♥ Καμιά γυναίκα δεν είναι απολύτως στρέιτ ♥
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Re: ♥ Καμιά γυναίκα δεν είναι απολύτως στρέιτ ♥
Βάζουν ανάμεσα λαδόκολλα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- hellegennes
Δεν τα ξέρεις καλά. Τα πράγματα έχουν αλλάξει. Άνοιξε κανένα βιβλίο gender studies να ξεστραβωθείς, που νομίζεις ότι είσαστε γυναίκες χωρίς να είστε άντρες.Εσθήρ έγραψε: ↑23 Ιαν 2019, 21:09Ποιος λεει οτι ειμαστε αντρες;Αν ειμασταν αντρες,δεν θα ειμασταν γυναικες.Gherschaagk έγραψε: ↑23 Ιαν 2019, 21:07Οφείλω να το γράψω.
Είμαστε πολύ ωραίες, είμαστε υπέροχες, είμαστε σεκσυ μέχρι θανάτου, αλλά άντρες δεν είμαστε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Cecily Anne
E γι'αυτό η τυρίλα άργησε μια μέρα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
αν τα καταφέρει θα την παραδεχθώ, εγω νομίζω οτι απλά με έστελνε για τσάι.

- Cecily Anne
Έχω την εντύπωση ότι εννοεί ότι οι πραγματικοί γκέι έχουν ξεκολλήσει από την "φαντασίωση" της υπόθεσης. Δηλαδή δεν είσαι γκέυ γιατί είδες δυο τριχωτά αντρικά στήθοι και άναψες, αλλά είσαι γκέυ γιατί σου έκανε τον πωπό κουμπαρά χρώματος σκατί και ζήταγες κι άλλο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
ρε σέσι, όταν διαβάζουμε κάνουμε το κείμενο εικόνα, βάζε κανένα σπόιλερ. 
ελπίζω να μην το βρήκες αλλιώς είχα δίκιο, τσάι.

ελπίζω να μην το βρήκες αλλιώς είχα δίκιο, τσάι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 24 Ιαν 2019, 01:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Cecily Anne
Εγκώ βοηθήσει ητελα.
- hellegennes
Αν ανάβεις βλέποντας τριχωτά, αντρικά στήθη είσαι γκέι είτε το θεωρείς είτε όχι. Δεν καταλαβαίνω την έννοια «έχουν ξεκολλήσει».Cecily Anne έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 01:40Έχω την εντύπωση ότι εννοεί ότι οι πραγματικοί γκέι έχουν ξεκολλήσει από την "φαντασίωση" της υπόθεσης. Δηλαδή δεν είσαι γκέυ γιατί είδες δυο τριχωτά αντρικά στήθοι και άναψες, αλλά είσαι γκέυ γιατί σου έκανε τον πωπό κουμπαρά χρώματος σκατί και ζήταγες κι άλλο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Cecily Anne
hellegennes έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 01:55
Αν ανάβεις βλέποντας τριχωτά, αντρικά στήθη είσαι γκέι είτε το θεωρείς είτε όχι. Δεν καταλαβαίνω την έννοια «έχουν ξεκολλήσει».

- hellegennes
Αυτό δεν έχει να κάνει με σεξουαλικές προτιμήσεις. Όλοι όταν είναι 12 φαντασιώνονται το σεξ ως κάτι που δεν είναι, αλλά αυτό δεν τους εμποδίζει να κάνουν σεξ και να είναι στρέιτ ή γκέι.Cecily Anne έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 01:57hellegennes έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 01:55
Αν ανάβεις βλέποντας τριχωτά, αντρικά στήθη είσαι γκέι είτε το θεωρείς είτε όχι. Δεν καταλαβαίνω την έννοια «έχουν ξεκολλήσει».Όχι διότι μπορεί να νομίζεις ότι ανάβεις και στην πράξη να μην είναι το ίδιο.
Επίσης μπορεί να'σ'αρέσει η Κίτσα που έχει πολυκυστικές ωοθήκες και δεν έκανε λέιζερ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Cecily Anne
Ναι ρε απλά σου εξηγεί ότι η φαντασίωση και η πραγματικότητα μπορεί τελικά να μην έχουν καμία σχέση.hellegennes έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 02:05
Αυτό δεν έχει να κάνει με σεξουαλικές προτιμήσεις. Όλοι όταν είναι 12 φαντασιώνονται το σεξ ως κάτι που δεν είναι, αλλά αυτό δεν τους εμποδίζει να κάνουν σεξ και να είναι στρέιτ ή γκέι.
- hellegennes
Δεν καταλαβαίνω ότι λέει αυτό. Βασικά δεν καταλαβαίνω καν τι λέει, αλλά αυτό είναι άλλη υπόθεση.
Φυσικά και η φαντασίωση με την πραγματικότητα δεν έχουν καμμία σχέση. Αυτό ισχύει και για τις στρέιτ σχέσεις. Μην μου πεις ότι την πρώτη φορά που έκανες σεξ είπες «τελικά ήταν όπως το περίμενα και ακόμη καλύτερα!».
Φυσικά και η φαντασίωση με την πραγματικότητα δεν έχουν καμμία σχέση. Αυτό ισχύει και για τις στρέιτ σχέσεις. Μην μου πεις ότι την πρώτη φορά που έκανες σεξ είπες «τελικά ήταν όπως το περίμενα και ακόμη καλύτερα!».
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
τι σχέση έχουν όλα αυτά με τον Πυγμαλίωνα; Και χαμομήλι κόψτε. 

- blackpaint
δεν ξερω για σας τους πληβειους, αλλα για μενα ετσι ηταν.hellegennes έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 02:14Μην μου πεις ότι την πρώτη φορά που έκανες σεξ είπες «τελικά ήταν όπως το περίμενα και ακόμη καλύτερα!».
- blackpaint
επισης εχω κατα καιρους συναντησει κατι απιστευτες μαστορισες που με καναν να ψαχνω νεες φαντασιωσεις απο την επομενη κιολας, αφου ειχα πια εξαντλησει και υλοποιησει (και εξασφαλισει) τις παλιες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ξεφτιλισμενα ανδριλικια - 17 άνδρες σε stand up παράσταση, καμία γυναίκα!
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 22 Ιαν 2025, 23:22 » σε Κοινωνικά θέματα - 336 Απαντήσεις
- 7191 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jackie Daniels
11 Φεβ 2025, 00:58
-
-
-
Νέα δημοσίευση Eυχαριστουμε τον μπουμπουκο για την ενημέρωση ότι σε 5 χρονια δεν κάνανε απολύτως τιποτα
από Μαδουραίος » 23 Αύγ 2024, 22:23 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 159 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
23 Αύγ 2024, 22:23
-
-
- 7 Απαντήσεις
- 369 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
14 Απρ 2024, 13:43
-
-
Νέα δημοσίευση Δυναμική γυναίκα, ισοπεδώνει άλλη δυναμική γυναίκα.
από AlienWay » 24 Ιούλ 2024, 19:30 » σε Διεθνής πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 321 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
24 Ιούλ 2024, 19:30
-