το ναζί σημαίνει σεβασμός προς την γυναίκα νομίζω ετυμολογικά. Σίγουρα σημαίνει μίσος;
Γιατί πολλοί άντρες...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Sid Vicious
Re: Γιατί πολλοί άντρες...
Ο Σιντ κάπου είχε γράψει ο ευαίσθητος Αδόλφος όχι ότι είχε δίκιο ο Αδόλφος, μην παραποιείς τα γραφόμενα μου.
Κατά τα άλλα καθείς εχει τις επιρροές του, δεν εκρυψα ποτέ τις δικές μου, χάιντεγγερ, κροπότκιν, λάβκραφτ, σπένγκλερ, λόντον, σεξ πίστολς τα παλιά κόμικ της μάρβελ, θα μπορουσα να χαρακτηριστώ και ως ένας ζοφερός μεταναρχοελευθεριακοεθνικοσοσιαλιστής σπάιντερμαν πράγμα που θα ήταν ορθότερο.
Όμως δεν πιστεύω στις ιδεολογίες, παγιώνονται σε αρτηριοσηληρωτικούς ισμους με την πάροδο του χρόνου, σε ομάδες (με την οπαδική έννοια) σκέψης και όχι σε εργαλεία σκέψης ενω προτιμώ το what works best την εκάστοτε εποχή. Είστε συντηρητικά απολειφάδια με ψευδαισθησεις προοδευτικοτητας.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Sid Vicious
Σταματάω, ήθελα να απολαυσω λίγη διασημότητα με το ποτό μου

Ναι βρε..διοτι μ τον θηλασμο θα εβγαζαν καλυτερους αριους!!!!!!!!!!Sid Vicious έγραψε: ↑13 Ιαν 2019, 21:38Η αλήθεια είναι ότι το καθεστώς της Εθινκοσοσιαλιστικής Γερμανίας της δεκαετίας του 30, ναι μεν πατριαρχικο όπως όλα τότε, σε ορισμένα θέματα των γυναικων όμως ήταν πιο προοδευτικο και πρωτοπόρο από άλλα της εποχής, πχ δημόσιος θηλασμός. Ασχέτως πολέμου και εγκληματων, ασχέτως αν διαφωνει καποιος με αυτό (κι εγω εχω τις διαφωνίες μου για τη ναζιστικη γερμανια και μαλιστα πολύ σοβαρες και εχοντας περισσότερη γνωση στο ζητημα), πως να το κάνουμε δηλαδή αφού ήταν. Πάρε και ένα εξώφυλλο ναζιστικού περιοδικού του 37 που προάγει τον δημοσιο θηλασμο
[img]https://i.postimg.cc/7Z9sPFr3/de63 ... .jpg[/img]

Κατα τα αλλα συμφωνω απολυτα μαζι σου εδω,μου αρεσει η αυτογνωσια σου.
Εγώ και χαζός είμαι και η ηλικία φταίει, ανακάλυψα και πριν λίγο ότι είχα και ξεχασμένο ένα μπουκάλι Courvosier Luxe εμφιάλωσης δεκαετίας 60 και έχω βάλει μια μεζούρα και είναι αλήθεια θεϊκο κονιάκ ,το απολαμβάνω.

Το ποιον δε ,θαυμαζουμε,δειχνει και το ποιοι ειμαστε!Περαστικουλια!

- Sid Vicious
Βλέπεις enaon πως να σταματήσω πες με όταν έχω και τέτοια θαυμάστρια, με συγκίνησε τώρα
εσθήρ αν πετύχουμε γυναίκα με αγκυλωτό σταυρό τατοο, τι κάνουμε; Της λέμε ότι είναι θαυμάσια πάντα και ένα σημαδάκι δεν χαλάει την θεσπέσια ουσία, ή κάτι σαν φύγε απο εδώ πατσαβούρα;
Ειδες αγαπουλα;Αποδεικνυεις περιτρανα οτι εχεις απολυτο δικιο,οταν λες εσυ για σενα αυτο.Sid Vicious έγραψε: ↑13 Ιαν 2019, 22:17Βλέπεις enaon πως να σταματήσω πες με όταν έχω και τέτοια θαυμάστρια, με συγκίνησε τώρα
Εγώ και χαζός είμαι

τον βγάλαμε και τον sid χαζό, εύκολο ήταν, σκίζουμε σήμερα.
- Sid Vicious
Κάτσε ρε συ, γιατί πάλι κάπως ανακόλουθη σε βλέπω. Είσαι μισόχαζη δηλαδή; Μισείς εμάς τους χαζούς; Φταίω εγώ αν γεννήθηκα με χαμηλό αικιου, δεν εχω δικαιώματα εξαιτίας αυτού, δεν είμαι άνθρωπος κι εγώ; Ζούμε σε κάποιο φασιστικο καθεστώς όπου θα μας φέρεστε έτσι άσχημα εσεις οι εξυπνοι, οι μισόχαζοι;Εσθήρ έγραψε: ↑13 Ιαν 2019, 22:21Ειδες αγαπουλα;Αποδεικνυεις περιτρανα οτι εχεις απολυτο δικιο,οταν λες εσυ για σενα αυτο.Sid Vicious έγραψε: ↑13 Ιαν 2019, 22:17Βλέπεις enaon πως να σταματήσω πες με όταν έχω και τέτοια θαυμάστρια, με συγκίνησε τώραΕγώ και χαζός είμαι
- Sid Vicious
η μάχη μαίνεται, κορμιά πέφτουν σαν στάχυα και κανείς δεν ξέρει ποιον νίκησε, τελικά δεν κάνει να πολεμάς την νύχτα.
Εγω δεν ειμαι μισοανδρη καλε μου.Ουτε μισοχαζη.Δεν εχω δηλωσει οτι μισω κανεναν.Sid Vicious έγραψε: ↑13 Ιαν 2019, 22:25Κάτσε ρε συ, γιατί πάλι κάπως ανακόλουθη σε βλέπω. Είσαι μισόχαζη δηλαδή; Μισείς εμάς τους χαζούς; Φταίω εγώ αν γεννήθηκα με χαμηλό αικιου, δεν εχω δικαιώματα εξαιτίας αυτού, δεν είμαι άνθρωπος κι εγώ; Ζούμε σε κάποιο φασιστικο καθεστώς όπου θα μας φέρεστε έτσι άσχημα εσεις οι εξυπνοι, οι μισόχαζοι;Εσθήρ έγραψε: ↑13 Ιαν 2019, 22:21Ειδες αγαπουλα;Αποδεικνυεις περιτρανα οτι εχεις απολυτο δικιο,οταν λες εσυ για σενα αυτο.Sid Vicious έγραψε: ↑13 Ιαν 2019, 22:17Βλέπεις enaon πως να σταματήσω πες με όταν έχω και τέτοια θαυμάστρια, με συγκίνησε τώραΕγώ και χαζός είμαι

Το οτι υπαρχουν ομως καποια ατομα,μισογυνιδες,μισοανδροι,χαζοι..πρεπει να το παραδεχτουμε ναι;
Ολα καλα δεν ειναι.

Τωρα αν ο αλλος παραδεχεται οτι ειναι χαζος,δεν ευθυνομαι εγω για αυτο,ουτε ειπα και πουθενα οτι τον μισω.Δεν μισω τους χαζους.Ουτε ειπα οτι εχουν λιγοτερα δικαιωματα.Μπορεις να διαβαζεις;Η να σου παρω δασκαλο;

- Sid Vicious
Αφου γέλασες που είμαι χαζός, δεν μπορείς να κρύψεις την μισοχαζίαση σου, με πλήγωσες και λυπάμαι. Δάσκαλο όχι δεν θέλω,τι ανωμαλίες είναι αυτές, δασκάλα ναι οκ μπορεί καμια φορα, χαζός είμαι είπαμε όχι τζέιΕσθήρ έγραψε: ↑13 Ιαν 2019, 22:28Εγω δεν ειμαι μισοανδρη καλε μου.Ουτε μισοχαζη.Δεν εχω δηλωσει οτι μισω κανεναν.Sid Vicious έγραψε: ↑13 Ιαν 2019, 22:25Κάτσε ρε συ, γιατί πάλι κάπως ανακόλουθη σε βλέπω. Είσαι μισόχαζη δηλαδή; Μισείς εμάς τους χαζούς; Φταίω εγώ αν γεννήθηκα με χαμηλό αικιου, δεν εχω δικαιώματα εξαιτίας αυτού, δεν είμαι άνθρωπος κι εγώ; Ζούμε σε κάποιο φασιστικο καθεστώς όπου θα μας φέρεστε έτσι άσχημα εσεις οι εξυπνοι, οι μισόχαζοι;
Το οτι υπαρχουν ομως καποια ατομα,μισογυνιδες,μισοανδροι,χαζοι..πρεπει να το παραδεχτουμε ναι;
Ολα καλα δεν ειναι.
Τωρα αν ο αλλος παραδεχεται οτι ειναι χαζος,δεν ευθυνομαι εγω για αυτο,ουτε ειπα και πουθενα οτι τον μισω.Δεν μισω τους χαζους.Μπορεις να διαβαζεις;Η να σου παρω δασκαλο;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί οι άντρες...
από Καραμελίτσα » 13 Μάιος 2024, 20:06 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 8 Απαντήσεις
- 746 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καραμελίτσα
27 Μάιος 2024, 18:55
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί οι άντρες δεν διαβάζουν;
από Καραμελίτσα » 01 Μάιος 2024, 13:18 » σε Λογοτεχνία - 174 Απαντήσεις
- 5338 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ιδεολόγος
04 Μάιος 2024, 15:13
-
-
-
Νέα δημοσίευση Χρειάζονται οι άντρες τις γυναίκες;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 18 Φεβ 2025, 11:23 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 12 Απαντήσεις
- 320 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέλευκας
18 Φεβ 2025, 17:33
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στυτική δυσλειτουργία. Ας μιλήσουμε σαν άντρες.
από Γενιά της Αμαρτίας » 30 Δεκ 2023, 19:52 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 0 Απαντήσεις
- 633 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας
30 Δεκ 2023, 19:52
-