Το ιδανικο ταιρι

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Re: Το ιδανικο ταιρι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης » 27 Φεβ 2019, 16:55

LEONAS έγραψε:
27 Φεβ 2019, 15:51
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε:
27 Φεβ 2019, 02:17
:cry:cry
εγώ λέω να αυτομπαναριστώ..

Μετά τι θα κάνω χωρίς το κουλουράκι; :a040:
:e045:
πίνω πολλούς καφέδες ή μάλλον έπινα.
(✿ ♥‿♥)
Je suis Αγις
Je suis Χαοτικός
Je suis Joost Klein

Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης » 27 Φεβ 2019, 16:56

vagabondo έγραψε:
27 Φεβ 2019, 16:25
Υπερκουλτουριάρης έγραψε:
27 Φεβ 2019, 15:44
27 Φεβ 2019, 15:36

:lol:
πιο συχνά βάφομαι μόνη μου σπίτι,παρά έξω.
δοκιμάζω κανά καινούργιο μακιγιάζ ,μη κάνω πειράματα τελευταία στιγμή.
τουτόριαλ για την πάρτη μου που λέμε!
Παίζει να είσαι και η μεγαλύτερη μορφή του φόρουμ :D Δεν νομίζω πως ποτέ άλλος χρήστης, ανέβηκε στα μάτια μου τόσο! Συνέχισε τον αγώνα και μην αλλάξεις ποτέ :smt023
Υπάρχει κάποιο έπαθλο τουλάχιστον;
την εκτίμηση του φαντάζομαι!
(✿ ♥‿♥)
Je suis Αγις
Je suis Χαοτικός
Je suis Joost Klein

Άβαταρ μέλους
LEONAS
Phorum.gr user: ΧΟΥΚ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από LEONAS » 27 Φεβ 2019, 18:14

Gherschaagk έγραψε:
27 Φεβ 2019, 15:58
Ναι έχω πρόβλημα.

Το κτήνος! Δεν μου κάθεται.

Βρες άλλο κτήνος
Πέσιμο ή χεσιμο; :p2:

Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης » 27 Φεβ 2019, 18:30

vagabondo έγραψε:
27 Φεβ 2019, 15:36

:lol:
πιο συχνά βάφομαι μόνη μου σπίτι,παρά έξω.
δοκιμάζω κανά καινούργιο μακιγιάζ ,μη κάνω πειράματα τελευταία στιγμή.
τουτόριαλ για την πάρτη μου που λέμε!
Παίζει να είσαι και η μεγαλύτερη μορφή του φόρουμ :D Δεν νομίζω πως ποτέ άλλος χρήστης, ανέβηκε στα μάτια μου τόσο! Συνέχισε τον αγώνα και μην αλλάξεις ποτέ :smt023
Όχι, δεν νομίζω πως θα έπρεπε. Ας μην τα εμπορευματοποιούμε όλα.
Άσε που αυτό το "τουλάχιστον" δεν μου άρεσε. Είναι λίγη η ηθική αναγνώριση δηλαδή;

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 27 Φεβ 2019, 19:43

LEONAS έγραψε:
27 Φεβ 2019, 18:14
Gherschaagk έγραψε:
27 Φεβ 2019, 15:58
Ναι έχω πρόβλημα.

Το κτήνος! Δεν μου κάθεται.

Βρες άλλο κτήνος
Α π ο κ λ ε ί ε τ α ι.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 28 Φεβ 2019, 10:01

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε:
26 Φεβ 2019, 22:41
δεν ειναι κακο να εισαι δουλος? :o
κυριολεκτικα, ναι.

μεταφορικα, οχι. το να εισαι δουλος των παθων σου, σημαινει οτι εχεις παθη. οτι ζεις.

π.χ. το να εισαι κοιλιοδουλος, καλο ειναι, αν μπορεις να μην καταστρεψεις την υγεια σου απο αυτο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi » 28 Φεβ 2019, 10:14

lolek1 έγραψε:
26 Φεβ 2019, 22:26
καποιες μερες του μηνα ειναι τρομαχτικη εμπειρια για ολους και ολες
Ολα γίνονται

Εικόνα
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 28 Φεβ 2019, 13:05

enterprise-psi έγραψε:
28 Φεβ 2019, 10:14
lolek1 έγραψε:
26 Φεβ 2019, 22:26
καποιες μερες του μηνα ειναι τρομαχτικη εμπειρια για ολους και ολες
Ολα γίνονται

Εικόνα
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo » 28 Φεβ 2019, 18:42

27 Φεβ 2019, 18:30
vagabondo έγραψε:

Όχι, δεν νομίζω πως θα έπρεπε. Ας μην τα εμπορευματοποιούμε όλα.
Άσε που αυτό το "τουλάχιστον" δεν μου άρεσε. Είναι λίγη η ηθική αναγνώριση δηλαδή;
Όχι, δεν είναι λίγη, αλλά από ποιόν;
Από κάποιον Υπερκουλτουριάρη στο διαδίκτυο ή κάποιον vagabondo;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.

Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης » 01 Μαρ 2019, 08:52

vagabondo έγραψε:
28 Φεβ 2019, 18:42

Όχι, δεν είναι λίγη, αλλά από ποιόν;
Από κάποιον Υπερκουλτουριάρη στο διαδίκτυο ή κάποιον vagabondo;
Ουφ, δεν μου αρέσεις εσύ. Αρνητισμός χωρίς λόγο.

Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης » 01 Μαρ 2019, 19:42

Ορέστης 35 έγραψε:
26 Φεβ 2019, 01:56
Dwarven Blacksmith έγραψε:
26 Φεβ 2019, 00:26
Και πως το καταλαβαίνεις αν ο άλλος βαριέται τα παιδιά;

Γενικά αυτό που έχω ακούσει είναι ότι κοιτάς τι κάνει με τα κατοικίδια, αλλά αυτά είναι easy mode, τα παιδιά είναι διαόλια και δεν έχουν και τόσο καλή γούνα για χάιδεμα.
Ειχα πλησιασει τη μυτη μου να τη γλειψει μια σκυλιτσα στο κτηνιατρειο που φοβοτανε, και μετα η κοπελα που την ειχε με χαιρετουσε οποτε με εβλεπε. True story.
Τώρα το είδα.
Λοιπόν άκου τι θα κάνεις. Πάρε ένα λουρί από το pet shop. Όταν βγαίνεις βόλτα, θα τσακώνεις ένα αδέσποτο,αρκεί να μοιάζει χαριτωμένο και περιποιημένο. Θα γνωρίσεις άπειρες σκυλούδες. Δεν χρειάζεται μετά να πάρεις τον κόπρο στο σπίτι, έληξε η αποστολή του.

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 01 Μαρ 2019, 21:14

01 Μαρ 2019, 19:42
Ορέστης 35 έγραψε:
26 Φεβ 2019, 01:56
Dwarven Blacksmith έγραψε:
26 Φεβ 2019, 00:26
Και πως το καταλαβαίνεις αν ο άλλος βαριέται τα παιδιά;

Γενικά αυτό που έχω ακούσει είναι ότι κοιτάς τι κάνει με τα κατοικίδια, αλλά αυτά είναι easy mode, τα παιδιά είναι διαόλια και δεν έχουν και τόσο καλή γούνα για χάιδεμα.
Ειχα πλησιασει τη μυτη μου να τη γλειψει μια σκυλιτσα στο κτηνιατρειο που φοβοτανε, και μετα η κοπελα που την ειχε με χαιρετουσε οποτε με εβλεπε. True story.
Τώρα το είδα.
Λοιπόν άκου τι θα κάνεις. Πάρε ένα λουρί από το pet shop. Όταν βγαίνεις βόλτα, θα τσακώνεις ένα αδέσποτο,αρκεί να μοιάζει χαριτωμένο και περιποιημένο. Θα γνωρίσεις άπειρες σκυλούδες. Δεν χρειάζεται μετά να πάρεις τον κόπρο στο σπίτι, έληξε η αποστολή του.
χαχα! Πολυ νομιζουν οτι θα κανουν γνωριμιες αν παρουν σκυλο. Συνηθως δεν παιρνουν και ετσι δεν μαθαινουν οτι οχι μονο γνωριμιες δεν κανεις αλλα αν δεν εισαι συνταξιουχος ή μεσηλικη γυναικα θα γινεις θυμα αγενων συμπεριφορων.

Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης » 02 Μαρ 2019, 10:03

Ορέστης 35 έγραψε:
01 Μαρ 2019, 21:14

χαχα! Πολυ νομιζουν οτι θα κανουν γνωριμιες αν παρουν σκυλο. Συνηθως δεν παιρνουν και ετσι δεν μαθαινουν οτι οχι μονο γνωριμιες δεν κανεις αλλα αν δεν εισαι συνταξιουχος ή μεσηλικη γυναικα θα γινεις θυμα αγενων συμπεριφορων.
Μην είσαι προκατειλημμένος ρε άνθρωπε, πείρα και φαντασία,για να καλυτερεύσεις εύκολα την ζωή, σου μεταδίδω.
Αυτό με τα σκυλιά παίζει, είναι το να σε κεράσω ενα Τζόνυ με κόκα κόλα της εποχής, μόνο που είναι τζάμπα!
Οι πιο πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ανόητους μύθους, πως τα ζώα, με τον μικρό εγκέφαλο τους, έχουν κάποιο σούπερ ένστικτο και αναγνωρίζουν τους καλούς ανθρώπους κ.λ.π.
Εγώ από μια άποψη είμαι ευλογημένος. Το 90% των σκυλιών μου κάνεις χαρές, πηδά στην αγκαλιά μου και τέτοια. Μέχρι και Ροντβαιλερ χτύπησα καταλάθος,ανοίγοντας μια πόρτα και μου έγλυφε το χέρι. Ο 'έρωτας να το πω και αυτό, δεν είναι καθόλου αμφίπλευρος, αλλά όπως και να το κάνουμε σε μια κοινωνία ζούμε όλοι και κάποιες συμβάσεις πρέπει να τις τηρούμε. Αναγκάζομαι να χαιδεύω καμια δεκαριά τετράποδα την ημέρα και να εχω αντισηπτικά χαρτομάντιλα πάνω μου, τα οποία τα βγάζω με τρόπο.
Η δυστυχία από την άλλη είναι, πως όλη αυτή την αγάπη, την βιώνω χωρίς να μου χρειάζεται. Οι σκυλούδες δεν είναι για εμένα ρε αδερφέ. Σέβομαι το καταπιεσμένο μητρικό ένστικτο, αλλά αν ξέρω πως η άλλη κοιμάται με τον σκύλο ή τον φιλάει ξερω εγώ στο στόμα, δεν έχω όρεξη να της κάνω τίποτα. Άντε αν μου αρέσει πολύ, να περάσει η σκέψη από το μυαλό μου, να την πάω για πρώτο ραντεβού σε car wash να την περάσουν ένα χέρι, μετά ένα καλό τρίψιμο με μπεταντίν και τέλος αν όλα παν καλά και αγαπηθούμε να πατήσουμε μαζί το enter για να μπει η αγγελία "χαρίζεται σκύλος, κατά προτίμηση σε οικογένεια κινέζων :8) "
Εσύ αυτή την στιγμή, δεν είσαι σε φάση που χρειάζεται να είσαι εκλεκτικός. Η σκυλού γκόμενα είναι μονόδρομος. Κάνε αυτό που σου είπα για ένα δεκαήμερο και δώσε ανταπόκριση.
:wink

Hey Baby

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Hey Baby » 02 Μαρ 2019, 16:52

02 Μαρ 2019, 10:03
Ορέστης 35 έγραψε:

Μην είσαι προκατειλημμένος ρε άνθρωπε, πείρα και φαντασία,για να καλυτερεύσεις εύκολα την ζωή, σου μεταδίδω.
Αυτό με τα σκυλιά παίζει, είναι το να σε κεράσω ενα Τζόνυ με κόκα κόλα της εποχής, μόνο που είναι τζάμπα!
Οι πιο πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ανόητους μύθους, πως τα ζώα, με τον μικρό εγκέφαλο τους, έχουν κάποιο σούπερ ένστικτο και αναγνωρίζουν τους καλούς ανθρώπους κ.λ.π.
Εγώ από μια άποψη είμαι ευλογημένος. Το 90% των σκυλιών μου κάνεις χαρές, πηδά στην αγκαλιά μου και τέτοια. Μέχρι και Ροντβαιλερ χτύπησα καταλάθος,ανοίγοντας μια πόρτα και μου έγλυφε το χέρι. Ο 'έρωτας να το πω και αυτό, δεν είναι καθόλου αμφίπλευρος, αλλά όπως και να το κάνουμε σε μια κοινωνία ζούμε όλοι και κάποιες συμβάσεις πρέπει να τις τηρούμε. Αναγκάζομαι να χαιδεύω καμια δεκαριά τετράποδα την ημέρα και να εχω αντισηπτικά χαρτομάντιλα πάνω μου, τα οποία τα βγάζω με τρόπο.
Η δυστυχία από την άλλη είναι, πως όλη αυτή την αγάπη, την βιώνω χωρίς να μου χρειάζεται. Οι σκυλούδες δεν είναι για εμένα ρε αδερφέ. Σέβομαι το καταπιεσμένο μητρικό ένστικτο, αλλά αν ξέρω πως η άλλη κοιμάται με τον σκύλο ή τον φιλάει ξερω εγώ στο στόμα, δεν έχω όρεξη να της κάνω τίποτα. Άντε αν μου αρέσει πολύ, να περάσει η σκέψη από το μυαλό μου, να την πάω για πρώτο ραντεβού σε car wash να την περάσουν ένα χέρι, μετά ένα καλό τρίψιμο με μπεταντίν και τέλος αν όλα παν καλά και αγαπηθούμε να πατήσουμε μαζί το enter για να μπει η αγγελία "χαρίζεται σκύλος, κατά προτίμηση σε οικογένεια κινέζων :8) "
Εσύ αυτή την στιγμή, δεν είσαι σε φάση που χρειάζεται να είσαι εκλεκτικός. Η σκυλού γκόμενα είναι μονόδρομος. Κάνε αυτό που σου είπα για ένα δεκαήμερο και δώσε ανταπόκριση.
:smt005::smt005::smt005::smt005::smt005::smt005::smt005::smt005::smt005:
LEONAS έγραψε: Βρες άλλο κτήνος

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 02 Μαρ 2019, 17:15

02 Μαρ 2019, 10:03
Ορέστης 35 έγραψε:

Εκτιμω που εγραψες ενα μεγαλο κειμενο αλλα μιλας για ενα θεμα που δε γνωριζεις τοσο καλα οσο εγω μετα απο 12 χρονια ιδιοκτησιας σκυλου.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών