Εγώ νομίζω ότι οι μισογύνηδες είναι ελάχιστοι.Ίφιδα έγραψε: ↑09 Ιαν 2019, 12:41Αρκεί να είναι ρεαλιστικές κοριτσια. Οι μισογυνιδες τους μόνους άντρες που μισούν ειναι εκεινους που μιλάνε ανοιχτά υπέρ των γυναικών κι εκείνους τους θεωρούν πλανεμένους απ τις καρχιες τις γυναίκες, που κάποια στιγμή θα δουν το φως το αληθινό.
Ο κύριος όγκος παίζει στο επίπεδο υποτίμησης τύπου "όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια".
Αυτό δεν είναι τραγικό, είναι αστείο.
Και στην τελική βρε μάτια μου, τι σημαίνει "μιλάω ανοιχτά υπέρ των γυναικών ή των ανδρών"; Αφού αυτό που καθορίζει τις συμπεριφορές δεν είναι το φύλο αλλά ο χαρακτήρας των ανθρώπων. Και αυτός δεν επιδέχεται τρανς επεμβάσεις.
Εσύ εκτιμάς όλες τις γυναίκες; Εγώ όχι. Γιατί να τις υπερασπίσω μαζικά αν δεν γουστάρω το συνολικό πακέτο;
Γιατί να δικαιολογώ τις κακές γυναικείες συμπεριφορές βάζοντας πάντα στο τραπέζι το άλλοθι της καταπίεσης που υφίστανται διαχρονικά;
Ή θεωρείς ότι μια σκάρτη γκόμενα ή γκόμενος θα είναι σωστοί στις άλλες τους σχέσεις και ειδικώς με τα πρόσωπα του δικού τους φύλου;
Με τα ίδια γυαλιά τους βλέπουν όλους.