Life coaching χωρίς αναισθητικό

Διασκέδαση, μόδα, life style, dolce vita
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: Life coaching χωρίς αναισθητικό

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 01 Μαρ 2019, 09:33

enaon έγραψε:
01 Μαρ 2019, 00:41
Κουρκούας έγραψε:
01 Μαρ 2019, 00:32
Το εκνευριστικό είναι ότι κάποιοι πληρώνονται γι αυτό, όπως πχ πληρώνονται μποτ για να γράφουν ποστ στο πχόρουμ ότα εσύ το κάνεις δωρεαν.
κανόνας χχχ,

δεν μας νοιάζει πόσα βγάζουν οι άλλοι :003:

φυσικα και δεν μας νοιαζει. και οσο περισσοτερα βγαζουν τοσο το καλυτερο και μπραβο τους. ουτε και ρωτησαμε κανεναν ποσα βγαζει.

οταν ομως καποιος, απο μονος του χωρις να τον ρωτησει κανεις, ερχεται να κανει τον υπερανω, και να μας πει "ξερετε ποσα βγαζω εγω, ωρε πτωχοι", παει γυρευοντας για δουλεμα.

και αυτο ακριβως θα εισπραξει. μαθημα ζωης αυτο, και να το παρετε στα σοβαρα. μην κανετε τον καμποσο. ειδικα οταν δεν ειστε, η δεν ξερετε ποιον εχετε απεναντι σας. οχι μονο στα λεφτα, σε κανεναν τομεα που μπορει να νομιζετε οτι υπερεχετε. κρατατε χαμηλο προφιλ, αφηστε τους αλλους να καταλαβουν ποσο σπουδαιοι ειστε, αν ειστε, χωρις να προσπαθησετε να τους το τριψετε στα μουτρα. αλλιως κινδυνευετε να γελοιοποιηθείτε.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi » 01 Μαρ 2019, 10:34

Ο ασεβας, έχει παιδιά, άρα είναι ήδη Life coach :lol:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.

Άβαταρ μέλους
paul25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 » 01 Μαρ 2019, 11:53

ST48410 έγραψε:
01 Μαρ 2019, 03:12
Στο κυρίως θέμα. Δεν βλέπω το πρόβλημα του να υπάρχει κάποιος που να μπορεί να σε συμβουλέψει για κάποια πράγματα εφόσον δεν δίνονται φρούδες ελπίδες και δεν υπάρχουν εξωπραγματικές απαιτήσεις. Και το κυριότερο: να τίθενται μετρήσιμοι και συγκεκριμένοι στόχοι.
Το γεγονός ότι ζούμε σε μια χώρα με πολλούς αεριτζήδες προφανώς μας κάνει λίγο πιο κουμπωμένους από ότι πρέπει. Ωστόσο κοιτώντας τα λάθη που έχουμε κάνει όλοι στην ζωή μας δεν μπορεί να μην υπάρχουν 2-3 πραγματάκια που δεν θα μπορούσαμε να αποφύγουμε με την συμβουλή κάποιου που βλέπει τα πράγματα πιο αποστασιοποιημένα ή έχει συσσωρευμένη πείρα και γνώσεις σε κάποιο τομέα που δεν είμαστε καλοί. Και όχι. Οι γονείς και οι φίλοι δεν είναι πάντοτε οι καλύτεροι σύμβουλοι. Οι γονείς σε αγαπούν υπερβολικά για να είναι αντικειμενικοί και όσο σκληροί χρειάζεται και η γνώμη των φίλων λαμβάνεται με περισσότερη ή μικρότερη βαρύτητα από αυτή που έχει εξαιτίας της ειδικής σχέσης με αυτούς.

ΥΓ. Ο τίτλος life coach είναι προβληματικός για το ελληνικό κοινό από μόνος του.
Καλα ολα αυτα, αλλα οι LC δεν δινουν συμβουλες συμφωνα με το πρωτοκολλο τους.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 01 Μαρ 2019, 12:05

Τι κάνουν αν δεν δίνουν συμβουλές;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 01 Μαρ 2019, 12:10

Δημιουργούν ένα πλαίσιο εντός του οποίου ο κοουτσ-ί δύναται να κάμει τις σωστές επιλογές, σε σχέση με τον στόχο που έχει θέσει
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
paul25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 » 01 Μαρ 2019, 12:12

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
01 Μαρ 2019, 12:10
Δημιουργούν ένα πλαίσιο εντός του οποίου ο κοουτσ-ί δύναται να κάμει τις σωστές επιλογές, σε σχέση με τον στόχο που έχει θέσει
Ακριβως!
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.

