Οι φοιτητριες κανουν παρα πολυ σεξ

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Re: Οι φοιτητριες κανουν παρα πολυ σεξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos » 30 Δεκ 2018, 16:55

Γραφικός έγραψε:
30 Δεκ 2018, 16:41
nostromos έγραψε:
30 Δεκ 2018, 16:36
νομιζω οτι ειναι θεμα ευκαιριων ... οι ανδρες δεν ειχανε φραγμο και πριν το φοιτητιλικη παρα μονο την εμφανιση και τις αναστολες λογο χαρακτηρα ...οι κοπελες με δικο τους σπιτι και σχετικη ανονυμια σπευδουνε να εκμεταλευτουνε την ευκαιρια για εμπειριες και διασκεδαση ... μετα ξανασφιγκουνε τα πραγματα μερχρι την κοινωνικη απελευθερωση των 35-40 :8)
Τις αντιμετωπίζεις σαν να είναι μία ενώ είναι πολλές. Εγώ νομίζω πως, όπως και να είσαι, χωρίς να σε ξέρω, υπάρχουν κάποιες εμπειρίες που μετανιώνεις και ξέρεις ότι θα μπορούσες να το έχεις χειριστεί καλύτερα. Κι εσύ κι ο Ορέστης 35 κι οι incels και όλοι, εκτός από πολύ ακραίες περιπτώσεις.
κοιταξε περα απο λαθος χειρισμους η γυναικα εχει μεγαλυτερες δυνατοτητες αλλα φοβαται το κραξιμο ... μια μετρια κοπελα αν την πεσει σε 50 ανδρες οι 49 θα πουνε ναι ... σε αντιστροφο ρολο ο 1 θα πει οχι ... σαν φοιτητριες θα πανε με καποιον και μονο για την εμπειρια γιατι μετα επιστρεφουνε σε ελεγχομενο περιβαλλον
η προσοχη μας στο Καστελοριζο

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 30 Δεκ 2018, 16:57

enterprise-psi έγραψε:
30 Δεκ 2018, 16:54
Έτσι είναι η ελευθερία λόγου, και σε όποιον αρέσει.
Παπάρια ελευθερία λόγου έχουμε. Αν θέλεις μπορώ να στο αποδείξω...

Απλά βολεύει το κέρδος. Βάζουν το ξεκωλο στην πόρτα για να γεμίζει το μαγαζί. Σου κάνουν εκπομπές με βιζιτούδες για να τα οικονομάνε από τις διαφημίσεις και μετά κλαίνε αν πεθάνει καμία τέτοια από την κόκα της ή από τους νταβατζηδες της...

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 30 Δεκ 2018, 17:00

Γραφικός έγραψε:
30 Δεκ 2018, 16:55
Εμπεδοκλής έγραψε:
30 Δεκ 2018, 16:53
Δεν θέλετε έναν καλύτερο κόσμο, θέλατε να γλεντάτε με παρτούζες, χιλιάρες μηχανές και θάνατο, που έλεγε κάποτε και ο Γαρδέλης...
Οι παρτούζες ανάμεσα σε συναινούντες ενήλικες είναι το ίδιο πράγμα με τον βιασμό βρε Εμπεδοκλή; Κρίμα είναι να λες τέτοια πράματα.
Ξέρεις πόσα κοριτσάκια, έστω και ενήλικα τραυματίστηκαν σωματικά και ψυχολογικά διότι ο κοινωνικός περίγυρος θεωρεί ως κάτι φυσιολογικό τέτοιες δοκιμές; Από την εποχή που η ψυχολογική βία ήταν να λες τη γυναίκα πουτάνα σήμερα ασκείται λέγοντας την αγάμητη...

Συνεχίστε έτσι, απλά σταματήστε να υποκρίνεστε ότι σοκάρεστε...

Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός » 30 Δεκ 2018, 17:06

Εμπεδοκλής έγραψε:
30 Δεκ 2018, 17:00
Ξέρεις πόσα κοριτσάκια, έστω και ενήλικα τραυματίστηκαν σωματικά και ψυχολογικά διότι ο κοινωνικός περίγυρος θεωρεί ως κάτι φυσιολογικό τέτοιες δοκιμές; Από την εποχή που η ψυχολογική βία ήταν να λες τη γυναίκα πουτάνα σήμερα ασκείται λέγοντας την αγάμητη...

