Γιατί πολλοί άντρες...

Ψυχή και άνθρωπος.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Γιατί πολλοί άντρες...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 09 Ιαν 2019, 13:18

Ίφιδα έγραψε:
09 Ιαν 2019, 12:41
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Ιαν 2019, 12:12
νύχτα έγραψε:
09 Ιαν 2019, 12:07
Ίφιδα, σύμφωνα με τις παρατηρήσεις μου και την ταπεινή
μου άποψη, είναι ακριβώς οι ίδιοι άνθρωποι εκείνοι που εξίσου
μισούν άνδρες και γυναίκες :smt001

έχεις δει κανέναν μισογύνη να εκφράζει αγάπη προς το ίδιο του το φύλο;
εγώ όχι
Νομίζω ότι οι ταπεινές απόψεις είναι οι πιο δυνατές, νύχτα.
Αρκεί να είναι ρεαλιστικές κοριτσια. Οι μισογυνιδες τους μόνους άντρες που μισούν ειναι εκεινους που μιλάνε ανοιχτά υπέρ των γυναικών κι εκείνους τους θεωρούν πλανεμένους απ τις καρχιες τις γυναίκες, που κάποια στιγμή θα δουν το φως το αληθινό.
Εγώ νομίζω ότι οι μισογύνηδες είναι ελάχιστοι.
Ο κύριος όγκος παίζει στο επίπεδο υποτίμησης τύπου "όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια".
Αυτό δεν είναι τραγικό, είναι αστείο.

Και στην τελική βρε μάτια μου, τι σημαίνει "μιλάω ανοιχτά υπέρ των γυναικών ή των ανδρών"; Αφού αυτό που καθορίζει τις συμπεριφορές δεν είναι το φύλο αλλά ο χαρακτήρας των ανθρώπων. Και αυτός δεν επιδέχεται τρανς επεμβάσεις.

Εσύ εκτιμάς όλες τις γυναίκες; Εγώ όχι. Γιατί να τις υπερασπίσω μαζικά αν δεν γουστάρω το συνολικό πακέτο;
Γιατί να δικαιολογώ τις κακές γυναικείες συμπεριφορές βάζοντας πάντα στο τραπέζι το άλλοθι της καταπίεσης που υφίστανται διαχρονικά;

Ή θεωρείς ότι μια σκάρτη γκόμενα ή γκόμενος θα είναι σωστοί στις άλλες τους σχέσεις και ειδικώς με τα πρόσωπα του δικού τους φύλου;
Με τα ίδια γυαλιά τους βλέπουν όλους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 09 Ιαν 2019, 13:21

under έγραψε:
09 Ιαν 2019, 13:11
Εγω δεν μισω τις γυναικες παντως.Απλως δεν θελω να ψηφιζουν.
:lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 09 Ιαν 2019, 13:22

ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Ιαν 2019, 13:21
under έγραψε:
09 Ιαν 2019, 13:11
Εγω δεν μισω τις γυναικες παντως.Απλως δεν θελω να ψηφιζουν.
:lol:
Με αγαπη το λεω :lol:
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.

Άβαταρ μέλους
paul25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 » 09 Ιαν 2019, 13:27

Μιας και το εθεσες Ιφιδα το νομικο κομματι με την ισοτητα, θα παραθεσω το αρθρο 116Σ παρ2

Δεν αποτελεί διάκριση λόγω φύλου η λήψη θετικών μέτρων για την προώθηση της ισότητας μεταξύ ανδρών και γυναικών. Το Κράτος μεριμνά για την άρση των ανισοτήτων που υφίστανται στην πράξη, ιδίως σε βάρος των γυναικών.

Το θετω ως στοιχειο, δεν υπονοω τιποτα, μην παρεξηγηθω.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 09 Ιαν 2019, 13:29

ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Ιαν 2019, 13:18
Εσύ εκτιμάς όλες τις γυναίκες; Εγώ όχι. Γιατί να τις υπερασπίσω μαζικά αν δεν γουστάρω το συνολικό πακέτο;
Γιατί να δικαιολογώ τις κακές γυναικείες συμπεριφορές βάζοντας πάντα στο τραπέζι το άλλοθι της καταπίεσης που υφίστανται διαχρονικά;
Επί του συνόλου, πόσες είναι οι κακές γυναίκες και πόσες οι καλές;

Οι άντρες είναι καλύτεροι ή χειρότεροι των γυναικών;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 09 Ιαν 2019, 13:32

Gherschaagk έγραψε:
09 Ιαν 2019, 13:29
Πανω σε αυτο εχω να πω οτι εβλεπα χθες ενα καναλι στο youtube με τις πιο γνωστες υποθεσεις που εχουν αναδειχθει απο το Φως στο Τουνελ.
Αν εξαιρεσουμε τα οικονομικα εγκληματα,οι γυναικες υπερτερουσαν στις δολοφονιες σε σχεση με τους αντρες.

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 09 Ιαν 2019, 13:36

under έγραψε:
09 Ιαν 2019, 13:32
Gherschaagk έγραψε:
09 Ιαν 2019, 13:29
Πανω σε αυτο εχω να πω οτι εβλεπα χθες ενα καναλι στο youtube με τις πιο γνωστες υποθεσεις που εχουν αναδειχθει απο το Φως στο Τουνελ.
Αν εξαιρεσουμε τα οικονομικα εγκληματα,οι γυναικες υπερτερουσαν στις δολοφονιες σε σχεση με τους αντρες.
Αποδεκτό.

Με βιασμούς και κακοποιήσεις τι γίνεται; Ενδοοικογενειακή βία; Είναι όλοι οι άντρες εν δυνάμει βιαστές;

Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 09 Ιαν 2019, 13:44

Gherschaagk έγραψε:
09 Ιαν 2019, 13:36
Αποδεκτό.

Με βιασμούς και κακοποιήσεις τι γίνεται; Ενδοοικογενειακή βία; Είναι όλοι οι άντρες εν δυνάμει βιαστές;
Εγω δεν λεω οτι οι αντρες ειναι καλοι.Διαπιστωσα ομως οτι στα εγκληματα παθους οι γυναικες φαινεται να ειναι πολυ χειροτερες.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 09 Ιαν 2019, 14:03

Ίφιδα έγραψε:
09 Ιαν 2019, 11:29
Ασέβαστος έγραψε:
08 Ιαν 2019, 20:36

η κοινωνια που βλεπω εγω, εχει σε ισο αριθμο μισογυνιδες και μισανδρες. δεν ειπα για δολοφονους η βιαστες.

γκουγκλ εχουμε, εγω ειμαι τεμπελης και βαριεμαι, εσυ αν εχεις ορεξη ψαξε βρες στατιστικα για το ποσοι και ποσες ειναι, και αν κανω λαθος να το παραδεχτω.

Στην κοινωνία που ζεις εσύ βλέπεις π.χ. ότι οι άντρες που πιστεύουν στην επίπεδη γη ειναι ακριβώς τόσοι όσες και γυναίκες; Οι άντρες ένθεοι ή άθεοι είναι τόσοι όσες κι οι γυναίκες; Τα πασόκια ειναι ακριβως τόσα όσες και οι πασοκίνες; Τα παόκια έχουν ισο αριθμο φαν;

Δεν καταλαβαινω πως μπορεις να ισχυρίζεσαι στα σοβαρά κατι τέτοιο.

Οι μισογυνιδες του φόρουμ ειναι ακριβως τοσοι οσες οι μίσανδρες του φορουμ;
Δεν χρειάζεται να είναι ίσοι σε όλους τους τομείς. Λέει ότι είναι ίσοι στον συγκεκριμένο. Τείνω να το πιστέψω. Απλά έχουμε διαφορετικά όρια ευαισθησίας για το τι είναι μισογυνισμός και τι μισανδρία. Π.χ. την ατάκα «όλοι οι άντρες είναι γουρούνια» την έχω ακούσει από αμέτρητες γυναίκες, αλλά δεν θεωρούν ότι είναι στο ίδιο επίπεδο μισοφυλίας με το «όλες οι γυναίκες είναι πουτάνες». Γενικότερα θεωρούν οι γυναίκες ότι οι συμψηφισμοί και οι προσβολές για το αντρικό φύλο είναι λιγότερο απαράδεκτες από τους συμψηφισμούς και τις προσβολές για το γυναικείο φύλο. Το «οι άντρες σκέφτεστε με το κάτω κεφάλι» π.χ., είναι όχι μόνο μια καθ' όλα αποδεκτή ατάκα για την γυναίκα, αλλά και κάτι φυσικό. Ενώ αν πει ένας άντρας «οι γυναίκες ενδιαφέρονται μόνο για το τι πούτσο θα φάνε» θεωρείται ακραίος μισογυνισμός.

Αναλογίσου αν ισχύουν αυτά που γράφω, γενικά, όχι αν εσύ η ίδια είναι πράγματα που λες και αποδέχεσαι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 09 Ιαν 2019, 14:10

Ασέβαστος έγραψε:
09 Ιαν 2019, 12:59
Ίφιδα έγραψε:

Γαλή, Ναίδα, Κουλούρι,Γκερ, Νύχτα, Σουβλίτσα, Εσθήρ, Ντοντ σπικ, Κάστομ, Αλικατ, Μπλουρόουζ,Αντάρες, Αργκουεν, Σεσιλι,Λίνα, τιπιτι κλοπ, Ναρατζιτα, Τζούνο, Γιολο, Πορτια, Φροζεν Αθηνά αΠοετα, Μετανάστρια κι εγω, είμαστε τουλάχιστον 25
να βάλω και μπιζελι, Πασιφάη, μελάνια, Ισομνια.. .

