το αυγολέμονο δεν πέτυχε, δεν έχω γεύση, όλα στραβά
έναον, φαντάζομαι (θυμάμαι δλδ)

Σε αυτές που πραγματικά με ενδιέφεραν και εγώ έτσι ήμουν.
Juno έγραψε: ↑10 Ιαν 2019, 18:19Δηλαδή αν έχει καταπράσινα μάτια, θα του δανείσεις 6 ευρώ ή υπάρχει ένας με καταπράσινα μάτια που αν διαβάσει το νήμα, θα θέλει να του κάνει επίσκεψη;Gherschaagk έγραψε: ↑10 Ιαν 2019, 14:34Ήρθε η ώρα να πούμε μερικές αλήθειες. Δεν ξέρω αν το θυμάσαι αλλά εγώ στην παλιά υπογραφή παραδεχόμουν ότι για μαύρα μάτια χάνομαι, για γαλανά πεθαίνω, για αυτά τα καταπράσινα σχίζω τη γη και μπαίνω.
Εσύ σε ποια κατηγορία εμπίπτεις;
Στο μυαλό μου είσαι.Juno έγραψε: ↑10 Ιαν 2019, 18:23Gherschaagk έγραψε: ↑10 Ιαν 2019, 15:56Ο Έρωτας θέλει ΈΝΤΑΣΗ. Ο Έρωτας είναι Πόνος, ο Έρωτας είναι Θάνατος. Για ποια γλυκόλογα και για ποια λουλούδια λες;
Amor es dolor, amor es muerte.
Μόνο όταν καταβροχθίσεις ολοκληρωτικά τον άλλο μπορείς να γαλινέψεις.
Ωχ αμάν!
Θα με τουμπάρεις εσύ μια μέρα.Souvlatzis έγραψε: ↑10 Ιαν 2019, 17:56Στην κατηγορία που σχίζεις την γη...Gherschaagk έγραψε: ↑10 Ιαν 2019, 14:34Ήρθε η ώρα να πούμε μερικές αλήθειες. Δεν ξέρω αν το θυμάσαι αλλά εγώ στην παλιά υπογραφή παραδεχόμουν ότι για μαύρα μάτια χάνομαι, για γαλανά πεθαίνω, για αυτά τα καταπράσινα σχίζω τη γη και μπαίνω.
Εσύ σε ποια κατηγορία εμπίπτεις;
Δεν είναι αστείο. Δεν είναι παιχνίδι. Είναι πόλεμος.νύχτα έγραψε: ↑10 Ιαν 2019, 18:29Gherschaagk έγραψε: ↑10 Ιαν 2019, 15:56Μόνο όταν καταβροχθίσεις ολοκληρωτικά τον άλλο μπορείς να γαληνέψεις.
συμφωνώ κι έχω χρησιμοποιήσει και τις ίδιες ακριβώς λέξεις στο παρελθόν,
περί του κανιβαλισμού
οτιδήποτε λιγότερο φέρνει σε κουμπάρες
Μπα που να χαθείτε 'μοβόρες. Εσείς πρέπει να φοράτε κάποιο διακριτικό για να σας προσεγγίζουν μόνο άτομα σαν εσάς. Πού είναι οι παλιές καλές αξίες μιας σχέσης;Gherschaagk έγραψε: ↑10 Ιαν 2019, 21:55Δεν είναι αστείο. Δεν είναι παιχνίδι. Είναι πόλεμος.νύχτα έγραψε: ↑10 Ιαν 2019, 18:29Gherschaagk έγραψε: ↑10 Ιαν 2019, 15:56Μόνο όταν καταβροχθίσεις ολοκληρωτικά τον άλλο μπορείς να γαληνέψεις.
συμφωνώ κι έχω χρησιμοποιήσει και τις ίδιες ακριβώς λέξεις στο παρελθόν,
περί του κανιβαλισμού
οτιδήποτε λιγότερο φέρνει σε κουμπάρες
στην θεωρία ειναι στο μυαλό σου, στην πράξη το κεφάλι του είναι στον οισοφάγο σου και κατεβαίνει.
Ίσως επειδή δεν έχεις γεύση.αλλά η κοτόσουπα είναι μαγική για τη γριπη..περαστικά!!!
Σε παίρνει, επειδή είσαι γυναίκα. Αν ήσουν άνδρας θα είχες μείνει παρθένος.
Ναι, θα μπορούσα να σκεφτώ μια καλή κουβέντα το πρωί. Θα ξεκινούσε κάπως έτσι:Γραφικός έγραψε: ↑10 Ιαν 2019, 22:04Μπα που να χαθείτε 'μοβόρες. Εσείς πρέπει να φοράτε κάποιο διακριτικό για να σας προσεγγίζουν μόνο άτομα σαν εσάς. Πού είναι οι παλιές καλές αξίες μιας σχέσης;
Σεξάκι, τηλεόραση και μια καλή κουβέντα το πρωί.
Δεν φταίω γω. Ο Θεός μ' έκανε έτσι.