Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Νατάσα
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Νατάσα » 24 Φεβ 2019, 23:57
Πάνας έγραψε: ↑24 Φεβ 2019, 16:20
Natasha έγραψε: ↑24 Φεβ 2019, 15:31
Αν εμφανιστούν οι νεφελίμ δεν κοιτάω τότε ουτε πισινά γαιδάρου ουτε μπροστινά καλόγερου, θα γίνει της ...Λίλιθ το κάγκελο.

Να δεις που τελικά αυτή αναπαράχθηκε με τον Αδάμ, μετά την έξωση και του Αδάμ από τον παράδεισο...δεν τους εμπόδιζε τίποτα, έτσι εξηγούνται τόσες πολλές φεμινίστριες. Με λίγα λόγια κεράτωσε την Εύα.

Λίγα για την Λίλιθ:
Είναι ο μοναδικός ΘΗΛΥΚΌΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Κατασκευάστηκε μαζί με τον Αδάμ, προσπάθησε να τον σκοτώσει και αποβλήθηκε απο τον Παράδεισο.
Μετά δημιουργήθηκε η πρώτη γυναίκα, η Εύα, για να την αντικαταστήσει. Έχει την ιδιότητα να απορροφάει ενεργεια απο οτιδηποτε υπάρχει γύρω της.
Είναι ο αρχαιότερος βρικόλακας του Σύμπαντος.
"Άχρι καιρού..."
-
sys3x
από sys3x » 24 Φεβ 2019, 23:57
Naida έγραψε: ↑24 Φεβ 2019, 19:27
Hey Baby έγραψε: ↑24 Φεβ 2019, 19:17
Κατάλαβα...ειναι θεμα εγωισμού...δεν παραλαμβάνω χρησιμοποιημενο προϊόν...χιχι
Σε κάθε περιπτωση, δεν ειναι ολα θεμα τύχης, αφού επεμβαίνεις.....
Δεν έχει να κάνει με εγωισμό κτλ. Είναι θέμα σεβασμού της φιλίας. End of story.
Κι αν ήταν το ιδανικό και ήταν θέμα τύχης δε θα ήταν πρώην φίλης .
Τσακ 1-0
Μόνο εμένα με πιάνει πονοκέφαλος μ αυτά κ μ αυτά ρε παιδιά;
Αγις ακούει;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
-
sys3x
από sys3x » 24 Φεβ 2019, 23:59
enaon έγραψε: ↑24 Φεβ 2019, 23:48
με τα λάστιχο στην αυλή θα σας αγιάσει η Νατάσα, σιγά.
don't speak ψήνεσαι ν' αγιάσουμε;
.
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
από don't speak » 25 Φεβ 2019, 00:03
sys3x έγραψε: ↑24 Φεβ 2019, 23:59
Μου έβγαλε ειδοποίηση από enaon, μέχρι και το σύστημα σας μπερδεύει

Εγώ θα ανοίγω μόνο τη βάνα.
-
Πάνας
από Πάνας » 25 Φεβ 2019, 00:03
Natasha έγραψε: ↑24 Φεβ 2019, 23:57
Πάνας έγραψε: ↑24 Φεβ 2019, 16:20
Natasha έγραψε: ↑24 Φεβ 2019, 15:31
Αν εμφανιστούν οι νεφελίμ δεν κοιτάω τότε ουτε πισινά γαιδάρου ουτε μπροστινά καλόγερου, θα γίνει της ...Λίλιθ το κάγκελο.

Να δεις που τελικά αυτή αναπαράχθηκε με τον Αδάμ, μετά την έξωση και του Αδάμ από τον παράδεισο...δεν τους εμπόδιζε τίποτα, έτσι εξηγούνται τόσες πολλές φεμινίστριες. Με λίγα λόγια κεράτωσε την Εύα.

Λίγα για την Λίλιθ:
Είναι ο μοναδικός ΘΗΛΥΚΌΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Κατασκευάστηκε μαζί με τον Αδάμ, προσπάθησε να τον σκοτώσει και αποβλήθηκε απο τον Παράδεισο.
Μετά δημιουργήθηκε η πρώτη γυναίκα, η Εύα, για να την αντικαταστήσει. Έχει την ιδιότητα να απορροφάει ενεργεια απο οτιδηποτε υπάρχει γύρω της.
Δεν είναι βρυκόλακας, έφαγε κόκκινη από τον παράδεισο και μετά έπεσαν άλλες δύο, Αδάμ και Εύα. Αυτά που λένε είναι φήμες, τεκνοποίησε με τον Αδάμ και τώρα έχουμε τις φεμινίστριες και τις λεσβίες.
the end
-
Ορέστης 35
από Ορέστης 35 » 25 Φεβ 2019, 00:03
Natasha έγραψε: ↑24 Φεβ 2019, 22:26
Ζενίθεδρος έγραψε: ↑24 Φεβ 2019, 22:19
Εσύ τώρα πως φαντάζεσαι να αντιμετωπισεις την επιδρομή των νεφελιμ, σαν την Alice από το resident evil ή σαν την Druuna.
Σαν χεσμένη. Αντε να μην πω χεσμένη γιατί έχω ετοιμαστεί ψυχολογικά. Άκου τι λέει ο δάσκαλος ο Δήμος: ΔΕΝ μπορεί κανείς να τους αντιμετωπίσει. Ουτε μόνος του ουτε με παρέα πολεμιστών. Ακόμα και αν έχει χάλκινα μαχαίρια ή σπαθιά. Θα χρειαστεί να εμφανιστεί ΠΡΩΤΑ το υπερόν Πολέμαρχος του Θεού και ο οποιος θα κάνει την μετατροπή. Θα ζητήσει δηλ απο τον Θεό να μετατραπούν οι 144.000 έλληνες σε υπερήρωες ας το πω έτσι, δηλ να αποκτήσουν ΕΞΤΡΑ ΛΑΡΤΖ δυνάμεις. Καταλαβαίνεις ότι αυτό θα γίνει απο τον Θεό. Οι υπολοιποι περίπου 300 ή 500.000 θα βρίσκονται στα μετόπισθεν. Εκέινοι δεν ξέρω αν θα χρειαστούν μετατροπή.
Η μετατροπή νομίζω (δεν το λέω με απολυτη βεβαιότητα) είναι η ενεργοποιηση του Ιχωρ που τον έχουν μόνο οι έλληνες στο dna τους.
Όταν συμβεί, θα αποκτήσουν τρελές δυνάμεις, ώστε να μπορούν να σφάξουν και να αποκεφαλίσουν τα τέρατα τους νεφελίμ
Επίσης, η μετατροπή ΔΕΝ είναι η αγιότητα, ΟΥΤΕ η αλλαγή και μεταβολή των σωμάτων που θα συμβεί κατά την Δευτέρα Παρουσία.
Είναι κάτι άγνωστο.
Τάδε έφη Δημοσθένης.
Μπορει σε καποιους να εχει δωσει ηδη υπερδυναμεις ο Θεος και να μην το ξερουν και να το ανακαλυψουν αν τους συμβει κατι θανατηφορο και δεν πεθανουν;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ορέστης 35 την 25 Φεβ 2019, 00:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 25 Φεβ 2019, 00:04
sys3x έγραψε: ↑24 Φεβ 2019, 23:57
Naida έγραψε: ↑24 Φεβ 2019, 19:27
Hey Baby έγραψε: ↑24 Φεβ 2019, 19:17
Κατάλαβα...ειναι θεμα εγωισμού...δεν παραλαμβάνω χρησιμοποιημενο προϊόν...χιχι
Σε κάθε περιπτωση, δεν ειναι ολα θεμα τύχης, αφού επεμβαίνεις.....
Δεν έχει να κάνει με εγωισμό κτλ. Είναι θέμα σεβασμού της φιλίας. End of story.
Κι αν ήταν το ιδανικό και ήταν θέμα τύχης δε θα ήταν πρώην φίλης .
Τσακ 1-0
Μόνο εμένα με πιάνει πονοκέφαλος μ αυτά κ μ αυτά ρε παιδιά;
Αγις ακούει;
Ρε άη από δω που σε πιάνει πονοκέφαλος .
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
enaon
από enaon » 25 Φεβ 2019, 00:05
Natasha έγραψε: ↑24 Φεβ 2019, 23:57
Λίγα για την Λίλιθ:
Είναι ο μοναδικός ΘΗΛΥΚΌΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
η ευα τα κατάφερε πάντως, μας έδιωξαν απο τον παράδεισο, η λίλιθ απέτυχε.

