Naida έγραψε: ↑13 Φεβ 2019, 20:15
casper quantum έγραψε: ↑13 Φεβ 2019, 20:05
Naida έγραψε: ↑13 Φεβ 2019, 20:00
Ρε σοβαρά παλιά δεν έπινα καν καφέ. Όταν έπινα έτρεμαν τα χέρια μου . Δεν τον χρειάζομαι για να ξυπνάω, ξυπνάω στις 6 και δεν μπορώ να πιω καφέ τόσο νωρίς, πίνω πάντα νερό κι έτσι έχω μάθει να ξυπνάω και δεν νυστάζω
Αλλά μες στην μέρα τα φτύνω από ενέργεια χρειάζομαι τουλάχιστον 2 καφέδες μεγάλους. Δε μου δίνει τίποτα άλλο ενέργεια. Ή μάλλον μου δίνει το ταχίνι αλλά που να το βρεις όταν είσαι όλη μέρα έξω.
Καταλαβαίνω τι λες γιατί υπάρχουν φορές που την βγάζω πάνω από μία, ή ακόμα και 2 μέρες άυπνη με μαθήματα και δουλειά, και ειλικρινά ο μόνος τρόπος για να μπορούσα να παρακολουθώ τα μαθήματα (και να συμμετέχω κιόλας, μα πραγματικά μόνο εγώ διόρθωνα φοιτητές και καθηγητές, πάθαινα πλάκα

) με έσωζε ο καφές στο διάλειμμα! Κάνει θαύματα λέμε. ΑΛΛΑ πιστεύω κάνει θαύματα εκεί που πραγματικά τον χρειάζεσαι. Αν πίνεις 4-5 είναι εθισμός, δεν σε αγγίζει καν. Οπότε αν πιεις ένα, ή και 2ο, την ώρα που είσαι έτοιμη να πέσεις κάτω ή να κλείσεις τα μάτια, εννοείται πως θα σε σώσει. Αλλά την ίδια ενέργεια μου δίνει και η τροφή... Από το να πιεις ασπούμε τον 3ο καφέ της μέρας, προτίμησε να φας κάτι. Κανα φρούτο, χυμό, μπάρα.
Δε μου κάνουν τίποτα φρούτα και τέτοια. Σήμερα στη δουλειά νυσταζα κατά τις 1, έφαγα 2 μήλα. Στις 2 πήρα 2ο καφέ Προσπαθώ να μην ξεφεύγω. Πίνω δύο μεγάλους κι αν πάρω και 3ο είναι κανονικός.
Θα σου πω πώς τον έκοψα εγώ, οχι τον καφε ακριβώς, την καθημερινή ανάγκη του
Πρώτα απο ολα όπως σωστα λες, δεν πίνω ποτε με το που ξυπνήσω, αν τον συνδέσεις με το άνοιγμα του ματιού, τον σκεφτεσαι όλη μέρα
Επισης δεν τον συνδυάζω με παγάκια, γαλατα, κρέμες, ζάχαρες κτλ. Εκτος του οτι χαλάει την γεύση ενός καλου επρεσσου, δεν σε ξυπνάει γιατι γινεται μια γλυκατζούρα και κρατάει πολυ χρονικα-> γίνεται ιεροτελεστία -> το συνδέεις με την ρουτίνα σου και την υποφερτη διεξαγωγή του προγράμματος σου
Δεν πίνω επισης ποτε (μιλάμε για καθημερινή οχι έκτακτες συνθηκες) διπλό καφέ υγ σε ενα σταντ απ κομεντυ ελληνικό, λεει ο τύπος: Μ αρεσει ο επρεσσο γιατι το πρωι ειναι καφές και το βραδυ ειναι κοκαΐνη χαχα
Άπαξ και νύχτωσε, αν ειμαι σπιτι πίνω ή πράσινο τσάι με μελι ή φρούτα χτυπημενα στο μπλέντερ με χυμό πορτοκάλι. Μήλα παίρνω μαζι μου πάντα για μετα το γεύμα αλλα οχι κόκκινα που δεν βρισκω πια της προκοπής αλλα φουτζι ελαφρώς γλυκοξινα. Στο βραδινό γεύμα που νυστάζω μετα, τρώω ενα σοκολατακι μαύρο και ξηρούς καρπούς. Όσα περισσότερα μικρότερα γεύματα φας που δεν ειναι πολυ εφικτό οκ, τοσο λιγοτερο νυστάζεις μεσα στην μερα. Οποτε η μερα εχει ικατι πολυ απρόσμενο και ιδιαιτερο, μια επιτυχία, ενα άριστο σεξ, μια καλη ιδέα, αφυπνιζομαι ετσι και το εχω συνδέσει να μην πιώ καφε τις επόμενες 24 ωρες. Τις άλλες μέρες , ειναι δυόμιση γουλιές ακριβώς καλου εσπρέσο taf, coffeelab,nossa κλπ την πιο ηλιόλουστη στιγμη του μεσημεριού και οταν με πιανει λαχταρα για δεύτερο, διαλογιζομαι και φέρνω την εικόνα ενός μικελ ή Έβερεστ στο μυαλο και μου περνάει
Προ ετων, έπινα δυο φραπεδες χαλαρά μεχρι να γράψω αυτο το ποστ, λολ
Υγ2
Οι εβδομάδες διακοπών καλοκαιρι εξαιρούνται, δεν εχω βρει καλύτερη ασχολία ενω μπανιζω κωλαρακια, σνιφ