Εντάξει λοιπόν.

Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Εντάξει λοιπόν.
Ναι μπορεί αλλά αυτό προϋποθέτει την Ύπαρξη Του, αν όντως υπάρχει αυτός ο κερατάς την πατήσαμε, είναι αυταρχικός, σαδιστής, δες τι κάνει από τα μικρόβια μέχρι τους γαλαξίες, τρώει το ένα το άλλο, σφαγείο, ζούγκλα ρε παιδί μου.
Όχι κάποια από αυτά έχουν αποδοθεί στον διάβολο.
Σπύρο πάλι με την σκοτεινή ενέργεια και ύλη με μπλέκεις και ξέρεις την γνώμη μου για αυτό, την έχω εκφράσει πολλές φορές.
Μα δεν υπάρχει κενό στο διάστημα.
Ξεχασες να βαλεις "και ειναι ακαταληπτο απο τους ανθρωπους".
Εννοείται ότι υπάρχουν σωματίδια που ταξιδεύουν, αν μπορούσες να απομονώσεις τους "ταξιδιώτες" έχεις το τίποτα.Spiros252 έγραψε: ↑31 Ιαν 2019, 01:09Δεν έχει μόνο σκοτεινή έχει και «κανονική».
«Η ενέργεια του κενού ή ενέργεια του μηδενικού σημείου (Zero Point Energy) είναι η ελάχιστη ενέργεια την οποία είναι δυνατό να κατέχει ένα σύστημα σε κβαντικό επίπεδο. Στην κοσμολογία, η ενέργεια του κενού θεωρείται ότι είναι η πηγή της κοσμολογικής σταθεράς.
Πειραματική απόδειξη της ύπαρξης της ενέργειας του κενού, αποτελεί το περίφημο φαινόμενο Casimir.»
Πηγή: https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CE ... E%BF%CF%85
Σωστά, είτε κερδίζει, είτε χάνει κανείς, στο τέλος τα παίρνει όλα ο "γκρουπιέρης".sys3x έγραψε: ↑31 Ιαν 2019, 00:43Ναι μπορεί αλλά αυτό προϋποθέτει την Ύπαρξη Του, αν όντως υπάρχει αυτός ο κερατάς την πατήσαμε, είναι αυταρχικός, σαδιστής, δες τι κάνει από τα μικρόβια μέχρι τους γαλαξίες, τρώει το ένα το άλλο, σφαγείο, ζούγκλα ρε παιδί μου.
Ούτε έτσι συμφέρει, σε όλα τα σενάρια πεθαίνεις.