Τσου,διοτι οι αθεοι μιλανε αφου τους εχουν πρηξει τα ουμπαλα οι ''πιστοι'' και σου κουνανε μια δαχτυλαρα οτι ειναι και καλοι ανθρωποι μεσα στην αγαπη,ενω αντιθετα διακατεχονται απο μισος και αλαζονια,το οποιον συμφωνα με τον χριστο ειναι μεγα αμαρτημα!.Αυτοι λενε οτι πραττουν τον λογοτου Χριστου,οχι ο αθεος η ο αγνωστικιστης.stavmanr έγραψε: ↑07 Ιαν 2019, 22:11Δεν σου είναι όμως πιο σπαστικό να σου κάνουν τέτοιο κήρυγμα οι άθεοι; Πχ. να σου γράφουν τί θα έπρεπε να κάνεις ως σωστός χριστιανός κι άλλα φαιδρά που διαβάζουμε τακτικά σε αυτά τα νήματα;Cavaliere έγραψε: ↑07 Ιαν 2019, 20:48Είναι όντως σπαστικό να σου κάνει ο άλλος θρησκευτικό κήρυγμα. Βαριέμαι, όπως μου τη δίνει όταν παρακολουθούν αν είμαι καλός Χριστιανός οι δήθεν θεούσσοι. Γενικώς είναι σπαστικό το θέατρο που υπάρχει σε όλη τη λατρεία, κάθε θρησκείας. Προσωπικά πιστεύω, ως ΧΟ, αλλά όπως είπες, είναι δική μου υπόθεση. Όμως σε θεολογικές συζητήσεις, μπορώ να μπω, αν το θέμα είναι ενδιαφέρον.Εσθήρ έγραψε: ↑07 Ιαν 2019, 20:42
Ειναι δεδομενο οτι σαφως εχει να κανει καταρχην που γεννηθηκες και βεβαια με την οικογενεια και τα βιωματα σου.Απλα οταν λεω προσωπικο θεμα,εννοω πως ειναι κατι που κανονικα δεν θα επρεπε να ειναι συζητησιμο,με την εννοια της οπαδοποιησης,ομαδοποιησης,γηπεδοποιησης,και κυριως προσηλυτισμου και κριτικης.

Επισης αγαπουλα το να ειναι καποιος αθεος η αγνωστικιστης,δεν σημαινει οτι δεν εχει περασει απο το μονοπατι της πιστης,ή δεν εχει μελετησει τας γραφας.Μαλλον το αντιθετο συνηθως,για αυτο και εχει κατασταλαξει.