Μα πράγματι δεν καταλαβαίνω. Λες ότι με το που μπαίνουν σε μια σχέση σοβαρή παύουν να είναι θερμες(το λέω κομψά καθότι θυληκότητα) Αυτό σε ρωτάω. Γιατί; Δως μου μια λογική εξήγηση για τον ισχυρισμό σου που δεν πηγάζει από τα βάθη του Αγήστικου μυαλού.Αγις έγραψε: ↑03 Ιαν 2019, 15:48δεν πείθεις με το να προσποιείσαι οτι δεν καταλαβαίνεις.
Έλληνες vs Έλληνίδες (σύγκριση ομορφιάς)
Re: Έλληνες vs Έλληνίδες (σύγκριση ομορφιάς)
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Rocco Siffredi
δεν το εχω ψαξει το θεμαhellegennes έγραψε: ↑03 Ιαν 2019, 15:51Γιατί, γουστάρεις;Rocco Siffredi έγραψε: ↑03 Ιαν 2019, 15:50για πες μερικουςhellegennes έγραψε: ↑03 Ιαν 2019, 15:31
Δεν έχει σημασία. Σημασία εν προκειμένω έχει ότι οι Έλληνες άντρες έχουν περισσότερη φήμη παγκοσμίως σαν μοντέλα.
επειδη το επαναλαμβανεις μου κανει εντυπωση γιατι 1η φορα ακουω οτι εχουν καποια φημη οι Ελληνες μοντελοι σε σχεση με τις Ελληνιδες
Μια χαρά καταλαβαίνεις - τα στατιστικά μου απο γεγονοτα σε εκατοντάδες + περιπτώσεις μιλάνε οχι το μυαλό μου.Naida έγραψε: ↑03 Ιαν 2019, 15:55Μα πράγματι δεν καταλαβαίνω. Λες ότι με το που μπαίνουν σε μια σχέση σοβαρή παύουν να είναι θερμες(το λέω κομψά καθότι θυληκότητα) Αυτό σε ρωτάω. Γιατί; Δως μου μια λογική εξήγηση για τον ισχυρισμό σου που δεν πηγάζει από τα βάθη του Αγήστικου μυαλού.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Έγραψες ακόμη ότι ίσως ο μέσος Έλληνας να είναι λίγο πιο όμορφος από τη μέση Ελληνίδα.hellegennes έγραψε: ↑03 Ιαν 2019, 15:31Είπα από την αρχή ότι σαν μέσος όρος οι Έλληνες και οι Ελληνίδες είναι το ίδιο όμορφοι. Αν δεν παρατήρησες τι έγραψα στο νήμα σχετικά μ' αυτό, ρίξε μια αναζήτηση.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Επειδή δεν έχω χρόνο, ο νηματοθέτης είναι χρυσή αυγή? Για να μη διαβάζω τζάμπα
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
Ναι. Με τη διαφορά όμως οτι αυτό που λέει μπορεί να είναι του αέρα για ατενσιοχωριλικι που στη πραγματικότητα να μην ισχύει.Αγις έγραψε: ↑03 Ιαν 2019, 15:54Καλως - σκέψου μόνο την Κυρία που οσους είναι για ''σοβαρή σχέση '' τους έχει στην αναμονή για κανα τριμηνο ένω τους ασόβαρους τους εχει για τα γουστα - και θα καταλάβεις την νοοτροπία της μεγάλης πλειοψηφίας των Ελληνίδων.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Δεσποινίς παρακαλώ.Αγις έγραψε: ↑03 Ιαν 2019, 15:54Καλως - σκέψου μόνο την Κυρία που οσους είναι για ''σοβαρή σχέση '' τους έχει στην αναμονή για κανα τριμηνο ένω τους ασόβαρους τους εχει για τα γουστα - και θα καταλάβεις την νοοτροπία της μεγάλης πλειοψηφίας των Ελληνίδων.
Πρωτον αν μάθαινα ότι ο δικός μου αρνήθηκε να με κερατώσει δε θα τον έλεγα ποτέ μαλάκα. Το αντίθετο. Θα με μπερδευεις με άλλη.
Δεύτερον ποιος σου είπε ότι στη σχέση χαμηλώνω ταχύτητα; Χαζή είμαι;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ισχύει , και χαρακτηρίζει απόλυτα την νοοτροπία της Ελληνίδος σε συντριπτικο ποσοστό.Ερμής έγραψε: ↑03 Ιαν 2019, 16:03Ναι. Με τη διαφορά όμως οτι αυτό που λέει μπορεί να είναι του αέρα για ατενσιοχωριλικι που στη πραγματικότητα να μην ισχύει.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- hellegennes
Ναι, ίσως, και αναφέρομαι στις νεότερες γενιές. Σίγουρα είναι πιο ψηλός (σε σχέση με τον παγκόσμιο μ.ο. αναλογικά με τις Ελληνίδες).Γάταρος έγραψε: ↑03 Ιαν 2019, 15:59Έγραψες ακόμη ότι ίσως ο μέσος Έλληνας να είναι λίγο πιο όμορφος από τη μέση Ελληνίδα.hellegennes έγραψε: ↑03 Ιαν 2019, 15:31Είπα από την αρχή ότι σαν μέσος όρος οι Έλληνες και οι Ελληνίδες είναι το ίδιο όμορφοι. Αν δεν παρατήρησες τι έγραψα στο νήμα σχετικά μ' αυτό, ρίξε μια αναζήτηση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Ερμής έγραψε: ↑03 Ιαν 2019, 16:03Ναι. Με τη διαφορά όμως οτι αυτό που λέει μπορεί να είναι του αέρα για ατενσιοχωριλικι που στη πραγματικότητα να μην ισχύει.

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τι ισχύει καλέ; Θα έλεγα εγώ μαλάκα τον γκόμενο μου που δεν με κερατώσε; Δηλαδή αν με κεράτωνε τι θα του έλεγα; Μπράβο;
Εγώ; :Ίσως μετά τα εννιάμερα

Εκτός κι αν αναφέρεσαι σε άλλη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 03 Ιαν 2019, 16:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
και συ?
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
Ναί πάρε πούλο.
Πούλο λέμε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 266 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
01 Ιαν 2025, 00:35
-
-
Νέα δημοσίευση Μιλφάρα δημοσιογράφος περνάει πριονοκορδέλα το πρότυπο ομορφιάς του Σατανικού.
από Kauldron » 05 Φεβ 2025, 01:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 16 Απαντήσεις
- 411 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
05 Φεβ 2025, 14:15
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σύγκριση ΑΕΠ Ελλάδας Τουρκίας σε μία εικόνα.
από Ζενίθεδρος » 23 Φεβ 2024, 17:44 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 0 Απαντήσεις
- 230 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ζενίθεδρος
23 Φεβ 2024, 17:44
-
-
-
Νέα δημοσίευση Συγκριση προγραμματων ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ για την αμυνα
από Λουκας » 06 Ιουν 2023, 11:46 » σε Εσωτερική Πολιτική - 18 Απαντήσεις
- 911 Προβολές
-