Έλληνες vs Έλληνίδες (σύγκριση ομορφιάς)
- Sid Vicious
Re: Έλληνες vs Έλληνίδες (σύγκριση ομορφιάς)
Δουλεια των Ελλήνων δεν είναι να είναι όμορφοι (Έτσι όπως το πάτε σε λίγο θα ξεκινήσετε να ξυριζετε και το στήθος σας και τα ποδια σας) αλλά να είναι στρατιώτες της Ζωής και του Θανάτου.
Οι Ελληνίδες είναι πολύ όμορφες και σε συνδυασμό με το μοναδικό μαγευτικό ταπεραμέντο τους θα μπορούσα να πω ότι ειναι από τις ωραιότερες στον κοσμο.
Οι Ελληνίδες είναι πολύ όμορφες και σε συνδυασμό με το μοναδικό μαγευτικό ταπεραμέντο τους θα μπορούσα να πω ότι ειναι από τις ωραιότερες στον κοσμο.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Αν ταμπεραμέντο = καβλιάρες ναι είναι κορυφή - γνωστά αυτά και πάντα με την προυπόθεση να μην τις παίρνεις στα σοβαρά και το σπουδαιότερο να μην σε βλέπουν σοβαρά.
Ζωή χαρισάμενη (+ αποκαλύπτουν τι πραγματικά είναι) - αν φτάνεις μέχρι τον βαθμό του υποπλοιάρχου μαζί τους - πλοιαρχος κ πλοιοκτήτης είναι για ακραίους μαζοχιστές.
Ζωή χαρισάμενη (+ αποκαλύπτουν τι πραγματικά είναι) - αν φτάνεις μέχρι τον βαθμό του υποπλοιάρχου μαζί τους - πλοιαρχος κ πλοιοκτήτης είναι για ακραίους μαζοχιστές.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Δηλαδή αν σε δουν σοβαρά το ταμπεραμέντο χάνεται; και που πάει;Αγις έγραψε: ↑03 Ιαν 2019, 15:23Αν ταμπεραμέντο = καβλιάρες ναι είναι κορυφή - γνωστά αυτά και πάντα με την προυπόθεση να μην τις παίρνεις στα σοβαρά και το σπουδαιότερο να μην σε βλέπουν σοβαρά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Δεν έχει σημασία. Σημασία εν προκειμένω έχει ότι οι Έλληνες άντρες έχουν περισσότερη φήμη παγκοσμίως σαν μοντέλα. Για το άλλο έχουμε ίδια άποψη. Είπα από την αρχή ότι σαν μέσος όρος οι Έλληνες και οι Ελληνίδες είναι το ίδιο όμορφοι. Αν δεν παρατήρησες τι έγραψα στο νήμα σχετικά μ' αυτό, ρίξε μια αναζήτηση.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑03 Ιαν 2019, 14:23Μα εσύ τοποθετείς το πεδίο σύγκρισης στο χώρο των μοντέλων του ελληνικού χώρου.hellegennes έγραψε: ↑03 Ιαν 2019, 14:05Δεν προκύπτει κάτι τέτοιο από τα γραφόμενά μας. Η αναλογία όμως θα πρέπει να είναι ίδια αλλιώς θα πρέπει να υπάρχει κάποια εξήγηση ως προς το γιατί οι Έλληνες μόντελοι είναι ομορφότεροι και διασημότεροι από τις Ελληνίδες μοντέλες.
Εγώ το βάζω σε επίπεδο καθημερινότητας, που είναι πολύ πιο φυσικό από το αποτέλεσμα που προκύπτει μετά από φωτισμούς, μακιγιάζ κλπ
Έχω γνωρίσει πολύ ωραίους άντρες και γυναίκες που δεν είχαν καμμία απολύτως σχέση με μόντελινγκ, ηθοποιία κλπ
Και στην τελική, σιγά τη δημοσιότητα των μοντέλων.
Ξέρεις πόσες εκατοντάδες μοντέλα είναι δέκα φορές πιο "διάσημα" από τα δικά μας σήμερα και πόσα από αυτά θα είναι "τελειωμένα" αύριο;
Με το να σε επιλέξουν για μία ή δύο επιδείξεις ή μια φωτογράφιση στο χ περιοδικό δεν καταγράφεσαι ως παγκόσμιο σελέμπριτυ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Στους υποπλοιαρχους - μηχανικούς - μουτσους - καραβοσκυλους...........Naida έγραψε: ↑03 Ιαν 2019, 15:27Δηλαδή αν σε δουν σοβαρά το ταμπεραμέντο χάνεται; και που πάει;Αγις έγραψε: ↑03 Ιαν 2019, 15:23Αν ταμπεραμέντο = καβλιάρες ναι είναι κορυφή - γνωστά αυτά και πάντα με την προυπόθεση να μην τις παίρνεις στα σοβαρά και το σπουδαιότερο να μην σε βλέπουν σοβαρά.

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- hellegennes
Ο άντρας δεν γίνεται πιο όμορφος σαν άντρας όταν ξυρίζει το στήθος και τα πόδια του.Sid Vicious έγραψε: ↑03 Ιαν 2019, 15:14Δουλεια των Ελλήνων δεν είναι να είναι όμορφοι (Έτσι όπως το πάτε σε λίγο θα ξεκινήσετε να ξυριζετε και το στήθος σας και τα ποδια σας)
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Οι ίδιες που λένε τον άντρα τους μαλάκα όταν δε ξενοπηδάει;Αγις έγραψε: ↑03 Ιαν 2019, 15:32Στους υποπλοιαρχους - μηχανικούς - μουτσους - καραβοσκυλους...........Naida έγραψε: ↑03 Ιαν 2019, 15:27Δηλαδή αν σε δουν σοβαρά το ταμπεραμέντο χάνεται; και που πάει;Αγις έγραψε: ↑03 Ιαν 2019, 15:23Αν ταμπεραμέντο = καβλιάρες ναι είναι κορυφή - γνωστά αυτά και πάντα με την προυπόθεση να μην τις παίρνεις στα σοβαρά και το σπουδαιότερο να μην σε βλέπουν σοβαρά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Δηλαδή δεν βγάζουν το ταμπεραμέντο τους σ' αυτόν που γουστάρουν σε όλα τα επιπεδα και είναι μαζί του σε σχέση, αλλά τον κερατωνουν με άλλους και βγάζουν εκεί το ταμπεραμέντο τους. Γιατί; Γιατί Αγήστικη λογική.Αγις έγραψε: ↑03 Ιαν 2019, 15:32Στους υποπλοιαρχους - μηχανικούς - μουτσους - καραβοσκυλους...........Naida έγραψε: ↑03 Ιαν 2019, 15:27Δηλαδή αν σε δουν σοβαρά το ταμπεραμέντο χάνεται; και που πάει;Αγις έγραψε: ↑03 Ιαν 2019, 15:23Αν ταμπεραμέντο = καβλιάρες ναι είναι κορυφή - γνωστά αυτά και πάντα με την προυπόθεση να μην τις παίρνεις στα σοβαρά και το σπουδαιότερο να μην σε βλέπουν σοβαρά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ας τοποθετηθούν οι Κυρίες - αν θέλουν να γράψουν κ οχι να ριξουν μελάνι - ακόμα κ ετσι ομως τους ξεφεύγουν αλήθειες στα μνμ τους ανα καιρούς γιατί τρομάζουμε να τις αποδεχτούμε για οτι είναι κ θέλουν πραγματικά ,είναι το παράλογο.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
δεν πείθεις με το να προσποιείσαι οτι δεν καταλαβαίνεις.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Δε θεωρώ πλειοψηφία αυτές που θα αναφερθούν έτσι σε τρίτους ακόμη και να το πιστεύουν(και μάλιστα για αυτό το λόγο), που και πάλι δύσκολο. Αντίθετα τις θεωρώ μια θλιβερή μειοψηφία.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Rocco Siffredi
για πες μερικουςhellegennes έγραψε: ↑03 Ιαν 2019, 15:31
Δεν έχει σημασία. Σημασία εν προκειμένω έχει ότι οι Έλληνες άντρες έχουν περισσότερη φήμη παγκοσμίως σαν μοντέλα.
- hellegennes
Γιατί, γουστάρεις;Rocco Siffredi έγραψε: ↑03 Ιαν 2019, 15:50για πες μερικουςhellegennes έγραψε: ↑03 Ιαν 2019, 15:31
Δεν έχει σημασία. Σημασία εν προκειμένω έχει ότι οι Έλληνες άντρες έχουν περισσότερη φήμη παγκοσμίως σαν μοντέλα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Καλως - σκέψου μόνο την Κυρία που οσους είναι για ''σοβαρή σχέση '' τους έχει στην αναμονή για κανα τριμηνο ένω τους ασόβαρους τους εχει για τα γουστα - και θα καταλάβεις την νοοτροπία της μεγάλης πλειοψηφίας των Ελληνίδων.Ερμής έγραψε: ↑03 Ιαν 2019, 15:49Δε θεωρώ πλειοψηφία αυτές που θα αναφερθούν έτσι σε τρίτους ακόμη και να το πιστεύουν(και μάλιστα για αυτό το λόγο), που και πάλι δύσκολο. Αντίθετα τις θεωρώ μια θλιβερή μειοψηφία.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 266 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
01 Ιαν 2025, 00:35
-
-
Νέα δημοσίευση Μιλφάρα δημοσιογράφος περνάει πριονοκορδέλα το πρότυπο ομορφιάς του Σατανικού.
από Kauldron » 05 Φεβ 2025, 01:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 16 Απαντήσεις
- 411 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
05 Φεβ 2025, 14:15
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σύγκριση ΑΕΠ Ελλάδας Τουρκίας σε μία εικόνα.
από Ζενίθεδρος » 23 Φεβ 2024, 17:44 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 0 Απαντήσεις
- 230 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ζενίθεδρος
23 Φεβ 2024, 17:44
-
-
-
Νέα δημοσίευση Συγκριση προγραμματων ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ για την αμυνα
από Λουκας » 06 Ιουν 2023, 11:46 » σε Εσωτερική Πολιτική - 18 Απαντήσεις
- 911 Προβολές
-