κοιταξε περα απο λαθος χειρισμους η γυναικα εχει μεγαλυτερες δυνατοτητες αλλα φοβαται το κραξιμο ... μια μετρια κοπελα αν την πεσει σε 50 ανδρες οι 49 θα πουνε ναι ... σε αντιστροφο ρολο ο 1 θα πει οχι ... σαν φοιτητριες θα πανε με καποιον και μονο για την εμπειρια γιατι μετα επιστρεφουνε σε ελεγχομενο περιβαλλονΓραφικός έγραψε: ↑30 Δεκ 2018, 16:41Τις αντιμετωπίζεις σαν να είναι μία ενώ είναι πολλές. Εγώ νομίζω πως, όπως και να είσαι, χωρίς να σε ξέρω, υπάρχουν κάποιες εμπειρίες που μετανιώνεις και ξέρεις ότι θα μπορούσες να το έχεις χειριστεί καλύτερα. Κι εσύ κι ο Ορέστης 35 κι οι incels και όλοι, εκτός από πολύ ακραίες περιπτώσεις.nostromos έγραψε: ↑30 Δεκ 2018, 16:36νομιζω οτι ειναι θεμα ευκαιριων ... οι ανδρες δεν ειχανε φραγμο και πριν το φοιτητιλικη παρα μονο την εμφανιση και τις αναστολες λογο χαρακτηρα ...οι κοπελες με δικο τους σπιτι και σχετικη ανονυμια σπευδουνε να εκμεταλευτουνε την ευκαιρια για εμπειριες και διασκεδαση ... μετα ξανασφιγκουνε τα πραγματα μερχρι την κοινωνικη απελευθερωση των 35-40
Οι φοιτητριες κανουν παρα πολυ σεξ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Οι φοιτητριες κανουν παρα πολυ σεξ
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
Παπάρια ελευθερία λόγου έχουμε. Αν θέλεις μπορώ να στο αποδείξω...
Απλά βολεύει το κέρδος. Βάζουν το ξεκωλο στην πόρτα για να γεμίζει το μαγαζί. Σου κάνουν εκπομπές με βιζιτούδες για να τα οικονομάνε από τις διαφημίσεις και μετά κλαίνε αν πεθάνει καμία τέτοια από την κόκα της ή από τους νταβατζηδες της...
-
Ξέρεις πόσα κοριτσάκια, έστω και ενήλικα τραυματίστηκαν σωματικά και ψυχολογικά διότι ο κοινωνικός περίγυρος θεωρεί ως κάτι φυσιολογικό τέτοιες δοκιμές; Από την εποχή που η ψυχολογική βία ήταν να λες τη γυναίκα πουτάνα σήμερα ασκείται λέγοντας την αγάμητη...Γραφικός έγραψε: ↑30 Δεκ 2018, 16:55Οι παρτούζες ανάμεσα σε συναινούντες ενήλικες είναι το ίδιο πράγμα με τον βιασμό βρε Εμπεδοκλή; Κρίμα είναι να λες τέτοια πράματα.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑30 Δεκ 2018, 16:53Δεν θέλετε έναν καλύτερο κόσμο, θέλατε να γλεντάτε με παρτούζες, χιλιάρες μηχανές και θάνατο, που έλεγε κάποτε και ο Γαρδέλης...
Συνεχίστε έτσι, απλά σταματήστε να υποκρίνεστε ότι σοκάρεστε...
Εγώ, ως γραφικός, εξακολουθώ και σοκάρομαι...Εμπεδοκλής έγραψε: ↑30 Δεκ 2018, 17:00Ξέρεις πόσα κοριτσάκια, έστω και ενήλικα τραυματίστηκαν σωματικά και ψυχολογικά διότι ο κοινωνικός περίγυρος θεωρεί ως κάτι φυσιολογικό τέτοιες δοκιμές; Από την εποχή που η ψυχολογική βία ήταν να λες τη γυναίκα πουτάνα σήμερα ασκείται λέγοντας την αγάμητη...
Εμπεδοκλής έγραψε: ↑30 Δεκ 2018, 16:57Σου κάνουν εκπομπές με βιζιτούδες για να τα οικονομάνε από τις διαφημίσεις και μετά κλαίνε αν πεθάνει καμία τέτοια από την κόκα της ή από τους νταβατζηδες της...
... με το πόσα σκατά χωράνε σε μία ψυχή. Να διευκρινίσω κι ότι στο αμέσως προηγούμενο και σε πολλά άλλα ποστ στο συγκεκριμένο νήμα έχεις αναφέρει την Τοπαλούδη.
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Και χωρίς καθόλου έτερον ήμισυ μια χαρά του δίνεις και καταλαβαίνει.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Μπορει να εχει χρησιμοποιησει ατυχεις εκφρασεις ο Εμπεδοκλης αλλα το ζητημα που βαζει και ο προβληματισμος του εχουν ουσια..
να περιμένουμε # μιτου και να βγούμε στην σέντρα από τραυματισμένες που σαν ενήλικες πρωταγωνίστησαν στο η Ψωλάτη κ οι 7 λάγνοι ;Εμπεδοκλής έγραψε: ↑30 Δεκ 2018, 17:00Ξέρεις πόσα κοριτσάκια, έστω και ενήλικα τραυματίστηκαν σωματικά και ψυχολογικά διότι ο κοινωνικός περίγυρος θεωρεί ως κάτι φυσιολογικό τέτοιες δοκιμές; Από την εποχή που η ψυχολογική βία ήταν να λες τη γυναίκα πουτάνα σήμερα ασκείται λέγοντας την αγάμητη...Γραφικός έγραψε: ↑30 Δεκ 2018, 16:55Οι παρτούζες ανάμεσα σε συναινούντες ενήλικες είναι το ίδιο πράγμα με τον βιασμό βρε Εμπεδοκλή; Κρίμα είναι να λες τέτοια πράματα.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑30 Δεκ 2018, 16:53Δεν θέλετε έναν καλύτερο κόσμο, θέλατε να γλεντάτε με παρτούζες, χιλιάρες μηχανές και θάνατο, που έλεγε κάποτε και ο Γαρδέλης...
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Έχει ουσία για το ότι η κοινωνία δεν πρέπει κοροϊδεύει όσες επιλέγουν να μην κάνουν σεξ. Όχι στο ότι η ηδονή (ανάμεσα σε συναινούντες ενήλικες) οφείλει να τιμωρείται.
- Dwarven Blacksmith
Επιλέγουν ή να μην κάνουν ή αποτυγχάνουν να κάνουν;
Τους ασεξουαλ δεν τους κοροϊδεύουν νομίζω.

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς ειλικρινά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μπίστης έγραψε: ↑30 Δεκ 2018, 18:06-100
Μπράβο γιά ποιόν λόγο;
Πολύ σεξ με τα αρχικά νούμερα του καταλόγου τους ;
Δηλαδή με τόν σύζυγό τους θα βλέπουν τηλεόραση ;
Σε μιά εποχή που θα έπρεπε να μελετούν και να είναι ρομαντικές και να καλλιεργούνται ψυχικώς αυτές πηδιούνται !
Δεν οδηγεί πουθενά η πουτανιά, μόνο κυνικές και εύκολες θα γίνουν από το πολύ σεξ.
Το πολύ σεξ δεν οδηγεί πουθενά εάν και εφόσον το κάνεις γιατί γουστάρεις να το κάνεις και δεν το κάνεις χωρίς να καταλαβαίνεις γιατί το κάνεις. Και με τον άντρα τους μετά σεξ θα κάνουν και θα έχουν ζήσει και τη ζωή τους όσα ήθελαν να ζήσουν. Που το πρόβλημα;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ναι ξέρουν τι κάνουν. Απλώς πειραματίζονται και ακούνε μερικούς πονηρούς και μερικές αφελείς ...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Οκ πειραματίζονται. Δεν είναι κακό να πειραματίζεσαι αν το κάνεις ηθελημένα και με γνώση του τι κάνεις. Και βέβαια με ασφάλεια
Δε ξέρω εγώ πάντα ήμουν της άποψης αυτό που θελω θα το κάνω με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Εγώ η ίδια είμαι όμως που μου βάζω και φραγμούς.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Στηριζουμε ξεσαλωμα φοιτητριων.Καλο ειναι να τα κανουν αυτα οι νεοι ειτε ειναι φοιτητες ειτε οχι.Βεβαια οταν παντρευονται αρκετες γινονται "θεματοφυλακες της ηθικης" και ολιγον τι "θεουσες".
.Πηδατε γιατι χανομαστε.Μια φορα εγω με βαση αυτα που εχουν δει τα ματια μου με το φτωχο μου μυαλο εχω σχηματισει την αποψη οτι ο γαμος ειναι ενας απαραδεκτος θεσμος που φυλακιζει την ανθρωπινη ψυχη και το σωμα.Για εσας δεν ξερω αλλα εγω ΔΕΝ προκειται να παντρευτω.

- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
ο εθνολαϊκισμος θελει τις ελληνίδες να πηδιώνται την πρώτη μερα του γάμου με τον πριγκηπα τουςAthos έγραψε: ↑30 Δεκ 2018, 11:29τι σχέση έχει ο εθνολαϊκισμός με το πόσο γαμιώνται οι φοιτητές ;μίστερ μαξ έγραψε: ↑30 Δεκ 2018, 10:54Δειχνει οτι παρα την επιθεση του εθνολαϊκίστικου πουριτανισμου, η νεολαία αντιστέκεται. Ευγε νέοι και νέες, φοιτήτριες και φοιτητές. Οσο πιο πολύ, τόσο πιο καλά.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Να και μία πάρα πολύ σημαντική είδηση...
από Nøel » 03 Αύγ 2023, 10:01 » σε Κοινωνικά θέματα - 2 Απαντήσεις
- 577 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nøel
03 Αύγ 2023, 14:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μπιμπίλας: «Έχω κάνει σεξ με 40 άτομα περίπου, είναι πάρα πολύ λίγοι»
από Μαδουραίος » 18 Φεβ 2024, 22:40 » σε Εσωτερική Πολιτική - 58 Απαντήσεις
- 1757 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από O I
19 Φεβ 2024, 11:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Οι νέες γενιές, παρά την συνεχή κλάψα, την έχουν πολύ καλύτερα από τις παλιές
από talaipwros » 27 Μάιος 2024, 23:58 » σε Κοινωνικά θέματα - 94 Απαντήσεις
- 2678 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από axilmar
30 Μάιος 2024, 11:47
-
-
-
Νέα δημοσίευση Θα πονέσετε πολύ όσοι άνεργοι επιλέξατε να πάτε παραλίες παρά να καταψηφισετε το Κουλισταν
από Μαδουραίος » 16 Ιουν 2024, 08:49 » σε Εσωτερική Πολιτική - 47 Απαντήσεις
- 815 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
16 Ιουν 2024, 15:53
-