πατησιωτης έγραψε: ↑29 Ιαν 2019, 11:38
Pirate7G έγραψε: ↑29 Ιαν 2019, 11:34
Ελπίζω να μην ξέχασε κάνεις σας ότι ήταν η ΝΔ και το Πασοκ που μας κατέστρεψαν.
Το ΠΑΣΟΚ σε κατέστρεψε.Το 1981 το χρέος ήταν το 25% του ΑΕΠ.Και σήμερα οι τέως πασόκοι παριστάνουν τους συριζαίους και ο σύριζα κάνει άνοιγμα για να επαναλάβει τα ίδια.Εδώ χθες ήταν στη σύναξη του Τσίπρα μέχρι και ο Τζουμάκας.
Όχι όχι. Καμία σχέση. Την μεγαλύτερη ευθύνη και την πιο ουσιαστική την έχει η ΝΔ. Μιλάμε για μοναδικούς ολετήρες.
Ένα συνδικάτο διευθαρμένων τεμπςλεψανάδων, που οδήγησαν την διαφθορά σε δυσθεώρητα ύψη. Έκανα ότι έκανε και το ΠΑΣΟΚ αλλά σε πολύ χειρ{τςρη μορφή.
Για αυτό ο Ζιγκμαν Γκάμπριελ, ο υπουργός εξωτερικών την προηγούμενη; γςμρναικής κυβέρνησης, μέσα στο ίδιο γερμανικό κοινοβούλιο, τον καιρό του ελληνικού δημοψηφίσματος, ανέφερε πως ΝΔ και ΠΑΣΟΚ κατέστρεψαν την Ελλάδα.
Τίποτα τίποτα. ΠΑΣΟΚ και ΝΔ θα πρέπει να εξαφανιστούν από τον πολιτικό χάρτη της χώρας. Μόνο σπάνια και διεφθαρμένα άτομα που έχουν πελατειακές σχέσεις μαζί τους, επιθυμούν την παραμονή τους.
Και οκ, το ΠΑΣΟΚ ψόφησε. Δυστυχώς η συμμορία της ΝΔ ζει ακομα. Μακρυά από αυτην την συμμορία για το καλό όλων μας.