Άβαταρ μέλους
Κουρκούας
Phorum.gr user: Κουρκούας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κουρκούας » 01 Μαρ 2019, 12:37

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 01 Μαρ 2019, 12:40

Δηλώνω εξαιρετικά απογοητευμένος, τόσο από το επίπεδο της συζήτησης, όσο και από την αβελτηρία και στενομυαλιά των φορουμίστι που αποτυπώνεται ανάγλυφα στο τίμιο αυτό νήμα. Ελάχιστες οι εξαιρέσεις, με μεγαλύτερη ευχάριστη έκπληξη την συνεισφορά του σεσημασμένου εθνολαϊκιστή εναόν
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje » 01 Μαρ 2019, 12:41

Υπαρχουν 2 αντιθετα ρευματα στο συγκεκριμενο νημα, στο φορουμ και γενικοτερα στη ζωη.
Και υπαρχει ο Daje στην μεση που το μονο που τον ενδιαφερει ειναι να ερωτευεται και να τον χωνει.
Ειμαι η μεση λυση. Η σοφια της ζωης προσωποποιημενη στον τριβελισμο.

Η ΝΕΑ ΘΕΩΡΙΑ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΣΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΙΒΕΛΙΣΜΟΣ !!!!!
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!

Άβαταρ μέλους
DIOMEDESGR
Phorum.gr user: DIOMEDESGR

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από DIOMEDESGR » 01 Μαρ 2019, 12:43

Κουρκούας έγραψε:
01 Μαρ 2019, 12:37
Εικόνα
:+1:

:p3:
"Patriotism is the last refuge of a scoundrel." Samuel Johnson, 1775.

Άβαταρ μέλους
DIOMEDESGR
Phorum.gr user: DIOMEDESGR

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από DIOMEDESGR » 01 Μαρ 2019, 12:47

paul25 έγραψε:
01 Μαρ 2019, 11:53
Καλα ολα αυτα, αλλα οι LC δεν δινουν συμβουλες συμφωνα με το πρωτοκολλο τους.
Συμβουλές δίνουν οι personal advisors, επαγγελματική ιδιότητα ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ στις ΗΠΑ, με πτυχία, κλπ.

Οι coaches απλώς εκμεταλεύονται τις ανασφάλειες των ανθρώπων, ενώ το επάγγελμά τους θεωρείται unregulated με ότι μπορεί αυτό να σημαίνει.
"Patriotism is the last refuge of a scoundrel." Samuel Johnson, 1775.

Mole

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mole » 01 Μαρ 2019, 12:54

Το αεριτζιλικι, αν και εμβληματικό στην περίπτωση του life-coaching, είναι εν τελει συμπτωματικό: αφενός επειδή όσο μια οποιαδηποτε εργασία αδειάζει απο την κοινωνικά ωφέλιμη λειτουργία της, τόσο τείνει να υπέρ-καλύπτει το κενό με ιδεολογία, κι αφετέρου επειδή ακριβώς αυτή η κίνηση είναι πλέον αρκετα γενικευμένη, δηλαδή ξεπερνά τα κλαδικα όρια των μεμονωμένων σαμανων του πνεύματος του καπιταλισμού (και κατά συνέπεια έχει συνεισφέρει στην επιπλέον εντατικοποιηση της παραγωγής «αερα», λόγω του αυξημένου ανταγωνισμού).
So hab ich dich schon unbedingt

Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ » 01 Μαρ 2019, 12:57

01 Μαρ 2019, 12:40
Δηλώνω εξαιρετικά απογοητευμένος, τόσο από το επίπεδο της συζήτησης, όσο και από την αβελτηρία και στενομυαλιά των φορουμίστι που αποτυπώνεται ανάγλυφα στο τίμιο αυτό νήμα. Ελάχιστες οι εξαιρέσεις, με μεγαλύτερη ευχάριστη έκπληξη την συνεισφορά του σεσημασμένου εθνολαϊκιστή εναόν
Καλά όλα αυτά.

Αλλά πως δημιουργούν αυτό το πλαίσιο, για να παρθούν οι σωστές αποφάσεις; Με ποια εργαλεία, ρε παιδί μου; Με την χρήση μεθόδων ψυχανάλυσης; Με χρήση στατιστικών; Με χρήση άλλων εργαλείων;

Αυτό ρωτάω τόσες σελίδες και λαμβάνω μονάχα γενικόλογες απαντήσεις. Αν έρθεις στο γυμναστήριο μου να σε προπονήσω, θα σου βγάλω πρόγραμμα με βάση τον στόχο σου και την προπονητική σου ηλικία, αλλά βασισμένο στην εκπαίδευση μου, η οποία περιλαμβάνει, προπονητική, εργοφυσιολογία, ανατομία και τα λοιπά.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.

Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine » 01 Μαρ 2019, 13:01

Dwarven Blacksmith έγραψε:
01 Μαρ 2019, 00:06
alekhine έγραψε:
28 Φεβ 2019, 22:57
Dwarven Blacksmith έγραψε:
28 Φεβ 2019, 22:15
Εγώ τέινω προς το ναί είναι αεριτζιλίκι ωστόσο δε μου αρέσει που την πέφτουν όλοι στον mec (ο οποίος απαντάει βέβαια, αλλά οκ λογικό).

αν γραψεις οτι αυτο που κανει ο mec κατα την γνωμη σου ειναι αεριτζιλικι δεν νομιζω οτι την πεφτεις προσωπικα στον ιδιο
Ε προφανώς, αφού κι εγώ το έκανα. Αλλά πολλοί του την έπεσαν προσωπικά.
εγω νομιζω οτι ο mec θεωρησε οτι "αυτο που κανεις ειναι αεριτζιλικι"="εισαι αεριτζης"

και βρηκε πατημα να κανει ο ιδιος προσωπικες επιθεσεις με εκφρασεις τυπου "ειναι καλυτερη επιχειρηματικη ιδεα να εισαι life coach απο το να πουλας μπογιες,λαμπες και κατσαβιδια" και αλλα τετοια εμπριμε, χωρια οτι πολλες δημοσιευσεις ειναι στα πνευμα "εγω κονομαω περισσοτερα και αρα ειμαι πετυχημενος και εσεις αποτυχημενοι" , ακομα και αν καποιος εχει γραψει οτι δεν τον απασχολει αν και ποσα κονομαει

κοινως, οταν γραφεις με τετοιο τροπο και παιρνεις μια ερειστικη απαντηση το πραγμα μπορει να ξεφυγει γρηγορα με προσωπικες βολες εκατερωθεν
πατησιωτης έγραψε:
10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 01 Μαρ 2019, 13:07

alekhine έγραψε:
01 Μαρ 2019, 13:01

εγω νομιζω οτι ο mec θεωρησε οτι "αυτο που κανεις ειναι αεριτζιλικι"="εισαι αεριτζης"

και βρηκε πατημα να κανει ο ιδιος προσωπικες επιθεσεις με εκφρασεις τυπου "ειναι καλυτερη επιχειρηματικη ιδεα να εισαι life coach απο το να πουλας μπογιες,λαμπες και κατσαβιδια" και αλλα τετοια εμπριμε, χωρια οτι πολλες δημοσιευσεις ειναι στα πνευμα "εγω κονομαω περισσοτερα και αρα ειμαι πετυχημενος και εσεις αποτυχημενοι" , ακομα και αν καποιος εχει γραψει οτι δεν τον απασχολει αν και ποσα κονομαει

κοινως, οταν γραφεις με τετοιο τροπο και παιρνεις μια ερειστικη απαντηση το πραγμα μπορει να ξεφυγει γρηγορα με προσωπικες βολες εκατερωθεν
Μα αυτο δε μπορεί να καταλάβει. Εκτός και είναι εκπρόσωπος του σωματείου και μιλάει κάπως θεσμικά.
Και ξεκίνησε προσωπικές επιθέσεις για οικογένειες. Ξαναλέω οτι καταλαβαίνω απόλυτα το λόγο που έκανε σε εμάς τους τρεις προσωπική επίθεση.
Πιο πολύ μου χτύπησε άσχημα αυτό το στην "υγεια του κορόιδου", αν το αναλύσεις βγάζεις άπειρα θλιβερά συμπεράσματα
τώρα καταλαβαίνω τον Cavaliere
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Κλειδωμένο

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Life style”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών