Γιατί πολλοί άντρες...

Ψυχή και άνθρωπος.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Γιατί πολλοί άντρες...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 10 Ιαν 2019, 23:36

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε:
10 Ιαν 2019, 23:31
Naida έγραψε:
10 Ιαν 2019, 23:28
10 Ιαν 2019, 23:24

και παραπάνω!
μη σου τύχει.
εμένα μου έχει τύχει.
Δε μου έχει τύχει σάηκο να μη τον γουστάρω και να μου κάνει τέτοια καφριλίκια. Θα αποκτούσε πρόβλημα σοβαρό μετά. Δε ξέρω σε ποιο μέλος του σώματος.
όχι για γυναίκα μίλησα.
τετοιοι τυποι είναι σε όλες τις σχεσεις τους έτσι.σαικο. συντροφικές εργασιακες κτλ.

σε σχεση όπως λες αν δεν τον γούσταρα.ε εγω δεν τον γούσταρα τελικά για αυτό και δεν πέρασα καλά!
Σε σχέση μέσα μου έχει τύχει σάηκο αλλά γουσταρα :lol: εννοούσα σε ερωτική προσέγγιση καποιος άσχετος που δε λέει να καταλάβει από όχι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 11 Ιαν 2019, 00:36

νύχτα έγραψε:
09 Ιαν 2019, 12:46
αγάπη δεν είναι να συμφωνούν δύο μισογύνηδες αφού :102:
Αν το πάς ότι βαθιά μέσα τους δεν αγαπάνε τον εαυτό τους άρα πώς να αγαπήσουν τις γυναίκες, δε διαφωνώ. Στο φαίνεσθαι όμως και στον αφρό, μια χαρά αλληλοσυγχαίρονται, αλληλογλύφονται και κομπάζουν για τα επιτευγματα των άλλων αντρών με την ίδια ευκολία που μηδενίζουν τις γυναίκες. Αν έχεις αμφιβολίες πέρνα μια βόλτα απ τις σελίδες 9-10-11 του νήματος του Γραφικού για τις χρυσοθήρισσες να δεις αγαπούλες μεταξύ Dorian, Lolek, finest και Άγι. Ή μπορείς και στο "Έλληνες-Ελληνίδες" του Γάταρου.
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Ιαν 2019, 13:18
Εγώ νομίζω ότι οι μισογύνηδες είναι ελάχιστοι.
Ο κύριος όγκος παίζει στο επίπεδο υποτίμησης τύπου "όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια".
Αυτό δεν είναι τραγικό, είναι αστείο.

Και στην τελική βρε μάτια μου, τι σημαίνει "μιλάω ανοιχτά υπέρ των γυναικών ή των ανδρών"; Αφού αυτό που καθορίζει τις συμπεριφορές δεν είναι το φύλο αλλά ο χαρακτήρας των ανθρώπων. Και αυτός δεν επιδέχεται τρανς επεμβάσεις.

Εσύ εκτιμάς όλες τις γυναίκες; Εγώ όχι. Γιατί να τις υπερασπίσω μαζικά αν δεν γουστάρω το συνολικό πακέτο;
Γιατί να δικαιολογώ τις κακές γυναικείες συμπεριφορές βάζοντας πάντα στο τραπέζι το άλλοθι της καταπίεσης που υφίστανται διαχρονικά;

Ή θεωρείς ότι μια σκάρτη γκόμενα ή γκόμενος θα είναι σωστοί στις άλλες τους σχέσεις και ειδικώς με τα πρόσωπα του δικού τους φύλου;
Με τα ίδια γυαλιά τους βλέπουν όλους.
Αφού λοιπόν η υποτίμηση και η απαξίωση των γυναικών δεν ειναι μισογυνισμός για σένα, να υποθέσω ότι μισογύνιδες θεωρείς μόνο όσους σφάζουν-βιάζουν και ξυλοκοπούν τις γυναίκες τους. Ενώ η πλήρης απαξίωση και η υποτίμηση των γυναικών σου φαίνεται αστεία! Εμένα πάλι καθόλου.
Δε βρίσκω τίποτα αστείο σ αυτό. Τίποτα αστείο σ έναν άντρα που έχει ανάγκη να υποτιμήσει τις γυναίκες για να νιώσει αυτός καλύτερα.
Κι όπως δεν εκτιμάω όλες τις γυναίκες, έτσι δεν εκτιμάω κι όλους τους άντρες. Τις γυναίκες όμως τις κράζεις ως μίσανδρες αν υποτιμήσουν τους άντρες ενώ οι άντρες "έλα μωρέ είναι αστείοι". Χα χΑ γελάσαμε!

Εντωμεταξύ σου κάνει κακή εντύπωση που θα θιχτεί κάποια αν την πούν μαλακισμένη κι αντιδράσει αλλά η αντίδραση του άντρα που δεν τον εχει πειράξει καμιά εδώ μέσα αλλά αποφάσισε να ξεράσει την σαπίλα του, να του χαιδέψουμε το κεφαλάκι του καημένου, πείσματα κάνει, να του ταίσουμε γαλατάκι το ψυχούλι, να το ξεψειρίσουμε, αγάπη και προδέρμ γιατί ποιός ξέρει τί τράβηξε! Αυτό που τα καημένα τα αγοράκια θα τα φερθούμε σα μανούλες τους γιους κανακεύοντας τα και τα κοριτσάκια αντιστοίχως σας μανούλες που πρέπει να τα σκληραγωγήσουμε, με ξεπερνά

Μωρ δε με παρατάτε λέω γω με τα δυο μέτρα και δυο σταθμά σας;
SpoilerShow
στιλ λοβ γιου δόου :romance-hearteyes:
Τα υπόλοιπα αύριο

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 11 Ιαν 2019, 00:50

Ιφις με ξεχασες :003:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 11 Ιαν 2019, 00:50

Ίφιδα έγραψε:
11 Ιαν 2019, 00:36
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Ιαν 2019, 13:18
Εγώ νομίζω ότι οι μισογύνηδες είναι ελάχιστοι.
Ο κύριος όγκος παίζει στο επίπεδο υποτίμησης τύπου "όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια".
Αυτό δεν είναι τραγικό, είναι αστείο.

Και στην τελική βρε μάτια μου, τι σημαίνει "μιλάω ανοιχτά υπέρ των γυναικών ή των ανδρών"; Αφού αυτό που καθορίζει τις συμπεριφορές δεν είναι το φύλο αλλά ο χαρακτήρας των ανθρώπων. Και αυτός δεν επιδέχεται τρανς επεμβάσεις.

Εσύ εκτιμάς όλες τις γυναίκες; Εγώ όχι. Γιατί να τις υπερασπίσω μαζικά αν δεν γουστάρω το συνολικό πακέτο;
Γιατί να δικαιολογώ τις κακές γυναικείες συμπεριφορές βάζοντας πάντα στο τραπέζι το άλλοθι της καταπίεσης που υφίστανται διαχρονικά;

Ή θεωρείς ότι μια σκάρτη γκόμενα ή γκόμενος θα είναι σωστοί στις άλλες τους σχέσεις και ειδικώς με τα πρόσωπα του δικού τους φύλου;
Με τα ίδια γυαλιά τους βλέπουν όλους.

Αφού λοιπόν η υποτίμηση και η απαξίωση των γυναικών δεν ειναι μισογυνισμός για σένα, να υποθέσω ότι μισογύνιδες θεωρείς μόνο όσους σφάζουν-βιάζουν και ξυλοκοπούν τις γυναίκες τους. Ενώ η πλήρης απαξίωση και η υποτίμηση των γυναικών σου φαίνεται αστεία! Εμένα πάλι καθόλου.
Δε βρίσκω τίποτα αστείο σ αυτό. Τίποτα αστείο σ έναν άντρα που έχει ανάγκη να υποτιμήσει τις γυναίκες για να νιώσει αυτός καλύτερα.
Κι όπως δεν εκτιμάω όλες τις γυναίκες, έτσι δεν εκτιμάω κι όλους τους άντρες. Τις γυναίκες όμως τις κράζεις ως μίσανδρες αν υποτιμήσουν τους άντρες ενώ οι άντρες "έλα μωρέ είναι αστείοι". Χα χΑ γελάσαμε!

Εντωμεταξύ σου κάνει κακή εντύπωση που θα θιχτεί κάποια αν την πούν μαλακισμένη κι αντιδράσει αλλά η αντίδραση του άντρα που δεν τον εχει πειράξει καμιά εδώ μέσα αλλά αποφάσισε να ξεράσει την σαπίλα του, να του χαιδέψουμε το κεφαλάκι του καημένου, πείσματα κάνει, να του ταίσουμε γαλατάκι το ψυχούλι, να το ξεψειρίσουμε, αγάπη και προδέρμ γιατί ποιός ξέρει τί τράβηξε! Αυτό που τα καημένα τα αγοράκια θα τα φερθούμε σα μανούλες τους γιους κανακεύοντας τα και τα κοριτσάκια αντιστοίχως σας μανούλες που πρέπει να τα σκληραγωγήσουμε, με ξεπερνά

Μωρ δε με παρατάτε λέω γω με τα δυο μέτρα και δυο σταθμά σας;
SpoilerShow
στιλ λοβ γιου δόου :romance-hearteyes:
Τα υπόλοιπα αύριο
:g094:

Αυτή ακριβώς είναι η Ίφιδα που αγαπάω. Χωρίς spoiler. :P

Tα υπόλοιπα αύριο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Bipsco

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bipsco » 11 Ιαν 2019, 01:01

hellegennes έγραψε:
10 Ιαν 2019, 23:10

Για την ακρίβεια, αν πεις όχι και θιχτεί ο εγωισμός τους, πράγμα που έχει 99% πιθανότητα να συμβεί, γιατί οι άντρες είναι συνηθισμένοι στις χυλόπιτες ενώ οι γυναίκες θεωρούν αδιανόητη την άρνηση, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να νιώσεις τα αντίποινα: να σε σχολιάζουν στον κοινό και μη κύκλο, να σου βγάλουν φήμες, να σε συκοφαντούν, μέχρι και να σου κάνουν υλική ή σωματική ζημιά.

Μου έχει συμβεί με γυναίκα που μου την έπεφτε απροκάλυπτα και ο ίδιος γούσταρα, αλλά με ξενέρωσε με κάτι που έκανε και την έκανα πέρα (πηγαίναμε μαζί σε δημόσιο ΙΕΚ). Στις αρχές βρήκε έναν κακομοίρη και ερχόταν όλο δίπλα μου και χαμουρεύονταν, για να μου την σπάσει κι έτσι. Στην συνέχεια άρχισε να διαδίδει φήμες και στο τέλος έγινε επιθετική. Πιστεύω ότι αν είχα αυτοκίνητο θα το έβρισκα κάποια στιγμή χαραγμένο.
Οποιοσδήποτε φανερώσει τα αισθήματα του και ο άλλος τον απορρίψει, προφανώς θα θιχτεί. Το θέμα είναι πως το διαχειρίζεσαι. Οι άνδρες, θέλουν ή δεν θέλουν, είναι εκ των πραγμάτων είναι "αναγκασμένοι" να είναι κυνηγοί. Ή μαθαίνουν να δέχονται την απόρριψη ή μένουν μπακούρια. Αντιθέτως, οι γυναίκες δεν χρειάζεται. Εμένα δεν μου έχει συμβεί τίποτα το ακραίο. Όλες τις τρελές ελκύεις.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 11 Ιαν 2019, 01:20

10 Ιαν 2019, 23:21
hellegennes έγραψε:
10 Ιαν 2019, 23:16
10 Ιαν 2019, 23:14

πιστεύω ότι η μεγαλύτερη ανοησία που θα κάνει μια γυναίκα αν αρνηθείς στο φλέρτ της είναι να πιστέψει ή ακόμα και να διαδώσει ότι είσαι γκέι.
Μου έχει συμβεί κι αυτό αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση έλεγε άλλα, που θα μπορούσαν να έχουν σοβαρότερο αντίκτυπο (νομικό).
εδώ ξεφεύγουμε από τα ''σεξιστικά'' άνδρας/γυναίκα.
είναι πολύ πιο σοβαρά ,και σε γυναίκα πιστεύω το ίδιο θα συμπεριφερόταν.
ήταν χαμηλού ''επιπέδου'' Χέλη μου.
Δεν είπα πουθενά ότι ήταν σεξίστρια. Αναφερόμουν στο πώς παίρνουν οι γυναίκες την απόρριψη. Για την ακρίβεια, την ατάκα του blackpaint ότι ο άντρας δεν φοβάται πως η ανδρική απόρριψη θα έχει σαν αντίκτυπο να θιχτεί η γυναικεία ματαιοδοξία και να προσπαθήσει να σου κάνει ζημιά.

Καταφανώς δεν είναι καθημερινό φαινόμενο, όπως φυσικά δεν είναι καθημερινό φαινόμενο να σε δείρει κάποιος ή να σε βιάσει επειδή τού έριξες χυλόπιτα. Ακριβέστερα, είναι τόσο σπάνιο που αν συμβεί γίνεται είδηση. Hello, δηλαδή!

Στην συγκεκριμένη περίπτωση πιστεύω ότι με βοήθησε το γεγονός ότι ήμουν 1,70 και 50 κιλά και δύσκολα θα πίστευε κανείς ότι θα μπορούσα να της κάνω κάτι. Αν ήμουν νταβραντισμένος ίσως και να είχα μπλέξει, γιατί έκανα την βλακεία και δέχτηκα να πάω σπίτι της για να της φτιάξω τον υπολογιστή (που δεν είχε πρόβλημα).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 11 Ιαν 2019, 01:27

τι τραβάει ο κόσμος. Τεσπα, ας το πούμε ρε χέλη αυτό μία πολύ πολύ σπάνια περίπτωση, κάτι σαν εξαίρεση, όχι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 11 Ιαν 2019, 01:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 11 Ιαν 2019, 01:28

hellegennes έγραψε:
11 Ιαν 2019, 01:20
να της φτιάξω τον υπολογιστή .
:c020:
Αυτό που σας ζητάει η κάθε άσχετη χάρη και τρέχετε να την εκπληρώσετε με ξεπερνάει.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi » 11 Ιαν 2019, 01:33

Δεν έχεις δεύτερο εγκέφαλο γι'αυτό :D
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 11 Ιαν 2019, 01:33

δεν διάβασες τον βέρια μάλλον, ο κόσμος όλος μία Αναστασία :)

εδώ μαλώνουμε αν πρέπει, όχι αν είναι :smt005:

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 11 Ιαν 2019, 01:35

enaon έγραψε:
11 Ιαν 2019, 01:33
δεν διάβασες τον βέρια μάλλον, ο κόσμος όλος μία αναστασία :)

εδώ μαλώνουμε αν πρέπει, όχι αν είναι :smt005:
Πού είναι; Δεν το βρίσκω.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 11 Ιαν 2019, 01:38

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 11 Ιαν 2019, 01:43

enaon έγραψε:
11 Ιαν 2019, 01:38
Beria @ Πεσίματα
Εδώ εγώ τόσο καιρό νόμιζα ότι είναι αλβανικό το όνομά του. Η άλλη τον έβαλε να του κουβαλά βαλίτσες. Καταλαβαίνεις τι έχει τραβήξει ο άνθρωπος από τις κάριες.

Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης » 11 Ιαν 2019, 01:43

hellegennes έγραψε:
11 Ιαν 2019, 01:20
10 Ιαν 2019, 23:21
hellegennes έγραψε:
10 Ιαν 2019, 23:16

Μου έχει συμβεί κι αυτό αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση έλεγε άλλα, που θα μπορούσαν να έχουν σοβαρότερο αντίκτυπο (νομικό).
εδώ ξεφεύγουμε από τα ''σεξιστικά'' άνδρας/γυναίκα.
είναι πολύ πιο σοβαρά ,και σε γυναίκα πιστεύω το ίδιο θα συμπεριφερόταν.
ήταν χαμηλού ''επιπέδου'' Χέλη μου.
Δεν είπα πουθενά ότι ήταν σεξίστρια. Αναφερόμουν στο πώς παίρνουν οι γυναίκες την απόρριψη. Για την ακρίβεια, την ατάκα του blackpaint ότι ο άντρας δεν φοβάται πως η ανδρική απόρριψη θα έχει σαν αντίκτυπο να θιχτεί η γυναικεία ματαιοδοξία και να προσπαθήσει να σου κάνει ζημιά.

Καταφανώς δεν είναι καθημερινό φαινόμενο, όπως φυσικά δεν είναι καθημερινό φαινόμενο να σε δείρει κάποιος ή να σε βιάσει επειδή τού έριξες χυλόπιτα. Ακριβέστερα, είναι τόσο σπάνιο που αν συμβεί γίνεται είδηση. Hello, δηλαδή!

Στην συγκεκριμένη περίπτωση πιστεύω ότι με βοήθησε το γεγονός ότι ήμουν 1,70 και 50 κιλά και δύσκολα θα πίστευε κανείς ότι θα μπορούσα να της κάνω κάτι. Αν ήμουν νταβραντισμένος ίσως και να είχα μπλέξει, γιατί έκανα την βλακεία και δέχτηκα να πάω σπίτι της για να της φτιάξω τον υπολογιστή (που δεν είχε πρόβλημα).
δεν είπα οτι είπες ότι είναι σεξίστρια.
λέω ότι σε αυτό το θέμα που προανέφερες με την συγκεκριμένη,δεν έχει σχέση με τα ''σεξιστικά''.που λέχθησαν.
είναι πέρα από αυτά.
η συγκεκριμένη όπως είπε και η Νάιδα είναι σάικο.
πιστεύω σε όλων των ειδων σχέσεων της την ίδια αντιμετώπιση θα έχει.είναι πέρα από τα φύλα.
είναι ηλίθιος άνθρωπος που έχει μάθει να περνάει το δικό της.με κάθε τρόπο ακόμα κι αν φτάσει στο σημείο πχ στο παράδειγμα με εσένα ,να σε κατηγορήσει για το οτιδήποτε,μόνο και μόνο για να σου δείξει.
(✿ ♥‿♥)
Je suis Αγις
Je suis Χαοτικός
Je suis Joost Klein

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 11 Ιαν 2019, 01:44

χαχα, ρε σέσι, πες κάτι κιούτ, τώρα είναι η ώρα :smt005:

Κλειδωμένο

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις