ΕΧΕΙΣ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΟ; ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ! O απιθανος νεος καπιταληστικος νομος!!!!
- Frappezitis
Re: ΕΧΕΙΣ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΟ; ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ! O απιθανος νεος καπιταληστικος νομος!!!!
Οι καπιταληστες βγαζουν συνεχώς νέους νόμους που απαγορεύουν πράγματα για να «προστατεύσουν» την «ελευθερία» σου.
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.

Δεν έχω τροχόσπιτο και ούτε σκοπεύω ν' αποκτήσω, αλλά, τι μαλακία είναι αυτή; Δεν είμαστε ελεύθεροι άνθρωποι; Γενικά αυτή η καταπίεση του κράτους έναντι της ατομικής ελευθερίας πολύ με ενοχλεί. Όταν ήμουν μικρό παιδάκι θυμάμαι ότι με τους γονείς μου και κάτι θείους/ες μου είχαμε κοιμηθεί για ένα βράδυ σε μια παραλία της Σαλαμίνας σαν τους γύφτους. Ήταν πολύ ωραία αίσθηση. Βέβαια όλο αυτό μπορεί να μην έγινε ποτέ και να το είχα δει στον ύπνο μου.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Green Dragon έγραψε: ↑02 Μάιος 2025, 10:50Όχι. Κλασική παπαριά ελληνικού κράτους όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω.

"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Ρε μαλακα σοβαρα τωρα, συγκρινεις την Ελληνικη επαρχια με παρκο ελεφαντων;micmic έγραψε: ↑02 Μάιος 2025, 11:57Και επειδή είμαι και τακτικός αναγνώστης του Go! Drive & Camp που ασχολείται με τροχόσπιτα και αυτοκινούμενα στη Νότια Αφρική, μια χώρα με ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, αυτό με το Wild Camping δεν υφίσταται εκεί. Άμα πας και παρκάρεις το αυτοκινούμενό σου σε μια παραλία, θα σε πηδήξουν κανονικά. Αν δε κάνεις κάτι τέτοιο στο Kruger ή στο Addo ή σε άλλο εθνικό πάρκο, θα πηδήξουν εσένα, τους συγγενείς σου και τους απογόνους σου για καμμιά δεκαριά γενιές.
Και αυτό για μια χώρα που το Motorhoming είναι τρόπος ζωής.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Ενα τετοιο οχημα που ειχα κοιταξει κοστιζει πανω απο 1.000.000 € αλλα ο τυπος που το εχει κατα την Ελληνικη ηλιθιοτητα ειναι γυφτος επειδη δεν πληρωνει την χωριατικη σαλατα στον μαλακα φοροφυγα του χωριου....enterprise-psi έγραψε: ↑02 Μάιος 2025, 12:18Ρε μεγάλε, αυτό θα γυρίσει την μισή Ελλάδα, πάνω στα βουνά, και θα αφήσει περισσότερο χρήμα από ότι ένας που θα πάει 5 μέρες all inclusive, νιώστε λίγο ρε
Απλα δεν γουσταρουν οτι μπορει να σου δινει ελευθερια, πρεπει να πληρωνεις σωνει και ντε το υπερτιμημενο δωματιο της Βιλλα Μαριγω, τα υπολοιπα ειναι για εσωτερικη καταναλωση
Mε απλα λογια, επειδη στην Ελλαδα η βλακεια χτυπαει κοκκινο, τα αυτοκινουμενα μπορουσαν να παρακαρουν οπουδηποτε παρκαρει και ενα κανονικο αυτοκινητο (δεν ισχυει το ιδιο για τα συρόμενα), απλα δεν μπορουσαν να βγαλουν τραπεζακια κλπ, ηταν δηλαδη χρηση σαν ιδιωτικο αυτοκινητο. Με το νεο νομο εφοσον μιλανε για κοινοχρηστους χωρους, δεν εχουν το δικαιωμα σταθμευσης.sys3x έγραψε: ↑02 Μάιος 2025, 14:35
Προφανως θα πρεπει να τα σταθμευουν στον κωλο τους. Το καθε βανακι του καθε κυρ Μητσου εχει δικαιωμα να παρκαρει σε κοινοχρηστους χωρους αλλα τα αυτοκινουμενα οχι και αυτο πολλοι θεωρουν οτι ειναι και σωστο.
Θα φερω ενα παραδειγμα μπας και καταλαβουν και οι ηλιθιοι, σκεφτομαι να παω στο Βερολινο οδικως να δω την αδερφη μου και να παρω και τον πατερα μου οπου ειναι 86 ετων και εχει θεμα με τα αεροπλανα. Για πιο ανετα επειδη οι ωρες οδηγησης θα ειναι αρκετες σκεφτηκαμε με τον αλλον γαμπρο μου να νοικιασουμε αυτοκινουμενο, ετσι ωστε εαν ο πατερας μου κουραστει στην διαδρομη να μπορει να ξαπλωσει, να εχει τουαλετα κλπ, δεν ενδιαφερομαστε να κανουμε καμπινγκ, οπου σταματησουμε θα μενουμε σε ξενοδοχειο. Ε λοιπον στην Ελλαδα ειμαι αναγκασμενος να παω σωνει και ντε σε ειδικο καμπινγκ να σταθμευσω.
Υπ' οψιν οτι επειδη εψαξα τι ισχυει και στην Γερμανια γιατι σκεφτομουν και μια διανυκτερευση στο Μοναχο, εκει δεν θα εχω προβλημα να το παρκαρω σαν κανονικο οχημα. Αλλα ειπαμε στην Ελλαδα η μαλακια παει γονατο!
Επαναλαμβανω για τους τερμα ηλιθιους, δεν το θελω για να κανω καμπινγκ, απλα σαν οχημα με περισσοτερες ανεσεις για ενα υπερηλικα.
Δεν πειράζει μωρέ, θα πάνε όλοι στην Τούρκιε. Τι να τις κάνεις τις ελευθερίες άλλωστε και την κοινή λογική, δεν τρώγονται.Nostalgia έγραψε: ↑Σήμερα, 09:27Mε απλα λογια, επειδη στην Ελλαδα η βλακεια χτυπαει κοκκινο, τα αυτοκινουμενα μπορουσαν να παρακαρουν οπουδηποτε παρκαρει και ενα κανονικο αυτοκινητο (δεν ισχυει το ιδιο για τα συρόμενα), απλα δεν μπορουσαν να βγαλουν τραπεζακια κλπ, ηταν δηλαδη χρηση σαν ιδιωτικο αυτοκινητο. Με το νεο νομο εφοσον μιλανε για κοινοχρηστους χωρους, δεν εχουν το δικαιωμα σταθμευσης.
Προφανως θα πρεπει να τα σταθμευουν στον κωλο τους. Το καθε βανακι του καθε κυρ Μητσου εχει δικαιωμα να παρκαρει σε κοινοχρηστους χωρους αλλα τα αυτοκινουμενα οχι και αυτο πολλοι θεωρουν οτι ειναι και σωστο.
Θα φερω ενα παραδειγμα μπας και καταλαβουν και οι ηλιθιοι, σκεφτομαι να παω στο Βερολινο οδικως να δω την αδερφη μου και να παρω και τον πατερα μου οπου ειναι 86 ετων και εχει θεμα με τα αεροπλανα. Για πιο ανετα επειδη οι ωρες οδηγησης θα ειναι αρκετες σκεφτηκαμε με τον αλλον γαμπρο μου να νοικιασουμε αυτοκινουμενο, ετσι ωστε εαν ο πατερας μου κουραστει στην διαδρομη να μπορει να ξαπλωσει, να εχει τουαλετα κλπ, δεν ενδιαφερομαστε να κανουμε καμπινγκ, οπου σταματησουμε θα μενουμε σε ξενοδοχειο. Ε λοιπον στην Ελλαδα ειμαι αναγκασμενος να παω σωνει και ντε σε ειδικο καμπινγκ να σταθμευσω.
Υπ' οψιν οτι επειδη εψαξα τι ισχυει και στην Γερμανια γιατι σκεφτομουν και μια διανυκτερευση στο Μοναχο, εκει δεν θα εχω προβλημα να το παρκαρω σαν κανονικο οχημα. Αλλα ειπαμε στην Ελλαδα η μαλακια παει γονατο!
Επαναλαμβανω για τους τερμα ηλιθιους, δεν το θελω για να κανω καμπινγκ, απλα σαν οχημα με περισσοτερες ανεσεις για ενα υπερηλικα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ο ολοκληρωτικος νέος αντιρατσιστικος νόμος της Σκωτίας
από southern » 01 Απρ 2024, 06:41 » σε Διεθνής πολιτική - 73 Απαντήσεις
- 2112 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
23 Απρ 2024, 10:35
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ιταλία:Νέος νόμος, η παρένθετη μητρότητα θα θεωρείται έγκλημα «όπως η παιδοφιλία»
από georgebi » 27 Σεπ 2023, 21:18 » σε Κοινωνικά θέματα - 92 Απαντήσεις
- 2609 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Bill Hicks
28 Σεπ 2023, 16:17
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι είναι καλύτερο να έχεις μόρφωση ή να έχεις χρήμα?
από seismic1 » 20 Αύγ 2024, 09:40 » σε Φιλοσοφία πολιτικής - 4 Απαντήσεις
- 459 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από seismic1
20 Αύγ 2024, 10:08
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 220 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
20 Μαρ 2024, 17:50