Αυτό που ξέρετε τώρα είναι οτι είχατε ''λανθασμένη'' εκτίμηση - αποτιμηση -αξιολογηση - διαθεσιμότητα- διανομή του τότε
Μιλάω έχοντας την εμπειρία που δεν είχα στην ηλικία αυτή.
Ακριβως - αλλά αυτο που σε τρώει οπως κ ολες δεν είναι οτι δεν γνωρίζατε να το απολαμβάνετε αλλά η υποκοστολόγηση.Naida έγραψε: ↑30 Δεκ 2018, 16:23Μιλάω έχοντας την εμπειρία που δεν είχα στην ηλικία αυτή.
Για αυτό φταίει κυρίως ότι το να ζεις μόνος σου είναι σήμερα πολύ λιγότερο βαρετό απ' ότι ήταν παλιά. Βιντεογκέιμς, τζάμπα ταινίες χωρίς διαφημίσεις, ό,τι θες να διαβάσεις το βρίσκεις κι άμα πιάσουν οι καύλες να το πορνχαμπ για ξεχαρμάνιασμα. Παλιά σπίτι κάποια στιγμή θα βαριόσουν οπότε αναγκαζόσουν να βγεις και γινότανε κάποιο νταραβέρι, αποκτούσε ο κόσμος μεγαλύτερη κοινωνική παιδεία. Τώρα και στο φοιτητικό πάρτι που θα πάει ο άλλος θα συλλογιέται για το πώς θα ανέβει λέβελ στο παιχνίδι που παίζει.
νομιζω οτι ειναι θεμα ευκαιριων ... οι ανδρες δεν ειχανε φραγμο και πριν το φοιτητιλικη παρα μονο την εμφανιση και τις αναστολες λογο χαρακτηρα ...οι κοπελες με δικο τους σπιτι και σχετικη ανονυμια σπευδουνε να εκμεταλευτουνε την ευκαιρια για εμπειριες και διασκεδαση ... μετα ξανασφιγκουνε τα πραγματα μερχρι την κοινωνικη απελευθερωση των 35-40Γραφικός έγραψε: ↑30 Δεκ 2018, 16:31Για αυτό φταίει κυρίως ότι το να ζεις μόνος σου είναι σήμερα πολύ λιγότερο βαρετό απ' ότι ήταν παλιά. Βιντεογκέιμς, τζάμπα ταινίες χωρίς διαφημίσεις, ό,τι θες να διαβάσεις το βρίσκεις κι άμα πιάσουν οι καύλες να το πορνχαμπ για ξεχαρμάνιασμα. Παλιά σπίτι κάποια στιγμή θα βαριόσουν οπότε αναγκαζόσουν να βγεις και γινότανε κάποιο νταραβέρι, αποκτούσε ο κόσμος μεγαλύτερη κοινωνική παιδεία. Τώρα και στο φοιτητικό πάρτι που θα πάει ο άλλος θα συλλογιέται για το πώς θα ανέβει λέβελ στο παιχνίδι που παίζει.
Ρε Άγι, δεν σκέφτονται όλες τόσο ορθολογικά όσο τις κατηγορείς. Από εμπειρία στο λέω δηλαδή. Σε αυτό οφείλεται που μας κάνουν την ζωή δύσκολη, σε αυτό οφείλεται πως τύποι σαν κι εμένα έχουν ελπίδες με αυτές.
Ορθολογικά δεν σκέπτονται οταν βαράνε κορυφή οι ορμόνες -είναι νεαρες - μετά υπολογιζουν τα πάντα σαν λογίστριες μαφιόζικης φαμίλιας.
Τις αντιμετωπίζεις σαν να είναι μία ενώ είναι πολλές. Εγώ νομίζω πως, όπως και να είσαι, χωρίς να σε ξέρω, υπάρχουν κάποιες εμπειρίες που μετανιώνεις και ξέρεις ότι θα μπορούσες να το έχεις χειριστεί καλύτερα. Κι εσύ κι ο Ορέστης 35 κι οι incels και όλοι, εκτός από πολύ ακραίες περιπτώσεις.nostromos έγραψε: ↑30 Δεκ 2018, 16:36νομιζω οτι ειναι θεμα ευκαιριων ... οι ανδρες δεν ειχανε φραγμο και πριν το φοιτητιλικη παρα μονο την εμφανιση και τις αναστολες λογο χαρακτηρα ...οι κοπελες με δικο τους σπιτι και σχετικη ανονυμια σπευδουνε να εκμεταλευτουνε την ευκαιρια για εμπειριες και διασκεδαση ... μετα ξανασφιγκουνε τα πραγματα μερχρι την κοινωνικη απελευθερωση των 35-40
Τωρα μου θυμισες μια ιστορια.Γραφικός έγραψε: ↑30 Δεκ 2018, 16:31Για αυτό φταίει κυρίως ότι το να ζεις μόνος σου είναι σήμερα πολύ λιγότερο βαρετό απ' ότι ήταν παλιά. Βιντεογκέιμς, τζάμπα ταινίες χωρίς διαφημίσεις, ό,τι θες να διαβάσεις το βρίσκεις κι άμα πιάσουν οι καύλες να το πορνχαμπ για ξεχαρμάνιασμα. Παλιά σπίτι κάποια στιγμή θα βαριόσουν οπότε αναγκαζόσουν να βγεις και γινότανε κάποιο νταραβέρι, αποκτούσε ο κόσμος μεγαλύτερη κοινωνική παιδεία. Τώρα και στο φοιτητικό πάρτι που θα πάει ο άλλος θα συλλογιέται για το πώς θα ανέβει λέβελ στο παιχνίδι που παίζει.
Αν το νήμα έλεγε για σούζες και οδήγηση χωρίς κράνος για μαγκιά εννοείται κλείδωμα. Για την ακρίβεια διαγραφή του νήματος...enterprise-psi έγραψε: ↑30 Δεκ 2018, 12:57Επίσης ένας πέθανε στην Κρήτη εχθές , σε δυστύχημα με μηχανές, κλείδωμα όλη η ενότητα της Μηχανοκίνησης.
Οι παρτούζες ανάμεσα σε συναινούντες ενήλικες είναι το ίδιο πράγμα με τον βιασμό βρε Εμπεδοκλή; Κρίμα είναι να λες τέτοια πράματα.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑30 Δεκ 2018, 16:53Δεν θέλετε έναν καλύτερο κόσμο, θέλατε να γλεντάτε με παρτούζες, χιλιάρες μηχανές και θάνατο, που έλεγε κάποτε και ο Γαρδέλης...