Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
blackpaint
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από blackpaint » 29 Απρ 2018, 21:01
enaon έγραψε: ↑29 Απρ 2018, 20:55
σου ξαναλέω, έστω οτι εγώ σου λέω ειλικρινά οτι δεν ξέρω, ζώ μέσα μου και παρατηρώ οτι μία μου δίνει ευχαρίστηση, μία όχι, οπότε σιγά σιγά με γνωρίζω, μαθαίνω αυτό που ονομάζω αισθητική μου.
Τι ανακαλύπτω, κάτι που προσέλαβα, κάτι που προϋπήρχε, μία μίξη;
αν δεν μπορεις να μου εξηγησεις γιατι σ αρεσει η δε σ αρεσει κατι, δεν πολυδινω σημασια στη γνωμη σου.
η απαντηση ειναι
κάτι που προσέλαβα
-
Otto Weininger
από Otto Weininger » 29 Απρ 2018, 21:02
Εξηγείς στο παιδί σου πως το να έλκονται άτομα του ιδίου φύλου αποκλειστικά είναι ενάντια στην φύση και την διαιωνιση του είδους. Του εξηγείς πως οφείλει να σέβεται την διαφορετικοτητα, διότι δεν κρίνεται η αξία ενός ανθρώπου από τις σεξουαλικες προτιμήσεις του.
Ταυτόχρονα του επισημαίνεις οτι δεν δέχεται κανενός είδους προπαγάνδα με το στανιο.
Τέλος, του λες πως όποια απορία έχει μπορεί να ρωτήσει τους γονείς του.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
enaon
από enaon » 29 Απρ 2018, 21:04
blackpaint έγραψε: ↑29 Απρ 2018, 21:01
σου ξαναλέω, έστω οτι εγώ σου λέω ειλικρινά οτι δεν ξέρω, ζώ μέσα μου και παρατηρώ οτι μία μου δίνει ευχαρίστηση, μία όχι, οπότε σιγά σιγά με γνωρίζω, μαθαίνω αυτό που ονομάζω αισθητική μου.
αν δεν μπορεις να μου εξηγησεις γιατι σ αρεσει η δε σ αρεσει κατι, δεν πολυδινω σημασια στη γνωμη σου.
η απαντηση ειναι
κάτι που προσέλαβα
φίλε αυτό που ζητάς δεν μπορεί να συμβεί, είναι σαν να λες οτι τα παιδιά 9-10 ετών είναι φιλεύσπλαχνα.
δεν ξέρουμε γιατί μας αρέσουν αυτά που μας αρέσουν, έχουμε καλές υποθέσεις, αλλά δεν γνωρίζουμε, αυτή είναι η μαγεία των ανθρώπων. Υπάρχουν θεωρίες όμως, κάποιες λένε επίκτητα κάποιες όχι κλπ, εσύ τι λές;
-
blackpaint
από blackpaint » 29 Απρ 2018, 21:06
Otto Weininger έγραψε: ↑29 Απρ 2018, 21:02
Εξηγείς στο παιδί σου πως το να έλκονται άτομα του ιδίου φύλου αποκλειστικά είναι ενάντια στην φύση και την διαιωνιση του είδους. Του εξηγείς πως οφείλει να σέβεται την διαφορετικοτητα, διότι δεν κρίνεται η αξία ενός ανθρώπου από τις σεξουαλικες προτιμήσεις του.
Ταυτόχρονα του επισημαίνεις οτι δεν δέχεται κανενός είδους προπαγάνδα με το στανιο.
Τέλος, του λες πως όποια απορία έχει μπορεί να ρωτήσει τους γονείς του.
τηρουμενων των αναλογιων, απροσμενη πολιτικη ορθοτητα απο τον τοτο!
νοιωθω ικανοποιηση τωρα, τοσο πληκτρολογημα επιασε εστω και λιγο τοπο!
-
Χαοτικός
- Phorum.gr user: Χαοτικός
από Χαοτικός » 29 Απρ 2018, 21:07
Κι άμα είναι το ίδιο gay του εξηγείς ότι είναι ενάντια στη φύση και τη διαιώνιση του είδους;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
[42]
από [42] » 29 Απρ 2018, 21:07
Juno έγραψε: ↑29 Απρ 2018, 19:47
[42] έγραψε: ↑29 Απρ 2018, 15:11
Juno έγραψε: ↑29 Απρ 2018, 12:22
...
δεν ασχολούμαι άλλο. είστε χαμένες περιπτώσεις για την πρόοδο της ανθρωπότητας. η πάστα του φοβικού, συντηρητικού ανθρώπου, που άγεται και φέρεται από προκαταλήψεις και αντιδραστικές ιδέες που του φυτέψανε από τρυφερή ηλικία.
εδώ έχουμε σοβαρά θέματα να λύσουμε, αδικίες και ανισότητες του καπιταλισμού και έχουμε κάθε φορά και σας να πισωγυρίζετε την ιστορία κυνηγώντας εβραίους, τούρκους, σκοπιανούς, μαύρους, μετανάστες, γκέι, τρανς κ.ο.κ

Αυτό (
Anonymous @ Jason Αντιγόνη)
ήταν απάντηση σε αυτό
Juno @ Jason ΑντιγόνηJuno έγραψε: ↑29 Απρ 2018, 12:22
[42] έγραψε: ↑29 Απρ 2018, 12:05
δεν γίνεται κουβέντα με λέξεις και έννοιες που τις τεντώνει ο καθένας όπως τον βολεύει.
είναι κοινωνικά και ατομικά κακό να είναι κανείς τρανς, άφυλος, γκέι ή οτιδήποτε; μια απάντηση σε αυτό αρκεί.
να το λύσουμε γιατί έχουμε και σοβαρότερα θέματα ακόμα.
Σου δείχνω πιο πάνω στην ίδια σελίδα γιατί είναι κακό, αλλά το κάνεις γαργάρα.
Juno @ Jason Αντιγόνη
Κάποιοι βλέπουμε.

Έτσι για να βλέπουμε πώς αποφεύγεις να απαντήσεις με λογικά επιχειρήματα πχ γιατί δεν είναι κακό αυτό που βλέπουμε στις φωτογραφίες.
χαμογελαστά παιδιά βλέπω. που είναι το κακό;
λες να τα κολλήσουν ομοφυλοφιλία;

-
enaon
από enaon » 29 Απρ 2018, 21:10
η απαντηση ειναι
κάτι που προσέλαβα
σορυ δεν κατάλαβα ότι απάντησες, νόμιζα οτι παίζεις.
θεωρείς λοιπόν την αισθητική μας άσπρο χαρτί, θέμα προσλήψεων. Θεωρείς δηλαδή οτι αν μεγαλώσουν με λγβτ, θα τους αρέσει μετά αυτό που είδαν. Αν έχεις δίκιο, δεν ειναι κακό, γιατί όχι.
Αλλά που το ξέρεις, γιατί ρισκάρεις να κάνεις μερικούς να νιώθουν άσχημα αν έχεις άδικο;
-
blackpaint
από blackpaint » 29 Απρ 2018, 21:10
enaon έγραψε: ↑29 Απρ 2018, 21:04
η απαντηση ειναι
κάτι που προσέλαβα
φίλε αυτό που ζητάς δεν μπορεί να συμβεί, είναι σαν να λες οτι τα παιδιά 9-10 ετών είναι φιλεύσπλαχνα.
δεν ξέρουμε γιατί μας αρέσουν αυτά που μας αρέσουν, έχουμε καλές υποθέσεις, αλλά δεν γνωρίζουμε, αυτή είναι η μαγεία των ανθρώπων. Υπάρχουν θεωρίες όμως, κάποιες λένε επίκτητα κάποιες όχι κλπ, εσύ τι λές;
εννοιες οπως αισθητικη και ηθικη ειναι καθαρα ανθρωπινα δημιουργηματα ρε εναον, εντελως επικτητα και καλλιεργουνται μεσω της παιδειας. Και μην το δενεις κομπο αυτο που λες, ενας κριτικος τεχνης πχ δεν θα αιτιολογησει τα θαψιμο ενος εργου επειδη δεν του αρεσε απλα.
-
Χαοτικός
- Phorum.gr user: Χαοτικός
από Χαοτικός » 29 Απρ 2018, 21:12
[42] έγραψε: ↑29 Απρ 2018, 21:07

Μπορεί όχι εντελώς αλλά ίσως να γουστάρουν να ξυρίζουν τα μπούτια τους. Λίγο είναι ρε; oh wait...
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
enaon
από enaon » 29 Απρ 2018, 21:13
blackpaint έγραψε: ↑29 Απρ 2018, 21:10
εννοιες οπως αισθητικη ειναι καθαρα ανθρωπινα δημιουργηματα ρε εναον
μπορεί, και αν έχεις δίκιο καλά κάνεις που είσαι τόσο σίγουρος, ότι ξέρουμε καλό είναι να το διδάσκουμε. Αλλά γιατί το ξέρεις αυτό; Και εμένα μου αρέσουν αυτές οι επιστήμες, και δεν το ξέρω. Που το έμαθες;
-
blackpaint
από blackpaint » 29 Απρ 2018, 21:15
enaon έγραψε: ↑29 Απρ 2018, 21:10
θεωρείς λοιπόν την αισθητική μας άσπρο χαρτί, θέμα προσλήψεων. Θεωρείς δηλαδή οτι αν μεγαλώσουν με λγβτ, θα τους αρέσει μετά αυτό που είδαν. Αν έχεις δίκιο, δεν ειναι κακό, γιατί όχι.
Αλλά που το ξέρεις, γιατί ρισκάρεις να κάνεις μερικούς να νιώθουν άσχημα αν έχεις άδικο;
ε ναι, ασπρο χαρτι ειναι και μετα γεμιζει απο την κοινωνια, πως αλλιως δηλαδη εξηγεις πως κοσμος ακουει σκυλαδικα;
το θεμα δεν ειναι να τους αρεσουν η οχι οι λοατ, αλλα να τους αποδεχονται σαν κατι νορμαλ. Οπως ειναι νορμαλ να βλεπεις ετεροφυλο ζευγαρι να φιλιεται δημοσια, ειναι νορμαλ να βλεπεις και ομοφυλο. Αν νοιωθεις ασχημα με το ενα, νοιωθεις και με το αλλο, αλλιως λειτουργεις βασει προκαταληψεων
-
blackpaint
από blackpaint » 29 Απρ 2018, 21:16
Χαοτικός έγραψε: ↑29 Απρ 2018, 21:12
[42] έγραψε: ↑29 Απρ 2018, 21:07

Μπορεί όχι εντελώς αλλά ίσως να γουστάρουν να ξυρίζουν τα μπούτια τους. Λίγο είναι ρε; oh wait...
το τζεισον αντιγονη δεν εχει τετοια θεματα, γουσταρει την αφυλη βελεντζα του
-
enaon
από enaon » 29 Απρ 2018, 21:18
blackpaint έγραψε: ↑29 Απρ 2018, 21:15
enaon έγραψε: ↑29 Απρ 2018, 21:10
ε ναι, ασπρο χαρτι ειναι και μετα γεμιζει απο την κοινωνια, πως αλλιως δηλαδη εξηγεις πως κοσμος ακουει σκυλαδικα;
το θεμα δεν ειναι να τους αρεσουν η οχι οι λοατ, αλλα να τους αποδεχονται σαν κατι νορμαλ. Οπως ειναι νορμαλ να βλεπεις ετεροφυλο ζευγαρι να φιλιεται δημοσια, ειναι νορμαλ να βλεπεις και ομοφυλο. Αν νοιωθεις ασχημα με το ενα, νοιωθεις και με το αλλο, αλλιως λειτουργεις βασει προκαταληψεων
μην μου λές οτι είσαι σίγουρος εντελώς τελείως κλπ, το έχω καταλάβει, οπότε με έχεις παραξενέψει. Πώς το ξέρεις σε ρωτάω, που το βάσισες εκτός από την μελέτη του εαυτού σου και του τρόπου που αντιλαμβάνεται τα γύρω του;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
enaon την 29 Απρ 2018, 21:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Otto Weininger
από Otto Weininger » 29 Απρ 2018, 21:18
Χαοτικός έγραψε: ↑29 Απρ 2018, 21:07
Κι άμα είναι το ίδιο gay του εξηγείς ότι είναι ενάντια στη φύση και τη διαιώνιση του είδους;
Ναι, με έναν πιο προσεκτικό τρόπο γιατί είναι παιδί σου. Και από κει και πέρα το στηρίζεις.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
vagabondo
από vagabondo » 29 Απρ 2018, 21:20
blackpaint έγραψε: ↑29 Απρ 2018, 21:15
Εσύ, που δεν ακούς σκυλάδικα, δεν ήσουν άσπρο χαρτί;
-
-
- 15 Απαντήσεις
- 483 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
01 Ιουν 2024, 22:08
-
-
- 6 Απαντήσεις
- 246 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
01 Ιουν 2024, 15:29
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.