Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
ΑΙΝΕΙΑΝ06
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 04 Ιαν 2019, 19:57
2019 έγραψε: ↑04 Ιαν 2019, 19:54
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑04 Ιαν 2019, 19:51
καο προσωπικά δεν βλέπω κάποιον.αδικημένο στην όλη αυτή δοσοληψία (ενήλικοι συναινουντες )
η ασθητικη των κατατυχη αναγνωστων μας

...αυτό είναι πρόβλημα των αναγνωστών

-
2019
από 2019 » 04 Ιαν 2019, 19:58
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑04 Ιαν 2019, 19:57
2019 έγραψε: ↑04 Ιαν 2019, 19:54
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑04 Ιαν 2019, 19:51
καο προσωπικά δεν βλέπω κάποιον.αδικημένο στην όλη αυτή δοσοληψία (ενήλικοι συναινουντες )
η ασθητικη των κατατυχη αναγνωστων μας

...αυτό είναι πρόβλημα των αναγνωστών

aLiCat έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 02:28
Πάνας έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 02:27
Μας διώχνετε;
Μήπως μας εκβιάζετε οτι θα φύγετε;
-
ΑΙΝΕΙΑΝ06
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 04 Ιαν 2019, 20:08
2019 έγραψε: ↑04 Ιαν 2019, 19:56
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑04 Ιαν 2019, 19:44
2019 έγραψε: ↑04 Ιαν 2019, 19:36
αινειαν βγες απο μεσα του ρε

..δεν φευγω ουτε με εξορκισμο !!!!!

βγες και θα σου παρω νεο καραβακι να παιζεις στην καυτη σαουνα του φτηνου ξενοδοχειου που συναντας την ερωμένη
...οι δαίμονες σαν κι εμένα δεν φεύγουν απο τα σωματα των θυμάτων που καταλαμβάνουν

-
Αγις
από Αγις » 04 Ιαν 2019, 21:41
Dorian έγραψε: ↑04 Ιαν 2019, 18:23
Γραφικός έγραψε: ↑04 Ιαν 2019, 10:22
Χρυσοθήρισσα είναι αυτή που θα έρθει μαζί σου μόνο αν έχεις πολλά φράγκα. Το ερώτημα το θέτω όντας τελείως έξω από το τάργκετ γκρουπ τους, αν κάποια θέλει χρήματα τότε θα είμαι από τις τελευταίες της επιλογές, δεν μιλάω εκ του ασφαλούς.
Εγώ πιστεύω ότι ως κοινωνία είμαστε πολύ άδικοι απέναντί τους.
Αν γίνει πλήρως αποδεκτή από την κοινωνία και δεν υπάρχει η κοινωνική πίεση κατακραυγής, η υπεργαμία στις γυναίκες, η γενετική τάση να βρίσκουν συντρόφους προς τα πάνω συχνά μόνο προς τα πολύ πάνω, θα έχουμε χαρεμοποίηση, λίγα αρσενικά να αναπαράγονταί και κοινωνική διάλυση από μάζες αντρών που δεν έχουν προοπτική εξεύρεσης συντρόφου-αναπαραγωγής. Υπάρχει σε πολλά θηλαστικά, το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν συνηθίζεται να δημιουργούν κοινωνίες-πολιτισμό. Ακόμα από την στιγμή που στην σύγχρονη κοινωνία έχει πάρει νομικά μέτρα σαφέστατα υπέρ των γυναικών, μπορούν να εγκαταλείψουν και τον "πλούσιο" κοινωνικά ανώτερο, χωρίς συνέπεια, να πάρουν τα παιδιά -διατροφές, σπίτια-μερίδιο στην περιουσία κλπ και πλέον και οι ίδιοι οι άντρες που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία δεν έχουν κανένα λόγο να υποκύψουν σε αυτή την στρατηγική. Και για αυτο βλέπουμε σχέσεις πλουσίων με μοντέλα κ.ά εκτός γάμου, προγαμιαία συμφωνητικά, παλλακίδες νεαρές σε πλούσιους με απενοχοποίηση της πρακτικής στην εποχή μας. Με απλά λόγια οι ίδιες οι γυναίκες σκέφτονται κοντόφθαλμα, σε δεύτερο χρόνο απαξιώνουν-απαξίωσαν τον γάμο που ουσιαστικά γινόταν για την δικιά τους προστασία.
Ωραίος.

