τη δυναμη την εχει το εργατικο δυναμικο που ειναι εκεινη τη στιγμη σε διακοπες, και δε θα φαει πρωινο. αυτοι ειναι που εχουν τη δυνατοτητα να στο κλεισουν το ξενοδοχειο. εργαζομενους βρισκεις.
Φεμινιστική Απεργία στις 8 Μάρτη - Για πρώτη φορά στην Ελλάδα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Φεμινιστική Απεργία στις 8 Μάρτη - Για πρώτη φορά στην Ελλάδα
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
ο φεμινισμος ηταν κινημα υπερ σοβιετιας
όπως και όλα τα μπογοοδευτικα της δεκαετιας του 60
όπως και όλα τα μπογοοδευτικα της δεκαετιας του 60
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Μιλάμε στην ιδανική περίπτωση να απεργήσουν ταυτόχρονα οι εργαζόμενοι.Να μη περνάνε οι εκβιαστικές τακτικές στιλ panos291 ή δικές σου.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Σου λεει να πανε να γαμηθουν αυτοι που με πληρωνουν, να πανε να γαμηθουν και οι άνθρωποι που κανουν διακοπες, αρκει να κανω εγω το κομμάτι μου.
Τις βρίσκεις λοιπον αυτες και τις διωχνεις πριν μολυνουν τους υπολοιπους.
όμως οσοι στηριζουν τον λαθροεποικισμο της ελλαδας με μωαμεθανούς, που είναι ως γνωστον μα καρα είναι υπερ δικαιωμάτων γυναικων και παιδιων,τι σκουζνι για δικαιώματα γυναικων???
μαλιστα τους εμεινε το χουι το παλιο
μαλιστα τους εμεινε το χουι το παλιο
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Μιλάς για την συγκεκριμένη απεργία ή γενικότερα για όσους απεργούν;panos291 έγραψε: ↑05 Μαρ 2019, 14:47Σου λεει να πανε να γαμηθουν αυτοι που με πληρωνουν, να πανε να γαμηθουν και οι άνθρωποι που κανουν διακοπες, αρκει να κανω εγω το κομμάτι μου.
Τις βρίσκεις λοιπον αυτες και τις διωχνεις πριν μολυνουν τους υπολοιπους.
Εν τω μεταξύ αυτό το σας πληρώνει κτλ πολύ μας το λες. Λες και μας κάνετε και χάρη

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Για το ποιος κάνει χάρη σε ποιον (παίζουν και οι δύο κατηγορίες) υπάρχει ένα απλό και αλάνθαστο τεστ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σιόν Κούπερ, εξαιρετική επιλογή.

Μα θα γίνουμε Σιον-ισταί τώρα?

Εγώ αναφέρομαι στον τρόπο που γράφει περί η επιχείρηση που σε πληρώνει, σεβασμός στην επιχείρηση κτλ κτλ ο panos297. Έχει το στιλ του Ελληναρά εργοδότη.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Εγώ σαν δάσκαλος θα μηδένιζα την μαθήτρια που αποφάσισε να αφήσει το σχολείο. Θα έκανα δε μήνυση στις οργανώσεις αυτές για προτροπή μαθητριών σε απομάκρυνση από την εκπαίδευση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Οχι, μιλαω για την συγκεκριμένη απεργια. Εαν τους χρωστανε λεφτα ή τους φέρονται ελεεινα, καλα κανουν και απεργουν.Naida έγραψε: ↑05 Μαρ 2019, 15:15Μιλάς για την συγκεκριμένη απεργία ή γενικότερα για όσους απεργούν;
Εν τω μεταξύ αυτό το σας πληρώνει κτλ πολύ μας το λες. Λες και μας κάνετε και χάρη
Οταν ομως μια επιχείρηση σου φερεται καλα και εσυ την κρεμας για άσχετα πράγματα, τοτε καλα θα κανει να σε διωξει.
