Για έλα δω Nandros να μας πεις για καρέκλες
Re: Για έλα δω Nandros να μας πεις για καρέκλες
Ρε μπουρδολόγε, δε ζητησα να κατέβει το βίντεο απ το διαδικτυο γενικά
Δεν ζήτησα να ακυρωθεί η προσπάθεια όλων αυτών των ατόμων
Ούτε ζήτησα να λογοκριθεί μια συλλογική προσπάθεια
Θα μπορούσαν να ανέβουν τα κείμενα κι όχι βίντεο, πάλι θα γινόταν διακίνηση ιδεών, θα μπορούσαν να ανέβουν τα βίντεο και να ταυτοποιείς όλους τους υπόλοιπους που δεν είχαν πρόβλημα, εκτός απο μένα, πάλι θα γινόταν διακίνηση ιδεών.
Ζήτησα να μην ανέβει στο φόρουμ των λίγων εκατοντάδων ενεργών μελών ή έστω να μην ταυτοποιείται το άτομο με το νικ. ¨Οχι να μην ταυτοποιηθείς εσύ που εχεις γκαΐλα τη δημοσιότητα, όχι ο οποιοσδήποτε άλλος, όχι γιατί ήθελα να λογοκρίνω αλλά για να μην ταυτοποιηθώ εγώ γιατί δεχόμουν απειλητικά μηνύματα απο αριστερούς και δεξιούς φορουμίτες (μερικά εκ των οποίων γνώριζε και η διαχείριση). Κι ολα αυτά ΠΡΙΝ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΟΧΙ ΜΕΤΑ. Συμφωνήσατε όλοι.
Δεν τσακώθηκα ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΕΝΑ και τον πληθυντικό κόψ τον, δεν είχες απο κανεναν στήριξη για αυτό που έκανες οπότε μη προσπαθείς να το κάνεις να φαίνεστε πολλοί.
Παραδέξου ότι φέρθηκες ανέντιμα και τις μπούρδες που λες για συγκεκριμένο άτομο ούτε που τις καταλαβαίνω. Αν έχεις τα κοχόνες μίλα καθαρά
Δεν ζήτησα να ακυρωθεί η προσπάθεια όλων αυτών των ατόμων
Ούτε ζήτησα να λογοκριθεί μια συλλογική προσπάθεια
Θα μπορούσαν να ανέβουν τα κείμενα κι όχι βίντεο, πάλι θα γινόταν διακίνηση ιδεών, θα μπορούσαν να ανέβουν τα βίντεο και να ταυτοποιείς όλους τους υπόλοιπους που δεν είχαν πρόβλημα, εκτός απο μένα, πάλι θα γινόταν διακίνηση ιδεών.
Ζήτησα να μην ανέβει στο φόρουμ των λίγων εκατοντάδων ενεργών μελών ή έστω να μην ταυτοποιείται το άτομο με το νικ. ¨Οχι να μην ταυτοποιηθείς εσύ που εχεις γκαΐλα τη δημοσιότητα, όχι ο οποιοσδήποτε άλλος, όχι γιατί ήθελα να λογοκρίνω αλλά για να μην ταυτοποιηθώ εγώ γιατί δεχόμουν απειλητικά μηνύματα απο αριστερούς και δεξιούς φορουμίτες (μερικά εκ των οποίων γνώριζε και η διαχείριση). Κι ολα αυτά ΠΡΙΝ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΟΧΙ ΜΕΤΑ. Συμφωνήσατε όλοι.
Δεν τσακώθηκα ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΕΝΑ και τον πληθυντικό κόψ τον, δεν είχες απο κανεναν στήριξη για αυτό που έκανες οπότε μη προσπαθείς να το κάνεις να φαίνεστε πολλοί.
Παραδέξου ότι φέρθηκες ανέντιμα και τις μπούρδες που λες για συγκεκριμένο άτομο ούτε που τις καταλαβαίνω. Αν έχεις τα κοχόνες μίλα καθαρά
Έχεις σπάσει το κοντέρ της γελοιότητας.Αρίστος έγραψε: ↑16 Ιαν 2019, 10:03Το βιντεο ανεβηκε σε πολλες ιστοσελιδες στο διαδικτυο γιατι ανηκε στη ΔΗΠΕ και υπηρχε ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ αποφαση για την προωθηση του.Ίφιδα έγραψε: ↑16 Ιαν 2019, 09:53
α) δεν είπα ότι το βιντεάκι ήταν κάποιου άλλου
τα β και γ δεν έχουν απολυτως καμία σχέση μ αυτό που σου λέω. Δεν ζήτησα να σταματατήσει καμία εκδήλωση, ούτε να μην πληρώσουν για να γίνει η εκδήλωση ούτε τις άλλες μπούρδες που τσαμπουνάς.
δ) Το να ζητήσω να μην ταυτοποιείται το άτομο με το νικ δεν έχει να κάνει ούτε με ΨΩΝΙΟ (ποιο ψώνιο ρε, αν ήμουν τόσο ψωνάρα όσο εσύ το αντίθετο θα ήθελα) ούτε με προσπάθεια φιμωσης ιδεών, γκεμπελάκο, είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ. Ειχαμε συμφωνήσει σ αυτό ΠΡΟΤΟΥ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ και δέχτηκες, δεν το είπα μετά, το ξεκαθάρισα πριν το διαβάσω, αλλιώς δε θα το διάβαζα εγώ, ας το διάβαζες εσύ κι ας προωθούσες τις ιδέες σου στο φόρουμ των λίγων εκατοντάδων ενεργών μελών. ΑΝ έκανε τόσο άσχημη εντύπωση η συμπεριφορά μου γιατί δεχτήκατε να διαβάσω εγώ το κείμενο αφού σας ζήτησα να μην ανέβει στο φόρουμ; ΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΔΕ ΣΑΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑ ΕΓΩ, εσείς επιμένατε όχι εγώ. Ψεύδεσαι και σ αυτό όπως αποδεδειγμένα έλεγες ψέμματα και για όλα τα άλλα. Ας ήσουν ειλικρινής κι ας έλεγες "επειδή θέλω να ανέβει στο φόρουμ, ας το διαβάσει κάποιος άλλος ή θα το διαβάσω εγώ" Εσύ όχι μονο συμφώνησες να μην ανέβει και τελικά το ανέβασες, που σιγά το λαό του φόρουμ που θα έχανε τις ιδέες λες και δε τις ξέρανε, αλλά σημείωσες και τα δευτερόλεπτα ταυτοποιώντας άτομο με νικ ΑΛΗΤΗ. Θα μπορούσες έστω να μην ταυτοποιήσεις άτομο με νικ.
ε) Δεν χρειαζόταν κανείς να μου βάλει λόγια για να νιώσω αηδία και μετά την εκδήλωση φυσικά και ήταν όλα μέλι γάλα αφού δεν είχες ακόμα ανεβάσει το βίντεο
Τον εαυτό σου ήθελες να δείξεις και να δημιουργήσεις τζέρτζελο εκμεταλλευόμενος την περσόνα
Όπως ακριβώς κάνεις και τώρα .-
Ανεβηκε και σε ιστοσελιδες στην επαρχια.
Με ποιο ακριβως δικαιωμα εσυ ηθελες να κατεβει;
Με ποιο δικαιωμα ηθελες να ακυρωσεις την προσπαθεια ολων αυτων των ατομων;
Και τελος με ποιο δικαιωμα θεωρεις εμενα υπευθυνο για το βιντεο οταν εσυ παραδεχεσαι οτι ηταν της ΔΗΠΕ;
.
Σε κατηγορεί γιατί εσύ το ανέβασες στο συγκεκριμένο φόρουμ.
Σταμάτα να κρύβεσαι πίσω από τα φουστάνια της κάθε συλλογικότητας για πράγματα που παίρνεις εσύ πρωτοβουλία.
Μ' αυτήν τη λογική, ο οποιοσδήποτε ανεβάσει μια φωτογραφία σου, ένα βίντεο ή το οτιδήποτε αφορά σε κάτι συλλογικό στο φόρουμ, χωρίς την έγκριση σου, θα το κάνει για τη συλλογικότητα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
μα δεν ήταν συλλογικότητα καν, πατάρι ήταν, αν ηταν συλλογικότητα θα το ανέβαζανε στο φόρουμ.
Ωραία Ιστορία πάντως, πάλι καλά που υπάρχουν οι τσιρλεαντερς του αρίστου και την μάθαμε.

Το ΑΝΕΒΑΣΑΜΕ και οχι το ανεβασα στο φορουμ κατοπιν ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ αποφασης και δεν υπηρχε περιπτωση να δεχτουμε ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΕΣ.
Οσο για τη γελοιοτητα σου επιστρεφεται.
.
Οσο για τη γελοιοτητα σου επιστρεφεται.
.
Ετσι κι αλλιως ομως νομιζω οτι το βιντεο ΔΕΝ παρεμεινε στο φορουμ αν και δεν θυμαμαι το λογο.
.
.
να πώ εγώ που δεν ειχα ιδέα πριν απο λίγο; 

Εγώ είμαι τσιρλίντερ της Ίφιδας.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Γιατί ταυτοποίησες πρόσωπο-ονοματεπωνυμο και περσόνα χωρίς την συγκατάθεσή μου και θα μπορούσαν να είχαν νομικές συνέπειες.
Εκανες κάτι δηλαδή πολύ χειρότερο απ αυτό που κατηγορείς τον Νάνδρο.
Το βίντεο θα μπορούσε να μείνει αν έσβηνες απλά το ¨και στο τάδε:τάδε δευτερόλεπτο, η Ίφιδα¨! Ούτε αυτό δεν έκανες παρ όλες τις εκκλήσεις μου.
Και όχι δεν το ΑΝΕΒΑΣΑΤΕ, το ανέβασες, κανένας άλλος δεν ανέβασε το βίντεο, μόνο εσύ
Εκανες κάτι δηλαδή πολύ χειρότερο απ αυτό που κατηγορείς τον Νάνδρο.
Το βίντεο θα μπορούσε να μείνει αν έσβηνες απλά το ¨και στο τάδε:τάδε δευτερόλεπτο, η Ίφιδα¨! Ούτε αυτό δεν έκανες παρ όλες τις εκκλήσεις μου.
Και όχι δεν το ΑΝΕΒΑΣΑΤΕ, το ανέβασες, κανένας άλλος δεν ανέβασε το βίντεο, μόνο εσύ
Το βιντεο κατεβηκε απο το πχορουμ ετσι κι αλλιως (αν και δεν θυμαμαι για ποιο λογο) οποτε πραγματικα ΔΕΝ καταλαβαινω πως μετα απο 7 χρονια καθεσαι και με ζαλιζεις θεωροντας μαλιστα εμενα υπευθυνο για μια συλλογικη αποφαση.
.
.
Για μας είναι άνοστος.
Αυτοί που θα τον φάνε στη μάπα είναι αυτοί που τον γουστάρουν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ναι, αλλα θα γραφει "φευγω".
και μετα θα ξαναμπαινει για να το ξαναγραψει.
γω δε θελω να φυγει παντως. ουτε θελω να μη γραφει "φευγω"
γω ειμαι εδω για να γελαω. και ειναι αστειο να βλεπεις καποιον να γραφει ολο φευγω, και ολο να ειναι εδω.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Μα θέλει να φύγει απλά δε τον αφήνουν οι θαυμαστές, νιώθει ένα χρέος απέναντί τους, γι αυτούς μένει.
ε, ρε γλεντια.Ίφιδα έγραψε: ↑16 Ιαν 2019, 09:25Αρίστο, ΨΕΥΔΕΣΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣΑρίστος έγραψε: ↑15 Ιαν 2019, 23:03Για να μην μενουν κενα.
Το βιντεο ηταν της ΔΗΠΕ, οχι των Ελευθερων Χρεοκοπημενων, ουτε του Αριστου.
Και η συμφωνια στη ΔΗΠΕ ηταν να κοινοποιηθει στο διαδικτυο οπως και ολα τα βιντεο των εκδηλωσεων της.
70 ατομα ειμασταν στη συγκεκριμενη εκδηλωση, ΟΛΟΙ γνωριζαμε πως η εκδηλωση βιντοεσκοπουνταν, οι δυο καμεραμεν τραβουσαν σε κοντινο πλανο (απο τη μεση της αιθουσας) και μονο η Ιφιδα απο 70 ατομα ζητησε να μην εμφανιστει το βιντεο.
.
Μου ζητήσατε να διαβάσω ένα κείμενο της Ρόδου επειδή δεν μπόρεσαν εκείνοι να στείλουν αντιπρόσωπο. Δέχτηκα με την προυπόθεση να ΜΗΝ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ, δεν με ενδιέφερε το διαδίκτυο γενικά, δεν λάμβανα απειλές γενικά απ το διαδίκτυο αλλά απ το φόρουμ. Σας εξήγησα και το γιατί, μπροστά σε όλους τους φορουμίτες που ήταν τότε εκεί. Συμφώνησες. Και τελικά όχι μόνο ανέβασες το βίντεο στο φόρουμ, με το πρόσωπο και το ονοματεπωνυμο μου να ακούγονται στο βίντεο, αλλά σημείωσες και τα δευτερόλεπτα βάζοντας και το νικ μου! Κι όταν σου ζήτησα να το κατεβάσεις, προτού το καταγγείλω στην διαχείριση ή τουλάχιστον να μην ταυτοποίείς το νικ με το άτομο, με αγνόησες επιδεικτικά.
Αυτό είναι ΑΛΗΤΕΙΑ.
Και δε θα το ανέφερα καν (το είχα ξεχάσει για την ακρίβεια) αν δεν είχες το ΘΡΑΣΟΣ ψωνάρα να απειλείς μέλος με μηνύσεις, επειδή ισχυρίζεται ότι εσύ, ο δήθεν αντιμνημονιακός, ο δήθεν ΄φευγουμευρωπαίος, ο δήθεν οχιτζής έγινες εν μια νυκτί κολλητάρι του Σύριζα που στηρίζει με μένος κάθε προδοσία ενώ παράλληλα εντελώς ξαφνικά, άρχισες να αρθρογραφείς σε εφημερίδες και σάιτ. Νιουζφλας, δεν είναι ο μόνος που πιστεύει ότι κάνεις κωλοτούμπες για μια καρέκλα ή ΄κάποια σέντς. Σου τό χουν πολλοί άλλοι, μέσα σ αυτούς κι εγώ, αλλά εσύ θυμήθηκες να απειλήσεις με μηνύσεις τώρα, τώρα που μπορείς ως φιλαράκι της φασιστικής κυβερνήσεως. Στα κοντά 40 χρόνια που ζω, δεν έχω δει καμία άλλη κυβέρνηση τόσο φασιστική που να απειλεί με δικαστήρια και φυλακίσεις όσους έχουν διαφορετική άποψη. Το ότι έχετε μαζέψει όλη τη σαπίλα του πλανήτη ως υποστηρικτές δεν είναι τυχαίο.
Κι εγώ θέλω να μείνεις

στηριζω ιφιδα. αλλα με το μαλακο, μην τον γλεντας αποτομα, να μη χαλασει αμεσως, να προλαβουμε να παιξουμε λιγο κι εμεις.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Άσχημα τα νέα για τις καρέκλες, τρίζουνε...
από βοθρατζης » 11 Αύγ 2024, 17:01 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 170 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
11 Αύγ 2024, 17:11
-
-
-
Νέα δημοσίευση Βρεφονηπιοκόμοι κατηγορούνται ότι κλείδωναν σε σκοτεινή αποθήκη και έδεναν σε καρέκλες τα νήπια
από Niki » 06 Απρ 2024, 21:00 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 278 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Niki
06 Απρ 2024, 21:00
-