δεν βλεπει τον νεοταξικο...παραδεισο
ψυχιατρειο τι δεν ξερανε εκει στον υπαρκτο
αμ πως
Ακριβώς.
Τα ιδια εχω διαπιστωσει και εγω, οχι τοσο απο μουσουλμανους ομως, οσο απο πρωην ανατολικο μπλοκ.run έγραψε: ↑31 Δεκ 2018, 16:27http://www.thestival.gr/lifestyle/item/ ... seis-video
«Πραγματικά δεν είχα καμιά πρόθεση να τσουβαλιάσω τα πάντα, αλλά ήταν μια γενική εικόνα που αντιμετώπισα από τους ανθρώπους. Και να σας πω και ένα άλλο με όλο το σεβασμό. Μην φτάσουμε στο ανάποδο. Κάποια στιγμή κυκλοφορούσα στο κέντρο της Αθήνας, σε μια περιοχή που αγαπώ ιδιαιτέρως, γύρω από τη Σωκράτους, όπου ήταν τα διάφορα μαγαζιά με τα μπαχαρικά, σας πληροφορώ ότι τα βλέμματα τους απέναντι στους Έλληνες και κυρίως στο θηλυκό στοιχείο, ήταν απολύτως επιθετικά. Εγώ δεν μπορούσα να το ανεχτώ αυτό το πράγμα. Οι κοπέλες που προχωρούσαν «έτρεμαν». Απλώς τα αγόρια έχουν μια άλλη λογική που και αυτή ενδεχομένως να κριθεί διαφορετικά. Εγώ αυτό δεν το ανέχομαι. Εγώ θέλω να φιλοξενώ. Αλλά θέλω να φιλοξενώ και να με σέβεται ο φιλοξενούμενος.
Δεν διαφωνώ καθόλου ότι υπάρχουν μετανάστες αξιοπρεπείς […], δεν μιλάω για τα καλώς κείμενα, μιλάω για τα κακώς κείμενα και αν το λέω το λέω για να θεραπευτούν, δεν το λέω για να παραμείνουν έτσι. Δεν πιστεύω ότι είναι υπερβολικό αυτό που λέω και δεν είμαι ρατσιστής, ούτε ξενοφοβικός. Υπήρξα μετανάστης – σπουδαστής στη Γερμανία και η συμπεριφορά μου απέναντι στους Γερμανούς ήταν εξαιρετική, όπως εξαιρετική ήταν και η δική τους απέναντι μου. Σεβάστηκα τον πολιτισμό τους, την αξιοπρέπεια τους και εκείνοι τη δική μου. Αυτό που σας είπα είναι μια κατάσταση, δεν είναι ψέμα, ούτε υπερβολή. Κάποια στιγμή πρέπει να μάθουμε να λέμε την αλήθεια σε αυτό τον τόπο.
Εδειξε μια ταινια η ΕΡΤ την πρωτοχρονια με εναν γνωστο ηθοποιο, χοντρουλη, στο ρολο του ρατσιστη που καταπιεζει τους μεταναστες και ειχε μια σκηνη που πηγαινει σε εναν μαυρο στο δρομο τον σταματαει και του παιρνει το παγωτο απο το χερι να το φαει αυτος.Dorian έγραψε: ↑21 Δεκ 2018, 15:47Πρέπει να είναι χαρακτηριστικό των καλλιτεχνών και καλλιτεχνίζοντων και λογοτεχνιζόντων. Πρώτα πρέπει βιωματικά να πάθουν κάτι. Τα ίδια είχαν γίνει και με΄ενα αριστερό σκηνοθέτη που τον είχαν δέσει τον έδειραν και λήστεψαν και με άλλους. Τουλάχιστον αυτοί είχαν μία δικαιολογία, ζουν στον καλλιτεχνικό συγγραφικό μικρόκοσμό τους, με φανταστιακά κατασκευάσματα ψευδοδομές και κανόνες δικής τους κατασκευής, σε κάποιο βαθμό απαραίτητη η φαντασία και η ονειροπόληση για την πρωτότυπη δημιουργία. Ο μέσος φουκαράς που δουλεύει σε πεζές εργασίες, τεχνικές επιστημονικές πρακτικές ή και ακόμα εντελώς χειρονακτικές είναι αδικαιολόγητος, δείγμα χαμηλού IQ του πληθυσμού που δεν μπορεί να συλλέξει τα άφθονα στην εποχή μας δεδομένα να τα μετατρέψει σε λογικές προβλέψεις και να μην περιμένει να φτάσει η κατάσταση στα άκρα να του χτυπήσει την πόρτα.run έγραψε: ↑19 Δεκ 2018, 18:01https://www.zappit.gr/psychagogia/giann ... li/2797619
Όταν ρωτήθηκε για το μεταναστευτικό, ο Γιάννης Ζουγανέλης δήλωσε τα εξής: «Να πω μια αλήθεια, ο Έλληνας μετανάστης δεν έχει καμία σχέση με τους μετανάστες που βλέπουμε εδώ πέρα και φιλοξενούμε εμείς. Καμία σχέση! Να σε φιλοξενήσω αλλά να μου πατήσεις το κεφάλι μέσα στο σπίτι μου; Όχι, δεν το θέλω. Πρέπει κάποια στιγμή να λέμε την αλήθεια. Τσακώθηκα με μετανάστη γιατί όταν τους πήγαμε κάποια στιγμή για να φάνε, εγώ ήμουν αυτός που επιλέχθηκε για να μοιράζω σαλάτες και ένας μου την πετάει και μου λέει «χούμους». Ε, του την έφερα στο κεφάλι! Δεν καταλαβαίνω Χριστό»!
Kαι γω μηδενική επαφή έχω και σχεδόν κανένα αρνητικό προσωπικό εμπειρικό περιστατικό. Σχολείο τελειωσα μέσα περίπου 90ς δεν είχαμε αλλοδαπούς, πανεπιστήμια το ίδιο, στην περιοχή μου δεν μένουν, ούτε στην δουλειά εμπλέκονται. Δεν σημαίνει πως πρέπει να περιμένω να μου συμβεί προσωπικά κάτι για να κάνω προβλέψεις για το αν κρίνω ένα φαινόμενο θετικό ή με πιθανότατες αρνητικές συνέπειες βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα. Οι καλλιτέχνες έχουν μία δικαιολογία ζούν στην κοσμάρα τους με τις συχνά τρελοιδέες τους κάτι που τους βοηθάει στο να έχουν πρωτότυπη δημιουργία, όχι βέβαια πάντα καλή όπως το σκηνικό με το παγωτόΟρέστης 35 έγραψε: ↑03 Ιαν 2019, 07:45Εδειξε μια ταινια η ΕΡΤ την πρωτοχρονια με εναν γνωστο ηθοποιο, χοντρουλη, στο ρολο του ρατσιστη που καταπιεζει τους μεταναστες και ειχε μια σκηνη που πηγαινει σε εναν μαυρο στο δρομο τον σταματαει και του παιρνει το παγωτο απο το χερι να το φαει αυτος.Dorian έγραψε: ↑21 Δεκ 2018, 15:47Πρέπει να είναι χαρακτηριστικό των καλλιτεχνών και καλλιτεχνίζοντων και λογοτεχνιζόντων. Πρώτα πρέπει βιωματικά να πάθουν κάτι. Τα ίδια είχαν γίνει και με΄ενα αριστερό σκηνοθέτη που τον είχαν δέσει τον έδειραν και λήστεψαν και με άλλους. Τουλάχιστον αυτοί είχαν μία δικαιολογία, ζουν στον καλλιτεχνικό συγγραφικό μικρόκοσμό τους, με φανταστιακά κατασκευάσματα ψευδοδομές και κανόνες δικής τους κατασκευής, σε κάποιο βαθμό απαραίτητη η φαντασία και η ονειροπόληση για την πρωτότυπη δημιουργία. Ο μέσος φουκαράς που δουλεύει σε πεζές εργασίες, τεχνικές επιστημονικές πρακτικές ή και ακόμα εντελώς χειρονακτικές είναι αδικαιολόγητος, δείγμα χαμηλού IQ του πληθυσμού που δεν μπορεί να συλλέξει τα άφθονα στην εποχή μας δεδομένα να τα μετατρέψει σε λογικές προβλέψεις και να μην περιμένει να φτάσει η κατάσταση στα άκρα να του χτυπήσει την πόρτα.run έγραψε: ↑19 Δεκ 2018, 18:01https://www.zappit.gr/psychagogia/giann ... li/2797619
Όταν ρωτήθηκε για το μεταναστευτικό, ο Γιάννης Ζουγανέλης δήλωσε τα εξής: «Να πω μια αλήθεια, ο Έλληνας μετανάστης δεν έχει καμία σχέση με τους μετανάστες που βλέπουμε εδώ πέρα και φιλοξενούμε εμείς. Καμία σχέση! Να σε φιλοξενήσω αλλά να μου πατήσεις το κεφάλι μέσα στο σπίτι μου; Όχι, δεν το θέλω. Πρέπει κάποια στιγμή να λέμε την αλήθεια. Τσακώθηκα με μετανάστη γιατί όταν τους πήγαμε κάποια στιγμή για να φάνε, εγώ ήμουν αυτός που επιλέχθηκε για να μοιράζω σαλάτες και ένας μου την πετάει και μου λέει «χούμους». Ε, του την έφερα στο κεφάλι! Δεν καταλαβαίνω Χριστό»!
Μετα εδειχνε το μονολογο ενος Συριου στην πλ. Βικτωριας που παραπονιοταν οτι οι Ελληνες ουτε νοιαζονταν για τις πλατειες τους και μολις τις κατελαβαν αυτοι με τις σκηνες αρχισαν να διαμαρτυρονται.
Απο αυτα καταλαβαινεις οτι ο συγγραφες ειναι καποιος αριστερος του Κολωνακιου με μηδενικη επαφη με μεταναστες, λαικες συνοικιες, φτωχους ανθρωπους που η μονη διασκεδαση τους ειναι να κατσουν στην πλατεια και να μιλησουν με καποιον...
https://www.newsbeast.gr/lifestyle/arth ... -ratsismosΖουγανέλης: Μου κάνουν μήνυση για τη γνώμη μου, αυτό είναι ρατσισμός
«Δεν μπορεί να είσαι στο σπίτι μου, να σε φιλοξενώ κι εσύ ντε και καλά να θέλεις να επιβάλεις τη δικιά σου λογική»
•
03/01/2019
https://europost.gr/eponymoi-tassontai- ... ntion-toy/Eπώνυμοι τάσσονται υπέρ του Γιάννη Ζουγανέλη μετά τη μήνυση εναντίον του.
2 Ιανουαρίου 2019
Πολλοι θεωρουν ρατσιστικο να λες στους μεταναστες οτι τους φιλοξενεις, ποσο μαλλον να πιστευεις οτι η δικη σου λογικη εχει μεγαλυτερη αξια απο τη δικη τους.nostromos έγραψε: ↑05 Ιαν 2019, 21:47https://www.newsbeast.gr/lifestyle/arth ... -ratsismosΖουγανέλης: Μου κάνουν μήνυση για τη γνώμη μου, αυτό είναι ρατσισμός
«Δεν μπορεί να είσαι στο σπίτι μου, να σε φιλοξενώ κι εσύ ντε και καλά να θέλεις να επιβάλεις τη δικιά σου λογική»
•
03/01/2019https://europost.gr/eponymoi-tassontai- ... ntion-toy/Eπώνυμοι τάσσονται υπέρ του Γιάννη Ζουγανέλη μετά τη μήνυση εναντίον του.
2 Ιανουαρίου 2019
Θες ένα γλυφιτζούρι;grtex 7381 έγραψε: ↑30 Μαρ 2019, 20:41Το Γκιωνης βγαίνει και από το πουλί Γκιώνη, ακόμα και οι Τσακωνες και οι Κρητικοί το έχουν