Οι αϋπνίες;
Σας αρέσουν οι γυναίκες ;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
Re: Σας αρέσουν οι γυναίκες ;
sys3x έγραψε: ↑16 Φεβ 2019, 21:12Δεν υπήρχε φιλία ρε, ξεκόλλα.

άσε με να τον πειράξω ρέι!!
Άλλο πράμα χάλασε.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
δε πειράζει.Nito έγραψε: ↑16 Φεβ 2019, 21:14Άλλο πράμα χάλασε.
αυτά που δεν αξίζουν ας χαλάνε.
Μου αρεσει να εχω φιλες γυναικες.SuperRogue έγραψε: ↑16 Φεβ 2019, 18:17Και η ερώτηση πάει στους straight άντρες και έχει το κυριολεκτικό νόημα του ρήματος.
Δηλαδή όταν ρωτάμε κάποιον αν του αρέσουν οι γυναίκες, τον ρωτάμε αν έλκετε ερωτικά από τις γυναίκες. Αλλά ρωτάω πέρα από το σεξ, ειλικρινά, σας αρέσουν οι γυναίκες, σαν φύλο, σαν άτομα, σαν συμπεριφορά.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
Ορέστης 35 έγραψε: ↑16 Φεβ 2019, 21:28Μου αρεσει να εχω φιλες γυναικες.SuperRogue έγραψε: ↑16 Φεβ 2019, 18:17Και η ερώτηση πάει στους straight άντρες και έχει το κυριολεκτικό νόημα του ρήματος.
Δηλαδή όταν ρωτάμε κάποιον αν του αρέσουν οι γυναίκες, τον ρωτάμε αν έλκετε ερωτικά από τις γυναίκες. Αλλά ρωτάω πέρα από το σεξ, ειλικρινά, σας αρέσουν οι γυναίκες, σαν φύλο, σαν άτομα, σαν συμπεριφορά.

Γενικά οι πληροφορίες που λαμβάνουμε και επιβεβαιώνουν τις προκαταλήψεις μας έχουν μεγαλύτερο βάρος από αυτές που δεν τις επιβεβαιώνουν. Αν κάποιος θεωρούσε τις γυναίκες πουτάνες, αν βρισκόταν σε παρέα δέκα γυναικών κι οι δυο ήταν πουτάνες, δεν θα έλεγε "σήμερα το 1/5 των γυναικών που γνώρισα ήταν πουτάνες" αλλά "σήμερα γνώρισα άλλες δυο πουτάνες, έχει γεμίσει ο κόσμος". Έχοντας υπ' όψη ότι παίζει να έχω πέσει θύμα αυτού του bug του μυαλού, θα τολμήσω μια γενίκευση: νομίζω πως οι γυναίκες βοηθούν πιο εύκολα ανιδιοτελώς κάποιον που έχει ανάγκη. Αν πεινούσα δεν θα ζητούσα από άνδρα να μου δώσει λίγο φαΐ, αλλά από γυναίκα. Ο άνδρας, και να μου δίνανε, θα έλεγε μετά στους φίλους του "αααχ, σήμερα τάισα τον καημένο τον γραφικό, τι να κάνεις; Έχει ανάγκη ο καημένος", ποντάροντας να πούνε οι υπόλοιποι "ο φίλος μας είναι ψυχάρα". Οι γυναίκες το έχουν μέσα τους δεν θα το ανέφεραν καν.
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑16 Φεβ 2019, 21:29Ορέστης 35 έγραψε: ↑16 Φεβ 2019, 21:28Μου αρεσει να εχω φιλες γυναικες.SuperRogue έγραψε: ↑16 Φεβ 2019, 18:17Και η ερώτηση πάει στους straight άντρες και έχει το κυριολεκτικό νόημα του ρήματος.

- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Ποιες γυναίκες εννοεί ο νηματοθέτης; Τις κανονικές ή τις πχορουμικές;
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
είσαι φίλος!
''Δεν υπάρχουν γυναικες στο φορουμ μονο μουστακαληδες νταλικιερηδες σε ρολ πλευ '' - είναι η σωστη απάντηση.
Σε παγιδευσε ο Νταρνυ.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Οντως. Έχω έναν νεαρό συνάδελφο, που την πέφτει εδώ και 6 μήνες σε μια 18αρα μαθητευομενη (8,5αρι) . Της πηγαίνει συνέχεια καφέ, αφήνει τη δουλειά, όσο τον παίρνει φυσικά, και πάει και την βοηθάει, και όλο στο μπουρου μπουρου την έχει. Και αυτή του χαμογελάει και του μιλάει συνέχεια, όταν αυτός την περιμένει να σχολασει.. Τις προάλλες τον ρώτησα, τι έγινε, έριξες κάνα πουτσο; και αυτός άρχισε να τα μασάει και να λέει πως βγήκαν μαζί έξω και τέτοια. Εάν δεν είχε γκομενα θα τον λυπόμουν.enterprise-psi έγραψε: ↑16 Φεβ 2019, 21:01Ισχύει.Otto Weininger έγραψε: ↑16 Φεβ 2019, 19:44Μα δεν υπάρχουν φιλίες μεταξύ ανδρών και γυναικών.
Δεν υπάρχει φιλία όταν ένας εκ των δύο έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του ότι άμα λάχει έριχνε και ένα πηδουλο.
Η γυναίκα φιλία με άντρα, το πολύ να κάνει με γκέι.
Ο straight φίλος της, το friendzone που λέμε, είναι απλά ο καημένος που την γουστάρει και αυτή τον τρέχει ένεκα της φιλιας.

Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Δημοφιλείς μπάντες που δεν σας αρέσουν.
από έργο_μακέτο » 14 Απρ 2024, 11:38 » σε Μουσική - 66 Απαντήσεις
- 2313 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
15 Απρ 2024, 17:22
-
-
-
Νέα δημοσίευση Και μια που αρέσουν οι δημοσκοπρήσεις στο Λίβρα Αρβύλα
από Kauldron » 06 Μαρ 2025, 21:14 » σε Εσωτερική Πολιτική - 10 Απαντήσεις
- 163 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
07 Μαρ 2025, 21:18
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σας αρέσουν τα θέματα που συζητιούνται στο phorum?
από Urzaring13 » 18 Απρ 2025, 07:45 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 32 Απαντήσεις
- 681 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nantia114
19 Απρ 2025, 19:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στον Κούλη αρέσουν οι απόδημοι μόνο αν τον ψηφίζουν
από Manolis » 07 Απρ 2024, 13:49 » σε Εσωτερική Πολιτική - 13 Απαντήσεις
- 568 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Yochanan