Μηχανικός έγραψε: ↑28 Απρ 2018, 18:29<Άντρας> να μπορεί να συναγωνιστεί τους καλούς γυναικείους κώλους δεν υπάρχει.Cecily Anne έγραψε: ↑28 Απρ 2018, 18:24Αυτά είναι. Να πηγαίνω σα τη μαλάκω γυμναστήριο μπας και ανέβει ο κώλος και να σκάει χαλαρουίτα από δίπλα ο τούμπανος με το camel toe.
Αποχωρώ εκνευρισμένη.
Και αυτά τα τούμπανα οι εγχειρισμένες, μόνο με πλαστικές στα κωλομέρια μπορούν να πλησιάσουν έναν μέτριο γυναικείο κώλο.
Jason Αντιγόνη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Jason Αντιγόνη
SpoilerShow
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος The Rebel την 29 Απρ 2018, 00:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Otto Weininger
Ενώ εσύ έχεις αφήσει διαπιστευτήρια σε όλο τον παράδρομο της Συγγρού ;
Let them make the first mistake. We make the last move.
καμία, ιδεοληπτικές μαλακίες είναι, είναι σαν να λες τον στάλιν πχ καλό άνθρωπο επειδή κάποτε βοήθησε μια γριά να περάσει τον δρόμο ή για να το καταλάβουν κι οι υπόλοιποι να λες τον αδόλφο κακό επειδή σκότωνε μόνο ευραίους.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 28 Απρ 2018, 21:10, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Βινόσαυρος
εμένα είναι φιλες μου τα κορίτσια, φυσικά όχι όλες.Otto Weininger έγραψε: ↑28 Απρ 2018, 20:34Ενώ εσύ έχεις αφήσει διαπιστευτήρια σε όλο τον παράδρομο της Συγγρού ;
ΥΓ. λίγο προσοχή με φωτογραφίες παιδιών
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
- Cecily Anne
Σας παρακαλώ, μπορείτε να βάλετε το βιντεάκι με τα καλαμπαλίκια της κυρίας σε σπόιλερ;
ΕΝΤΙΤ:
θενξ ρέμπελ
ΕΝΤΙΤ:
θενξ ρέμπελ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 29 Απρ 2018, 02:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- blackpaint
το πατουσακι του μωρου ειναιCecily Anne έγραψε: ↑28 Απρ 2018, 21:06Σας παρακαλώ, μπορείτε να βάλετε το τζιφάκι με τα καλαμπαλίκια της κυρίας σε σπόιλερ;
- Cecily Anne
ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΤΟΥ ΡΕΜΠΕΛ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Cecily Anne
Περίμενα επιδεικτικά γι'αυτό το ποστ, μήπως και.

Όταν δεις την ειδοποίηση παράθεσης, κάνε ένα έντιτ το βίντεο στο παραπάνω ποστ με την κυρία και βάλτο μέσα σε σπόιλερ πλιζ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 28 Απρ 2018, 21:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Βινόσαυρος
Ο συντονισμός πρέπει να επιβάλλει την πολιτική ορθότητα.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
- hellegennes
Τι θα πει, άραγε, «είμαι γυναίκα», όταν το σώμα μου είναι αντρικό; Η συμπεριφορά, οι συνήθειες και τα ρούχα; Αυτά δεν είναι κοινωνικά κατασκευάσματα;blackpaint έγραψε: ↑28 Απρ 2018, 12:30Οι τρανς ξερουν πως ειναι γυναικες οπως ξερουν πως το σωμα τους ειναι αντρικο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Otto Weininger
Ο εγκέφαλος θα σου πει. Είναι γυναικείος και έχει παγιδευτεί σε ανδρικό σώμαhellegennes έγραψε: ↑28 Απρ 2018, 23:08Τι θα πει, άραγε, «είμαι γυναίκα», όταν το σώμα μου είναι αντρικό; Η συμπεριφορά, οι συνήθειες και τα ρούχα; Αυτά δεν είναι κοινωνικά κατασκευάσματα;blackpaint έγραψε: ↑28 Απρ 2018, 12:30Οι τρανς ξερουν πως ειναι γυναικες οπως ξερουν πως το σωμα τους ειναι αντρικο.

Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Παντρευεται και τεκνοποιει ο Jason Αντιγονη με νομο Κουλη
από Μαδουραίος » 01 Ιουν 2024, 21:51 » σε Κοινωνικά θέματα - 15 Απαντήσεις
- 483 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre