ν αγιάσει το στόμα σου
Σας λέει τίποτα το σύγχρονο lifestyle για εύπορους;
Re: Σας λέει τίποτα το σύγχρονο lifestyle για εύπορους;
ο πιο πλούσιος άνθρωπος που γνώρισα προσωπικά και βγήκαμε και για κανά κρασί, έμενε σε ενοίκιο και δεν είχε αμάξι. είχε όμως γυρίσει όλο τον κόσμο. παντρεύτηκε στα 60+. φοβερός άνθρωπος. είχε βοηθήσει και πολύ κόσμο οικονομικά.
Μα δε διαφωνεί κάνεις μαζί σου. Απλά θεωρούν ότι δεν υπάρχει λόγος να τα αποκτήσουν. Στην πραγματικότητα θεωρώ πως όταν μπορείς να τα αποκτήσεις θα τα αποκτήσεις. Δε λεει κανεις πως οποιοσδηποτε που εχει καλα εισοδηματα θα τα σκορπισει ολα σε υλικο upgrade, δε πιστεύω ομως πως κάποιος που θα βγάζει ένα πολύ καλό πόσο το χρόνο θα καταδέχεται να κάθεται σε σκισμενους καναπέδες ή σε ξεχαρβαλωμένο στρώμα.talaipwros έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 21:23καλα, αφηνω τις ανοησιες για σαμπανιες και παρτυ και κολγκερλ και σου υπογραφω πως αν εχεις καλο αυτοκινητο/α και καλο μεγαλο σπιτι για 2 χρονια και τα συνηθισεις, ετσι και κανεις σοβαρο downsizing θα σε πιασει καταθλιψηNaida έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 21:19+1000mao mao έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 21:15Επί του θέματος.
Πολυτελή αυτοκίνητα δεν με ενδιαφέρουν.
Να μείνω σε βίλα δεν με ενδιαφέρει
Να κάνω διακοπές τύπου ανοίγω σαμπάνιες στη Μύκονο ή να πετάω πανέρια στο Ρέμο δεν με ενδιαφέρει.
Call girl, ναρκωτικά , party δεν με ενδιαφέρουν.
Δε μου λέει τίποτα το lifestyle των ευπόρων, και χρήματα να είχα δεν θα το ακουλουθούσα.
Ναι και εννοείται ότι κάθε σοβαρό downsizing σε φθείρει ψυχολογικά, ειδικά αν έχεις ξαναζήσει με λίγα και ξέρεις πως είναι.
Ανέμελοι που να μη νοιάζονται για το πώς θα βγάλουν χρήματα;
Ναι.
Αυτοί είναι μόνο όσοι τους μπαίνουν κάθε μήνα στάνταρ χρήματα χωρίς να κουνησουν τον κωλο τους. Μη μου αναφέρεις την εξαίρεση της εξαιρεσης, αυτή υπάρχει για να επιβεβαιώνει τον κανόνα. Όσους τύπους "υπερανω" έχω γνωρίσει είναι εξασφαλισμενοι από τα γεννοφάσκια τους.
Μαγκιά τους, τυχεροί, μακάρι να ήμουν κ εγώ έτσι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 28 Ιαν 2019, 22:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
το δωματιο μου στη φοιτητικη εστι ειχε μεγεθος τουαλετας
να έχουν τόσα ώστε να υπάρχει μια σχετική ανεμελιά, εννοούσαΕρμής έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 22:53Ανέμελοι που να μη νοιάζονται για το πώς θα βγάλουν χρήματα;
Ναι.
Αυτοί είναι μόνο όσοι τους μπαίνουν κάθε μήνα στάνταρ χρήματα χωρίς να κουνησουν τον κωλο τους. Μη μου αναφέρεις την εξαίρεση της εξαιρεσης, αυτή υπάρχει για να επιβεβαιώνει τον κανόνα. Όσους τύπους "υπερανω" έχω γνωρίσει είναι εξασφαλισμενοι από τα γεννοφάσκια τους.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Δεν υφίσταται δωρεάν γεύμα
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Εδώ αλλάζει το πράγμα. Για τον καθένα είναι άλλο το όριο αυτό. Και επίσης τι ακριβώς θεωρείς ανεμελιά. Πιστεύεις πως ένας μεσος εργαζόμενος στην Ελλάδα μπορεί να ειναι ανεμελος;νύχτα έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 23:01να έχουν τόσα ώστε να υπάρχει μια σχετική ανεμελιά, εννοούσαΕρμής έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 22:53Ανέμελοι που να μη νοιάζονται για το πώς θα βγάλουν χρήματα;
Ναι.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
υπάρχουν όμως κληρονομιές.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Re:
Επί της αρχής, θα συμφωνήσω, με δύο επισημάνσεις: ότι το 'σκοτώνεσαι' σημαίνει διαφορετικά πράγματα για διαφορετικούς ανθρώπους, και ότι το χρήμα είναι ένα από τα αποτελέσματα του σκοτώματος. Δλδ υπάρχει και η δημιουργία. Καλό είναι, βέβαια, να συνδυάζονται... Επίσης, να γράψω και ότι θεωρώ ότι η ανεμελιά δεν έχει αξία εάν δεν προκύψει ως απόρροια κάματου και προσπάθειας για εύλογο χρονικό διάστημα. Είμαι πεπεισμένος, δε, ότι συνεχής και αδιάκοπη ανεμελιά από παιδικά χρόνια, σχολείο, τριτοβάθμια μέχρι καβάτζωμα σε δημόσιο ή άλλου είδους αργομισθία, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε συριζαϊσμό-ρακομελισμό και απομόνωση από την παραγωγή και τον σύγχρονο κόσμοDwarven Blacksmith έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 22:18Ούτε με αυτό διαφωνώ. Δεν νομίζω όμως ότι έχει νόημα να σκοτώνεσαι να βγάλεις χρήμα. Το νόημα του χρήματος είναι να μη σκοτώνεσαι. Αλλιώς, παράτα το.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 22:13Εάν δεν είσαι κληρονόμος, σώγαμπρος, δημόσιος υπάλληλος ή κάτι άλλο παρεμφερές, και ξεκινάς χωρίς πολλά έτοιμα, η οικονομική άνεση θέλει κυνήγι, ειδικά όσο μεγαλώνεις. Τί θέλω να πω; Το κυνήγι αυτό με την ανεμελιά δύσκολα συμβιβάζονται
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Κι εγώ προσωπικά τις πιο ωραίες στιγμές που έχω να θυμάμαι δεν σχετίζονται καθόλου μα καθόλου με χρήματα. Τα πιο ωραία ξενύχτια τα έχω κάνει στο σπιτι μου ή σε σπίτι φίλων με χύμα κρασί(από το καλό ) και απίστευτη παρέα. Ή σε περιπάτους με έναν καφέ στο χέρι και συζητήσεις από το πιο απλό μέχρι το πιο σύνθετο. Ή σε έρωτες απλούς χωρίς πολυτέλειες και ακριβά δώρα. Καλά τις οικογενειακές στιγμές δεν τις λογίζω καν. Σε όλες τις περιπτώσεις ο κύριος παράγοντας ευτυχίας είναι οι άνθρωποι και η απουσία του χρήματος αδιάφορη.the comet the course the tail έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 22:20ο πιο πλούσιος άνθρωπος που γνώρισα προσωπικά και βγήκαμε και για κανά κρασί, έμενε σε ενοίκιο και δεν είχε αμάξι. είχε όμως γυρίσει όλο τον κόσμο. παντρεύτηκε στα 60+. φοβερός άνθρωπος. είχε βοηθήσει και πολύ κόσμο οικονομικά.
Μερικών ανθρώπων βιάζεται η ψυχή μας να μπαίνει στην ουσία και αφήνουμε τα μικρά απέξω.
Άλλοι θέλουν την οικονομική άνεση,πολυτέλεια κτλ για να αισθανθούν τη ζωή. Για όλους εχει.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
σαφώς είναι υποκειμενικό
καί το τί σου δημιουργεί αίσθηση ανεμελιάς, καί πώς θα την εξασφαλίσεις
Σατανικέ, ως προς την ανεμελιά έχεις περίπου δίκιο, γι αυτό
επισήμανα το "σχετική"
- Otto Weininger
Το χρήμα έχει πολύ μεγάλο ρόλο στην ευτυχία. Και δεν εννοώ το υπερβολικό. Αλλά χωρίς λεφτά, ουδείς ευτυχισμένος.
Let them make the first mistake. We make the last move.
το κυνήγι για τα λεφτά σε κάνει μίζερο. αν έρθουν με τους ρυθμούς που έχει ο καθένας, έχει καλώς, χωρίς να θυσιάσεις τα όσα σε κάνουν άνθρωπο... αυτά που περιγράφεις κι εσύ δλδ.Naida έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 23:12Κι εγώ προσωπικά τις πιο ωραίες στιγμές που έχω να θυμάμαι δεν σχετίζονται καθόλου μα καθόλου με χρήματα. Τα πιο ωραία ξενύχτια τα έχω κάνει στο σπιτι μου ή σε σπίτι φίλων με χύμα κρασί(από το καλό ) και απίστευτη παρέα. Ή σε περιπάτους με έναν καφέ στο χέρι και συζητήσεις από το πιο απλό μέχρι το πιο σύνθετο. Ή σε έρωτες απλούς χωρίς πολυτέλειες και ακριβά δώρα. Καλά τις οικογενειακές στιγμές δεν τις λογίζω καν. Σε όλες τις περιπτώσεις ο κύριος παράγοντας ευτυχίας είναι οι άνθρωποι και η απουσία του χρήματος αδιάφορη.the comet the course the tail έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 22:20ο πιο πλούσιος άνθρωπος που γνώρισα προσωπικά και βγήκαμε και για κανά κρασί, έμενε σε ενοίκιο και δεν είχε αμάξι. είχε όμως γυρίσει όλο τον κόσμο. παντρεύτηκε στα 60+. φοβερός άνθρωπος. είχε βοηθήσει και πολύ κόσμο οικονομικά.
Μερικών ανθρώπων βιάζεται η ψυχή μας να μπαίνει στην ουσία και αφήνουμε τα μικρά απέξω.
Άλλοι θέλουν την οικονομική άνεση,πολυτέλεια κτλ για να αισθανθούν τη ζωή. Για όλους εχει.
το ιδανικό για μένα ως προς το βιοποριστικό θα ήταν κάτι συνεργατικό με ανθρώπους που ταιριάζεις και γουστάρεις... όπου επιλέγεις και δεν σε επιλέγουν... αλλά όπου μπαίνουν τα λεφτά στη μέση χαλάνε και σχέσεις, φιλίες... το έχω ζήσει και αυτό..
θα δούμε μωρέ...
Re: Re:
Αυτό που λέει ο ΣΕ είναι ότι δε γίνεται να είσαι εκσυγχρονιστης χωρίς τέτοιες φετιχιστικες αντιλήψεις. Κανόνισε λοιπόν την πορεία σου.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 22:18Ούτε με αυτό διαφωνώ. Δεν νομίζω όμως ότι έχει νόημα να σκοτώνεσαι να βγάλεις χρήμα. Το νόημα του χρήματος είναι να μη σκοτώνεσαι. Αλλιώς, παράτα το.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 22:13Εάν δεν είσαι κληρονόμος, σώγαμπρος, δημόσιος υπάλληλος ή κάτι άλλο παρεμφερές, και ξεκινάς χωρίς πολλά έτοιμα, η οικονομική άνεση θέλει κυνήγι, ειδικά όσο μεγαλώνεις. Τί θέλω να πω; Το κυνήγι αυτό με την ανεμελιά δύσκολα συμβιβάζονται
So hab ich dich schon unbedingt
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 588 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πρετεντέρης
04 Ιουν 2023, 20:14
-
-
Νέα δημοσίευση Σύγχρονο και αποτελεσματικό Πυροσβεστικό Σώμα.Ελλάδα 2.0
από Μαδουραίος » 05 Απρ 2024, 08:12 » σε Κοινωνικά θέματα - 11 Απαντήσεις
- 416 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εμπεδοκλής
05 Απρ 2024, 09:53
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στον σύγχρονο πόλεμο δεν κρύβεται τίποτα...εκτός κι αν έχεις ομπρέλα.
από Evritis » 15 Δεκ 2024, 11:12 » σε Τεχνολογία - 8 Απαντήσεις
- 436 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
20 Δεκ 2024, 10:38
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σαν καλά να τα λεει ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ
από talaipwros » 07 Ιουν 2024, 21:46 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 150 Προβολές
-