- hellegennes
Έχει. Απλά, όπως σε κάθε πράγμα που αποτελεί επιλογή και όχι αυτοματισμό, είναι δύσκολο να διαπιστωθεί η αταβιστική πηγή του. Δηλαδή δεν υπάρχει γονίδιο πολιτικής ούτε γονίδιο ηγετικότητας. Η ενασχόληση με την πολιτική βασίζεται σε τρεις άξονες: την επιθυμία για μακρόπνοο σχεδιασμό, την επιθυμία για αναγνώριση και υστεροφημία και την ηγετικότητα. Γνωρίζουμε ότι τα αρσενικά έχουν περισσότερη έμφυτη τάση προς αυτούς τους τρεις άξονες από ό,τι τα θηλυκά.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑05 Μαρ 2019, 10:25συμφωνώ σε όλα, πολύ σωστή τοποθέτηση, απλά θέλω να σου ζητήσω πηγή για την πρώτη πρόταση. αναρωτιέμαι αν αυτός ο ισχυρισμός έχει κάποια επιστημονική βάσηhellegennes έγραψε: ↑05 Μαρ 2019, 01:05Οι γυναίκες ασχολούνται γενικότερα πιο λίγο με την πολιτική για καθαρά βιολογικούς λόγους. Ο λόγος που είναι πιο σπάνιες οι γυναίκες ηγέτες είναι ο ίδιος που δεν βλέπεις γυναικοπαρέες να συζητάνε ιδιαίτερα για πολιτική ή να συμμετέχουν σε πολιτική συζήτηση σε μεικτές παρέες.
Ξέρουμε ότι η ηγετικότητα σχετίζεται με την επικυριαρχία, που είναι ένα χαρακτηριστικό που βρίσκουμε στα περισσότερα είδη που παρουσιάζουν εμφανή σεξουαλικό διμορφισμό*. Η επιθυμία για μακρόπνοο σχεδιασμό είναι ανθρώπινο χαρακτηριστικό και τουλάχιστον μια υπόθεση λέει ότι το κληρονομήσαμε από την στρατηγική που έπρεπε να χαράσσουν οι πρόγονοί μας για το κυνήγι σε μεταβλητές συνθήκες και με εξελισσόμενα μέσα, καθώς και για την μετακίνηση σε νέους τόπους, όταν η τροφή λιγόστευε.
Ξέρουμε επίσης ότι η συμμετοχή των γυναικών στην πολιτική ήταν σε όλες τις κουλτούρες και όλες τις εποχές σημαντικά μικρότερη αυτής των αντρών, ακόμη και σε πλήρως απελευθερωμένες κοινωνίες. Είναι κατ' επέκταση δύσκολο να ισχυριστεί κανείς ότι είναι καθαρά κοινωνικός ο λόγος που οι γυναίκες ενδιαφέρονται λιγότερο για την πολιτική (κυρίως την βαριούνται).
Υπάρχει πληθώρα άλλων παραγόντων που σίγουρα παίζουν ρόλο, όπως η ετοιμότητα να ρισκάρεις (γιατί στην πολιτική παίρνεις ρίσκα), η σκληρή ρητορική, η στοχοποίηση, η ανταγωνιστικότητα, η λήψη σκληρών αποφάσεων. Είναι δύσκολο να αρνηθεί κανείς ότι η γυναίκα νιώθει πιο άβολα σε ένα τέτοιο περιβάλλον από τον άντρα.
* το αρσενικό και το θηλυκό διαφέρουν εμφανώς σε μέγεθος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Πιστεύω ότι υπάρχει ακόμη ένας πολύ σοβαρός -κατά τη γνώμη μου- παράγοντας.hellegennes έγραψε: ↑05 Μαρ 2019, 18:19Έχει. Απλά, όπως σε κάθε πράγμα που αποτελεί επιλογή και όχι αυτοματισμό, είναι δύσκολο να διαπιστωθεί η αταβιστική πηγή του. Δηλαδή δεν υπάρχει γονίδιο πολιτικής ούτε γονίδιο ηγετικότητας. Η ενασχόληση με την πολιτική βασίζεται σε τρεις άξονες: την επιθυμία για μακρόπνοο σχεδιασμό, την επιθυμία για αναγνώριση και υστεροφημία και την ηγετικότητα. Γνωρίζουμε ότι τα αρσενικά έχουν περισσότερη έμφυτη τάση προς αυτούς τους τρεις άξονες από ό,τι τα θηλυκά.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑05 Μαρ 2019, 10:25συμφωνώ σε όλα, πολύ σωστή τοποθέτηση, απλά θέλω να σου ζητήσω πηγή για την πρώτη πρόταση. αναρωτιέμαι αν αυτός ο ισχυρισμός έχει κάποια επιστημονική βάσηhellegennes έγραψε: ↑05 Μαρ 2019, 01:05Οι γυναίκες ασχολούνται γενικότερα πιο λίγο με την πολιτική για καθαρά βιολογικούς λόγους. Ο λόγος που είναι πιο σπάνιες οι γυναίκες ηγέτες είναι ο ίδιος που δεν βλέπεις γυναικοπαρέες να συζητάνε ιδιαίτερα για πολιτική ή να συμμετέχουν σε πολιτική συζήτηση σε μεικτές παρέες.
Ξέρουμε ότι η ηγετικότητα σχετίζεται με την επικυριαρχία, που είναι ένα χαρακτηριστικό που βρίσκουμε στα περισσότερα είδη που παρουσιάζουν εμφανή σεξουαλικό διμορφισμό*. Η επιθυμία για μακρόπνοο σχεδιασμό είναι ανθρώπινο χαρακτηριστικό και τουλάχιστον μια υπόθεση λέει ότι το κληρονομήσαμε από την στρατηγική που έπρεπε να χαράσσουν οι πρόγονοί μας για το κυνήγι σε μεταβλητές συνθήκες και με εξελισσόμενα μέσα, καθώς και για την μετακίνηση σε νέους τόπους, όταν η τροφή λιγόστευε.
Ξέρουμε επίσης ότι η συμμετοχή των γυναικών στην πολιτική ήταν σε όλες τις κουλτούρες και όλες τις εποχές σημαντικά μικρότερη αυτής των αντρών, ακόμη και σε πλήρως απελευθερωμένες κοινωνίες. Είναι κατ' επέκταση δύσκολο να ισχυριστεί κανείς ότι είναι καθαρά κοινωνικός ο λόγος που οι γυναίκες ενδιαφέρονται λιγότερο για την πολιτική (κυρίως την βαριούνται).
Υπάρχει πληθώρα άλλων παραγόντων που σίγουρα παίζουν ρόλο, όπως η ετοιμότητα να ρισκάρεις (γιατί στην πολιτική παίρνεις ρίσκα), η σκληρή ρητορική, η στοχοποίηση, η ανταγωνιστικότητα, η λήψη σκληρών αποφάσεων. Είναι δύσκολο να αρνηθεί κανείς ότι η γυναίκα νιώθει πιο άβολα σε ένα τέτοιο περιβάλλον από τον άντρα.
* το αρσενικό και το θηλυκό διαφέρουν εμφανώς σε μέγεθος.
Ο παράγων "μητρότητα" σε όλο το εύρος της έννοιας που εμπεριέχει.
Η πατρότητα, γίνεται αποδεκτή ακόμη και αν λειτουργεί εξ αποστάσεως αρκεί να εξασφαλίζει τον παράγοντα ασφάλεια.
Η εξ αποστάσεως μητρότητα, θεωρείται κάτι αφύσικο ακόμα και αν εξασφαλίζει στο παιδί, την ίδια ασφάλεια που παρέχει ο πατέρας.
Και ακριβώς γι' αυτό όλες οι γυναίκες που έχουν ηγετική θέση, ανεξαρτήτως με το αν είναι μητέρες ή όχι, ανεξαρτήτως ικανοτήτων ή όχι, γίνονται αντιληπτές ως φέρουσες το στίγμα μιας απροσδιόριστης κοινωνικής αναπηρίας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ατύχησες

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Για ΠΡΩΤΗ φορα η ΔΗΠΑΚ (ΚΚΕ ) αναδεικνυεται ΠΡΩΤΗ στην ΕΝΩΣΗ ΙΑΤΡΩΝ ΝΟΣΚΟΜΕΙΩΝ
από Frappezitis » 27 Μαρ 2025, 22:26 » σε Εσωτερική Πολιτική - 58 Απαντήσεις
- 1459 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
27 Απρ 2025, 22:48
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΚΕΡΔΑΜΕ.Η Ελλάδα πρώτη με διαφορά στην ΕΕ στις δυσκολίες πληρωμής ενοικίου.
από Μαδουραίος » 26 Οκτ 2024, 22:22 » σε Εσωτερική Πολιτική - 21 Απαντήσεις
- 626 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
27 Οκτ 2024, 09:53
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η πρώτη εργατική (εργασιακή) απεργία στην ιστορία έγινε στην αρχαία Αίγυπτο τον 12ο αιώνα π.Χ.
από Frappezitis » 03 Απρ 2025, 05:44 » σε Ιστορία - 5 Απαντήσεις
- 171 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας
03 Απρ 2025, 07:52
-
-
- 4 Απαντήσεις
- 692 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
28 Μαρ 2024, 12:48