δεν υποστηριζω γαυρο ρε καθαρα αγωνιστικα μιλαω

δεν υποστηριζω γαυρο ρε καθαρα αγωνιστικα μιλαω
independent_44 έγραψε: ↑04 Φεβ 2019, 00:21Μόνο από επεισόδια κινδυνεύει ο ΠΑΟΚ.
Αν δεν ήταν η αποβολή θα ερχόταν 0-4 σήμερα
Και εγώ τα ίδια.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑03 Φεβ 2019, 21:50Αν και ΑΕΚτζης από τότε που έπαιζε μέσα ο Μπαγιεβιτς μαζί με τον Αρδιζογλου, τα σικέ τα σιχαίνομαι. Αίσχος!
Δεν είναι το μόνο.
Και τρία πέναλτυ να μας έδινε σήμερα, δεν θα κέρδιζαμε Κόκκορα.Κόκκορας έγραψε: ↑04 Φεβ 2019, 00:54ας το εδινε το ψευτοπεναλντι που βρηκατε για να ισοσκελισετε τα σφυριγματα που αλλοιωσαν την ροη του ματς(μου θελετε και κιτρινη στον σακχοφ εκει;λολ,μηπως και κανενα νεφρο;)
δεν επρεπε να αποβαλλει τον παιχτη,αλλα αντιθετως να κιτρινισει ουκ ολιγους παιχτες της ΑΕΚ,πανευκολο διπλο θα ηταν
φαινοταν πως παιζατε με μια ανωτερη ομαδα
Εξηγησε το λιγο αυτο γιατι δεν το καταλαβαινω.Εχει σημασια τι θελουμε εμεις η το τι λεει ο κανονισμος;
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Πόσες φορές πλησιάσεις την περιοχή στο Καραϊσκάκη είπαμε; Α, καμία.
Ναι ρε πστ μου, έπρεπε να το δώσει. Τέσσερα θα έτρωγε μετά.Θα παρακαλούσαν για fair play.Κόκκορας έγραψε: ↑04 Φεβ 2019, 00:54ας το εδινε το ψευτοπεναλντι που βρηκατε για να ισοσκελισετε τα σφυριγματα που αλλοιωσαν την ροη του ματς(μου θελετε και κιτρινη στον σακχοφ εκει;λολ,μηπως και κανενα νεφρο;)
δεν επρεπε να αποβαλλει τον παιχτη,αλλα αντιθετως να κιτρινισει ουκ ολιγους παιχτες της ΑΕΚ,πανευκολο διπλο θα ηταν
φαινοταν πως παιζατε με μια ανωτερη ομαδα
οταν λες κουγκι; με χαρτοπετσετες;απο αυτες τις βαριες τις εορταστικες;Otto Weininger έγραψε: ↑04 Φεβ 2019, 01:06Πόσες φορές πλησιάσεις την περιοχή στο Καραϊσκάκη είπαμε; Α, καμία.
Αντί να φας 3-4 γκολ, σου άνοιξε η σουφρα και δεν έφαγες κανένα. Και το κερασάκι ένα κουλό αυτογκόλ.
Μόνο από κωλοφαρδια και αίσχη στα υπόλοιπα ματς είσαι πρώτος.
Κέρδισε στην Τούμπα και μαγκιά σου. Αλλά όπως είπα και στον άλλο, ξεκαβαλα από το καλάμι.
Η υπερομαδα σου έγινε ξεφτίλα στην Ευρώπη και ταυτόχρονα βιαζει το ελληνικό πρωτάθλημα για άλλη μια φορά επειδή δεν το πήρε πέρυσι.
Μόλις αρπάξετε τα δύο πρώτα γκολακια στην Τούμπα μετά θέλω να σας δω.
Κουγκι και τιμωρία το πιο πιθανό.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.