Εμβόλιο: Ψηφοφορία
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
-
Re: Εμβόλιο: Ψηφοφορία
Με το "αν" ομως δεν γινεται δουλεια ρε παιδια.
Στη ζωη μας υπαρχουν εκατομμυρια αν.Δεν θα καναμε τιποτα τοτε.
Να πεις οτι μπορει να πεθανεις αν δεν το κανεις,τοτε λες οκ ας το κανω για να χω το κεφαλι μου ησυχο.
Πιο πολλες πιθανοτητες εχεις να πας απο τροχαιο παρα απο γριπη αν δεν εισαι στις ευπαθεις ομαδες.
Να πεις οτι μπορει να πεθανεις αν δεν το κανεις,τοτε λες οκ ας το κανω για να χω το κεφαλι μου ησυχο.
Πιο πολλες πιθανοτητες εχεις να πας απο τροχαιο παρα απο γριπη αν δεν εισαι στις ευπαθεις ομαδες.
Δεν ανήκω σε ομάδα υψηλού κινδύνου αλλά το κάνω κάθε χρόνο για να προστατευτώ απο την γρίπη. Φέτος δυστυχώς το αμέλησα και τώρα νομίζω οτι είναι αργά. Ευτυχώς όλοι στην οικογένεια μου το έχουν κάνει οπότε είμαι κάπως προστατευμένος. Ελπίζω να μην την πατήσω λόγο αμέλειας.
Το εμβόλιο της γρίπης δεν αφορά μόνο τα άτομα υψηλού κινδύνου, πρέπει να το κάνουμε όλοι.
Το εμβόλιο της γρίπης δεν αφορά μόνο τα άτομα υψηλού κινδύνου, πρέπει να το κάνουμε όλοι.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Να μιλήσω για μένα. Ξέρω πως μέσα στον χρόνο θα μου τύχουν 4-5 κνιδώσεις. Οκ το ξέρω, είναι αναμενόμενο, σπαστικό όταν συμβαίνει αλλά παλεύεται. Ε φέτος είναι η χρονιά που δεν παλεύεται γιατί είναι απανωτές. Πρωτοχρονιά ήμουν με κνίδωση, είχα κόσμο, έκανα τα άπαντα. Ήμουν κομμάτια. Οκ να τα κάνω όλα να περάσουμε καλά, να πούμε χρόνια πολλά και στην τελική να μου βγαίνει ξινό γιατί όταν στέκομαι όρθια θυμίζω εκκρεμές, κάθομαι και το σκέφτομαι κι εγώ. Μήπως θα έπρεπε για να βγει ο χειμώνας πιο εύκολα;; Τέλος πάντων είναι αργά. Βιταμίνη c μέχρι να πάθω υπερβιταμίνωση και βλέπουμε για του χρόνου.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
μπορει να μην πεθανεις αλλά να μεταδόσεις τον ιό σε κάποιον που θα πεθάνει. Τα εμβόλια σε οσο πιο μεγαλο ποσοστό του πληθυσμού εφαρμόζονται τόσο πιο αποτελεσματικά είναι.stergiosbik έγραψε: ↑02 Φεβ 2019, 12:13Με το "αν" ομως δεν γινεται δουλεια ρε παιδια.
Πρόκειται για την λεγόμενη herd immunity
Επίσης μπορεί να μην πεθάνεις αλλά να κινδυνεύσεις και να ταλαιπωρηθείς φοβερά απο κάτι που μπορούσε να έχει προληφθεί.
Τέλος...μπορεί και να πεθάνεις.
gassim έγραψε: ↑02 Φεβ 2019, 12:32μπορει να μην πεθανεις αλλά να μεταδόσεις τον ιό σε κάποιον που θα πεθάνει. Τα εμβόλια σε οσο πιο μεγαλο ποσοστό του πληθυσμού εφαρμόζονται τόσο πιο αποτελεσματικά είναι.stergiosbik έγραψε: ↑02 Φεβ 2019, 12:13Με το "αν" ομως δεν γινεται δουλεια ρε παιδια.
Πρόκειται για την λεγόμενη herd immunitySpoilerShow
Επίσης μπορεί να μην πεθάνεις αλλά να κινδυνεύσεις και να ταλαιπωρηθείς φοβερά απο κάτι που μπορούσε να έχει προληφθεί.

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
η κνιδωση εχει καποια σχεση με την γρίπη;Gherschaagk έγραψε: ↑02 Φεβ 2019, 12:20Να μιλήσω για μένα. Ξέρω πως μέσα στον χρόνο θα μου τύχουν 4-5 κνιδώσεις. Οκ το ξέρω, είναι αναμενόμενο, σπαστικό όταν συμβαίνει αλλά παλεύεται. Ε φέτος είναι η χρονιά που δεν παλεύεται γιατί είναι απανωτές. Πρωτοχρονιά ήμουν με κνίδωση, είχα κόσμο, έκανα τα άπαντα. Ήμουν κομμάτια. Οκ να τα κάνω όλα να περάσουμε καλά, να πούμε χρόνια πολλά και στην τελική να μου βγαίνει ξινό γιατί όταν στέκομαι όρθια θυμίζω εκκρεμές, κάθομαι και το σκέφτομαι κι εγώ. Μήπως θα έπρεπε για να βγει ο χειμώνας πιο εύκολα;; Τέλος πάντων είναι αργά. Βιταμίνη c μέχρι να πάθω υπερβιταμίνωση και βλέπουμε για του χρόνου.
-
Δε μιλαμε γι αρρωστιες τυπου ευλογιας,ιλαρας κλπ.gassim έγραψε: ↑02 Φεβ 2019, 12:32μπορει να μην πεθανεις αλλά να μεταδόσεις τον ιό σε κάποιον που θα πεθάνει. Τα εμβόλια σε οσο πιο μεγαλο ποσοστό του πληθυσμού εφαρμόζονται τόσο πιο αποτελεσματικά είναι.stergiosbik έγραψε: ↑02 Φεβ 2019, 12:13Με το "αν" ομως δεν γινεται δουλεια ρε παιδια.
Πρόκειται για την λεγόμενη herd immunity
Για γριπη μιλαμε ρε παιδια.Μη φερνουμε την καταστροφη.
Απ οσο ξερω,ακομη και να εχεις κανει εμβολιο υπαρχουν παρα πολλες πιθανοτητες να κολλησεις.
Απλα θα την βγαλεις πιο χαλαρα.
Αρα δεν μηδενιζεται ο κινδυνος για τις πραγματικα επικινδυνες ομαδες.
Το μεγαλο θεμα ειναι οτι δεν εμβολιαζονται ολοι οσοι πραγματικα κινδυνευουν και οχι οτι δεν εμβολιαζονται αυτοι που δεν διατρεχουν σοβαρο κινδυνο.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Η κνίδωση σ' εμένα έχει σχέση με χαμηλό ανοσοποιητικό ενώ κανονικά είναι αλλεργική αντίδραση....gassim έγραψε: ↑02 Φεβ 2019, 13:32η κνιδωση εχει καποια σχεση με την γρίπη;Gherschaagk έγραψε: ↑02 Φεβ 2019, 12:20Να μιλήσω για μένα. Ξέρω πως μέσα στον χρόνο θα μου τύχουν 4-5 κνιδώσεις. Οκ το ξέρω, είναι αναμενόμενο, σπαστικό όταν συμβαίνει αλλά παλεύεται. Ε φέτος είναι η χρονιά που δεν παλεύεται γιατί είναι απανωτές. Πρωτοχρονιά ήμουν με κνίδωση, είχα κόσμο, έκανα τα άπαντα. Ήμουν κομμάτια. Οκ να τα κάνω όλα να περάσουμε καλά, να πούμε χρόνια πολλά και στην τελική να μου βγαίνει ξινό γιατί όταν στέκομαι όρθια θυμίζω εκκρεμές, κάθομαι και το σκέφτομαι κι εγώ. Μήπως θα έπρεπε για να βγει ο χειμώνας πιο εύκολα;; Τέλος πάντων είναι αργά. Βιταμίνη c μέχρι να πάθω υπερβιταμίνωση και βλέπουμε για του χρόνου.

Εσύ αν κολλήσεις μια ίωση, έχεις τα συμπτώματα της ίωσης. Εγώ αν κολλήσω την ίδια ίωση έχω τα συμπτώματα της κνίδωσης.
Nostalgia έγραψε: ↑02 Φεβ 2019, 01:24Αυτα και γενικα ρε παιδι μου, τι γινεται, αξιζει; ειναι επικινδυνες; Γενικα ακογονται πολλα, πρεπει να κανεις παυσεις; καθημερινη χρηση δημιουργει προβληματα;ST48410 έγραψε: ↑02 Φεβ 2019, 01:14Θέλω και εγώ.
* Αν όλο αυτό μάρκετινγκ της ευεξίας / θωράκισης του οργανισμού με τις βιταμίνες είναι πραγματικό ή υπερβολικό
* Αν έχει νόημα να προσθέσει βιταμίνες κάποιος που τρώει φρούτα και νωπά λαχανικά συστηματικά όλο το χρόνο
* Αν τα σκευάσματα τύπου σούπερ / έξτρα κλπ δόσεων προσφέρουν κάτι παραπάνω ή ο οργανισμός μπορεί να απορροφήσει ένα χ ποσό και το υπόλοιπο απορρίπτεται
Γενικά όχι δεν είναι επικίνδυνες όχι δεν αξίζει.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Επιβαρύνουν το συκώτι υποτίθεται...
είναι επικίνδυνες αν το παρακάνεις. Και κάποια σκευάσματα είναι όντως επικίνδυνα καθεαυτά ειδικά για άτομα με προβληματα στο νεφρό.
Άμα κάνεις κατάχρηση ίσως, γενικά δεν επιβαρύνουν όπως τα φάρμακα, μια τρύπα στο νερό είναι γενικά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Πού είσαι ρε Όττο;;
Το ακριβώς αντίθετο. Τα φάρμακα περνάνε πολύ πιο αυστηρούς ελέγχους. Τα πιο πολλά συμπληρώματα θα κοβόντουσαν αν πέρναγαν το ίδιο αυστηρό έλεγχο με φάρμακα.
https://www.kidney.org/atoz/content/herbalsupp
https://www.kidney.org/atoz/content/herbalsupp
- Dwarven Blacksmith
Δεν ξέρω αν το έχει πει ακόμα κανένας, αλλά όχι γιατί δεν γουστάρω να με τρυπάνε κάθε γαμημένο χρόνο.
Αν ήταν σαν τα "κανονικά" εμβόλια που τα κάνεις ανα δεκαετία, ευχαρίστως.
Αν ήταν σαν τα "κανονικά" εμβόλια που τα κάνεις ανα δεκαετία, ευχαρίστως.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 60 Απαντήσεις
- 1269 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
23 Δεκ 2024, 15:10
-
- 17 Απαντήσεις
- 583 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rakomelofronas
08 Μάιος 2023, 12:54
-
- 0 Απαντήσεις
- 145 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
22 Δεκ 2024, 13:27
-
-
Νέα δημοσίευση Online ψηφοφορία για το όνομα του κόμματος Κασσελάκη.
από Archer29 » 21 Νοέμ 2024, 07:52 » σε Εσωτερική Πολιτική - 192 Απαντήσεις
- 3545 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Archer29
23 Νοέμ 2024, 14:32
-