-
Πάνας
από Πάνας » 25 Φεβ 2019, 00:05
Ορέστης 35 έγραψε: ↑25 Φεβ 2019, 00:03
Natasha έγραψε: ↑24 Φεβ 2019, 22:26
Ζενίθεδρος έγραψε: ↑24 Φεβ 2019, 22:19
Εσύ τώρα πως φαντάζεσαι να αντιμετωπισεις την επιδρομή των νεφελιμ, σαν την Alice από το resident evil ή σαν την Druuna.
Σαν χεσμένη. Αντε να μην πω χεσμένη γιατί έχω ετοιμαστεί ψυχολογικά. Άκου τι λέει ο δάσκαλος ο Δήμος: ΔΕΝ μπορεί κανείς να τους αντιμετωπίσει. Ουτε μόνος του ουτε με παρέα πολεμιστών. Ακόμα και αν έχει χάλκινα μαχαίρια ή σπαθιά. Θα χρειαστεί να εμφανιστεί ΠΡΩΤΑ το υπερόν Πολέμαρχος του Θεού και ο οποιος θα κάνει την μετατροπή. Θα ζητήσει δηλ απο τον Θεό να μετατραπούν οι 144.000 έλληνες σε υπερήρωες ας το πω έτσι, δηλ να αποκτήσουν ΕΞΤΡΑ ΛΑΡΤΖ δυνάμεις. Καταλαβαίνεις ότι αυτό θα γίνει απο τον Θεό. Οι υπολοιποι περίπου 300 ή 500.000 θα βρίσκονται στα μετόπισθεν. Εκέινοι δεν ξέρω αν θα χρειαστούν μετατροπή.
Η μετατροπή νομίζω (δεν το λέω με απολυτη βεβαιότητα) είναι η ενεργοποιηση του Ιχωρ που τον έχουν μόνο οι έλληνες στο dna τους.
Όταν συμβεί, θα αποκτήσουν τρελές δυνάμεις, ώστε να μπορούν να σφάξουν και να αποκεφαλίσουν τα τέρατα τους νεφελίμ
Επίσης, η μετατροπή ΔΕΝ είναι η αγιότητα, ΟΥΤΕ η αλλαγή και μεταβολή των σωμάτων που θα συμβεί κατά την Δευτέρα Παρουσία.
Είναι κάτι άγνωστο.
Τάδε έφη Δημοσθένης.
Μπορει σε καποιους να εχει δωσει ηδη υπερδυναμεις ο Θεος και να μην τον ξερουν και να το ανακαλυψουν αν τους συμβει κατι θανατηφορο και δεν πεθανουν;
Μην ελπίζεις δεν έχεις το σημάδι.
the end
-
sys3x
από sys3x » 25 Φεβ 2019, 00:07
don't speak έγραψε: ↑25 Φεβ 2019, 00:03

Οκ, εγώ θα κρατάω το λάστιχο, αφού συναινεί κ η βάνα..

.
-
enaon
από enaon » 25 Φεβ 2019, 00:07

το σύστημα θα φταίει, αλλά εκείνο από την οθόνη και μετά.

Δες πάλι, απο περιέργεια

-
Hey Baby
από Hey Baby » 25 Φεβ 2019, 00:09

Count me in
Εγω θα κανω το ασυγκρατητο ακροφυσιο
LEONAS έγραψε: ↑Βρες άλλο κτήνος
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.