σε ευχαριστω, που το ξερεις, δωρο της αδερφης μου, και τι εχουνε παραπανω τα άιφον; σιγα, την μοστρα μονο
Το ιδανικο ταιρι
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Το ιδανικο ταιρι
LEONAS έγραψε: ↑Βρες άλλο κτήνος
το κινητό μου, το διορθωσα, αμάν πχια
Ειχα πλησιασει τη μυτη μου να τη γλειψει μια σκυλιτσα στο κτηνιατρειο που φοβοτανε, και μετα η κοπελα που την ειχε με χαιρετουσε οποτε με εβλεπε. True story.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑26 Φεβ 2019, 00:26Και πως το καταλαβαίνεις αν ο άλλος βαριέται τα παιδιά;
Γενικά αυτό που έχω ακούσει είναι ότι κοιτάς τι κάνει με τα κατοικίδια, αλλά αυτά είναι easy mode, τα παιδιά είναι διαόλια και δεν έχουν και τόσο καλή γούνα για χάιδεμα.
-
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252

«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Ενδιαφέρον - εχει κ συνέχεια ;Ορέστης 35 έγραψε: ↑26 Φεβ 2019, 01:56Ειχα πλησιασει τη μυτη μου να τη γλειψει μια σκυλιτσα στο κτηνιατρειο που φοβοτανε, και μετα η κοπελα που την ειχε με χαιρετουσε οποτε με εβλεπε. True story.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑26 Φεβ 2019, 00:26Και πως το καταλαβαίνεις αν ο άλλος βαριέται τα παιδιά;
Γενικά αυτό που έχω ακούσει είναι ότι κοιτάς τι κάνει με τα κατοικίδια, αλλά αυτά είναι easy mode, τα παιδιά είναι διαόλια και δεν έχουν και τόσο καλή γούνα για χάιδεμα.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Υπερκουλτουριάρης
Δεν λέω πως έπραξε σωστά ,ούτε πως θα έκανα το ίδιο, σε καμιά περίπτωση. Τα πάθη όμως είναι ανθρώπινα και τελικά θεμιτά, αλλιώς η ζωή είναι βάσανο. Περισσότερο μπορώ να δικαιολογήσω έναν άνθρωπο που έφαγε δυο σπίτια στο καζίνο, παρα κάποιον που πάει για μπάσκετ ή ασχολείται όλη μέρα με τις ομάδες. Πάντα βέβαια έχουμε την τάση να είμαστε ελαστικοί, με τις έστω ακραίες, προεκτάσεις του εαυτού μαςGherschaagk έγραψε: ↑26 Φεβ 2019, 00:53
Τι καταλαβαίνεις δλδ πως η άλλη έβαλε τα παιδιά της να πάρουν δάνειο και πήρε τα λεφτά κι εξαφανίστηκε;;

Ο έρωτας αυτό το πράγμα είναι, μια ιδέα που πλάσαμε για κάποιον χωρίς να τον ξέρουμε καλά, η οποία ποτέ δεν γίνεται να έχει σχέση με την πραγματικότητα. Είναι καλή φάση πάντως,αξίζει ακόμα και αν το πράγμα καταλήξει πολύ μάπα

αληθες.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑26 Φεβ 2019, 00:25Φταίει η γυναικα ξεκάθαρα. Αν επιλέγεις σύντροφο που έχει χόμπι την μπάλα και είναι μεγαλύτερος των 13ων ετών, δεν είσαι καθόλου άμοιρη ευθυνών.Gherschaagk έγραψε: ↑25 Φεβ 2019, 23:51
Ξέρω ζευγάρι που χώρισε μετά από 10 χρόνια γιατί ο σύζυγος και πατέρας από τις 7 μέρες της εβδομάδας, τις 6 περνούσε την πόρτα του σπιτιού του μετά τις 11 το βράδυ. 6 μέρες τη βδομάδα έπαιζε μπάλα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑26 Φεβ 2019, 08:55Ο έρωτας αυτό το πράγμα είναι, μια ιδέα που πλάσαμε για κάποιον χωρίς να τον ξέρουμε καλά, η οποία ποτέ δεν γίνεται να έχει σχέση με την πραγματικότητα. Είναι καλή φάση πάντως,αξίζει ακόμα και αν το πράγμα καταλήξει πολύ μάπα

- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
-
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252

«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Stephen Hawking
Stephen Hawking
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
Οχι φυσικα. Καμια φορα θυμαμαι διαφορες ευκαιριες που εχασα, ισως να ηταν και αυτη.Αγις έγραψε: ↑26 Φεβ 2019, 02:03Ενδιαφέρον - εχει κ συνέχεια ;Ορέστης 35 έγραψε: ↑26 Φεβ 2019, 01:56Ειχα πλησιασει τη μυτη μου να τη γλειψει μια σκυλιτσα στο κτηνιατρειο που φοβοτανε, και μετα η κοπελα που την ειχε με χαιρετουσε οποτε με εβλεπε. True story.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑26 Φεβ 2019, 00:26Και πως το καταλαβαίνεις αν ο άλλος βαριέται τα παιδιά;
- Eθνικοκοινωνιστης
μ...παγιδαΟρέστης 35 έγραψε: ↑26 Φεβ 2019, 01:56Ειχα πλησιασει τη μυτη μου να τη γλειψει μια σκυλιτσα στο κτηνιατρειο που φοβοτανε, και μετα η κοπελα που την ειχε με χαιρετουσε οποτε με εβλεπε. True story.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑26 Φεβ 2019, 00:26Και πως το καταλαβαίνεις αν ο άλλος βαριέται τα παιδιά;

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Το κτηνιατρειο; Ισχυει υποθετω.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑26 Φεβ 2019, 22:03μ...παγιδαΟρέστης 35 έγραψε: ↑26 Φεβ 2019, 01:56Ειχα πλησιασει τη μυτη μου να τη γλειψει μια σκυλιτσα στο κτηνιατρειο που φοβοτανε, και μετα η κοπελα που την ειχε με χαιρετουσε οποτε με εβλεπε. True story.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑26 Φεβ 2019, 00:26Και πως το καταλαβαίνεις αν ο άλλος βαριέται τα παιδιά;
- Eθνικοκοινωνιστης
το να προσπαθεις μεσω των ζωων να ερθεις σε επαφη με τα θηλαια
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα