Γιατί πολλοί άντρες...

Ψυχή και άνθρωπος.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Re: Γιατί πολλοί άντρες...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 06 Ιαν 2019, 23:35

LEONAS έγραψε:
06 Ιαν 2019, 23:34
Όχι δεν είχα την τιμή να την δω
Τυχερος,
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit » 06 Ιαν 2019, 23:36

Και καποιες γυναικες κανουνε το αναλογο στους ανδρες..Αν δεν υπαρχει καποις συγκεκριμενη αρνητικη βιωματικη εμπειρια η συμπερφιορα αυτη εχει να κανει με χαρακτηρα και διαφορες προκαταληψεις που υπαρχουνε..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".

Άβαταρ μέλους
LEONAS
Phorum.gr user: ΧΟΥΚ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από LEONAS » 06 Ιαν 2019, 23:37

Αγις έγραψε:
06 Ιαν 2019, 23:35
LEONAS έγραψε:
06 Ιαν 2019, 23:34
Όχι δεν είχα την τιμή να την δω
Τυχερος,

Την ειδες;
Πέσιμο ή χεσιμο; :p2:

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 06 Ιαν 2019, 23:38

Οπότε όκ, απ ότι κατάλαβα, ελάχιστοι ξέρουν ποιες είναι οι Βόρειες κι ακόμα λιγότεροι τις έχουν δει.

Όσοι δε, τις κράζουν να μας πουν σε ποια κατηγορία του αρχικού πόστ ανήκουν

Πλάκα κάνω σιγά μην έχουν φτάσει σε επίπεδο αυτογνωσίας

Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης » 06 Ιαν 2019, 23:43

Γκιώνης έγραψε:
06 Ιαν 2019, 21:07

τίποτα απ'όσα έχω δει δε συγκρίνεται με τη ζήλεια,μίσος,φθόνο,απαξίωση,όπως θες πες το που τρέφετε εσείς οι γυναίκες μεταξύ σας :)
Αυτή είναι μια μεγάλη αλήθεια. Δεν υπάρχει άνδρας, μη ομοφυλοφιλος, που να μην αγαπά τοτεμικά τις γυναίκες, να μην επιδιώκει την αποδοχή τους. Είναι στην φύση μας νομίζω αυτό, κατάλοιπο από πιο πρωτόγονες εποχές.Μοναδική ίσως εξαίρεση, είναι κάποιοι άντρες που βιωσαν τραυματικό για αυτούς γάμο και δεν συνέρχονται ποτέ, δεν θέλουν να ξαναδούν γυναίκα. Ξέρω καμπόσους.

Από την άλλη οι γυναίκες μεταξύ τους είναι απίστευτα ανταγωνιστικές. Η γυναικεία φιλία είναι ανέκδοτο, πολύ πιο άνετα μπορεί να υπάρξει φιλία γυναίκας με άντρα, παρά γυναίκας με γυναίκα. Παρότι το έχω ακούσει εκατοντάδες φορές, πάντα με σοκάρουν οι απίστευτες κακίες που εκστομίζουν, από πίσω, η μια για την άλλη, ενω μπορεί να είναι όλη μέρα μαζί. Μεταξύ ανδρών δεν παίζουν τέτοια πράγματα.

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 06 Ιαν 2019, 23:44

Για να σοβαρεψουμε λιγο το θεμα.
Στη δουλεια μου ειμαι βαρυς εναντι των γυναικων ειδικα οταν αυτες αυτουποβιβαζουν τον εαυτο τους (στην καλυτερη) για να μην αναλαβουν εργασιες που τους αναλογουν.
Περιτο να πω οτι αυτη η ρατσα δυ γυναικων με τρεμει, εχω φτιαξει ονομα.
Η αλλη περυσι νομιζε οτι φτιαχνοντας μπροστα μου το πλουσιο μαλλι της και ρωτωντας με «ειναι ωραια τα μαλλια μου;» (απαντηση μου: ε καλα ειναι ...(γατακι)) θα ελιωνα και δεν θα την εχωνα στην εργασια που οφειλα βαθια να τη χωσω οπως φυσικα και εγινε.
Δλδ καλα κανετε οι φυσιολογικες και απαιτειται ισοτητα ισονομια πεγκινγκ κτλ αλλα πολλες απο εσας οταν ερχεται η ωρα των υποχρεωσεων το παιζεται σταχτοπουτες ετοιμες για ολα.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
paul25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 » 06 Ιαν 2019, 23:46

Πριν απο λιγο ειδα ατακαρα να λεει η raquel welch ( τι γυναικαρα ρε γαμωτο) στο καουμποικο η "Ατιθαση":
Της λεει ο σεριφης:
" Εισαι πολυ σκληρη γυναικα Χανι" και τι απανταει η θεαρα;
"Δεν υπαρχουν σκληρες γυναικες, μονο μαλθακοι αντρες".
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.

Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης » 06 Ιαν 2019, 23:46

Υπερκουλτουριάρης έγραψε:
06 Ιαν 2019, 23:43
Γκιώνης έγραψε:
06 Ιαν 2019, 21:07

τίποτα απ'όσα έχω δει δε συγκρίνεται με τη ζήλεια,μίσος,φθόνο,απαξίωση,όπως θες πες το που τρέφετε εσείς οι γυναίκες μεταξύ σας :)
Αυτή είναι μια μεγάλη αλήθεια. Δεν υπάρχει άνδρας, μη ομοφυλοφιλος, που να μην αγαπά τοτεμικά τις γυναίκες, να μην επιδιώκει την αποδοχή τους. Είναι στην φύση μας νομίζω αυτό, κατάλοιπο από πιο πρωτόγονες εποχές.Μοναδική ίσως εξαίρεση, είναι κάποιοι άντρες που βιωσαν τραυματικό για αυτούς γάμο και δεν συνέρχονται ποτέ, δεν θέλουν να ξαναδούν γυναίκα. Ξέρω καμπόσους.

Από την άλλη οι γυναίκες μεταξύ τους είναι απίστευτα ανταγωνιστικές. Η γυναικεία φιλία είναι ανέκδοτο, πολύ πιο άνετα μπορεί να υπάρξει φιλία γυναίκας με άντρα, παρά γυναίκας με γυναίκα. Παρότι το έχω ακούσει εκατοντάδες φορές, πάντα με σοκάρουν οι απίστευτες κακίες που εκστομίζουν, από πίσω, η μια για την άλλη, ενω μπορεί να είναι όλη μέρα μαζί. Μεταξύ ανδρών δεν παίζουν τέτοια πράγματα.
ναι γιατί εσείς οι άνδρες τα λέτε μπροστά .
και γενικά όλα τα κάνετε μπροστά.
κλάνετε,ρευεστε.
οι γυναίκες αυτά δεν τα κάνουμε μπροστά η μία στην άλλη.
οπότε τα κρατάμε μεσα μας!ε δε πρέπει κάποια στιγμή να τ'αφήσουμε;;
(✿ ♥‿♥)

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 06 Ιαν 2019, 23:47

Τα συγχαρητηρια μου σε Υπερκουλ κ Οργισμένο.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 06 Ιαν 2019, 23:48

Μια σοβαρη απαντηση ειναι οτι και οι αντρες και οι γυναικες εχουν απωθημενα και ασχημα βιωματα απο το αλλο φυλλο στις αναμεταξυ τους σχεσεις.
Και αυτο ομως ποικιλει ως φαινομενο αναλογα με την περιπτωση του καθε ανθρωπου ξεχωριστα αναλογα με τις εμπειριες του

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 06 Ιαν 2019, 23:50

Ίφιδα έγραψε:
06 Ιαν 2019, 18:56
Γιατί πολλοί άντρες νιώθουν την υπέρτατη ανάγκη να απαξιώνουν τις γυναίκες;

..το ολο ερωτημα μου θυμισε τον καυγα που κανουν συχνα η ...δεκαχρονη κορη μου με το επταχρονο ανηψακι μου για το ''εαν κανουν κουμαντο οι αντρες η οι γυναικες'' !!!!

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 06 Ιαν 2019, 23:51

Ίφιδα έγραψε:
06 Ιαν 2019, 23:09
Οργισμένος έγραψε:
06 Ιαν 2019, 22:59

Δεν εκαμα κανενα σεξιστικο σχολειο εις βαρος σου. Απλα καποιες υποθεσεις για σχολικη σου σχεση και καποιες αλληγορικες υποθεσεις γιατον χαρακτηρα-εμφανιση σου. ΕΙΜΑΙ ακραιος mgtow αλλωστε.
Τους πληγωσε μια γυναικα οχι δεν ειναι αιτιο διοτι αυτοι οι τυποι νιωθουν συνολικα απορριπτομενοι απο το γυναικειο φυλο λογω πολλων απορριψεων. Αν ηταν ετσι ολοι οι ανδρες θαταν μισογυνιδες διοτι ολοι εχομε απο τουλαχιστον 5-6 αποριψεις.

Δεν ειναι κατι κακο να εισαι μαζι με τον πρωτο σου ερωτα απο το λυκειο. Δεν το λεω για να σε μειωσω συναισθηματικα-σεξουαλικα, μη θιγεσαι.

Το νημα με το dna δεν το θυμαμαι τοσο καλα.
Ά, νόμισα πως αυτός ο γλυκός χαρακτηρισμός "μικρό αγρίμι, άπειρη, γκόμενος του Λυκείου, σεξι Βαλκυρία" κλπ είχαν κατιτις το σεξουαλικό μέσα, οκ λάθος μου

Εσύ ακραίος mgtow? Παντρεμένος με 3 παιδιά δεν εισαι; Δεν είπα πουθενά ότι ειναι κακό να εισαι με τον πρώτο σου έρωτα απ το λύκειο ούτε θα θιγόμουν αν ήμουν, ούτε ένιωσα μειωμένη, απλώς δεν ήθελα να έχεις λάθος εντύπωση .

Εγώ επιμένω πως όσα είπες εμπεριέχονται στη λίστα αλλα όκ
mgtow δεν ειναι το «φιλοφεμινιστικο κοινωνικοοικονομικο συντημα»; Αν ναι γω ειμαι mgtow.

Τωρα κατι αλλο για τις ανεβασμενες φωτο. Σε εκεινο το αλησμονητο νημα ελληγενη με φωτο, αν θυμαμαι καλα ειχες ανεβασει φωτο με μπικινι σε θαλασσα χωρις φυσικα φατσα.
Υποκλιθηκα τοτε μπρος στο σφιχτα σμιλεμενο χλωρο κορμι σου -το αναφερω σημειολογικα- διχως βεβαια αυτο να εχει καμια σχεση με τις σεβαστες και δυναμικες αποψεις σου (γυναικα με δυναμικες αποψεις, για τις οποιες μαχεται σθεναρα ειναι κατι το οποιο με στελνει αδιαβαστο , εχω κολλημα) οσο και αν διαφωνω καθετα και οριζοντια με τις περισσοτερες απο αυτες τις αποψεις τις οποιες και ψεγω, χλευαζω κτλ κτλ.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 06 Ιαν 2019, 23:54

Αγις έγραψε:
06 Ιαν 2019, 23:47
Τα συγχαρητηρια μου σε Υπερκουλ κ Οργισμένο.
Ο υπερκουλ ειναι εκνευριστικα μονοδιαστατος. Πρεπει να εμβαθυνει το ρεπερτοριο του.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 06 Ιαν 2019, 23:55

:lol: Πόσο αστείοι ακούγεστε σε γυναίκες που έχουν κολλητές απ το δημοτικό κι έχουν ακούσει κολλητούς να ξεκατινιάζονται για τις μεγαλύτερες βλακείες

Όχι ρε Οργι, δεν εχω ανεβάσει ποτέ τέτοια φωτό, μιά θολή είχα ανεβάσει όλο κι ολο, για 10 λεπτά, μονο πρόσωπο και φορούσα και τεράστια γυαλιά ηλίου. Γι αυτό "με πήγαινες" τόσο καιρό; :lol:

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 06 Ιαν 2019, 23:57

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
06 Ιαν 2019, 23:48
Μια σοβαρη απαντηση ειναι οτι και οι αντρες και οι γυναικες εχουν απωθημενα και ασχημα βιωματα απο το αλλο φυλλο στις αναμεταξυ τους σχεσεις.
Και αυτο ομως ποικιλει ως φαινομενο αναλογα με την περιπτωση του καθε ανθρωπου ξεχωριστα αναλογα με τις εμπειριες του
Όλοι έχουμε απωθημένα και άσχημα βιώματα απ το άλλο φύλο ρε Αινείαν αλλά δεν κάνουμε έτσι. Μας έμαθαν οι γονείς μας, η ζωή, οι σχέσεις, τα βιβλία, να μην ξεσπάμε σε άσχετους ανθρώπους τα δικά μας κολλήματα.

Κλειδωμένο

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ψυχολογία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών