νύχτα έγραψε: ↑09 Ιαν 2019, 12:46
αγάπη δεν είναι να συμφωνούν δύο μισογύνηδες αφού

Αν το πάς ότι βαθιά μέσα τους δεν αγαπάνε τον εαυτό τους άρα πώς να αγαπήσουν τις γυναίκες, δε διαφωνώ. Στο φαίνεσθαι όμως και στον αφρό, μια χαρά αλληλοσυγχαίρονται, αλληλογλύφονται και κομπάζουν για τα επιτευγματα των άλλων αντρών με την ίδια ευκολία που μηδενίζουν τις γυναίκες. Αν έχεις αμφιβολίες πέρνα μια βόλτα απ τις σελίδες 9-10-11 του νήματος του Γραφικού για τις χρυσοθήρισσες να δεις αγαπούλες μεταξύ Dorian, Lolek, finest και Άγι. Ή μπορείς και στο "Έλληνες-Ελληνίδες" του Γάταρου.
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑09 Ιαν 2019, 13:18
Εγώ νομίζω ότι οι μισογύνηδες είναι ελάχιστοι.
Ο κύριος όγκος παίζει στο επίπεδο υποτίμησης τύπου "όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια".
Αυτό δεν είναι τραγικό, είναι αστείο.
Και στην τελική βρε μάτια μου, τι σημαίνει "μιλάω ανοιχτά υπέρ των γυναικών ή των ανδρών"; Αφού αυτό που καθορίζει τις συμπεριφορές δεν είναι το φύλο αλλά ο χαρακτήρας των ανθρώπων. Και αυτός δεν επιδέχεται τρανς επεμβάσεις.
Εσύ εκτιμάς όλες τις γυναίκες; Εγώ όχι. Γιατί να τις υπερασπίσω μαζικά αν δεν γουστάρω το συνολικό πακέτο;
Γιατί να δικαιολογώ τις κακές γυναικείες συμπεριφορές βάζοντας πάντα στο τραπέζι το άλλοθι της καταπίεσης που υφίστανται διαχρονικά;
Ή θεωρείς ότι μια
σκάρτη γκόμενα ή γκόμενος θα είναι σωστοί στις άλλες τους σχέσεις και ειδικώς με τα πρόσωπα του δικού τους φύλου;
Με τα ίδια γυαλιά τους βλέπουν όλους.
Αφού λοιπόν η υποτίμηση και η απαξίωση των γυναικών δεν ειναι μισογυνισμός για σένα, να υποθέσω ότι μισογύνιδες θεωρείς μόνο όσους σφάζουν-βιάζουν και ξυλοκοπούν τις γυναίκες τους. Ενώ η πλήρης απαξίωση και η υποτίμηση των γυναικών σου φαίνεται αστεία! Εμένα πάλι καθόλου.
Δε βρίσκω τίποτα αστείο σ αυτό. Τίποτα αστείο σ έναν άντρα που έχει ανάγκη να υποτιμήσει τις γυναίκες για να νιώσει αυτός καλύτερα.
Κι όπως δεν εκτιμάω όλες τις γυναίκες, έτσι δεν εκτιμάω κι όλους τους άντρες. Τις γυναίκες όμως τις κράζεις ως μίσανδρες αν υποτιμήσουν τους άντρες ενώ οι άντρες "έλα μωρέ είναι αστείοι". Χα χΑ γελάσαμε!
Εντωμεταξύ σου κάνει κακή εντύπωση που θα θιχτεί κάποια αν την πούν μαλακισμένη κι αντιδράσει αλλά η αντίδραση του άντρα που δεν τον εχει πειράξει καμιά εδώ μέσα αλλά αποφάσισε να ξεράσει την σαπίλα του, να του χαιδέψουμε το κεφαλάκι του καημένου, πείσματα κάνει, να του ταίσουμε γαλατάκι το ψυχούλι, να το ξεψειρίσουμε, αγάπη και προδέρμ γιατί ποιός ξέρει τί τράβηξε! Αυτό που τα καημένα τα αγοράκια θα τα φερθούμε σα μανούλες τους γιους κανακεύοντας τα και τα κοριτσάκια αντιστοίχως σας μανούλες που πρέπει να τα σκληραγωγήσουμε, με ξεπερνά
Μωρ δε με παρατάτε λέω γω με τα δυο μέτρα και δυο σταθμά σας;
στιλ λοβ γιου δόου

Τα υπόλοιπα αύριο