Και γιατί περιμένεις από μένα να σου πω συγγνώμη για την δυσλεξία σου; Επειδή εσύ επιλέγεις να θυματοποιήσεις τον εαυτό σου μέσω της δικής μου ανάρτησης; Να σε λυπηθώ, για ποιό λόγο; Δεν θεωρώ κανέναν υποδεέστερο απ'την στιγμή που μπορεί και φέρει εις πέρας, μια άποψη.Nantia114 έγραψε: ↑10 Μάιος 2025, 05:16Εγώ πάντως δεν συμπαθώ ανθρώπους που πατούν στην υποτίμηση...Πασιφάη έγραψε: ↑09 Μάιος 2025, 21:14Ερωτησεις θέτω πάντα, σε όσα διαβάζω. Αν δεν μπορείς να απαντήσεις επαρκώς σε όσα λες, δεν αφορά εμένα, αλλά εσένα και τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τον γραπτό λόγο. Διότι εκεί θεωρώ πως έγκειται το πρόβλημα.Nantia114 έγραψε: ↑09 Μάιος 2025, 20:56
Υπάρχουν ξεκάθαρες απαντήσεις σε ανόητες ερωτήσεις;
Κοίτα για να προσδοκεις μια καλή απάντηση γύρνα και δες εσύ πρωτα τι είδους ερωτήσεις θέτεις...απλά τα πράγματα ότι δίνεις παίρνεις
Απάντησα ξεκάθαρα...τέτοιου είδους συζητήσεις κάνω με γνήσια αρσενικά;
Προφανώς και δεν είσαι αρσενικό οπότε ΔΕΝ θα λάβεις απαντήσει..
Ελπίζω τώρα να κατάλαβες....(χρησιμοποιώ την λέξη αρσενικό, εφόσον άνδρες πολλοί, αρσενικά ελάχιστα)
Επίσης βάλε και κανα διορθωτή στην ορθογραφία σου αγάπη μου. Μας βγήκαν τα ματάκια. Δευτερεύον βέβαια, αλλά σημαντικό.
.
Το γένος που χρησιμοποιησες σε μένα, ήταν λάθος. Θεωρώ χαζή τη δικαιολογία σου.
Εκφράσου. Έχω ήδη δηλώσει θαυμάστριά σου.
ΟΧΙ δεν θα βάλω ποτε διόρθωση...Είμαι δυσλεκτικη και ο τρόπος που γράφω ακόμα και με τα λιγοστά λαθάκια μου εμένα με κάνει περήφανη..
Αν εσάς σας βγήκαν τα μάτια την επόμενη φορά ελπίζω να δαγκώνετε την γλώσσα σας όταν νομίζετε ότι προσβαλετε άνθρωπο μιλώντας του για την ορθογραφία..
Βάλε γυαλιά αλλιώς μην μου απαντάς. Δυσλεκτικη είμαι ούτε αμόρφωτη όπως ειπες αλλά ούτε υποτιμώ ανθρώπους για να μην παραδεχτώ το λάθος μου .
Απάντησα ξεκάθαρα τώρα αν εσύ πιστεύεις ότι προσβαλοντας με θα εδραιωθείς δεν θέλω ακόλουθους αγάπη τη στη ζωή μου..
Μόνο ηγέτες που να έχουν τα @ρχιδι@ να λένε ένα " οκ τώρα το κατάλαβα " και εσύ δεν είσαι οπότε φιλάκια
Ειδα τις δημοσιεύσεις σου μέχρι τώρα εδώ μέσα. Μια χαρά επικοινωνείς και υποτιμάς στο πλαίσιο εκείνο που σε εξυπηρετεί. Αρκούντως λαλίστατη.
Με συγχωρείς που δεν είμαι ηγέτιδα,

Άντε, σεβαστό.
Φιλάκια και ψάξε αλλού για ηλίθιους που θα σκουπίσουν τα ''δάκρυα'' της κατανόησης.