αντερουκο, και με φουστανι να κυκλοφορησω, ειμαι 100 φορες πιο αντρας απο σενα. αιντε ποσταρε καμια νεκρη φυση στο τουιτερ σου τωρα

αντερουκο, και με φουστανι να κυκλοφορησω, ειμαι 100 φορες πιο αντρας απο σενα. αιντε ποσταρε καμια νεκρη φυση στο τουιτερ σου τωρα
κοκοκοΚΟΚΟblackpaint έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 17:08ρωτα τον enterprise-psi τι εγραψα, βαριεμαι να τα ξαναγραφω. Ο ιδιος γραφει και προτρεπει σε βομβαρδισμους στην αλβανια, αλλα τον πειραξε το λεξιλογιο μου.
οταν μου μιλανε λινατσες, ναι, δυσκολευομαιmicroαστική Λινάτσα έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 17:30κοκοκοΚΟΚΟblackpaint έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 17:08ρωτα τον enterprise-psi τι εγραψα, βαριεμαι να τα ξαναγραφω. Ο ιδιος γραφει και προτρεπει σε βομβαρδισμους στην αλβανια, αλλα τον πειραξε το λεξιλογιο μου.
χωρις κακες λεξουλες, δυσκολευεσαι;
ποιος, που;
να σας αφηνουμε τοτε, εχετε να παρετε και το τσαι σας λογικα με τους αλλους ευγενειςblackpaint έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 17:31οταν μου μιλανε λινατσες, ναι, δυσκολευομαιmicroαστική Λινάτσα έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 17:30κοκοκοΚΟΚΟblackpaint έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 17:08ρωτα τον enterprise-psi τι εγραψα, βαριεμαι να τα ξαναγραφω. Ο ιδιος γραφει και προτρεπει σε βομβαρδισμους στην αλβανια, αλλα τον πειραξε το λεξιλογιο μου.
χωρις κακες λεξουλες, δυσκολευεσαι;
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 17:07Δεν θα ξεχάσω ποτέ τότε που με κάλεσε ένας οικογενειακός φίλος για κολύμπι στο μεγαρο του. Αυτός μπήκε με μακροβούτι, εγώ έβαλα λίγο τα πόδια μέσα σε κάτι στερλίνες στα ρηχά, πάγωσα και ξαναβγήκα. Μου έλεγε ότι τις χαμαλοδουλειες τις κάνει ο ανιψιός του και του δίνει μια δεκάρα την ώρα.
Α ρε Σκρουτζ, τι να κάνεις τώρα.
ρε μλκες, αληθεια τωρα, ποιος τα κατασκευαζει δαυτα;enterprise-psi έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 16:13Αλυσίδες με ψεύτικα φάρμακα σκέτο νερό ομοιοπαθητικά φάρμακα να φτιάξεις, να χεστείς στο τάλιρο
Εγώ άμα θέτε παίδεςΑσέβαστος έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 17:47
ρε μλκες, αληθεια τωρα, ποιος τα κατασκευαζει δαυτα;
εχουνε μαρκα και πιστοποιηση απο καποια εταιρεια, και τα πελατακια το ξερουνε και ψωνιζουνε, η να φκιασουμε ωρια μπουκαλακια με νερακι, και ταμπελιτσα "ομοιοπαθητικο φαρμακο, γιατρευει τη διψα, την αφυδατωση και ξαλαφρωνει τσεπες ηλιθιων" να το πουλαμε στα φαρμακεια να γινουμε;
αντε ρε με το γυφτο. εμενα ενας φιλος του κουμπαρου της ξαδερφης, εχει θερμαινομενη πισινα με λεφτα, οχι να ξυλιαζει.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 17:07Δεν θα ξεχάσω ποτέ τότε που με κάλεσε ένας οικογενειακός φίλος για κολύμπι στο μεγαρο του. Αυτός μπήκε με μακροβούτι, εγώ έβαλα λίγο τα πόδια μέσα σε κάτι στερλίνες στα ρηχά, πάγωσα και ξαναβγήκα. Μου έλεγε ότι τις χαμαλοδουλειες τις κάνει ο ανιψιός του και του δίνει μια δεκάρα την ώρα.
Α ρε Σκρουτζ, τι να κάνεις τώρα.
Eμένα έχει τόσο μεγάλη πισίνα που του δίνω δραμαμίνες, για να μη ζαλίζεται με τα μποφόρια.
εμενα την εχει σαραντα ποντους.Cecily Anne έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 17:52Eμένα έχει τόσο μεγάλη πισίνα που του δίνω δραμαμίνες, για να μη ζαλίζεται με τα μποφόρια.