Σέξυ εσώρουχα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Σέξυ εσώρουχα
ωχου, βαριέμαι να περνάω από κινητό σε υπολογιστή προσωπικά δεδομένα
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Να έχει ετικετούλα με ακριβή φίρμαGherschaagk έγραψε: ↑18 Φεβ 2019, 02:14Που λέτε για τα σέξυ τα εσώρουχα, εγώ δεν ξέρω.
Τι θεωρείται σέξυ ανδρικό εσώρουχο για στρεητ άντρα;;

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Είδα το πρώτο επεισόδιο. Τιντούτο ρε, ότι να ναι αλλά έχει πλάκα, οι καλοί ποιοι είναι όμως;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Για ποιο λόγο;;Χαοτικός έγραψε: ↑18 Φεβ 2019, 13:52Να έχει ετικετούλα με ακριβή φίρμαGherschaagk έγραψε: ↑18 Φεβ 2019, 02:14Που λέτε για τα σέξυ τα εσώρουχα, εγώ δεν ξέρω.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
Mπααα
Για να εμφανιστει η Μπλουζ την ανεβασα.

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Εσυ για την Μπλουζ την εβαλες αλλα βλεπω να σου σκαει μυτη ο Souvlatzis συνοδευομενος απο τον Τοξοβολο UK!
Πιο πιθανο είναι να εμφανιστουν οι κρυφες ψυχες .stergiosbik έγραψε: ↑18 Φεβ 2019, 14:54Εσυ για την Μπλουζ την εβαλες αλλα βλεπω να σου σκαει μυτη ο Souvlatzis συνοδευομενος απο τον Τοξοβολο UK!

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Souvlatzis
- Phorum.gr user: Souvlatzis
Απαιτώ να δω φώτο

Θα σου στείλω και εγω αν θες
Επειδή υποδηλώνει οικονομική άνεση και δυνατότητα για κατανάλωση προϊόντων. Αυτό είναι κάπως ερεθιστικό αφού η ικανοποίηση της κατανάλωσηςGherschaagk έγραψε: ↑18 Φεβ 2019, 14:35Για ποιο λόγο;;Χαοτικός έγραψε: ↑18 Φεβ 2019, 13:52Να έχει ετικετούλα με ακριβή φίρμαGherschaagk έγραψε: ↑18 Φεβ 2019, 02:14Που λέτε για τα σέξυ τα εσώρουχα, εγώ δεν ξέρω.
διεγείρει με τέτοιον τρόπο το μεταιχμιακό σύστημα του εγκεφάλου ώστε να ερεθιζόμαστε και σεξουαλικά.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Κι αν δε γράφει μάρκα; Φεύγουμε;Χαοτικός έγραψε: ↑18 Φεβ 2019, 22:25Επειδή υποδηλώνει οικονομική άνεση και δυνατότητα για κατανάλωση προϊόντων. Αυτό είναι κάπως ερεθιστικό αφού η ικανοποίηση της κατανάλωσης
διεγείρει με τέτοιον τρόπο το μεταιχμιακό σύστημα του εγκεφάλου ώστε να ερεθιζόμαστε και σεξουαλικά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
μανούλα είσαι σ αυτά, εμάς πότε θα μας φτιάξεις ρε, τι άλλο θες.Χαοτικός έγραψε: ↑18 Φεβ 2019, 22:25Επειδή υποδηλώνει οικονομική άνεση και δυνατότητα για κατανάλωση προϊόντων. Αυτό είναι κάπως ερεθιστικό αφού η ικανοποίηση της κατανάλωσης
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

όχι θενκιου....
σαν τις φωτό να σκέφτεσαι κι είσαι μέσα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 301 Απαντήσεις
- 7206 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ
30 Νοέμ 2023, 00:15