρει και ενα κανονικο αυτοκινητο (δεν ισχυει το ιδιο για τα συρόμενα), απλα δεν μπορουσαν να βγαλουν τραπεζακια κλπ, ηταν δηλαδη χρηση σαν ιδιωτικο αυτοκινητο. Με το νεο νομο εφοσον μιλανε για κοινοχρηστους χωρους, δεν εχουν το δικαιωμα σταθμευσης.

Προφανως θα πρεπει να τα σταθμευουν στον κωλο τους. Το καθε βανακι του καθε κυρ Μητσου εχει δικαιωμα να παρκαρει σε κοινοχρηστους χωρους αλλα τα αυτοκινουμενα οχι και αυτο πολλοι θεωρουν οτι ειναι και σωστο.

Θα φερω ενα παραδειγμα μπας και καταλαβουν και οι ηλιθιοι, σκεφτομαι να παω στο Βερολινο οδικως να δω την αδερφη μου και να παρω και τον πατερα μου οπου ειναι 86 ετων και εχει θεμα με τα αεροπλανα. Για πιο ανετα επειδη οι ωρες οδηγησης θα ειναι αρκετες σκεφτηκαμε με τον αλλον γαμπρο μου να νοικιασουμε αυτοκινουμενο, ετσι ωστε εαν ο πατερας μου κουραστει στην διαδρομη να μπορει να ξαπλωσει, να εχει τουαλετα κλπ, δεν ενδιαφερομαστε να κανουμε καμπινγκ, οπου σταματησουμε θα μενουμε σε ξενοδοχειο. Ε λοιπον στην Ελλαδα ειμαι αναγκασμενος να παω σωνει και ντε σε ειδικο καμπινγκ να σταθμευσω.

Υπ' οψιν οτι επειδη εψαξα τι ισχυει και στην Γερμανια γιατι σκεφτομουν και μια διανυκτερευση στο Μοναχο, εκει δεν θα εχω προβλημα να το παρκαρω σαν κανονικο οχημα. Αλλα ειπαμε στην Ελλαδα η μαλακια παει γονατο!

Επαναλαμβανω για τους τερμα ηλιθιους, δεν το θελω για να κανω καμπινγκ, απλα σαν οχημα με περισσοτερες ανεσεις για ενα υπερηλικα.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » Σήμερα, 13:00

Nostalgia έγραψε:
Σήμερα, 09:27
sys3x έγραψε:
02 Μάιος 2025, 14:35
foscilis έγραψε:
02 Μάιος 2025, 11:35

Ενταξει μιλας με τους το Facecook απο Τριτη γινεται δημοσιο συμφωνα με τη Συνθηκη της Ρωμης αρθρο 654ι απαγορευω στο Facebook να χρησιμοποιησει το προφιλ χωρις την αδεια μου κανε κι εσυ επικολληση στον τοιχο σου προσοχη με κοινοποιηση δε μετραει.
Mε απλα λογια, επειδη στην Ελλαδα η βλακεια χτυπαει κοκκινο, τα αυτοκινουμενα μπορουσαν να παρακαρουν οπουδηποτε παρκαρει και ενα κανονικο αυτοκινητο (δεν ισχυει το ιδιο για τα συρόμενα), απλα δεν μπορουσαν να βγαλουν τραπεζακια κλπ, ηταν δηλαδη χρηση σαν ιδιωτικο αυτοκινητο. Με το νεο νομο εφοσον μιλανε για κοινοχρηστους χωρους, δεν εχουν το δικαιωμα σταθμευσης.

Προφανως θα πρεπει να τα σταθμευουν στον κωλο τους. Το καθε βανακι του καθε κυρ Μητσου εχει δικαιωμα να παρκαρει σε κοινοχρηστους χωρους αλλα τα αυτοκινουμενα οχι και αυτο πολλοι θεωρουν οτι ειναι και σωστο.

Θα φερω ενα παραδειγμα μπας και καταλαβουν και οι ηλιθιοι, σκεφτομαι να παω στο Βερολινο οδικως να δω την αδερφη μου και να παρω και τον πατερα μου οπου ειναι 86 ετων και εχει θεμα με τα αεροπλανα. Για πιο ανετα επειδη οι ωρες οδηγησης θα ειναι αρκετες σκεφτηκαμε με τον αλλον γαμπρο μου να νοικιασουμε αυτοκινουμενο, ετσι ωστε εαν ο πατερας μου κουραστει στην διαδρομη να μπορει να ξαπλωσει, να εχει τουαλετα κλπ, δεν ενδιαφερομαστε να κανουμε καμπινγκ, οπου σταματησουμε θα μενουμε σε ξενοδοχειο. Ε λοιπον στην Ελλαδα ειμαι αναγκασμενος να παω σωνει και ντε σε ειδικο καμπινγκ να σταθμευσω.

Υπ' οψιν οτι επειδη εψαξα τι ισχυει και στην Γερμανια γιατι σκεφτομουν και μια διανυκτερευση στο Μοναχο, εκει δεν θα εχω προβλημα να το παρκαρω σαν κανονικο οχημα. Αλλα ειπαμε στην Ελλαδα η μαλακια παει γονατο!

Επαναλαμβανω για τους τερμα ηλιθιους, δεν το θελω για να κανω καμπινγκ, απλα σαν οχημα με περισσοτερες ανεσεις για ενα υπερηλικα.
Δεν πειράζει μωρέ, θα πάνε όλοι στην Τούρκιε. Τι να τις κάνεις τις ελευθερίες άλλωστε και την κοινή λογική, δεν τρώγονται.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών