Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, αλλα ρητορικά ήταν τα ερωτήματα μου....μέσες άκρες ετσι τα υποψιαζόμουν και γωfoscilis έγραψε: ↑08 Μάιος 2025, 22:06Απαντησεις:georgebi έγραψε: ↑08 Μάιος 2025, 19:26Πολύ καλό μέτρο...στηρίζω...αρκετά με τις κάρτες...εστίες μολύνσεως....άσε που χάλαγαν και τη τσάκιση στο παντελόνι
αλλά αν....λέω αν....αν κάποιος ηλικιωμένος συνηθίζει να δινει τη κάρτα του στο παιδί του να του τραβάει μετρητά να χει ο παππούς στο σπίτι
τώρα δεν θα γίνεται;
Θα πρέπει να κουβαληθεί και ο παππούς στο ΑΤΜ (μαζί με το παιδί του φυσικά που θα κάνει τη διαδικασια) για να βάλει το δακτυλικό του αποτύπωμα;
Ή θα πρέπει ο παππούς να ξεχάσει τα μετρητά και να τα κάνει όλα με το σμαρτφον;
Τωρα θα γινεται, αλλα σε 3-4 χρονια μαλλον οχι. Τα ηλεκτρονικα μεσα συναλλαγων στρεφονται προς τη βιομετρικη εξακριβωση και το mfa.
Ναι.
Ναι.
Ή μπορει να βαλει το παιδι συνδικαιουχο που ειναι και το σωστο συμφωνα με τους ορους χρήσης της καρτας.
Βέβαια εδώ και μια βδομάδα το nbg authenticator άρχισε να μου βγάζει ξαφνικά κάτι ''ουπς....υπάρχει κάποιο πρόβλημα'' ακριβώς έτσι...με ουπς
Και έχω μια υποψία πως το 4ετιας απόλυτα λειτουργικό κινητό μου.... μάλλον τους μοιάζει απαρχαιωμένο για τα γουστα τους
Θα μου πεις εχεις και e-banking...εχω ...αλλά έλα που με βολεύει καλύτερα η κάρτα για τις ηλεκτρονικές μου συναλλαγές....είμαι και μια ηλικίας
Άσε που δεν σου λένε οι πστδες απο ποιο αντροιντ και πάνω θέλει σήμερα το nbg authenticator
Απλά σου λένε ουπς