Διασκέδαση, μόδα, life style, dolce vita
-
-71
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από -71 » 28 Ιαν 2019, 20:40
Naida έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 20:03
blackpaint έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 19:59
εγω δεν ειμαι πλουσιος παντως.
Τους θαυμάζεις όμως και το θεωρείς σπουδαίο για τον εαυτό σου το να αναμιγνύεσαι μαζί τους και να σε αποδέχονται στον κύκλο τους. Να σου πω κάτι;
it' s just money

Προσωπικά έχω συγγενείς και γνωστούς με λεφτά αλλά πάντοτε ΑΥΤΟΙ έρχονται και ζητάνε την παρέα μου και ποτέ εγώ τη δική τους,δεν είναι απόλυτο αυτό που γράφεις.Ο βασικός λόγος όμως που δε τους ζήλεψα είναι το γεγονός ότι ενδόμυχα κάτι μέσα μου με έχει πείσει ότι θα έχω περισσότερα από αυτούς μια μέρα, υπό τον όρο ότι θα ζήσω αρκετά.Και σε αντάλλαγμα για την παρέα που προσφέρω άθελά τους μου λένε όλα όσα δε γνωρίζω και θα ήθελα να μάθω.Επίσης έχω λόγω της σχέσης μου μαζί τους πολλά πράγματα για τα οποία οι άλλοι πληρώνουν δωρεάν,πχ. οδοντιατρικά και άλλα πολλά που για το μέσο άτομο κοστίζουν μια 50άρα την επίσκεψη.Πρόσφατα δυο άτομα προσφέρθηκαν να μου χαρίσουν κομμάτια Η/Υ και ευγενικά τους το αρνήθηκα.Τις προάλλες ήμουν στο δρόμο και είχα ανάγκη από ψιλά...ξαφνικά στο δρόμο κάποιος μου χάρισε 20€

Κορυφαίο όλων είναι βέβαια που ένα ισχυρό και βαθύπλουτο άτομο που με έβριζε χωρίς να με ξέρει προσωπικά,πέθανε από αργό βασανιστικό θάνατο που τον έλιωσε μέχρι το κόκκαλο.Πάντως αυτό που έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου μια μέρα όταν χρηματίσω και βγάλω πολλά λεφτά,είναι να χρηματοδοτήσω τους πολιτικούς αγώνες της αριστεράς και του σοσιαλισμού.Αυτό θα είναι πραγματικά το δικό μου γκολφ και αν θα έχω καταφέρει έστω και για λίγο να κάνω ορισμένους δυστυχισμένους ανθρώπους να χαμογελάσουν ξανά,θα νιώσω ότι έβαλα το μπαλάκι στην τρύπα.Φιλικά.
-
Υπερκουλτουριάρης
από Υπερκουλτουριάρης » 28 Ιαν 2019, 20:44
Naida έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 20:25
Όλα για τους ανθρώπους ειναι. Και τα πολλά και τα λίγα. "Τυχερός" αυτός που ζει και χαίρεται με τα πολλά πιο τυχερός αυτός που μπορεί να ζει και να χαίρεται με τα λίγα.
Συμφωνώ,αλλά σίγουρα μπορώ να χαρώ περισσότερο με τα πολλά. Τες πάντων κάνω αισιόδοξες σκέψεις, να κερδίσω το λαχείο, να τεζάρουν κάτι πλούσια ξαδέρφια και να τους κληρονομήσω εγώ, να έρθει ο κομμουνισμός εστω.
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 28 Ιαν 2019, 20:47
-71 έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 20:40
Προσωπικά έχω συγγενείς και γνωστούς με λεφτά αλλά πάντοτε ΑΥΤΟΙ έρχονται και ζητάνε την παρέα μου και ποτέ εγώ τη δική τους,δεν είναι απόλυτο αυτό που γράφεις.Ο βασικός λόγος όμως που δε τους ζήλεψα είναι το γεγονός ότι ενδόμυχα κάτι μέσα μου με έχει πείσει ότι θα έχω περισσότερα από αυτούς μια μέρα, υπό τον όρο ότι θα ζήσω αρκετά.Και σε αντάλλαγμα για την παρέα που προσφέρω άθελά τους μου λένε όλα όσα δε γνωρίζω και θα ήθελα να μάθω.Επίσης έχω λόγω της σχέσης μου μαζί τους πολλά πράγματα για τα οποία οι άλλοι πληρώνουν δωρεάν,πχ. οδοντιατρικά και άλλα πολλά που για το μέσο άτομο κοστίζουν μια 50άρα την επίσκεψη.Πρόσφατα δυο άτομα προσφέρθηκαν να μου χαρίσουν κομμάτια Η/Υ και ευγενικά τους το αρνήθηκα.Τις προάλλες ήμουν στο δρόμο και είχα ανάγκη από ψιλά...ξαφνικά στο δρόμο κάποιος μου χάρισε 20€

Κορυφαίο όλων είναι βέβαια που ένα ισχυρό και βαθύπλουτο άτομο που με έβριζε χωρίς να με ξέρει προσωπικά,πέθανε από αργό βασανιστικό θάνατο που τον έλιωσε μέχρι το κόκκαλο.Πάντως αυτό που έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου μια μέρα όταν χρηματίσω και βγάλω πολλά λεφτά,είναι να χρηματοδοτήσω τους πολιτικούς αγώνες της αριστεράς και του σοσιαλισμού.Αυτό θα είναι πραγματικά το δικό μου γκολφ και αν θα έχω καταφέρει έστω και για λίγο να κάνω ορισμένους δυστυχισμένους ανθρώπους να χαμογελάσουν ξανά,θα νιώσω ότι έβαλα το μπαλάκι στην τρύπα.Φιλικά.
Το να "καυχιέσαι" ότι κάποιος με χρήματα έρχεται και ζητάει την παρέα σου είναι σαν ήδη να τον έχεις ανεβάσει σε μια ανώτερη κλίμακα από σένα. Επίσης το ότι δε τους ζηλεύεις γιατί μια μέρα θα έχεις περισσότερα απ' αυτούς δεν είναι ακριβώς ένδειξη μη ζήλειας. Είναι σαν να λες μια μέρα θα είμαι παραπάνω από εσάς και θα σας δείξω εγώ. Και το γεγονός ότι θεωρείς ότι κάποιος πέθανε ή έλιωσε πάνω στα κοκκαλά όπως λες επειδή σε έβριζε είναι λίγο μικρόψυχο και δεν συνάδει με τις παρακάτω φράσεις σου περί δυστυχισμένους ανθρώπους που θα τους κάνεις να χαμογελάσουν με τα χρήματα που θ' αποκτήσεις.
Προσωπική μου άποψη είναι ότι οι ανθρωποι δε χρειάζονται τα χρήματα για να χαμογελούν. Για να είναι πιο ξεκούραστη η ζωή τους ίσως αλλά όχι για να χαμογελούν. Κλισέ αλλά αληθινό.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
Yochanan
- Phorum.gr user: Yochanan
από Yochanan » 28 Ιαν 2019, 20:48
Επίσης έχω λόγω της σχέσης μου μαζί τους πολλά πράγματα για τα οποία οι άλλοι πληρώνουν δωρεάν,πχ. οδοντιατρικά και άλλα πολλά που για το μέσο άτομο κοστίζουν μια 50άρα την επίσκεψη.Πρόσφατα δυο άτομα προσφέρθηκαν να μου χαρίσουν κομμάτια Η/Υ και ευγενικά τους το αρνήθηκα.Τις προάλλες ήμουν στο δρόμο και είχα ανάγκη από ψιλά...ξαφνικά στο δρόμο κάποιος μου χάρισε 20€
- "Kι ο γιός σου κυρ-Κώστα; Ο δικός σου γιός, τι κάνει;"
-"Ε να μωρέ, τι τα θες, ο δικός μου είναι ένας αποτυχημένος ομοφυλόφιλος αλλά, ευτυχώς, εχει καλούς φίλους και πλούσιους και τη βγάζει κάπως. Να πέρσι του χάρισε ένας φίλος του μια βίλα να μένει, φέτο ένας άλλος του πήρε αυτοκίνητο...ε οσο να πεις τα κουτσοβγάζει πέρα."
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
Yochanan
από Yochanan » 28 Ιαν 2019, 20:49
Κορυφαίο όλων είναι βέβαια που ένα ισχυρό και βαθύπλουτο άτομο που με έβριζε χωρίς να με ξέρει προσωπικά,πέθανε από αργό βασανιστικό θάνατο που τον έλιωσε μέχρι το κόκκαλο.
Πόση σκατοψυχιά;
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
-71
από -71 » 28 Ιαν 2019, 20:54
Naida έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 20:47

Το να "καυχιέσαι" ότι κάποιος με χρήματα έρχεται και ζητάει την παρέα σου είναι σαν ήδη να τον έχεις ανεβάσει σε μια ανώτερη κλίμακα από σένα. Επίσης το ότι δε τους ζηλεύεις γιατί μια μέρα θα έχεις περισσότερα απ' αυτούς δεν είναι ακριβώς ένδειξη μη ζήλειας. Είναι σαν να λες μια μέρα θα είμαι παραπάνω από εσάς και θα σας δείξω εγώ. Και το γεγονός ότι θεωρείς ότι κάποιος πέθανε ή έλιωσε πάνω στα κοκκαλά όπως λες επειδή σε έβριζε είναι λίγο μικρόψυχο και δεν συνάδει με τις παρακάτω φράσεις σου περί δυστυχισμένους ανθρώπους που θα τους κάνεις να χαμογελάσουν με τα χρήματα που θ' αποκτήσεις.
Προσωπική μου άποψη είναι ότι οι ανθρωποι δε χρειάζονται τα χρήματα για να χαμογελούν. Για να είναι πιο ξεκούραστη η ζωή τους ίσως αλλά όχι για να χαμογελούν. Κλισέ αλλά αληθινό.
Δεν ισχυρίστηκα ότι δεν υπάρχουν φορές που ζηλεύω άλλους ανθρώπους,είπα ότι δε ζηλεύω ανθρώπους που έχουν περισσότερα χρήματα από μένα και όντως θεωρώ εαυτόν καλό διαχειριστή του χρήματος.Είμαι σίγουρος ότι αν ζήσω αρκετά θα είμαι πολύ πλούσιος μια μέρα και θα χρησιμοποιήσω αυτά τα χρήματα για καλό σκοπό.Θα έλεγα ότι όλα τα παραπάνω είναι χαρακτηριστικά ανθρώπου μη εκχρηματισμένου,και αυτή είναι η σπανιότητά μου σαν άνθρωπος...υπάρχουν και άλλοι τέτοιοι αλλά είναι λίγοι στις μέρες μας.Ως προς τη μικροψυχία που με κατηγορείς είναι θέμα αντίληψης,για μένα προσωπικά όταν κάποιος είναι εχθρός δεν υπάρχει χώρος για δεύτερες σκέψεις.Όποιος είπε ότι τα λεφτά δε φέρνουν την ευτυχία,το είπε γιατί δεν είχε αρκετά...στην αμερική το λένε αυτό,τροφή για σκέψη.Το αν τα χρήματα φέρνουν το χαμόγελο και την ευτυχία είναι κάτι σχετικό,στο οποίο δεν έχω απαντήσει...όχι ακόμα τουλάχιστον.
-
Ερμής
από Ερμής » 28 Ιαν 2019, 20:57
Yochanan έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 20:49
Κορυφαίο όλων είναι βέβαια που ένα ισχυρό και βαθύπλουτο άτομο που με έβριζε χωρίς να με ξέρει προσωπικά,πέθανε από αργό βασανιστικό θάνατο που τον έλιωσε μέχρι το κόκκαλο.
Πόση σκατοψυχιά;
Γνωστά πράγματα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 28 Ιαν 2019, 20:58
Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 20:44
Naida έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 20:25
Όλα για τους ανθρώπους ειναι. Και τα πολλά και τα λίγα. "Τυχερός" αυτός που ζει και χαίρεται με τα πολλά πιο τυχερός αυτός που μπορεί να ζει και να χαίρεται με τα λίγα.
Συμφωνώ,αλλά σίγουρα μπορώ να χαρώ περισσότερο με τα πολλά. Τες πάντων κάνω αισιόδοξες σκέψεις, να κερδίσω το λαχείο, να τεζάρουν κάτι πλούσια ξαδέρφια και να τους κληρονομήσω εγώ, να έρθει ο κομμουνισμός εστω.
Εγω για προσωπικούς λόγους ειμαι κατά του χρήματος πιο συγκεκριμένα είμαι κατά της δύναμης και της επιρροής που έχει. Ειδικά άνθρωποι που είναι ψωνισμενοι με τον πλούτο τους άστα να πάνε γτπκ.
Que Sera, Sera...
-
-71
από -71 » 28 Ιαν 2019, 20:58
Yochanan έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 20:48
Επίσης έχω λόγω της σχέσης μου μαζί τους πολλά πράγματα για τα οποία οι άλλοι πληρώνουν δωρεάν,πχ. οδοντιατρικά και άλλα πολλά που για το μέσο άτομο κοστίζουν μια 50άρα την επίσκεψη.Πρόσφατα δυο άτομα προσφέρθηκαν να μου χαρίσουν κομμάτια Η/Υ και ευγενικά τους το αρνήθηκα.Τις προάλλες ήμουν στο δρόμο και είχα ανάγκη από ψιλά...ξαφνικά στο δρόμο κάποιος μου χάρισε 20€
- "Kι ο γιός σου κυρ-Κώστα; Ο δικός σου γιός, τι κάνει;"
-"Ε να μωρέ, τι τα θες, ο δικός μου είναι ένας αποτυχημένος ομοφυλόφιλος αλλά, ευτυχώς, εχει καλούς φίλους και πλούσιους και τη βγάζει κάπως. Να πέρσι του χάρισε ένας φίλος του μια βίλα να μένει, φέτο ένας άλλος του πήρε αυτοκίνητο...ε οσο να πεις τα κουτσοβγάζει πέρα."
Δεν είμαι αποτυχημένος,δεν είμαι ομοφυλόφιλος,δεν έχω φίλους και για την ώρα τη βγάζω πολύ αξιοπρεπώς.Δεν ζω σε βίλα,σπάνια χρησιμοποιώ λαμαρίνα και τη στιγμή που μιλάμε έχω τα περισσότερα απ'όσα θα ήθελε να έχει ένας άνδρας στην ηλικία μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
-71 την 28 Ιαν 2019, 20:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Ερμής
από Ερμής » 28 Ιαν 2019, 21:01
-71 έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 20:58
Δεν έχω φίλους
Εντύπωση μου κάνει. Γιατί άραγε
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
Yochanan
από Yochanan » 28 Ιαν 2019, 21:07
Ερμής έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 20:57
Yochanan έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 20:49
Πόση σκατοψυχιά;
Γνωστά πράγματα.
Μιλάμε για υλικό υπογραφής, όχι αστεία. Αριστερός ταγμένος στην τοξική πάλη.
-
-71
από -71 » 28 Ιαν 2019, 21:07
Ερμής έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 21:01
-71 έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 20:58
Δεν έχω φίλους
Εντύπωση μου κάνει. Γιατί άραγε
Δεν θέλω να έχω,κάνω παρέα με συγγενείς κυρίως και έχω πολλούς γνωστούς που ποτέ δεν τους αφήνω να γίνουν φίλοι.Επίσης προτιμώ να κάνω παρέα με γέρους και μεγαλύτερα άτομα γιατί μαθαίνω πράγματα που με αυτούς της ηλικίας μου δε θα μπορούσα...έστω ότι έκανα παρέα με ένα τύπο σαν εσένα για παράδειγμα,τι να λέγαμε για λαμαρίνα και ψήφο στον αλήτη το μητσοτάκη;Ευχαριστώ,δε θα πάρω.Μόνο με τις γυναίκες προχωράω και υπό τον όρο ότι πράγματι θα έκαναν καλύτερη τη ζωή μου.Αν θες το πιστεύεις,η τελευταία κοπέλα που με πλησίασε είναι από τα μέρη σου,με καλές σπουδές-φράγκα και αθλήτρια κροσφιτ,8 χρόνια νεότερη.Δεν προχώρησα όμως γιατί απλά δεν μου άρεσε.Επίσης πρέπει να λύσω άλλα προβλήματα αυτόν τον καιρό.
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 28 Ιαν 2019, 21:09
-71 έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 20:54
Δεν ισχυρίστηκα ότι δεν υπάρχουν φορές που ζηλεύω άλλους ανθρώπους,είπα ότι δε ζηλεύω ανθρώπους που έχουν περισσότερα χρήματα από μένα και όντως θεωρώ εαυτόν καλό διαχειριστή του χρήματος.Είμαι σίγουρος ότι αν ζήσω αρκετά θα είμαι πολύ πλούσιος μια μέρα και θα χρησιμοποιήσω αυτά τα χρήματα για καλό σκοπό.Θα έλεγα ότι όλα τα παραπάνω είναι χαρακτηριστικά ανθρώπου μη εκχρηματισμένου,και αυτή είναι η σπανιότητά μου σαν άνθρωπος...υπάρχουν και άλλοι τέτοιοι αλλά είναι λίγοι στις μέρες μας.Ως προς τη μικροψυχία που με κατηγορείς είναι θέμα αντίληψης,για μένα προσωπικά όταν κάποιος είναι εχθρός δεν υπάρχει χώρος για δεύτερες σκέψεις.Όποιος είπε ότι τα λεφτά δε φέρνουν την ευτυχία,το είπε γιατί δεν είχε αρκετά...στην αμερική το λένε αυτό,τροφή για σκέψη.Το αν τα χρήματα φέρνουν το χαμόγελο και την ευτυχία είναι κάτι σχετικό,στο οποίο δεν έχω απαντήσει...όχι ακόμα τουλάχιστον.
Δε φέρνουν την ευτυχία. Πως να το κάνουμε τώρα; Το μόνο που φέρνουν είναι καλυτερες ευκαιρίες και αυτό περισσότερο στον τομέα της υγείας. Κι αυτό λόγω της κοινωνικοοικονομικής ανισότητας.
Que Sera, Sera...
-
-71
από -71 » 28 Ιαν 2019, 21:12
Naida έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 21:09
-71 έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 20:54
Δε φέρνουν την ευτυχία. Πως να το κάνουμε τώρα; Το μόνο που φέρνουν είναι καλυτερες ευκαιρίες και αυτό περισσότερο στον τομέα της υγείας. Κι αυτό λόγω της κοινωνικοοικονομικής ανισότητας.
Το θέμα της υγείας και της σχέσης της με τo χρήμα με απασχόλησε τις μέρες αυτές,μιας και έτυχε να πεθάνει στην αγκαλιά μου ένα πολύ αγαπητό μου πρόσωπο.Μου πέρασε από το μυαλό η σκέψη αν θα μπορούσα να το είχα βοηθήσει να ζήσει αν είχα πολλά λεφτά.Δίχως να είμαι σίγουρος,πιστεύω πως θα μπορούσα ίσως να τον σώσω...μεγαλύτερος εχθρός του όμως ήταν ο ίδιος του ο εαυτός.Επαναλαμβάνω όμως ότι προσωπικά δεν είμαι σε θέση να απαντήσω αν τα λεφτά φέρνουν την ευτυχία.Είμαι σχετικά νέος και άρα δίχως εμπειρία,και από την άλλη όχι αρκετά πλούσιος για να είμαι σε θέση να απαντήσω.
-
-
- 10 Απαντήσεις
- 588 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πρετεντέρης
04 Ιουν 2023, 20:14
-
-
- 11 Απαντήσεις
- 416 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εμπεδοκλής
05 Απρ 2024, 09:53
-
-
- 8 Απαντήσεις
- 436 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
20 Δεκ 2024, 10:38
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 150 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από talaipwros
07 Ιουν 2024, 21:46
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.