Οπότε απ όλους τους μισογυνιδες βλέπεις μονο 2-3 ενω βγαζεις εκτός άτομα που ψυχανεμίζεσαι οτι μπορει και να μην είναι, ασχετως που το 90% των ποστ τους ειναι μισογύνικο, ενω απο μίσανδρες θυμήθηκες μία απο άλλο φόρουμ, που δεν ειναι εδω τώρα κι εβγαλες ενα ποσοστό χωρις να υπολογίσεις σωστά τον αριθμο των γυναικών του φόρουμ
οκ, πασο, δεν εκανα καλο λογαριασμο. ειστε περισσοτερες απο οτι νομιζα, παλι ομως τα νουμερα παρομοια βγαινουν. δε θαναι καμμια κατοστη, μπορει και 200 οι αντρες; το οτι μπορει να μην ειναι πλεον η μια εντελως μισανδρη εδω, δε σημαινει οτι δεν υπαρχει, σαν ποσοστο. οι αποψεις της εχουν καταγραφει ειδικα στο παλιο, του οποιου ειμαστε συνεχεια.

ουτε ειναι η μοναδικη, κι αλλες κατηγορουν καθε 3 και λιγο την ανδροκρατουμενη κενωνια, θεωρουν βιασμο και την καλημερα, κακοποιηση το κοιταγμα, κλπ.
Ποια έβγαζε και βγάζει μίσος προς τους άνδρες;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 09 Ιαν 2019, 14:11

Ίφιδα έγραψε:
Γαλή, Ναίδα, Κουλούρι,Γκερ, Νύχτα, Σουβλίτσα, Εσθήρ, Ντοντ σπικ, Κάστομ, Αλικατ, Μπλουρόουζ,Αντάρες, Αργκουεν, Σεσιλι,Λίνα, τιπιτι κλοπ, Ναρατζιτα, Τζούνο, Γιολο, Πορτια, Φροζεν Αθηνά αΠοετα, Μετανάστρια κι εγω, είμαστε τουλάχιστον 25

Οπότε απ όλους τους μισογυνιδες βλέπεις μονο 2-3 ενω βγαζεις εκτός άτομα που ψυχανεμίζεσαι οτι μπορει και να μην είναι, ασχετως που το 90% των ποστ τους ειναι μισογύνικο, ενω απο μίσανδρες θυμήθηκες μία απο άλλο φόρουμ, που δεν ειναι εδω τώρα κι εβγαλες ενα ποσοστό χωρις να υπολογίσεις σωστά τον αριθμο των γυναικών του φόρουμ
Εσθήρ και Νάιδα κατεβάζουν πακτωλούς μισανδρίας. Ενίοτε και η Γαλή εκτοξεύει μισανδριές.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα » 09 Ιαν 2019, 14:13

hellegennes έγραψε:
09 Ιαν 2019, 14:03
Το «οι άντρες σκέφτεστε με το κάτω κεφάλι» π.χ., είναι όχι μόνο μια καθ' όλα αποδεκτή ατάκα για την γυναίκα, αλλά και κάτι φυσικό.
ναι μα το λέμε ακόμη κι όταν σας αναποδογυρίζουμε :bored:

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 09 Ιαν 2019, 14:18

hellegennes έγραψε:
09 Ιαν 2019, 14:11
Ίφιδα έγραψε:

Εσθήρ και Νάιδα κατεβάζουν πακτωλούς μισανδρίας. Ενίοτε και η Γαλή εκτοξεύει μισανδριές.
Θα μπορούσες να μου φέρεις ένα ποστ δικό μου έτσι ενδεικτικά για το τι θεωρείς μίσανδρο από αυτό που έχω γράψει;
Ελπίζω να μη το κάνεις γαργάρα το ποστ μου και ν' ανταποκριθείς.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 09 Ιαν 2019, 14:22

Όχι, δεν έχω όρεξη να κάτσω να ψάχνω, γιατί δεν έχω εύκαιρο στην μνήμη μου σε ποιο νήμα έχεις πει τι κι έχεις 7,5 χιλιάδες δημοσιεύσεις. Στην πρώτη μισανδριά όμως που θα αντιληφθώ, θα σ' το επισημάνω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 09 Ιαν 2019, 14:28

under έγραψε:
09 Ιαν 2019, 13:44
Gherschaagk έγραψε:
09 Ιαν 2019, 13:36
Αποδεκτό.

Εγω δεν λεω οτι οι αντρες ειναι καλοι.Διαπιστωσα ομως οτι στα εγκληματα παθους οι γυναικες φαινεται να ειναι πολυ χειροτερες.
Το καταλαβαίνεις πως αυτή η συζήτηση δεν βγάζει πουθενά γιατί έγκλημα είναι και ο βιασμός και γιατί πριν λίγες μέρες μια γυναίκα κηδεύτηκε κάπου στη Θράκη επειδή 2 άντρες επέλεξαν να τη σκοτώσουν.

Κλειδωμένο

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ψυχολογία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών