Αφηστε τις αποδειξεις ρε μπουζουκια.Χαριτολογωντας τα ''μπουζουκια'' ναι;

Αποδειξεις καια ποδειξεις...ελεος.
Λιγη λογικη απλα.
''Αν υπαρχει ανωτερη διαννοια,δεν διαλλαλει την πραματεια του,δεν κοκορευεται οτι αυτος ειναι ο ανωτερος.Δεν λεει ,δεν προσταζει ΑΓΑΠΑΤΕ ΜΕ.ΔΟΞΑΣΤΕ ΜΕ.ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΜΕ.Δεν τα λεει ολα αυτα,ενω ΑΠΑΙΤΕΙ ολοι οι αλλοι,αυτοι που δημιουργισε να ειναι ΤΑΠΕΙΝΟΙ.Διοτι τοτε μου δειχνει εναν θεο απολυτα ΝΑΡΚΙΣΙΣΤΗ.ΕΝΑΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ,ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ.ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΑΖΕΙ.
Αν εσυ θες εναν τετοιον θεο,χαρισμα σου.Αν υπαρχει ανωτερη διαννοια,δεν μπορει να ειναι τοσο ποταπη.Δηλαδη ΣΑΝ ΕΜΑΣ.Δηλαδη σας φτιαχνω,απλα για να με αγαπατε και να με παραδεχεστε,.οποιος δεν με παραδεχεται...στο πυρ το εξωτερον!
Οχχχχχχχχχι αγαπουλα.
Αν υπαρχει ανωτερη διαννοια,ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΙΩΠΗΛΗ.Και περιμενει.Περιμενει να δει τι θα κανεις.Με τα εργαλεια που εχεις.Το μυαλο σου.Και την συνειδηση σου.
Χωρις να διαλλαλει την πραματεια του,Χωρις να ζηταει ανταλαγματα.Χωρις να κοκορευεται με επαρση,ενω απαιτει απο ολυς τους αλλους ταπεινοτητα.
Εντελως σιωπηλη και περιμενει.Περιμενει να κανεις απλα οτι θες να σου κανουν οι αλλοι,Να μην κανεις απλα οτι δεν θες να σου κανουν οι αλλοι.Να σεβεσαι καθε ζωη.Ειτε ειναι αθεος,ειτε ενθεος,ειτε ανδρας,ειτε γυναικα,ειτε ελληνας,ειτε τουρκος.Ειτε ανθρωπος ειτε σκυλος.
Και περιμενει.και βλεπει ποσο ωριμαζεις,ποσο βελττιωνεσαι.Ποσο συμβαλλεις στην καλη λειτοτργια του συμπαντος/
Και περιμενει.Και περιμενει να μαθεις απο τα λαθη σου.Δηλαδη...πχ..γαμαω περιβαλλον....τρωω στο κεφαλι κλιματικη αλλαγη.
Εξαφανιζω ολα τα ζωα..λουζομαι τις συνεπειες των πραξεων μου.
Ειμαι βιαιος και επικροτω την βια,λουζομαι την βια και σε εμενα.
Αν υπαρχει ανωτερη διαννοια,δεν γινεται να διαλλαλει την υπεροχη του και να απαιτει να τον ακολουθουμαι σαν δουλακια και να προσκυναμε και να αγαπαμε.
Αν υπαρχει ανωτερη διαννοια,μενει σιωπηλη και με ολα τα εφοδια που εχουμε,δηλαδη το μυαλο μας...περιμενει να δει ποσο ανωριμοι η ωριμοι ειμαστε.Ποσο πραγματικα αγαπαμε η απλα ειμαστε ΠΑΡΤΑΚΗΔΕς.Ποσο ωφελουμε ολο το υπολοιπο συμπαν,ή το βλαπτουμε.Ποσο ωριμαζουμε,ποσο μαθαινουμε απο τα λαθη μας,η εξακολουθουμε να ειμαστε ηλιθιοι.
Και απλα....λουζομαστε και θα λουστουμε τις συνεπειες των πραξεων μας.Οχι επειδη δεν προσκυνησαμε,αλλα επειδη απλα θα λουστουμε τις μαλακιες που θα κανουμε.
Αυτα και καληνυχτα.

Αν θες αφεντη..μπορεις να εχεις και εχεις.
Το ζητημα ειναι.....θεος /αφεντης δεν μπιρει να ειναι θεος,δηλαδη δικαιος.''
Ρε,καταλαβετε το.Δεν μπορει ανωτερη διαννπια και αν ειναι ΑΣΥΝΕΠΗΣ.
Δηλαδη να διδασκει ταπεινοττα,ςνω αυτος να απαιτει να τον πιστεψουμε ετσι,να απαιτει αγαπη,να απαιτει ,να απαιτει..και να λεει ενα αστστιλο ΕΓΩ,ΕΓΩ,ΕΓΩ.,
ΑΝ ΥΠΑΡΧΙΕ ΑΝΩΤΕΡΗ ΔΙΑΝΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΩΠΗΛΗ...ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΕΜΕΙΣ ΛΟΥΖΟΜΑΣΤΕ ΤΙς ΣΥΝΕΠΕΙΕς ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ,ΜΑς.