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
foscilis
από foscilis » 04 Ιαν 2019, 22:30
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Ιαν 2019, 19:34
Athina__P έγραψε: ↑04 Ιαν 2019, 19:14
Ναι, επειδή το εξήγησε πιο κάτω ο Γραφικός. Δεν είναι ακριβώς προσωπική υπόθεση του άλλου μόνο.
Σου τον φέρνουν στην παρέα το νεοφερμένο, κάτι πρέπει να έχεις να πεις μαζί του, και δεν νομίζω ότι ο συγκεκριμένος νεοφερμένος έχει μόνο το ότι είναι άσχημος. Πόσο άσχημος μπορεί να είναι;
Οπότε καταλήγει κατά κάποιον τρόπο να παίρνεις προσωπικά αυτό που θεωρητικά είναι προσωπική επιλογή άλλου, αλλά τελικά επηρεάζει και το δικό σου προσωπικό χρόνο.
Δεν ξέρω, υποθέσεις κάνω και εγώ. Κατά βάθος όμως δεν είναι δουλειά των άλλων να πουν τι να κάνει η κοπέλα με τη ζωή της. Αυτή θα ζήσει με τις συνέπειες.
Επίσης, ήθελα να πω και ότι σε βάθος χρόνου, κάποιος που δεν φαίνεται ότι έχει να προσφέρει σε μια παρέα, μπορεί να προσφέρει, αν του δώσεις την ευκαιρία.
Οι σχέσεις των φίλων σου θα επηρεάσουν τον προσωπικό σου χρόνο μόνον αν τις πάρεις προσωπικά. Και είναι άλλο πράγμα η ανησυχία και το ενδιαφέρον για κάποιο αγαπημένο μας πρόσωπο όταν στραβώνεται από τον έρωτα και δεν πιάνει τα αρνητικά σήματα που πιάνουν όλοι οι άλλοι και άλλο το να χαλάει κάποιος την αισθητική μας σε κάποιο λιγότερο σημαντικό πλαίσιο.
Σε αυτό το σημείο να πω ότι έχω σταματήσει να έχω παρέα από λίγο πριν γίνω 30.
-
Ίφιδα
από Ίφιδα » 04 Ιαν 2019, 22:41
Αγις έγραψε: ↑04 Ιαν 2019, 21:41
Dorian έγραψε: ↑04 Ιαν 2019, 18:23
Αν γίνει πλήρως αποδεκτή από την κοινωνία και δεν υπάρχει η κοινωνική πίεση κατακραυγής, η υπεργαμία στις γυναίκες, η γενετική τάση να βρίσκουν συντρόφους προς τα πάνω συχνά μόνο προς τα πολύ πάνω, θα έχουμε χαρεμοποίηση, λίγα αρσενικά να αναπαράγονταί και κοινωνική διάλυση από μάζες αντρών που δεν έχουν προοπτική εξεύρεσης συντρόφου-αναπαραγωγής. Υπάρχει σε πολλά θηλαστικά, το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν συνηθίζεται να δημιουργούν κοινωνίες-πολιτισμό. Ακόμα από την στιγμή που στην σύγχρονη κοινωνία έχει πάρει νομικά μέτρα σαφέστατα υπέρ των γυναικών, μπορούν να εγκαταλείψουν και τον "πλούσιο" κοινωνικά ανώτερο, χωρίς συνέπεια, να πάρουν τα παιδιά -διατροφές, σπίτια-μερίδιο στην περιουσία κλπ και πλέον και οι ίδιοι οι άντρες που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία δεν έχουν κανένα λόγο να υποκύψουν σε αυτή την στρατηγική. Και για αυτο βλέπουμε σχέσεις πλουσίων με μοντέλα κ.ά εκτός γάμου, προγαμιαία συμφωνητικά, παλλακίδες νεαρές σε πλούσιους με απενοχοποίηση της πρακτικής στην εποχή μας. Με απλά λόγια οι ίδιες οι γυναίκες σκέφτονται κοντόφθαλμα, σε δεύτερο χρόνο απαξιώνουν-απαξίωσαν τον γάμο που ουσιαστικά γινόταν για την δικιά τους προστασία.
Ωραίος.

Ο γάμος και η οικογένεια δεν ήταν για τη προστασία των γυναικών μόνο αλλά για την προστασία του ανθρωπίνου είδους γενικά, μέρος του οποίου είστε κι εσεις. Γιατί χωρίς τον γάμο και την οικογένεια, ο φανταστικός κόσμος που οι άντρες θα γαμούσαν ότι κινείται και θα έφευγαν χωρίς ευθύνες (λες κι οι άντρες εχουν περισσότερες ευθύνες σ ενα γάμο απ τις γυναίκες) θα μετατρεπόταν σε ζούγκλα μ εσάς να σφάζεστε για το ποια θα πάει με την καλύτερη ενώ για παιδιά ούτε λόγος. Αν σκέφτονταν έτσι οι πατεράδες κι οι μανάδες μας δε θα υπήρχαμε καν.
Εκτός κι αν νομίζετε ότι οι γυναίκες θα γεννούσαν παιδιά έτσι, για την εμπειρία!
-
2019
από 2019 » 04 Ιαν 2019, 22:44
foscilis έγραψε: ↑04 Ιαν 2019, 22:30
Athina__P έγραψε: ↑04 Ιαν 2019, 19:14
Ναι, επειδή το εξήγησε πιο κάτω ο Γραφικός. Δεν είναι ακριβώς προσωπική υπόθεση του άλλου μόνο.
Σου τον φέρνουν στην παρέα το νεοφερμένο, κάτι πρέπει να έχεις να πεις μαζί του, και δεν νομίζω ότι ο συγκεκριμένος νεοφερμένος έχει μόνο το ότι είναι άσχημος. Πόσο άσχημος μπορεί να είναι;
Οπότε καταλήγει κατά κάποιον τρόπο να παίρνεις προσωπικά αυτό που θεωρητικά είναι προσωπική επιλογή άλλου, αλλά τελικά επηρεάζει και το δικό σου προσωπικό χρόνο.
Δεν ξέρω, υποθέσεις κάνω και εγώ. Κατά βάθος όμως δεν είναι δουλειά των άλλων να πουν τι να κάνει η κοπέλα με τη ζωή της. Αυτή θα ζήσει με τις συνέπειες.
Επίσης, ήθελα να πω και ότι σε βάθος χρόνου, κάποιος που δεν φαίνεται ότι έχει να προσφέρει σε μια παρέα, μπορεί να προσφέρει, αν του δώσεις την ευκαιρία.
Οι σχέσεις των φίλων σου θα επηρεάσουν τον προσωπικό σου χρόνο μόνον αν τις πάρεις προσωπικά. Και είναι άλλο πράγμα η ανησυχία και το ενδιαφέρον για κάποιο αγαπημένο μας πρόσωπο όταν στραβώνεται από τον έρωτα και δεν πιάνει τα αρνητικά σήματα που πιάνουν όλοι οι άλλοι και άλλο το να χαλάει κάποιος την αισθητική μας σε κάποιο λιγότερο σημαντικό πλαίσιο.
Γιατι?
aLiCat έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 02:28
Πάνας έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 02:27
Μας διώχνετε;
Μήπως μας εκβιάζετε οτι θα φύγετε;
-
Γραφικός
από Γραφικός » 04 Ιαν 2019, 22:48
Ίφιδα έγραψε: ↑04 Ιαν 2019, 22:41
Γιατί χωρίς τον γάμο και την οικογένεια, ο φανταστικός κόσμος που οι άντρες θα γαμούσαν ότι κινείται και θα έφευγαν χωρίς ευθύνες (λες κι οι άντρες εχουν περισσότερες ευθύνες σ ενα γάμο απ τις γυναίκες) θα μετατρεπόταν σε ζούγκλα μ εσάς να σφάζεστε για το ποια θα πάει με την καλύτερη ενώ για παιδιά ούτε λόγος. Αν σκέφτονταν έτσι οι πατεράδες κι οι μανάδες μας δε θα υπήρχαμε καν.
Κοίτα: εμένα η πολιτισμένη φάση με συμφέρει, στην μάχη δεν θα άντεχα ούτε μέρα. Θα ήμουν πολύ υπέρ της οικοκυρικής οικονομίας αν δεν είχατε αρχίσει να μας βαράτε εσείς.
Τώρα φοβάμαι πάλι και λέω "καλύτερα μόνος μου".
-
foscilis
από foscilis » 04 Ιαν 2019, 22:50
2019 έγραψε: ↑04 Ιαν 2019, 22:44
foscilis έγραψε: ↑04 Ιαν 2019, 22:30
Γιατι?
γιατί δεν κάνω πια τέτοιου είδους σχέσεις. Όπως έχω σταματήσει από την τρίτη δημοτικού να έχω κολλητούς που τριγυρνάμε στο μεγάλο διάλειμμα με τα χέρια ο ένας στους ώμους του άλλου λες και χορεύουμε χασαποσέρβικο.
-
Ίφιδα
από Ίφιδα » 04 Ιαν 2019, 22:53
Γραφικός έγραψε: ↑04 Ιαν 2019, 22:48
Ίφιδα έγραψε: ↑04 Ιαν 2019, 22:41
Γιατί χωρίς τον γάμο και την οικογένεια, ο φανταστικός κόσμος που οι άντρες θα γαμούσαν ότι κινείται και θα έφευγαν χωρίς ευθύνες (λες κι οι άντρες εχουν περισσότερες ευθύνες σ ενα γάμο απ τις γυναίκες) θα μετατρεπόταν σε ζούγκλα μ εσάς να σφάζεστε για το ποια θα πάει με την καλύτερη ενώ για παιδιά ούτε λόγος. Αν σκέφτονταν έτσι οι πατεράδες κι οι μανάδες μας δε θα υπήρχαμε καν.
Κοίτα: εμένα η πολιτισμένη φάση με συμφέρει, στην μάχη δεν θα άντεχα ούτε μέρα. Θα ήμουν πολύ υπέρ της οικοκυρικής οικονομίας αν δεν είχατε αρχίσει να μας βαράτε εσείς.
Τώρα φοβάμαι πάλι και λέω "καλύτερα μόνος μου".
Μή στεναχωριέσαι καλέ μου. Δεν υπάρχουμε μόνο οι τρείς αιμοβόρες σ αυτό τον κόσμο...
Φαντάσου τί θα έλεγες μ αυτή την λογική αν ήσουν γυναίκα!

-
Γραφικός
από Γραφικός » 04 Ιαν 2019, 22:56
Ίφιδα έγραψε: ↑04 Ιαν 2019, 22:53

Αν έκανα όπως κάνετε οι υπόλοιπες γυναίκες θα έλεγα "χαααααα, πάμε να λιανίσουμε άνδρες σήμερα. Δεν θα μείνει αρχίδι στον ντουνιά λέμε".
-
Αγις
από Αγις » 04 Ιαν 2019, 23:03
Γραφικός έγραψε: ↑04 Ιαν 2019, 22:56
Ίφιδα έγραψε: ↑04 Ιαν 2019, 22:53

Αν έκανα όπως κάνετε οι υπόλοιπες γυναίκες θα έλεγα "χαααααα, πάμε να λιανίσουμε άνδρες σήμερα. Δεν θα μείνει αρχίδι στον ντουνιά λέμε".

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
-
- 8 Απαντήσεις
- 521 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αλιόσα
13 Μάιος 2024, 22:06
-
-
- 11 Απαντήσεις
- 1163 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αχθος Αρουρης
28 Σεπ 2023, 23:56
-
-
- 108 Απαντήσεις
- 4208 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
28 Μάιος 2023, 23:44
-
-
- 40 Απαντήσεις
- 1469 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chilloutbuddy
11 Απρ 2024, 11:53
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.