Εγώ, ως γραφικός, εξακολουθώ και σοκάρομαι...
Εμπεδοκλής έγραψε:
30 Δεκ 2018, 16:57
Σου κάνουν εκπομπές με βιζιτούδες για να τα οικονομάνε από τις διαφημίσεις και μετά κλαίνε αν πεθάνει καμία τέτοια από την κόκα της ή από τους νταβατζηδες της...

... με το πόσα σκατά χωράνε σε μία ψυχή. Να διευκρινίσω κι ότι στο αμέσως προηγούμενο και σε πολλά άλλα ποστ στο συγκεκριμένο νήμα έχεις αναφέρει την Τοπαλούδη.

Άβαταρ μέλους
Νταρνάκας
Phorum.gr user: Νταρνάκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νταρνάκας » 30 Δεκ 2018, 17:06

Γραφικός έγραψε:
30 Δεκ 2018, 10:37
Πάντως πολύ σεξ μπορεί να κάνει και κάποιος σε σταθερή σχέση που αλληλογουστάρονται με το έταιρόν του ήμισυ.
Ιδέες ρίχνω.
Και χωρίς καθόλου έτερον ήμισυ μια χαρά του δίνεις και καταλαβαίνει.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.

Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli » 30 Δεκ 2018, 17:10

Μπορει να εχει χρησιμοποιησει ατυχεις εκφρασεις ο Εμπεδοκλης αλλα το ζητημα που βαζει και ο προβληματισμος του εχουν ουσια..

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 30 Δεκ 2018, 17:10

Εμπεδοκλής έγραψε:
30 Δεκ 2018, 17:00
Γραφικός έγραψε:
30 Δεκ 2018, 16:55
Εμπεδοκλής έγραψε:
30 Δεκ 2018, 16:53
Δεν θέλετε έναν καλύτερο κόσμο, θέλατε να γλεντάτε με παρτούζες, χιλιάρες μηχανές και θάνατο, που έλεγε κάποτε και ο Γαρδέλης...
Οι παρτούζες ανάμεσα σε συναινούντες ενήλικες είναι το ίδιο πράγμα με τον βιασμό βρε Εμπεδοκλή; Κρίμα είναι να λες τέτοια πράματα.

να περιμένουμε # μιτου και να βγούμε στην σέντρα από τραυματισμένες που σαν ενήλικες πρωταγωνίστησαν στο η Ψωλάτη κ οι 7 λάγνοι ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός » 30 Δεκ 2018, 17:13

Maspoli έγραψε:
30 Δεκ 2018, 17:10
Μπορει να εχει χρησιμοποιησει ατυχεις εκφρασεις ο Εμπεδοκλης αλλα το ζητημα που βαζει και ο προβληματισμος του εχουν ουσια..
Έχει ουσία για το ότι η κοινωνία δεν πρέπει κοροϊδεύει όσες επιλέγουν να μην κάνουν σεξ. Όχι στο ότι η ηδονή (ανάμεσα σε συναινούντες ενήλικες) οφείλει να τιμωρείται.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 30 Δεκ 2018, 17:17

Γραφικός έγραψε:
30 Δεκ 2018, 17:13
Maspoli έγραψε:
30 Δεκ 2018, 17:10
Έχει ουσία για το ότι η κοινωνία δεν πρέπει κοροϊδεύει όσες επιλέγουν να μην κάνουν σεξ. Όχι στο ότι η ηδονή (ανάμεσα σε συναινούντες ενήλικες) οφείλει να τιμωρείται.
Επιλέγουν ή να μην κάνουν ή αποτυγχάνουν να κάνουν;
Τους ασεξουαλ δεν τους κοροϊδεύουν νομίζω.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 30 Δεκ 2018, 17:33

Αγις έγραψε:
30 Δεκ 2018, 16:27
Naida έγραψε:
30 Δεκ 2018, 16:23
Αγις έγραψε:
30 Δεκ 2018, 16:20

Αυτό που ξέρετε τώρα είναι οτι είχατε ''λανθασμένη'' εκτίμηση - αποτιμηση -αξιολογηση - διαθεσιμότητα- διανομή του τότε :003: ουσιαστικά είναι το μόνο που θα αλλάζατε+ τα διαφυγόντα κέρδη από την διαδικασία.
Δλδ ''Στερνη μου γνώση να σε ειχα πρώτα''
Μιλάω έχοντας την εμπειρία που δεν είχα στην ηλικία αυτή.
Ακριβως - αλλά αυτο που σε τρώει οπως κ ολες δεν είναι οτι δεν γνωρίζατε να το απολαμβάνετε αλλά η υποκοστολόγηση.
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς ειλικρινά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 30 Δεκ 2018, 18:13

Μπίστης έγραψε:
30 Δεκ 2018, 18:06
Naida έγραψε:
30 Δεκ 2018, 11:13
νύχτα έγραψε:
30 Δεκ 2018, 11:03
μπράβο στα κορίτσια

αυτό βέβαια δε σημαίνει πως έχουν μάθει να το απολαμβάνουν κιόλας
ή να εκτιμούν την επαφή
+1000
-100

Μπράβο γιά ποιόν λόγο;

Πολύ σεξ με τα αρχικά νούμερα του καταλόγου τους ;
Δηλαδή με τόν σύζυγό τους θα βλέπουν τηλεόραση ;

Σε μιά εποχή που θα έπρεπε να μελετούν και να είναι ρομαντικές και να καλλιεργούνται ψυχικώς αυτές πηδιούνται !

Δεν οδηγεί πουθενά η πουτανιά, μόνο κυνικές και εύκολες θα γίνουν από το πολύ σεξ.

Το πολύ σεξ δεν οδηγεί πουθενά εάν και εφόσον το κάνεις γιατί γουστάρεις να το κάνεις και δεν το κάνεις χωρίς να καταλαβαίνεις γιατί το κάνεις. Και με τον άντρα τους μετά σεξ θα κάνουν και θα έχουν ζήσει και τη ζωή τους όσα ήθελαν να ζήσουν. Που το πρόβλημα;

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης » 30 Δεκ 2018, 18:23

Ναι ξέρουν τι κάνουν. Απλώς πειραματίζονται και ακούνε μερικούς πονηρούς και μερικές αφελείς ...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 30 Δεκ 2018, 18:27

Μπίστης έγραψε:
30 Δεκ 2018, 18:23
Ναι ξέρουν τι κάνουν. Απλώς πειραματίζονται και ακούνε μερικούς πονηρούς και μερικές αφελείς ...
Οκ πειραματίζονται. Δεν είναι κακό να πειραματίζεσαι αν το κάνεις ηθελημένα και με γνώση του τι κάνεις. Και βέβαια με ασφάλεια
Δε ξέρω εγώ πάντα ήμουν της άποψης αυτό που θελω θα το κάνω με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Εγώ η ίδια είμαι όμως που μου βάζω και φραγμούς.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf » 30 Δεκ 2018, 18:44

Στηριζουμε ξεσαλωμα φοιτητριων.Καλο ειναι να τα κανουν αυτα οι νεοι ειτε ειναι φοιτητες ειτε οχι.Βεβαια οταν παντρευονται αρκετες γινονται "θεματοφυλακες της ηθικης" και ολιγον τι "θεουσες". :e040: .Πηδατε γιατι χανομαστε.Μια φορα εγω με βαση αυτα που εχουν δει τα ματια μου με το φτωχο μου μυαλο εχω σχηματισει την αποψη οτι ο γαμος ειναι ενας απαραδεκτος θεσμος που φυλακιζει την ανθρωπινη ψυχη και το σωμα.Για εσας δεν ξερω αλλα εγω ΔΕΝ προκειται να παντρευτω.

Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ » 30 Δεκ 2018, 18:52

Athos έγραψε:
30 Δεκ 2018, 11:29
μίστερ μαξ έγραψε:
30 Δεκ 2018, 10:54
Δειχνει οτι παρα την επιθεση του εθνολαϊκίστικου πουριτανισμου, η νεολαία αντιστέκεται. Ευγε νέοι και νέες, φοιτήτριες και φοιτητές. Οσο πιο πολύ, τόσο πιο καλά.
τι σχέση έχει ο εθνολαϊκισμός με το πόσο γαμιώνται οι φοιτητές ;
ο εθνολαϊκισμος θελει τις ελληνίδες να πηδιώνται την πρώτη μερα του γάμου με τον πριγκηπα τους
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών