Εμβόλιο: Ψηφοφορία

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.

Κάνατε αντιγριπικό εμβόλιο;

Ναι
17
21%
Όχι
63
79%

Σύνολο ψήφων: 80

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Re: Εμβόλιο: Ψηφοφορία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 02 Φεβ 2019, 10:08

Δεν το παίζω γιατρός. Είδες να κάνω πουθενά καμία διάγνωση;

Let them make the first mistake. We make the last move.

User_601

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από User_601 » 02 Φεβ 2019, 10:09

Otto Weininger έγραψε:
02 Φεβ 2019, 10:08
Δεν μπορεις να το παιξεις ,λεγοντας το,ελα μου ομως που παραπανω λες σε καποιον να κανει ή να μην κανει εμβολιο!Οποτε ναι τον παιζεις.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 02 Φεβ 2019, 10:13

Εσθήρ έγραψε:
02 Φεβ 2019, 10:09
Otto Weininger έγραψε:
02 Φεβ 2019, 10:08
Δεν μπορεις να το παιξεις ,λεγοντας το,ελα μου ομως που παραπανω λες σε καποιον να κανει ή να μην κανει εμβολιο!Οποτε ναι τον παιζεις.
Ξαναλέω : έκανα διάγνωση;

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 02 Φεβ 2019, 10:18

Otto Αυτό που κάνεις δεν είναι σωστό να ξέρεις.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 02 Φεβ 2019, 10:22

Ερμής έγραψε:
02 Φεβ 2019, 10:18
:lol:

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 02 Φεβ 2019, 10:31

Εικόνα

Spiros252
Διαχειριστής
Phorum.gr user: Spiros252

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Spiros252 » 02 Φεβ 2019, 10:32

Δηλαδή δεν μπορεί κάποιος να γράψει ή και να προτείνει σε κάποιον που διατρέχει κίνδυνο να κάνει εμβόλιο κατά της γρίπης;

Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορεί κάποιος να ρωτήσει τα μέλη του φόρουμ αν το έχουν κάνει ανεξαρτήτως αν ανήκουν σε ομάδες κινδύνου ή όχι. Ο καθένας μπορεί να το κάνει για την προστασία του εαυτού του και των γύρω του. Δεν είπε ο Όττο ότι πρέπει να το κάνουμε όλοι, το οποίο πιθανόν θα ήταν ας πούμε αντιδεοντολογικο ή παραπλανητικό όπως το θέτεις.

Ο φαρμακοποιός από όσο γνωρίζω δύναται να δίνει συμβουλές για φάρμακα (όχι τα ίδια τα φάρμακα), εμβόλια κ.λπ. χωρίς να είναι γιατρός. Αυτο είναι μέρος της δουλειάς του μαζί με την πώληση τους. Επίσης το εμβόλιο δεν συνταγογραφείται απαραιτήτως και συνεπώς δεν απαιτείται ιατρική εντολή.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας»
.
Stephen Hawking

Άβαταρ μέλους
lyna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lyna » 02 Φεβ 2019, 10:45

Εσθήρ έγραψε:
02 Φεβ 2019, 10:04
Spiros252 έγραψε:
01 Φεβ 2019, 23:55
Εσθήρ έγραψε:
01 Φεβ 2019, 22:42
Ναι,οντως να ενας μακακας...αλλα οταν η ψηφοφορια εχει τιτλο αν ΚΑΝΑΤΕ ΑΝΤΙΓΡΙΠΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ,περιλαμβανει ολο τον πληθυσμο και οχι την πραγματικοτητα,δηλαδη ΜΟΝΟ τις ειδικες ομαδες.Αυτο συμβαλει στην παραπληροφοριση.
Οποτε η σωστη ψηφοφορια εχει τιτλο:Οσοι ειστε σε ομαδα υψηλου κινδυνου και πρεπει να κανετε το αντιγριπικο,το κανατε;
Ετσι μαναρι μου .
Εσθήρ τί έχεις πάθει; Γιατί τα βάζεις με όλους; Απαγορεύεται οι μη υψηλού κινδύνου να κάνουν εμβόλιο;
Αγαπητε Σπυρο,το να ενας μακακας καταρχην ΔΕΝ παει στον νηματοθετη,αλλα σε αυτον που εγραψε οτι δεν εκανε το εμβολιο για να μην παθει αυτισμο,οποτε καταλαβαινεις το γιατι το εγραψα,εκτος και αν τρολαρει.
Οσον αφορα το αν απαγορευεται οι μη υψηλου κινδυνου να κανουν το εμβολιο,σαφως και ΟΧΙ ουτε ειμαι αντιθετη σε αυτο.Ειμαι ομως αντιθετη σε νηματοθετες που ανοιγουν ενα θεμα αποπροσανατολιστικο,διοτι θα επρεπε να γραφει αν οι ομαδες υψηλου κινδυνου εκαναν το εμβολιο,καθως ετσι οπως το θετει φαινεται οτι ΟΛΟΙ πρεπει να το κανουμε,ενω δεν ειναι ετσι.

Και επισης ειμαι αντιθετη σε φαρμακοποιους να το παιζουν γιατροι σε φορα,ενω δεν ειναι αυτη η δουλεια τους.Ουτε κατα διαννοια η δουλεια τους,οι φαρμακοποιοι ΔΕΝ ειναι γιατροι.Ο μονος που μπορει να συστησει να κανει καποιος εμβολιο η να μην κανει,ειναι ο γιατρος,δεν ξερω αν το αντιλαμβανεσαι αγαπητε σπυρο και λοιποι.
Την καλημερα μου.
Ακριβώς αυτή είναι η δουλειά του φαρμακοποιού που πας κ τον ρωτάς «έχω βγάλει καρκίνο έχεις καμία καλή βιταμίνη ;» . Κ του επισκέπτη υγείας κ του γιατρού εννοείται αλλά δεν είναι μόνο ιατρική .
Απορώ τι άλλη μλκια θα πετάξεις γ να του την πεις
~~¥~~

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 02 Φεβ 2019, 11:44

Εσθήρ έγραψε:
02 Φεβ 2019, 10:04

Οσον αφορα το αν απαγορευεται οι μη υψηλου κινδυνου να κανουν το εμβολιο,σαφως και ΟΧΙ ουτε ειμαι αντιθετη σε αυτο.Ειμαι ομως αντιθετη σε νηματοθετες που ανοιγουν ενα θεμα αποπροσανατολιστικο,διοτι θα επρεπε να γραφει αν οι ομαδες υψηλου κινδυνου εκαναν το εμβολιο,καθως ετσι οπως το θετει φαινεται οτι ΟΛΟΙ πρεπει να το κανουμε,ενω δεν ειναι ετσι.
δεν ειδα πουθενα κανενα "ΠΡΕΠΕΙ" να το κανουμε "ΟΛΟΙ". μονο να ρωταει αν το καναμε.

μηπως διαβαζεις οτιναναι ψαχνοντας ευκαιρια για καβγα;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 02 Φεβ 2019, 11:46

Ερμής έγραψε:
02 Φεβ 2019, 10:18
φυσικα και ειναι σωστο :roll:

και απαραιτητο.

χαρας το κουραγιο του, βεβαια. :lol:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 02 Φεβ 2019, 11:55

Ξέρουμε ότι στην Ελλάδα υπάρχει ένα -τουλαχιστον- 62% που πιστεύει ότι τα εμβόλια μέσα έχουν λίγο από το κατουρο του σατανά.
Εν τω μεταξύ ούτε εγώ το έκανα με την καραμπαμπικη λογική ότι έχω να αρρωστήσω 20 χρόνια, δεν έχω ανάγκη.

stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik » 02 Φεβ 2019, 12:03

Ερμής έγραψε:
02 Φεβ 2019, 11:55
Ξέρουμε ότι στην Ελλάδα υπάρχει ένα -τουλαχιστον- 62% που πιστεύει ότι τα εμβόλια μέσα έχουν λίγο από το κατουρο του σατανά.
Εν τω μεταξύ ούτε εγώ το έκανα με την καραμπαμπικη λογική ότι έχω να αρρωστήσω 20 χρόνια, δεν έχω ανάγκη.
Μα για ποιον λογο να κανεις εμβολιο;
Δεν ανηκεις σε καμμια ομαδα υψηλου κινδυνου.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 02 Φεβ 2019, 12:08

stergiosbik έγραψε:
02 Φεβ 2019, 12:03
Ερμής έγραψε:
Κάλλιο γαιδουροδενε παρά γαιδουρογυρευε λένε.
Ειδικά φέτος έπρεπε να το κανω. Όλη η Ελλάδα είναι στο κρεββάτι.

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 02 Φεβ 2019, 12:09

stergiosbik έγραψε:
02 Φεβ 2019, 12:03
Ερμής έγραψε:
Ε ναι, αν δεν υπάρχει λόγος, δεν το κάνεις. Βέβαια αν αρρωστήσεις τελικά 2-3 φορές μέσα σ' εναν μήνα κάθεσαι και το ξανασκέφτεσαι αλλά πλέον είν' αργά.

Υπερβάλλω βέβαια αλλά με 3 κνιδώσεις μέσα σε 2 μήνες έστω και ελαφριές οι 2 πρώτες και βαρβάτη η τελευταία σου περνάει απ' το μυαλό πως ίσως θα ήταν καλύτερο να κάνεις το εμβόλιο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών